|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:26:57 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 13:26:57 GMT 1
Dzień dobry nie miałem czasu do czytanie i nie będę miał do koniec dnia ktoś może mi powiedzieć co się działo dzisiaj?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:29:58 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 13:29:58 GMT 1
Wow, pijo mafia? Imagine my shock.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 12, 2023 13:30:05 GMT 1
Dzień dobry nie miałem czasu do czytanie i nie będę miał do koniec dnia ktoś może mi powiedzieć co się działo dzisiaj? Pijo jest 100% mafia Zmarzlik jest 97% mafia (bo wczoraj nie zginął - a uważamy, że każdy czytający temat snajper by w niego strzelał, więc albo snajper jest super nieaktywny i nie ma pojęcia co się dzieje, albo mafia ochroniła zmarzlika kamizelką). Zastanawiamy się, którego z nich zabić najpierw (kto ma większe szanse na to, że ma rolę w mafii). Czekamy, aż odezwie się Ebenzer, żeby go zaatakować. Ja czekam, aż ktoś zauważy mój ostatni post w kierunku Ye, bo skurwil logikę niemiłosiernie. To tak w skrócie.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:31:59 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 13:31:59 GMT 1
Dzień dobry nie miałem czasu do czytanie i nie będę miał do koniec dnia ktoś może mi powiedzieć co się działo dzisiaj? Pijo jest 100% mafia Zmarzlik jest 97% mafia (bo wczoraj nie zginął - a uważamy, że każdy czytający temat snajper by w niego strzelał, więc albo snajper jest super nieaktywny i nie ma pojęcia co się dzieje, albo mafia ochroniła zmarzlika kamizelką). Zastanawiamy się, którego z nich zabić najpierw (kto ma większe szanse na to, że ma rolę w mafii). Czekamy, aż odezwie się Ebenzer, żeby go zaatakować. Ja czekam, aż ktoś zauważy mój ostatni post w kierunku Ye, bo skurwil logikę niemiłosiernie. To tak w skrócie. Dzięki bardzo. Wsm myślę teraz że zmarzlik mafia ale nie z tego powodu, ale raczej jak się kierował po końcem d2
|
|
|
Post by ye on Mar 12, 2023 13:32:30 GMT 1
Ye, dobrze że jesteś: Dorzucam do puli na dzisiejszy lincz Ebenezera 15 minut przed linczem kiedy wynik oscylował dookoła remisu Jedno to wjebanie miastowego w kolejke przed winnym w momencie remisu - zagranie z perspektywy mafii odważne ale i w większości przypadków opłacalne, ale ten drugi post napisany 10 minut później sugeruje dużą kontrole nad wiszącym linczem. Kiedy kazał schodzić z Riquelme podobno było 6;6 (albo w okolicach bo szejkomat mógł się pomylić)- Bitten i Wiadomo zmienili z jednego na drugiego co z automatu robi wynik w okolicach 4-8 (dookoła jeszcze jak w przypadku każdego zła w tej grze kręciła się parabola) - rozumiem, że miastowi w afekcie przeskakują z kwiatka na kwiatek ale on wykazał się tam dosyć dobrym trzymaniem ręki na pulsie. Nie analizowałem teraz całej gry tylko raczej strony 60-80 przed linczem i po. W tamtym momencie gry Zmarzlik z Requelmem wzajemnie się oskarżali, a raczej z perspektywy dwóch mafii opłacało się tam siedzieć cicho, grzać na Magnusa jako bezpośredniego kontrkandydata jednego z nich i ewentualnego podłączenia się pod np kandydature anastazji, która też wtedy hulała Co nie uniewinnia mi całkowicie zmarzlika, ale odsuwa go w kolejce dalej za Ebenezerem, więc opcja Ebenezer/Zmarzlik po wymazaniu Ojca Pjo dalej mnie satysfakcjonuje. Zobaczymy co dalej, od jutra już powoli trzeba będzie się zastanawiać nad glonami Wymieniłbym Parabolę na Ebenezera i mógłbym w to iść1.tutaj roboczo mamy samych niewinnych z możliwym małym odchyłem, ale każdego z tej grupy