|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 11:58:27 GMT 1
Czy tylko ja mam wrażenie, że Jan gra upośledzoną wersję samego siebie? Zmienił maskę po prostu. Pytanie ile widziales jego wcielen
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 12, 2023 11:58:43 GMT 1
A fakt, mafia ma dziś strzał snajpera, tru
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 12, 2023 11:58:53 GMT 1
Pijo mógł wziąć rolę, bo widać, że uważa jest graczem co najmniej dobrym, a jest co najwyżej przeciętnym.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 11:59:58 GMT 1
Czy tylko ja mam wrażenie, że Jan gra upośledzoną wersję samego siebie? Zmienił maskę po prostu. Pytanie ile widziales jego wcielen Jedno
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 12:00:54 GMT 1
Przeszedł z trollo-śmieszka na wyjebanego (nie zalezy mi) i otwartego miastowego (dobre rady dla miasta, ale truizmy). Jest celowo nieuzyteczny
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 12:01:50 GMT 1
Ewangelista tłumacz się ze spadku poziomu dowcipu
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 12:01:50 GMT 1
Zmienił maskę po prostu. Pytanie ile widziales jego wcielen Jedno Poczytaj sobie stare edycje jak Ci sie chce
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 12:32:12 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 12:32:12 GMT 1
mnie dziś prawie nie ma do wieczora, ale nadal zachęcam do zastanowienia się czy możemy coś stracić linczując Zmarzlika pierwszego
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 12:35:47 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 12, 2023 12:35:47 GMT 1
Jak ktoś ma jakiś pomysł, to zapraszam do dzielenia się. Bo moim najmocniejszym obecnie jest jednak Mafia o 20:57 (z chwilą oddania głosu przez Zmarzlika) była właściwie stuprocentowo przekonana że nie poleci, więc nie chcieli w jakikolwiek sposób łączyć go z Pijo. Wrzuć tą teorię do kosza, bo akurat śledziłem sumiennie rozkład głosów i akurat głos Jaworka i mój był przechyleniem w stronę zlinczowana Zmarzlika, a jeszcze głosu nie oddał Jan ewangelista, więc jeżeli nie jest w mafii, mafia absolutnie nie wiedziała jak się skończy. Dopiero zmiana Karetki i Losco go uratowały
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 12:38:19 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 12:38:19 GMT 1
Jak ktoś ma jakiś pomysł, to zapraszam do dzielenia się. Bo moim najmocniejszym obecnie jest jednak Mafia o 20:57 (z chwilą oddania głosu przez Zmarzlika) była właściwie stuprocentowo przekonana że nie poleci, więc nie chcieli w jakikolwiek sposób łączyć go z Pijo. Wrzuć tą teorię do kosza, bo akurat śledziłem sumiennie rozkład głosów i akurat głos Jaworka i mój był przechyleniem w stronę zlinczowana Zmarzlika, a jeszcze głosu nie oddał Jan ewangelista, więc jeżeli nie jest w mafii, mafia absolutnie nie wiedziała jak się skończy. Dopiero zmiana Karetki i Losco go uratowały przecież masz post niżej rozkład głosów live, a mafia miała w odwodzie też pijo
|
|
|
Post by ye on Mar 12, 2023 12:42:46 GMT 1
Nie było mnie wczoraj w okolicach linczu, ale czy w pewnym momencie nie było bliżej pojedynu Ebenezer-Zmarzlik i ewentualne przerzuty głosów nie były po to żeby ratować Zmarzlika tylko Ebenezera? Dokładnie tak było - sam byłem głową tego pomysłu i brałem w tym udział mimo, że chce linczować Ebenezera
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 12:43:10 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 12, 2023 12:43:10 GMT 1
Nie bierzesz pod uwagę tych, którzy jeszcze nie zagłosowali, a mogliby
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 12, 2023 12:49:58 GMT 1
Ye, dobrze że jesteś: Dorzucam do puli na dzisiejszy lincz Ebenezera 15 minut przed linczem kiedy wynik oscylował dookoła remisu Schodźcie z Riquelme. Niewinny. Jedno to wjebanie miastowego w kolejke przed winnym w momencie remisu - zagranie z perspektywy mafii odważne ale i w większości przypadków opłacalne, ale ten drugi post napisany 10 minut później sugeruje dużą kontrole nad wiszącym linczem. Nie podoba mi się to, co zrobili Bitten i Wiadomo, niewinny. Nie potrzeba miastu aż tylu głosów na jednego gracza, skoro i tak leci. Kiedy kazał schodzić z Riquelme podobno było 6;6 (albo w okolicach bo szejkomat mógł się pomylić)- Bitten i Wiadomo zmienili z jednego na drugiego co z automatu