|
Post by Ojciec Pijo on Mar 12, 2023 11:44:28 GMT 1
Dobra, żartowałem z tym snajperem, nie linczujcie mnie. Po prostu chciałem przeżyć żeby pomóc miastu. Wiem, chujowe zachowanie, ale teraz mówię prawdę.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 11:44:48 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 11:44:48 GMT 1
Nie było mnie wczoraj w okolicach linczu, ale czy w pewnym momencie nie było bliżej pojedynu Ebenezer-Zmarzlik i ewentualne przerzuty głosów nie były po to żeby ratować Zmarzlika tylko Ebenezera? Opcja Ebenezerowa została bardzo szybko spacyfikowana, to też ciekawe w sumie
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 12, 2023 11:44:51 GMT 1
no top beka ziomku, idź stąd
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 11:45:36 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 11:45:36 GMT 1
Dobra, żartowałem z tym snajperem, nie linczujcie mnie. Po prostu chciałem przeżyć żeby pomóc miastu. Wiem, chujowe zachowanie, ale teraz mówię prawdę. Ok Pijo wierzę ci, w kogo idziemy dzisiaj?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 11:46:56 GMT 1
Ok zmieniamy szybciutko
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 12, 2023 11:46:57 GMT 1
W tej liście potencjalnych snajperów masz 4 glony, 2 nieobecnych, którzy faktycznie mogli nie mieć możliwości strzelenia i ye xd Zgadza się, ale wg mnie obaj nieobecni i ye, gdyby mieli rolę, weszliby z choćby z telefonu na te 10 minut, żeby rolę ewentualnie wykorzystać. Dlatego też dopuszczam ryzyko, że Zmarzlik jest niewinny, a jeden z czterech glonów nie strzelił, ale uznaję za nieprawdopodobne, że Zmarzlik jest niewinny, a snajper Ebe/Ewangelista/ye nie strzelili. Za jak bardzo prawdopodobne uważasz użycie kamizelki na niewinnym Zmarzliku, żeby uwiarygodnić podejrzenia wobec niego? Volverin czy mafia może dać kamizelkę niewinnemu? To nadal masz 4 glonów vs 3 graczy, którzy by weszli strzelić. A liczenie, że mafia dała kamizelkę niewinnemu to już szukanie kwadratowych jaj.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 11:48:51 GMT 1
Shakemat, co tak skromnie ta edycja leci?
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 12, 2023 11:49:55 GMT 1
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 12, 2023 11:50:37 GMT 1
Zgadza się, ale wg mnie obaj nieobecni i ye, gdyby mieli rolę, weszliby z choćby z telefonu na te 10 minut, żeby rolę ewentualnie wykorzystać. Dlatego też dopuszczam ryzyko, że Zmarzlik jest niewinny, a jeden z czterech glonów nie strzelił, ale uznaję za nieprawdopodobne, że Zmarzlik jest niewinny, a snajper Ebe/Ewangelista/ye nie strzelili. Volverin czy mafia może dać kamizelkę niewinnemu? To nadal masz 4 glonów vs 3 graczy, którzy by weszli strzelić. A liczenie, że mafia dała kamizelkę niewinnemu to już szukanie kwadratowych jaj. vs, jeśli dobrze liczę, 14 graczy, którzy zachowując się racjonalnie, oddaliby strzał ja to sprowadzam nawet do 4 vs 17, rachunek prawdopodobieństwa wskazuje mi na Zmarzlika w mafii.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 11:51:12 GMT 1
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 12, 2023 11:51:28 GMT 1
Dobra, żartowałem z tym snajperem, nie linczujcie mnie. Po prostu chciałem przeżyć żeby pomóc miastu. Wiem, chujowe zachowanie, ale teraz mówię prawdę. Ok Pijo wierzę ci, w kogo idziemy dzisiaj? Już piszę analizę. Myślę, że złapiemy dzięki niej tych huncwotów. Wrzucę po linczu, żeby nie robić zamieszania w mieście.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 11:53:37 GMT 1
Ok Pijo wierzę ci, w kogo idziemy dzisiaj? Już piszę analizę. Myślę, że złapiemy dzięki niej tych huncwotów. Wrzucę po linczu, żeby nie robić zamieszania w mieście. Jak humory na discordzie?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 11:53:53 GMT 1
Ok Pijo wierzę ci, w kogo idziemy dzisiaj? Już piszę analizę. Myślę, że złapiemy dzięki niej tych huncwotów. Wrzucę po linczu, żeby nie robić zamieszania w mieście. posikam się ze śmiechu zaraz
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 12, 2023 11:54:44 GMT 1
Dobra, bo wczoraj po mordzie powstało bardzo dużo dziwnych teorii. Na moje oko jedyna sensowna jest taka, że Pijo to oczywiście mafiozo, w mordzie padł Akrobata, a parzysty Snajper albo nie chciał strzelać w Zmarzlika, albo przespał, albo został powstrzymany kamizelką (i tutaj już możemy dyskutować, czy mafia marnowałaby kamizelkę na gościa, który i tak prawdopodobnie poleci dzień później) Czuję, że piszę oczywistości, ale w obliczu teorii, że Akrobatę odjebał parzysty snajper, wolałem już to napisać.