jestem w stanie bronić [względnie od najbardziej do najmniej niewinnego] ye parabole taco hemingway jill bitten jacek jaworek sam losco wojskowa karetka anastazja young leosia 2.W tej grupie pojawiał się mniej lub bardziej miastowy wajb, ale generalnie grają niejednoznacznie. Zawodnicy na wyższym poziomie, których nie warto teraz szufladkować a warto mieć teraz na nich zwróconą uwagę spóźnialski jasiu shakeomat biedronki wiadomo,niewinny jan ewangelista oceniacz akrobacji andrzej stankiewicz 3.pozostali - tutaj czuje mafijny wajb
ebenezer rojt ojciec pijo bartek zmarzlik 4.glony:
guimo cyclop goloniarz nunu capibara windmill mucha bez ucha kaladin Dobrze, że sobie to rozpisałem bo mam uświadomiony zasadniczy fakt - liczba glonów jest przerażająca i prawie równa liczbie uniewinnionych. W związku z tym dzisiaj przed linczem koniecznie musimy mieć ogarnięte który padnie za nieaktywność a który gra na przeżycie. Patrząc na te liczby teksty niewinnego, że z capibarą warto poczekać pare dni jest średnio mądry[prawie jak jego wczorajsze ruchy w godzinach szczytu]. Mimo to liczę, że połowa glonów odpadnie bez gry. Co warto dzisiaj robić chcąc pchać miasto do przodu : -Analiza graczy z grupy 2 i 3 w kontekstach: *powiązania z riquelme *gra w godzinach krytycznych[18-21] *głosowania w linczu 1
-kontrola glonów Sytuacja nie jest zła. Sporo fajnych niewinnych duszyczek więc jest na czym budować. Teraz praca u podstaw i każdy niech robi swoje.
wtem o 20:07 zmieniasz sobie z Rojta na Windmilla. No Ebenezer w mafii mi się bardzo dodaje, ale temat nie poniósł się po mieście, a w pewnym momencie przed linczem zdarzyła się jakaś dziwna seria głosów w jego stronę, która wydała mi się nie do końca zdrowa. + Czekam co w perspektywie linczu na Ebenezerze zrobi Ewangelista i sam Ebenezer, a żaden z nich nie był wtedy obecny w grze. + kontrola glonów i to co się wczoraj wydarzyło jest imo korzystne dla miasta Trochę brak bohaterstwa, ale uważam że wszystko co się wczoraj stało jest właściwe chociaż było też trochę pójściem na łatwiznę. Ale myślę, że to doskonale rozumiesz i dlatego nie wiem dlaczego wytykasz niekonsekwencje
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 12, 2023 13:35:21 GMT 1
No bo jak cię mam oceniać po tym, co wynika z twoich postów to ja się zgadzam i między nami spoko. Tylko jak ja kurwa podejrzewam zmarzlika i o tym piszę, to potem też na niego głosuję i chcę go wyjebać, a ty trzy razy zaatakowałeś zmarzlika i zdejmując głos z powietrza (Ebezenera) zmieniasz nie na Zmarzlika, o którym piszesz, tylko na randomowego glona.
No to dla mnie sensu po prostu nie ma.
|
|
|
Post by capibara on Mar 12, 2023 13:37:32 GMT 1
Witam! Na wstępie chciałabym przeprosić za swoje glonowanie. Zaskoczyła mnie duża liczba postów/h, naprawdę się tego nie spodziewałam. Do tego doszło kilka imprez, kac, ból głowy i nagle z wolnego weekendu zostało mi niewiele więcej niż kilka godzin wolnego. Mogłem jedynie nadrobić kilka ostatnich stron i spróbować coś z tym zdziałać. I tak pewnie zostanę odstrzelony przez Anastazję, bo jak to stwierdziła "zaktywizować go może tylko zachęcająca mafia" tl;dr Capibara - koles nie ma szans na przeżycie i poleci jutro wieczorem, zwłaszcza ze z meta-dostepnych-publicnzie-informacji wiem kto to jest, ale już jebać wyjasnienia. Tak czy siak koles ma dynamike spadajaca (pisanie postów na siłe z komputera, pisanie ledwie 1 postu z telefonu, az do dzisiaj - zero pisania). Zaktywizowac go moze tylko zachecajaca mafia, jeżeli zas sie zakywizuje sie nagle - to znaczy ze mafiozo i do wyjebania.
