|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:14:56 GMT 1
Zatem: Operacje Odglonowienia trzeba dokończyc, nawet jeżeli beż pospiechu
To co ja zakladam i to co zalozy raczje przecietny niewinny miastowy: Guido rozjebany tygodniem pracy w wolna neidzielke odpali sobie forum i bedzie chcial nadrobic TRZY TYSIACE POSTÓW, mase polaczen i caly ten amok. Zrezygnuje. Umrze. Capibara - dokonczy obecna dynamike, zrezygnuje, umrze. Cyclops - nie pojawi sie, już, umrze. No to pozostaje Mucha, co obudzila sie, gdy zaczelo sie odglonowywanie. I jaką mamy pewnosc, ze nie bedzie sie budziła cały czas? Najprawdopodobniejsza glonowa-mafia. Zreszta, nawet nie mam jak wierzyć w powyższych mafiozów-glonowych (no ale Guido ma juz podczepke jak coś, słowa samego Mistrza Gry haha). No to teraz w każdym moim wariancie mafii: Mucha Mafiozo
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 3:17:11 GMT 1
No ja to bym jednak olała temat glonów już
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:17:42 GMT 1
No i tak swoja drogą, 20% mafiozów 25% glonów Zakladajac ze w mafii nie ma zadnego glona
To daje mafii handicap na poziomie 20% Mafii versus 55% Miastowych Czyli liczac przecietnym 1,5 mordu mafii za jedno 24h to daje mafii lekko ponad 5 DNI DO PRZODU (!), czyli dla miasta - 5 linczów, których nie będziemy mogli zrobić. Oczywiscie zakladajac cud dla mafii i Zlotą Druzyne
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:18:06 GMT 1
za starych czasów to bym sie wkurwił i wyzywal na lewo i prawo xd a teraz mam takie cóóóż, oby mafii tez sie trafił nastepny Peterson
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:18:56 GMT 1
Dobra, a teraz wracam do 8 stron postów Ebenezera
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:19:42 GMT 1
why not both? dawaj Ana swoją analizę jeszcze raz, ja poczytam Twoje, Ty przeczytasz moje i przemyslimy, co? A jezeli mam skomentowac to co pisales - to za bardzo sie skupiasz na memowej volvowej mechanice. Tego setupu matematycnzie nie pocisniesz
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:20:53 GMT 1
Aczkolwiek pierdzenie o mechanice, matematykach mechanicznych, o tym co robi dana roli a czego nie robi i błaźnienie sie tym tematem i zakrecanie sie tutaj wokol samego siebie - to mocno oznaka miastowosci (bo mafioza to ciezko przychodzi naturalnie)
Dlatego Jacek Jaworek niewinny, bez wzgledu już na calosc tworczosci
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:24:42 GMT 1
Miastowi, najlepiej do stworzenia miastowego Core: Andrzej Stankiewicz Wojskowa Karetka (na kredyt zaufania?)
Jacek Jaworek Sam Losco (to on pocisnal wczesnie mafie tak?)
Not sure at all parabole
Ebenezer Rojt Shakeomat Biedronki Taco Hemingway Young Leosia Wiadomo, niewinny Ye Jill Bitten Jan Ewangelista Spóźnialski Jasiu
Glony: Guimo
Cyclop Capibara Mucha Bez Ucha
Mafia potwierdzona: Ojciec Pijo Bartek Zmarzlik
Anastazja
Ale to marna lista
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 3:26:42 GMT 1
Z tym excelem to jest tak, że ja nie mam windowsa i excel był robiony w zakładce online i po prostu zakładka się zamknęła przypadkiem xDD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:30:33 GMT 1
To idac w czysto emocjonalny vibe wobec naturalnosci i tego co odczuwam od "niepewnych":
W kierunku niewinnych: Parabole - bydlak się dobrze stara, bardzo mocno, i kombinuje na wiele sposobów, fajne plejsy jako mafia by były, zaslguje na raczej niewinnego na ten moment Shakeomat Biedronki - gra raczej tak jak sie mozna spodziewac od osoby chorej albo takiej, ktora grac nie chciala, jezeli czytam poprawnie. Zalozmy ze na kredyt zaufania bo chronologia naturalnosci, nawet zakladajac pre-game, ma jakis tam sens. Spokojnie, bez gwiazdorzenia, ale też bez rzucania się na włocznie samo-wjebania-sie-na-lincz. Okey for fine I guess. I tak miasto go mocno przetrzepie, gdy jego decyjze i opinie stana sie wazniejsze. Taco Hemingway - ten to pewnie umie calkiem dobrze udawac wkurzenie, ale soul-mate'uje z jego stylem gry, bo emocjonalnie mialem to samo na pierwszych edycjach, to samo. I takie wkurzenie i takie zaparcie raczej są oznakami maksymalnie sfrustrowanego miastowgo, ktory wladowal w gre godziny, stara sie, a ludzie z zamknietego community go wkurzaja swoim przerosnietym ego i jeszcze po nim cisna, a on boga ducha winny. Zatem - niewinny jak na typowego bogu ducaha winnego ;p
Na dwoje babka wrózyła czyli: Young Leosia - daje taki vibe odpowiednio stworzonej maniery Jan Ewangelista - totalnie joker, chociaz lubie go, to dla mnie az do konca gry będzie na neutralu, ale widać że gra z zamierzona taktyka (tak jak w "poprzedniej edycji"), trzyma koherentnie zamierzona taktyke, nie schodzi ze swojego stylu, i to co sobie przyjal w dniu Minus1, to sobie realizuje. Moze byc wszystko.
