|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 0:04:17 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 0:04:17 GMT 1
zakładam więc ze stuprocentową pewnością, że jest winny, wiadomo, przesłanek jest więcej jutro nie ma naszego snajpera jutro jest snajper mafii kolejność strzałów: Lincz -> Modlitwa księdza -> Morderstwo mafii -> Miastowy snajper -> Mafijny snajper -> Starszy szpiegtrzeba założyć, że nasz snajper dzisiaj bił w zmarzlika, nie wierzę w inną ewentualność - nie jest to snajper riquelmowy, ale wydaje mi się, że przy zachowaniu zmarzlika byłoby to rozwiązanie optymalne mamy więc mafijną kamizelkę dla zmarzlika, snajper przez to nie zabija mafia morduje naszego snajpera o którym ma informację od szpiega oczywistym jest początkowy twist miasta w stronę pijo i gadka o przyspieszonym linczu co zyskuje wtedy mafia? jeśli linczujemy jutro pijo, a zmarzlik jest snajperem, to mafia ma dodatkowy strzał Ale to jest trochę niespójne założenie. Bo skoro szpieg dostał informację, że Oceniacz jest nieparzystym snajperem, to dlaczego Pijo się podszył akurat pod niego a nie pod Parzystego, licząc na to, że ten się wysypie. Nie no, to nie ma żadnego sensu. Jeszcze mafia ubija prawdziwego snajpera, pod którego podszył się ich ziomek? Dobrze się czujesz?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 0:04:58 GMT 1
To był absurdalny pomysł.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 0:07:44 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 0:07:44 GMT 1
Typ to claimował tak naprawdę dzień wcześniej, gdyby ktoś bardziej wczytał się w jego posty Wciąż wyobrażam sobie sytuację, że chcieli tą kamizelką na Zmarzliku nam najebać w głowie Niewielką no ale Możemy zaryzykować ze zmarzlikiem, ale jeżeli jutro mafia jakimś cudem trafi snajpera drugiego, to jesteśmy w piździe Tym bardziej jeżeli okaże się zielony jakimś cudem co tracimy na ryzyku ze zmarzlikiem? jesli pio jest snajperem - jesteśmy strzał w plecy co zyskujemy na ryzyku ze zmarzlikiem? jeśli zmarzlik jest snajperem - jesteśmy strzał do przodu odglonianie nabiera jeszcze bardziej śmierdzącego wymiaru możemy na spokojnie zastanowić się kto odżegnywał od zejścia z pio jako pewnego linczu i kto zachęcał do przyspieszenia Ok, to mnie przekonuje, głosowanie było na styku więc w głosach na wiatrak może byc jeszcze jeden mafiozo Z drugiej strony Pijo nie miał cointerclaima, więc analiza schodzenia z niego może być ślepą uliczką
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 12, 2023 0:07:50 GMT 1
zakładam więc ze stuprocentową pewnością, że jest winny, wiadomo, przesłanek jest więcej jutro nie ma naszego snajpera jutro jest snajper mafii kolejność strzałów: Lincz -> Modlitwa księdza -> Morderstwo mafii -> Miastowy snajper -> Mafijny snajper -> Starszy szpiegtrzeba założyć, że nasz snajper dzisiaj bił w zmarzlika, nie wierzę w inną ewentualność - nie jest to snajper riquelmowy, ale wydaje mi się, że przy zachowaniu zmarzlika byłoby to rozwiązanie optymalne mamy więc mafijną kamizelkę dla zmarzlika, snajper przez to nie zabija mafia morduje naszego snajpera o którym ma informację od szpiega oczywistym jest początkowy twist miasta w stronę pijo i gadka o przyspieszonym linczu co zyskuje wtedy mafia? jeśli linczujemy jutro pijo, a zmarzlik jest snajperem, to mafia ma dodatkowy strzał Ale to jest trochę niespójne założenie. Bo skoro szpieg dostał informację, że Oceniacz jest nieparzystym snajperem, to dlaczego Pijo się podszył akurat pod niego a nie pod Parzystego, licząc na to, że ten się wysypie. Nie no, to nie ma żadnego sensu. Jeszcze mafia ubija prawdziwego snajpera, pod którego podszył się ich ziomek? Dobrze się czujesz? co nie ma sensu? zakładasz, że mafia mordowała oceniacza akrobacji nie znając jego roli?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 0:07:51 GMT 1
I mógł powstać tylko w głowie mafiozy albo osoby pokroju Anastazji. Zadziwia mnie tylko, że tyle osób za tym poszło. Toć to ewenement na naprawdę dużą skalę.