Jednakże z racji, że wie, kim jestem, a ja wiem kim ona jest poza kreacją, to powinna wiedzieć, że nie kłamię i nie jest to inicjatywa mafii tylko moja własna. Jednocześnie post ten tworzy fajne podstawy do późniejszego oskarżenia osoby próbującej się odglonować bez rzucania podejrzeń na samego siebie - imo bardzo wygodne dla mafiozy chwytającego się każdej możliwości, żeby zmniejszyć liczbę miastowych. Moim zdaniem Anastazja forsuje odglonowanie bo wie, że zostali tam sami miastowi. A skąd to wie? Bo jest z mafii. Hyyk
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 13:39:10 GMT 1
Capibara ładne wejście, podoba mnie się.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:42:45 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 13:42:45 GMT 1
Kapibara szef
|
|
|
Post by ye on Mar 12, 2023 13:42:51 GMT 1
dokładnie ta seria głosów krótko po sobie sprawiła, że zdecydowałem się odwlec temat Ebenezera i zrealizować plan minimum
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 13:43:49 GMT 1
no tylko to jest seria głosów samych niewinnych xD
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 13:43:59 GMT 1
zakładam więc ze stuprocentową pewnością, że jest winny, wiadomo, przesłanek jest więcej jutro nie ma naszego snajpera jutro jest snajper mafii kolejność strzałów: Lincz -> Modlitwa księdza -> Morderstwo mafii -> Miastowy snajper -> Mafijny snajper -> Starszy szpiegtrzeba założyć, że nasz snajper dzisiaj bił w zmarzlika, nie wierzę w inną ewentualność - nie jest to snajper riquelmowy, ale wydaje mi się, że przy zachowaniu zmarzlika byłoby to rozwiązanie optymalne mamy więc mafijną kamizelkę dla zmarzlika, snajper przez to nie zabija mafia morduje naszego snajpera o którym ma informację od szpiega oczywistym jest początkowy twist miasta w stronę pijo i gadka o przyspieszonym linczu co zyskuje wtedy mafia? jeśli linczujemy jutro pijo, a zmarzlik jest snajperem, to mafia ma dodatkowy strzał Przeczytałem Twoją teorię jeszcze raz i jeszce raz. Generalnie zrozumiałem co masz na myśli, ale dla mnie byłoby to zagranie absolutnie niekorzystne dla mafii. Chyba, że chcesz mi to jakoś łopatologicznie wyjaśnić, bo może jestem za głupi. Jakie długodystansowe korzyści dla mafii miałoby przynieśc takie zagranie?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:43:59 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 13:43:59 GMT 1
Nie podoba mi się próba paraboli forsowania dziś linczu na Zmarzliku. Już nie mówię o tym, że sam Zmarzlik mnie kupił i będzie mi przykro, gdyby ten jego post okazał się fejkiem (aczkolwiek bardzo zdziwiony bym nie był, gram fatalną edycję), ale jak mamy mieć potencjalnego mafijnego rolnego w dwójce Pijo - Zmarzlik, to ten pierwszy jest lepszym kandydatem. I parabole sam podaje kilka informacji, dla których Zmarzlik jako snajper nie mają sensu, ale dalej twardo ciśnie. znaczenie ma, bo jeśli to Zmarzlik jest snajperem, to teoretycznie na ten moment linczujemy Pijo i mafia ma +1 strzał snajperski Tutaj o tym, że Zmarzlik w mafii nawet nie koniecznie się dodaje, nie mówiąc o snajperze: Jeśli Zmarzlik jest w mafii, to dlaczego przy linczu: a) nie skorzystano z prawie-że-pewnego-winnego o 21:00 Pijo do zrobienia wolty ze Zmarzlika na Windmilla? b) dlaczego nie wykorzystuje tego czasu żeby się bronić? chyba, że siedzieli tam sami ogarzy z kalkulatorem w ręku i stwierdzili, że sytuacja o 