robi wynik w okolicach 4-8 (dookoła jeszcze jak w przypadku każdego zła w tej grze kręciła się parabola) - rozumiem, że miastowi w afekcie przeskakują z kwiatka na kwiatek ale on wykazał się tam dosyć dobrym trzymaniem ręki na pulsie. Nie analizowałem teraz całej gry tylko raczej strony 60-80 przed linczem i po. W tamtym momencie gry Zmarzlik z Requelmem wzajemnie się oskarżali, a raczej z perspektywy dwóch mafii opłacało się tam siedzieć cicho, grzać na Magnusa jako bezpośredniego kontrkandydata jednego z nich i ewentualnego podłączenia się pod np kandydature anastazji, która też wtedy hulała Co nie uniewinnia mi całkowicie zmarzlika, ale odsuwa go w kolejce dalej za Ebenezerem, więc opcja Ebenezer/Zmarzlik po wymazaniu Ojca Pjo dalej mnie satysfakcjonuje. Zobaczymy co dalej, od jutra już powoli trzeba będzie się zastanawiać nad glonami Na Paraboli, co strasznie pierdoli? Masz mój miecz. Ale nie masówka. Musimy podzielić głosy pomiędzy Parabolę, Żużlowca i Akrobatę. Wymieniłbym Parabolę na Ebenezera i mógłbym w to iść1.tutaj roboczo mamy samych niewinnych z możliwym małym odchyłem, ale każdego z tej grupy jestem w stanie bronić [względnie od najbardziej do najmniej niewinnego] ye parabole taco hemingway jill bitten jacek jaworek sam losco wojskowa karetka anastazja young leosia 2.W tej grupie pojawiał się mniej lub bardziej miastowy wajb, ale generalnie grają niejednoznacznie. Zawodnicy na wyższym poziomie, których nie warto teraz szufladkować a warto mieć teraz na nich zwróconą uwagę spóźnialski jasiu shakeomat biedronki wiadomo,niewinny jan ewangelista oceniacz akrobacji andrzej stankiewicz 3.pozostali - tutaj czuje mafijny wajb
ebenezer rojt ojciec pijo bartek zmarzlik 4.glony:
guimo cyclop goloniarz nunu capibara windmill mucha bez ucha kaladin Dobrze, że sobie to rozpisałem bo mam uświadomiony zasadniczy fakt - liczba glonów jest przerażająca i prawie równa liczbie uniewinnionych. W związku z tym dzisiaj przed linczem koniecznie musimy mieć ogarnięte który padnie za nieaktywność a który gra na przeżycie. Patrząc na te liczby teksty niewinnego, że z capibarą warto poczekać pare dni jest średnio mądry[prawie jak jego wczorajsze ruchy w godzinach szczytu]. Mimo to liczę, że połowa glonów odpadnie bez gry. Co warto dzisiaj robić chcąc pchać miasto do przodu : -Analiza graczy z grupy 2 i 3 w kontekstach: *powiązania z riquelme *gra w godzinach krytycznych[18-21] *głosowania w linczu 1
-kontrola glonów Sytuacja nie jest zła. Sporo fajnych niewinnych duszyczek więc jest na czym budować. Teraz praca u podstaw i każdy niech robi swoje.
wtem o 20:07 zmieniasz sobie z Rojta na Windmilla.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 12:50:23 GMT 1
via mobile
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 12:50:23 GMT 1
mnie dziś prawie nie ma do wieczora, ale nadal zachęcam do zastanowienia się czy możemy coś stracić linczując Zmarzlika pierwszego Sorry, ale ja niestety dzisiaj też będę na telefonie z doskoku. Może wieczorem uda się przysiąść do kompa. Jeszcze raz muszę przeanaoizować Twój tok myślenia, bo wczoraj był dla mnie zupełnie bezsensowny. Jak coś to od 120 strony mam do nadrobienia.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 12:51:13 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 12:51:13 GMT 1
Nie no, dzisiaj Pijo to jedyna rozsądna opcja, wrzucanie pod autobus własnego rolnego nie ma żadnego sensu
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 12:59:35 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 12:59:35 GMT 1
Anastazja to Słowacki tej edycji tylko że gorszy
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:00:31 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 13:00:31 GMT 1
Pytanie czy to zamierzone, czy typowy dla tego gracza chaos
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 13:00:55 GMT 1
ale za to niewinna
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:01:42 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 13:01:42 GMT 1
No właśnie tego nie jestem pewna dzisiaj
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 13:02:16 GMT 1
Pytanie czy to zamierzone, czy typowy dla tego gracza chaos Zamierzony. To jest droga do nieśmiertelności i swiętej niewinnosci, jak gralam kiedykolwiek inaczej to zawsze mieliscie ze mna problem i chcieliscie mnie linczować, never more
|
|