To teraz pytanie, na ile dobry wjazd miał miał Pijo w D1 i jaka jest szansa, że wziąłby rolę? O ile mi wiadomo, jego temat w D1 się nie pojawiał, przy pięciu mafiozach (no, czterech, JRR się wkopał) powinien się znaleźć lepszy kandydat do roli. Z drugiej strony, jeśli by się okazało, że Pijo jednak jakimś cudem ma rolę, to dużo to powie o stanie tej mafii. Plus, nie lubię trzymać pewnych czerwonych w grze.
Pijo, to jak rozumiem, w tym momencie cel dla snipera jutro? Czy coś mi umknęło i tak nie powinno być?
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 12, 2023 11:54:50 GMT 1
Już piszę analizę. Myślę, że złapiemy dzięki niej tych huncwotów. Wrzucę po linczu, żeby nie robić zamieszania w mieście. posikam się ze śmiechu zaraz Zawsze do usług.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 11:56:15 GMT 1
Pijo to na razie najbardziej pożyteczny miastowy. Doskonały lep na mafię.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 12, 2023 11:56:20 GMT 1
Dobra, bo wczoraj po mordzie powstało bardzo dużo dziwnych teorii. Na moje oko jedyna sensowna jest taka, że Pijo to oczywiście mafiozo, w mordzie padł Akrobata, a parzysty Snajper albo nie chciał strzelać w Zmarzlika, albo przespał, albo został powstrzymany kamizelką (i tutaj już możemy dyskutować, czy mafia marnowałaby kamizelkę na gościa, który i tak prawdopodobnie poleci dzień później) Czuję, że piszę oczywistości, ale w obliczu teorii, że Akrobatę odjebał parzysty snajper, wolałem już to napisać. To teraz pytanie, na ile dobry wjazd miał miał Pijo w D1 i jaka jest szansa, że wziąłby rolę? O ile mi wiadomo, jego temat w D1 się nie pojawiał, przy pięciu mafiozach (no, czterech, JRR się wkopał) powinien się znaleźć lepszy kandydat do roli. Z drugiej strony, jeśli by się okazało, że Pijo jednak jakimś cudem ma rolę, to dużo to powie o stanie tej mafii. Plus, nie lubię trzymać pewnych czerwonych w grze. Pijo, to jak rozumiem, w tym momencie cel dla snipera jutro? Czy coś mi umknęło i tak nie powinno być?w żadnym wypadku, może mieć role, musi lecieć dzisiaj.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 11:56:45 GMT 1
Dobra, bo wczoraj po mordzie powstało bardzo dużo dziwnych teorii. Na moje oko jedyna sensowna jest taka, że Pijo to oczywiście mafiozo, w mordzie padł Akrobata, a parzysty Snajper albo nie chciał strzelać w Zmarzlika, albo przespał, albo został powstrzymany kamizelką (i tutaj już możemy dyskutować, czy mafia marnowałaby kamizelkę na gościa, który i tak prawdopodobnie poleci dzień później) Czuję, że piszę oczywistości, ale w obliczu teorii, że Akrobatę odjebał parzysty snajper, wolałem już to napisać. To teraz pytanie, na ile dobry wjazd miał miał Pijo w D1 i jaka jest szansa, że wziąłby rolę? O ile mi wiadomo, jego temat w D1 się nie pojawiał, przy pięciu mafiozach (no, czterech, JRR się wkopał) powinien się znaleźć lepszy kandydat do roli. Z drugiej strony, jeśli by się okazało, że Pijo jednak jakimś cudem ma rolę, to dużo to powie o stanie tej mafii. Plus, nie lubię trzymać pewnych czerwonych w grze. Pijo, to jak rozumiem, w tym momencie cel dla snipera jutro? Czy coś mi umknęło i tak nie powinno być? Linczujemy go bo może być snajperem, a dzisiaj mafia wali snajperem, a poza tym Pijo jest spalony bezwzglednie a Zmarzlik ma nadal niezerowe szanse na bycie niewinnym. Tjaaa.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 11:57:05 GMT 1
Dobra, bo wczoraj po mordzie powstało bardzo dużo dziwnych teorii. Na moje oko jedyna sensowna jest taka, że Pijo to oczywiście mafiozo, w mordzie padł Akrobata, a parzysty Snajper albo nie chciał strzelać w Zmarzlika, albo przespał, albo został powstrzymany kamizelką (i tutaj już możemy dyskutować, czy mafia marnowałaby kamizelkę na gościa, który i tak prawdopodobnie poleci dzień później) Czuję, że piszę oczywistości, ale w obliczu teorii, że Akrobatę odjebał parzysty snajper, wolałem już to napisać. To teraz pytanie, na ile dobry wjazd miał miał Pijo w D1 i jaka jest szansa, że wziąłby rolę? O ile mi wiadomo, jego temat w D1 się nie pojawiał, przy pięciu mafiozach (no, czterech, JRR się wkopał) powinien się znaleźć lepszy kandydat do roli. Z drugiej strony, jeśli by się okazało, że Pijo jednak jakimś cudem ma rolę, to dużo to powie o stanie tej mafii. Plus, nie lubię trzymać pewnych czerwonych w grze. Pijo, to jak rozumiem, w tym momencie cel dla snipera jutro? Czy coś mi umknęło i tak nie powinno być? dawno nic bardziej mafijnego nie czytałem
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 11:57:20 GMT 1
Czy tylko ja mam wrażenie, że Jan gra upośledzoną wersję samego siebie?
|
|