Trzy ktorzy najbardziej mi nie pasuja: Wiadomo, niewinny Ye Spóźnialski Jasiu
A temat Ebenezera to temat na inny post :>>>>>>>>>
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:33:12 GMT 1
No i powinienem ponownie to napisać, czyli takie osobiste wyroznienie Teamplayowosci to jak dla mnie Wojskowa Karetka. Najbardziej pozytywny, najbardziej miastowy, najbardziej chetny do wspołpracy i wzoroy jezeli chodzi o attidue przykładny gracz mafii (jako gry). Jakby takich graczy było więcej, ojeju.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:35:20 GMT 1
Zakladajac 6 mafii to: Wiadomo, niewinny Ye Spóźnialski Jasiu Mucha Zmarzlik Pijo
Cyk, jest jakas lista. A ze listy całej mafii nigdy nie sa idealne, to mozna na plus minus uznac na zamiany Leosie czy Ewangeliste
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:36:44 GMT 1
No ale to tylko moje opinie, one nie są wcale tak duzo warte, ale czasmi bardziej niz mniej
Aczkolwiek skoro jestem w stanie zwajhowac (z pomocą Mafii, dzieki ziomki! =*)
to warto by ludzie wiedzieli jak mi sie uklada wszystko w glowie, a ze moge poleciec zamiast lepszego miastowego - to moge grac w otwarte karty i #win #win
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:36:55 GMT 1
To teraz czas na obowiazek
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 3:38:16 GMT 1
I mógł powstać tylko w głowie mafiozy albo osoby pokroju Anastazji. Zadziwia mnie tylko, że tyle osób za tym poszło. Toć to ewenement na naprawdę dużą skalę. Mówiłem: idziemy w Żużlowca, Akrobatę albo Taco. Myślałem, że mam większy wpływ na miasto. W którym momencie rozgrywki byłeś traktowany na tyle serio przez kogoś żeby mieć podstawy do myślenia, że ktoś pójdzie za tobą?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:42:01 GMT 1
I mógł powstać tylko w głowie mafiozy albo osoby pokroju Anastazji. Zadziwia mnie tylko, że tyle osób za tym poszło. Toć to ewenement na naprawdę dużą skalę. Mówiłem: idziemy w Żużlowca, Akrobatę albo Taco. Myślałem, że mam większy wpływ na miasto. W którym momencie rozgrywki byłeś traktowany na tyle serio przez kogoś żeby mieć podstawy do myślenia, że ktoś pójdzie za tobą? Odpowiem za niego, bo pewnie go nie ma, to sobie skomentuje Ewangelista wchodzi w archetyp już stworzonej narracji "Anastazjo, jak moglas Odglanawiać!", gdy zarazem jednak miasto większością ten pomysł przepchneło, i jak widzimy, nic w sumie na tym miasto nie straciło. A przynajmniej nie straciło Księdza. A jak dobrze też wiemy z toku dnia2... narracji na zdyskredytowanie kogokolwiek za lincz na Księdzu - nie udało się stworzyć czy utrzymać. Więc to też w sumie ciekawy wątek, przynajmniej dla mnie, gdy w obu sytuacjach jestem po przeciwnych stronach "narracyjnych"
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:46:31 GMT 1
W ogóle mam na 7 do roboty... a wieczorem po zmianie - wazna integracja z nowym teamem, mirrorowym do mojego. A wczoraj poszło klubowanie do 6 rano i wstawanie na 9 na uczelnie. Pytanie czy warto isc dzisiaj w ogóle iść spac, chociaz z tym marnym snem i bez - bedzie energetyczna smierc pray for me
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 3:47:59 GMT 1
Kurwa Anastazja idź spać, ja mam opakowanie melatoniny na taką okazję zawsze.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:49:06 GMT 1
ja na zopiklonie jade, polecam, melatonina to tam pierd
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 3:55:21 GMT 1
No i gdzie ten Ebenezer? Bo to było niczym Aldona do Despersa z "hehe, nie ma nikogo z kim moge rozmawiac, to zaliczam nocna obecnsoc i spadam"
|
|