|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 11, 2023 22:50:20 GMT 1
Dobra w sumie jeszcze jedno bo jeszcze mi później umknie. Postawa Pijo względem Cyclopa. Zgadzał się ze mną, że ten może być mafiozą (oczywiście nie miał zamiaru go linczować). Cyclop pisze glonowato ale raczej z sensem, tyle, że jego posty niczego konkretnego nie wnoszą.
Do jutra.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 22:55:43 GMT 1
Lista żywych graczy, usuwam głosujących na Zmarzlika, Zmarzlika i Pijo
1. Andrzej Stankiewicz 2. Wojskowa Karetka 5. Ebenezer Rojt 7. Taco Hemingway 8. Guimo 9. Young Leosia 10. Sam Losco 11. Cyclop 13. Wiadomo, niewinny 14. Ye 22. Capibara 26. Mucha Bez Ucha 27. Anastazja 28. Jan Ewangelista
Usuwam osoby, które wypowiedziały się od ogłoszenia wyników linczu do mordu: 5. Ebenezer Rojt 8. Guimo 11. Cyclop 14. Ye 22. Capibara 26. Mucha Bez Ucha 28. Jan Ewangelista
Ye siedział w norze, ale by strzelił. Jakby Ewangelista albo Rojt byli snajperem, imo też by strzelili.
Wnioski: albo mamy snajpera parzystego totalnego glona, albo Zmarzlik jest w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 22:56:08 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 22:56:08 GMT 1
Volverin można w temacie z punktami karnymi jakieś podsumowanie ile kto ma łącznie?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 22:56:34 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 11, 2023 22:56:34 GMT 1
Zjebałem po całości z Windmillem, za co przepraszam.
Pijo był dla mnie moczno podejrzanym oszukańcem po przejrzeniu okoliczności jego przyznania się do roli.
Wydaje mi się, że duża część mafii jest na świeczniku i próbowali się chwytać brzytwy. Mam nadzieję, że się ogarnę koło południa i poczytam konkretniej, bo gra robi się naprawdę ciekawa.
I jeszcze mam kontrowersyjny pomysł, żeby jutro nie linczować Pijo. Ale to se muszę siąść na spokojnie i przeliczyć.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 22:58:17 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 22:58:17 GMT 1
Zjebałem po całości z Windmillem, za co przepraszam. Pijo był dla mnie moczno podejrzanym oszukańcem po przejrzeniu okoliczności jego przyznania się do roli. Wydaje mi się, że duża część mafii jest na świeczniku i próbowali się chwytać brzytwy. Mam nadzieję, że się ogarnę koło południa i poczytam konkretniej, bo gra robi się naprawdę ciekawa. I jeszcze mam kontrowersyjny pomysł, żeby jutro nie linczować Pijo. Ale to se muszę siąść na spokojnie i przeliczyć. Nie no, zlinczujmy go jutro, on już nie da nam żadnych dodatkowych powiązań. Dodatkowego mafiozę próbowałabym trafić snajperem
|
|
|
Post by ye on Mar 11, 2023 22:58:41 GMT 1
windmill i tak padłby w przeciągu 3 dni więc to kolokwialnie mówiąc jeden chuj, motywacja do grania
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 23:01:17 GMT 1
Zjebałem po całości z Windmillem, za co przepraszam. Pijo był dla mnie moczno podejrzanym oszukańcem po przejrzeniu okoliczności jego przyznania się do roli. Wydaje mi się, że duża część mafii jest na świeczniku i próbowali się chwytać brzytwy. Mam nadzieję, że się ogarnę koło południa i poczytam konkretniej, bo gra robi się naprawdę ciekawa. I jeszcze mam kontrowersyjny pomysł, żeby jutro nie linczować Pijo. Ale to se muszę siąść na spokojnie i przeliczyć. Nie no, zlinczujmy go jutro, on już nie da nam żadnych dodatkowych powiązań. Dodatkowego mafiozę próbowałabym trafić snajperem Tym który padł w mordzie?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 23:01:19 GMT 1
Lista żywych graczy, usuwam głosujących na Zmarzlika, Zmarzlika i Pijo 1. Andrzej Stankiewicz 2. Wojskowa Karetka 5. Ebenezer Rojt 7. Taco Hemingway 8. Guimo 9. Young Leosia 10. Sam Losco 11. Cyclop 13. Wiadomo, niewinny 14. Ye 22. Capibara 26. Mucha Bez Ucha 27. Anastazja 28. Jan Ewangelista Usuwam osoby, które wypowiedziały się od ogłoszenia wyników linczu do mordu: 5. Ebenezer Rojt 8. Guimo 11. Cyclop 14. Ye 22. Capibara 26. Mucha Bez Ucha 28. Jan Ewangelista Ye siedział w norze, ale by strzelił. Jakby Ewangelista albo Rojt byli snajperem, imo też by strzelili. Wnioski: albo mamy snajpera parzystego totalnego glona, albo Zmarzlik jest w mafii. Poczekałbym na Zmarzlik - Winny, bo Pio na niego głosował, przecież jakby był remis miedzy nimi to by było totalnie popierdolone
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 23:02:31 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 23:02:31 GMT 1