Mówiłem: idziemy w Żużlowca, Akrobatę albo Taco. Myślałem, że mam większy wpływ na miasto.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 0:08:09 GMT 1
Absolutna kompromitacja miasta.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 0:08:22 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 0:08:22 GMT 1
To był absurdalny pomysł. Janek, to kto jutro?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 12, 2023 0:08:38 GMT 1
nie rozumiem Twojej wypowiedzi Losco i tego, jak to według Ciebie wpływa na teorię Zmarzlikową.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 0:09:19 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 0:09:19 GMT 1
Ale to jest trochę niespójne założenie. Bo skoro szpieg dostał informację, że Oceniacz jest nieparzystym snajperem, to dlaczego Pijo się podszył akurat pod niego a nie pod Parzystego, licząc na to, że ten się wysypie. Nie no, to nie ma żadnego sensu. Jeszcze mafia ubija prawdziwego snajpera, pod którego podszył się ich ziomek? Dobrze się czujesz? co nie ma sensu? zakładasz, że mafia mordowała oceniacza akrobacji nie znając jego roli? A jaki byłby sens wyskakiwania Pijo z rolą osoby, którą sprawdził szpieg i która to osoba została od razu ubita?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 0:11:12 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 0:11:12 GMT 1
Dajmy nawet to, że Zmarzlik jest snajperem mafijnym a szpieg sprawdził miastowego snajpera nieparzystego. Na cholerę Pijo miałby wyskoczyć z tym z czym wyskoczył.
Moim zdaniem Szpieg nie sprawdzał Oceniacza.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 12, 2023 0:11:14 GMT 1
co Ty do mnie mówisz? czytałeś w ogóle co ja piszę i co się działo?
przecież Pijo był na pięciu głosach i bliski dojścia 2-3 kolejnych jak to określił Jaworek oceniając zrzut Ebenezerowy na Pijo. miał mało do stracenia, może założyli, że prawdziwy snajper się nie wysypie - co się przecież zresztą stało? Leosia też Ci powiedziała, że de facto Pijo zaczął przemycać snajperowanie już dzień wcześniej.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 12, 2023 0:11:37 GMT 1
Dajmy nawet to, że Zmarzlik jest snajperem mafijnym a szpieg sprawdził miastowego snajpera nieparzystego. Na cholerę Pijo miałby wyskoczyć z tym z czym wyskoczył. Moim zdaniem Szpieg nie sprawdzał Oceniacza. zupełnie się z tym nie zgadzam
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 0:12:37 GMT 1
Ci, którzy powinni być pod obstrzałem dzisiaj, a więc Żużlowiec, Akrobata, Taco. Nie ufam Rojtowi. Koniec eldorado Anastazji. To są generalnie jakieś jaja. Pozostawiłem ją w grze tylko dlatego, że mnie bawiła, a tu nagle robi za jedną z głównych osób decyzyjnych. Ona nie ma prawa brać udziału w podejmowaniu jakichkolwiek poważnych decyzji. Wiatraka się zachciało. Co trzeba mieć w głowie, żeby coś takiego wymyślić?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 12, 2023 0:12:40 GMT 1
nie wyobrażam sobie sytuacji w której to mafia morduje oceniacza bez wiedzy na temat jego roli
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 12, 2023 0:14:29 GMT 1
jak mozemy sie zgodzic, ze zmarzlik wypadl dzisiaj przekonujaco to z niego zejdzcie, niech go snajper odpierdoli hmm
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 0:15:04 GMT 1
Ja chyba poddaję grę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 0:15:47 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 0:15:47 GMT 1
nie wyobrażam sobie sytuacji w której to mafia morduje oceniacza bez wiedzy na temat jego roli +1, typ miał status glona, nie było żadnego innego powodu poza sprawdzeniem
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 12, 2023 0:15:52 GMT 1
jak mozemy sie zgodzic, ze zmarzlik wypadl dzisiaj przekonujaco to z niego zejdzcie, niech go snajper odpierdoli hmm oceniacz strzelałby w zmarzlika dopiero jutro mordując oceniacza zyskują brak snajpera na zmarzliku jutro dając zmarzlikowi kamizelkę zwiększają szanse, że drugi snajper nie trafi w d2
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 0:16:02 GMT 1
Nie chce mi się liderować, a daleko to my raczej nie zajedziemy.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 0:16:26 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 0:16:26 GMT 1
Nie chce mi się liderować, a daleko to my raczej nie zajedziemy. Janek, nie psuj morali
|
|