20:57 jest na tyle bezpieczna, że nie ma sensu przerzucać tego Pijo na Zmarzlika tak czy siak. ale też bardziej wierzę w zmarzlika-snajpera pytanie kluczowe nadal brzmi: dlaczego pijo tego nie wsparł głosem na windmilla, po co ryzykować jakimkolwiek innym mafiozą poza kimś kto do odlognowania namawia w autorskim pomyśle skoro zakładamy dość akrobatyczne zagrywki mafii i kupowanie czasu - musieli wiedzieć, że w takim razie szanse na odratowanie zmarzlika są minimalne On kurde wie, że to się specjalnie nie dodaje. A jeśli faktycznie i Pijo i Zmarzlik są razem w mafii, to i tak ten pierwszy ma zdecydowanie większe szanse na role, więc nie rozumiem, skąd ta potrzeba walenia w Zmarzlika dziś. to jest jakiś horrendalny post
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 13:44:07 GMT 1
Ye coś kręci i to motzno
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 12, 2023 13:44:31 GMT 1
Człowiek nie dostrzega jak miasto błądzi i myli się, dopóki nie przeczyta dziesiątek kłamstw, przeinaczeń, naciąganych ataków, nieuzasadnionych implikacji i fałszywych związków logicznych na swój temat. Ale do rzeczy. Sprawa kwintetu. To nie ja jestem jego autorem. Ja napisałem jedynie, że widzę sojuszników w Samie Losco, Parabole i Wojskowej Karetce. Nie chciałem niczego zawiązywać, chciałem wyrazić, że zgadzam się z tym, co na ostatnich stronach pisali ci trzej gracze. Autorem kwintetu jest Spóźnialski Jasiu! Zanim wyraziłem swoje poparcie dla Sama Losco, Parabole i Wojskowej Karetki, napisałem, że chciałbym współpracować ze Spóźnialskim Jasiem, ale to miała być innego rodzaju współpraca. Z nim łączyć mnie miała inna relacja niż z pozostałą trójką. O Spoźnialskim Jasiu jednak później, gdy będę przedstawiał program pozytywny na dzisiaj. Ojciec Pijo a Young Leosia. Uprzedzam, że odnoszę się do stanu sprzed linczu i mordu. Niemniej Young Leosia, która mówi, że to ja, jako pierwszy, uderzałem w Pijo jest w całkowitym błędzie. Owszem, miałem go w grupie kandydatów spełniających kryteria linczu 1 w składzie Magnusen, Ye, Oceniacz Akrobacji i Ojciec Pijo, ale ani nikogo nie namawiałem do linczu na nim, ani nie napisałem żadnego posta z dowodami. Byłbym to pewnie zrobił wczoraj, ale nie miałem czasu. Wiem, że to teraz bez znaczenia, ALE TRZYMAJMY SIĘ FAKTÓW. Poszukiwanie prawdy i uczciwość intelektualna na pierwszym miejscu. Widzę, że za kilka stron później się poprawiłaś. Brawo Leosia! Ye i jego genialna analiza mojej wajchy z dnia pierwszego. Jeśli nie masz nic odkrywczego do powiedzenia, kolego Ye, to lepiej nie pisz albo chociaż trzymaj się faktów (tymczasem piszesz "podobno"...). Znacznie bardziej podobała mi się analiza tamtego mojego ruchu Wojskowej Karetki, która zrobiła to w duchu teorii mafii bezpejsowej. Całkiem ciekawa to teoria, na pewno jedna z najlepszych jak dotąd przedstawionych w rozgrywce! Żeby wyjaśnić moją obronę Riquelme, przypomnę swój wpis: mafiacorner.boards.net/post/30056/thread. Uniewinniłem Riquelme, bo bronił się jak Anturaż. Oszukał mnie, ale to już policzę się z nim prywatnie po edycji. Wnioskowanie o moją większą aktywność wczoraj albo zarzucanie mi, że udaję, iż mnie nie ma. Pierwsza robi to Leosia. Drugi robi to Andrzej Stankiewicz. Spóżnialski Jasiu oczekuje na wajchę ode mnie przed linczem w D2. Znowu Leosia - tym razem stawia mnie przed dylematem: jesteś czy lecisz dzisiaj. Oświadczam, że czytam ten post po