|
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 22:08:40 GMT 1
Pamiętajcie że masówki szkodzą.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 22:09:06 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 22:09:06 GMT 1
Pamiętajcie że masówki szkodzą. Zamknij pizde
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 22:09:16 GMT 1
Ale przyśpieszone na szczęście nie, hehe xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 22:09:49 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 22:09:49 GMT 1
Właśnie, może jakiś przyspieszony? Ja głosu nie zmienię
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 22:09:58 GMT 1
nie no kurwa mafia sprawdzila akrobate i go mordnela, a drugi snajper to: a) glon b) gość którego zatrzymała kamizelka c) gośc którego zatrzymał wikary
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 11, 2023 22:10:38 GMT 1
Pamiętajcie że masówki szkodzą. Zamknij pizde Czemu tak niekulturalnie?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 22:10:50 GMT 1
Mam rozumieć że ten dobry snajper co zajebał riquelme dostał w mordę od tego drugiego snajpera? Oceniacz akrobacji - nieparzysty snajper zajebał Riquelme. Wcześniej Pijo podał się za nieparzystego snajpera. Wiemy, że kłamał. Wiemy, że jest w mafii. Teraz są teoretycznie dwie(dobra, więcej, ale scifi nie biorę teraz pod uwagę) możliwości, dla których mamy tylko jednego trupa: 1) snajper parzysty nie strzelał 2) snajper parzysty strzelał w zmarzlika, a ten dostał kamizelkę i jest drugim mafiozą Teoretycznie mogło być tak, że snajper parzysty strzelał w kurwa oczeniacza akrobacji i poleciał, a ksiądz przemodlił mord mafii - co jest lekkim scifi plus reakcja Pijo wg mnie to wyklucza.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 22:10:59 GMT 1
potraktujmy niedzielę jako noc. nie ma co przyspieszac, kazdy ma czas na spokojnie poczytac temat do dzisiejszych wydarzen.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 22:11:02 GMT 1
wikarym musiałby być zmarzlik bo inaczej to by by było nielogiczne?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 22:11:04 GMT 1
też może być wysoce prawdopodobne że 2gi snajper po prostu uznał że lepiej nikogo niż losowo
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 22:11:06 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 22:11:06 GMT 1
nie no kurwa mafia sprawdzila akrobate i go mordnela, a drugi snajper to: a) glon b) gość którego zatrzymała kamizelka c) gośc którego zatrzymał wikary Dzisiaj mafia miała tylko mord ziomku, nie wiemy nic poza tym, że nasz snajper jebnął w drugiego
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 22:11:36 GMT 1
teraz wszyscy się przekonają z czym ja się musiałem mierzyć dyskutując z Pijokiem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 22:11:56 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 22:11:56 GMT 1
Mam rozumieć że ten dobry snajper co zajebał riquelme dostał w mordę od tego drugiego snajpera? Oceniacz akrobacji - nieparzysty snajper zajebał Riquelme. Wcześniej Pijo podał się za nieparzystego snajpera. Wiemy, że kłamał. Wiemy, że jest w mafii. Teraz są teoretycznie dwie(dobra, więcej, ale scifi nie biorę teraz pod uwagę) możliwości, dla których mamy tylko jednego trupa: 1) snajper parzysty nie strzelał 2) snajper parzysty strzelał w zmarzlika, a ten dostał kamizelkę i jest drugim mafiozą Teoretycznie mogło być tak, że snajper parzysty strzelał w kurwa oczeniacza akrobacji i poleciał, a ksiądz przemodlił mord mafii - co jest lekkim scifi plus reakcja Pijo wg mnie to wyklucza. A no tak, brakuje jednego, czyli jednak Andrzej nie słuchaj mnie, najebałem się
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 22:12:13 GMT 1
Mam rozumieć że ten dobry snajper co zajebał riquelme dostał w mordę od tego drugiego snajpera? Oceniacz akrobacji - nieparzysty snajper zajebał Riquelme. Wcześniej Pijo podał się za nieparzystego snajpera. Wiemy, że kłamał. Wiemy, że jest w mafii. Teraz są teoretycznie dwie(dobra, więcej, ale scifi nie biorę teraz pod uwagę) możliwości, dla których mamy tylko jednego trupa: 1) snajper parzysty nie strzelał 2) snajper parzysty strzelał w zmarzlika, a ten dostał kamizelkę i jest drugim mafiozą Teoretycznie mogło być tak, że snajper parzysty strzelał w kurwa oczeniacza akrobacji i poleciał, a ksiądz przemodlił mord mafii - co jest lekkim scifi plus reakcja Pijo wg mnie to wyklucza. Najprawdopodobniej mafia sprawdziła Oceniacza i zobaczyła rolnego, strzeliła. Mieli 2/3 że nie trafią snajpera nieparzystego i nie spalą pijo od razu, wyszło inaczej.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 22:12:17 GMT 1
Jest jeszcze opcja odpuszczenia mordu.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 22:13:08 GMT 1
Bo po chuj mnie pytał o Akrobatę Bo do mordu zakładałem, że Pijo jest snajperem, a obaj grali to samo.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 22:13:21 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 22:13:21 GMT 1
Stankiewicz niewinny jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 22:13:23 GMT 1
Oceniacz akrobacji - nieparzysty snajper zajebał Riquelme. Wcześniej Pijo podał się za nieparzystego snajpera. Wiemy, że kłamał. Wiemy, że jest w mafii. Teraz są teoretycznie dwie(dobra, więcej, ale scifi nie biorę teraz pod uwagę) możliwości, dla których mamy tylko jednego trupa: 1) snajper parzysty nie strzelał 2) snajper parzysty strzelał w zmarzlika, a ten dostał kamizelkę i jest drugim mafiozą Teoretycznie mogło być tak, że snajper parzysty strzelał w kurwa oczeniacza akrobacji i poleciał, a ksiądz przemodlił mord mafii - co jest lekkim scifi plus reakcja Pijo wg mnie to wyklucza. Najprawdopodobniej mafia sprawdziła Oceniacza i zobaczyła rolnego, strzeliła. Mieli 2/3 że nie trafią snajpera nieparzystego i nie spalą pijo od razu, wyszło inaczej. no tak było, wiem że wiesz to z mafijnego ;p
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 11, 2023 22:13:24 GMT 1
Mi się nic nie zgadza z tego co gadacie
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 22:14:03 GMT 1
Stankiewicz niewinny jakby ktoś jeszcze miał wątpliwości xD sweet summer child
|
|