Nie no, zlinczujmy go jutro, on już nie da nam żadnych dodatkowych powiązań. Dodatkowego mafiozę próbowałabym trafić snajperem Tym który padł w mordzie? Kurwa już mi się jebie który padł Tak czy inaczej rozjebanie Pijo jutro dobrze wpłynie na morale Prędzej czy później musimy go ukurwić
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 23:05:16 GMT 1
Leosia czemu proponowałaś jebanie w glony?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 23:06:09 GMT 1
Lista żywych graczy, usuwam głosujących na Zmarzlika, Zmarzlika i Pijo 1. Andrzej Stankiewicz 2. Wojskowa Karetka 5. Ebenezer Rojt 7. Taco Hemingway 8. Guimo 9. Young Leosia 10. Sam Losco 11. Cyclop 13. Wiadomo, niewinny 14. Ye 22. Capibara 26. Mucha Bez Ucha 27. Anastazja 28. Jan Ewangelista Usuwam osoby, które wypowiedziały się od ogłoszenia wyników linczu do mordu: 5. Ebenezer Rojt 8. Guimo 11. Cyclop 14. Ye 22. Capibara 26. Mucha Bez Ucha 28. Jan Ewangelista Ye siedział w norze, ale by strzelił. Jakby Ewangelista albo Rojt byli snajperem, imo też by strzelili. Wnioski: albo mamy snajpera parzystego totalnego glona, albo Zmarzlik jest w mafii. Poczekałbym na Zmarzlik - Winny, bo Pio na niego głosował, przecież jakby był remis miedzy nimi to by było totalnie popierdolone Właśnie na to patrzę: Windmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu teoretycznie remis nie jest zły dla mafii, bo i tak wybiera mafia. Zakładając, że obaj są winni, ktoś jeszcze powinien na windmillu siedzieć prócz Zmarzlika. Po czerwonym Zmarzliku można robić kolorowankę i wracać do pierwszego linczu, teraz nie będę rozwadniać tematu.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 23:07:45 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 23:07:45 GMT 1
Leosia czemu proponowałaś jebanie w glony? Bo uważam że tam jest z jeden mafiozo, a co? Gdyby snajper parzysty trafił w drugiego, mielibyśmy czystą sytuację i możliwość skupienia na aktywnych Jakby padł Zmarzlik, na co zresztą się zapowiadało z 15 minut przed linczem, też bym nie płakała
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 23:08:27 GMT 1
Leosia czemu proponowałaś jebanie w glony? Bo uważam że tam jest z jeden mafiozo, a co? Gdyby snajper parzysty trafił w drugiego, mielibyśmy czystą sytuację i możliwość skupienia na aktywnych Jakby padł Zmarzlik, na co zresztą się zapowiadało z 15 minut przed linczem, też bym nie płakała Windmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu XD
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 23:09:23 GMT 1
No ale nie padł i niefortunnie jesteś w złej grupie xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 23:09:31 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 23:09:31 GMT 1
Poczekałbym na Zmarzlik - Winny, bo Pio na niego głosował, przecież jakby był remis miedzy nimi to by było totalnie popierdolone Właśnie na to patrzę: Windmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu teoretycznie remis nie jest zły dla mafii, bo i tak wybiera mafia. Zakładając, że obaj są winni, ktoś jeszcze powinien na windmillu siedzieć prócz Zmarzlika. Po czerwonym Zmarzliku można robić kolorowankę i wracać do pierwszego linczu, teraz nie będę rozwadniać tematu. Z tego co pamiętam, przejście Wiadomo niewinnego śmierdziało fest
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 23:10:08 GMT 1
Ale masz to szczęścię, że zazieliniłem Cię z innego powodu xD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 11, 2023 23:10:35 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 11, 2023 23:10:35 GMT 1
No ale nie padł i niefortunnie jesteś w złej grupie xD No i co? Drugi raz przed linczem podjęłam zła decyzję, mimo że cały dzień wcześniej mialam dobre (prawdopodobnie) typy Chcesz mnie za to linczować?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 23:11:54 GMT 1
No ale nie padł i niefortunnie jesteś w złej grupie xD No i co? Drugi raz przed linczem podjęłam zła decyzję, mimo że cały dzień wcześniej mialam dobre (prawdopodobnie) typy Chcesz mnie za to linczować? własnie nie, wyżej napisałem, że Cię zazieleniłem po prostu niefortunnie się stało, ale z drugiej strony ukrócamy grupę głosujących na windmilla tylko do Zmarzlika i Wiadomo, niewinny i jeszcze karetka
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 11, 2023 23:16:46 GMT 1
Jestem ciekaw czy Jan Ewangelista zrezygnował z głosowania, bo jego koledzy z mafii są tak chujowi xD
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 11, 2023 23:20:28 GMT 1
Jestem ciekaw czy Jan Ewangelista zrezygnował z głosowania, bo jego koledzy z mafii są tak chujowi xD Jak Rojt będzie w mafii to wyciągam tego posta xD mafiacorner.boards.net/post/30544
|
|