raz pierwszy o 13:07 w niedzielę. Następnie Parabole coś przebąkuje. Mam wobec tego jedno pytanie. CZY WY NIE CZYTACIE ROZGRYWKI? Napisałem kilka, jak nie kilkanaście postów, w których zasugerowałem, że nie będzie mnie w sobotę od 14. Dosłownie wyrażałem to wszędzie w moich ostatnich postach. Wystarczyło albo poczytać, albo pamiętać. Tymczasem Wy chcieliście mnie linczować po chamsku, bez żadnego trybu, bez możliwości obrony, bez możliwości tłumaczenia. Chcieliście mnie linczować, mimo że mnie nie było. Idiotyzm i katastrofa. Tej kompromitacji i przypadku słabości ludzkiej bym Wam nie darował. Dziękuje Ye, Samowi Losco, Bartkowi Zmarzlikowi i Anastazji za rozsądek wtedy. Andrzej Stankiewicz i intuicja ponad logiką. Andrzej Stankiewicz oskarża mnie o to, że jestem mafiozą, bo w jednym z moich wczorajszych wpisów przed pójściem na wielogodzinną uroczystość, na której nie wypadało mi używać telefonu, napisałem, że głosuję na Pijo, ale boję się powtórki z Magnusena. mafiacorner.boards.net/post/30902/thread To była naturalna i szczera obawa przed zlinczowaniem niewinnego. Stankiewicz uznał, że to przewidywanie przyszłości i wiedza mafiozy. Teraz wiemy, że Pijo jednak prawdopodobnie winny i sfałszował bycie snajperem, więc ten argument jest całkowicie chybiony i nielogiczny. Czy Stankiewicz jednak go odwołał? Czy dalej oskarża mnie w takim samym stopniu? Oczywiście - oskarża, co pokazuje, że w jego grze nie ma logiki, a intuicja i smród, który w jego głowie wytworzył się na temat mojej osoby w związku z fałszywym założeniem pozostał, bez względu na to, jakie są teraz fakty. Dziękuję Shakeomatowi Biedronki za rozsądek w tym temacie. Spóżnialski Jasiu twierdzi, że go uniewinniam za podwójny głos. Jest to całkowita nieprawda! Masówka na mnie. Stankiewicz. Wojskowa Karetka. Czai się na to Spóżnialski Jasiu. Dołącza się Oceniacz Akrobacji. Wojskowa Karetka pisze jednak, że to test samodzielności miasta. Mój stosunek do Bartka Zmarzlika. Parabole o 19:56 wyciąga moje posty na temat Zmarzlika w D1. Otóż mieliśmy tam zwykłą, luźną interakcję. Zmarzlik nawiązywał do moich wpisów kreacyjnych, robił to udolnie, więc i ja się z nim zakolegowałem. Mam swoje prawidła linczu 1 i na podstawie tej zwykłej, luźnej interakcji byłem już wówczas, parę godzin po początku rozgrywki, pewien, że nie zagłosuję na Zmarzlika w D1. Do przydługiego postu Anastazji odniosę się później. Moim celem było teraz nadrobienie rozgrywki w czasie, w którym nie pisałem (czyli od 14 do 2 mniej więcej).
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:48:18 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 13:48:18 GMT 1
Rojt, nie zlinczowałabym cię w trakcie twojej nieobecności (o ile nie trwałaby dłużej z przerwą na sporadyczne glonowanie). Próbowałam cię wywołać do tablicy.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 12, 2023 13:48:31 GMT 1
Ojciec Pijo a Young Leosia. Uprzedzam, że odnoszę się do stanu sprzed linczu i mordu. Niemniej Young Leosia, która mówi, że to ja, jako pierwszy, uderzałem w Pijo jest w całkowitym błędzie. Owszem, miałem go w grupie kandydatów spełniających kryteria linczu 1 w składzie Magnusen, Ye, Oceniacz Akrobacji i Ojciec Pijo, ale ani nikogo nie namawiałem do linczu na nim, ani nie napisałem żadnego posta z dowodami. Byłbym to pewnie zrobił wczoraj, ale nie miałem czasu. Wiem, że to teraz bez znaczenia, ALE TRZYMAJMY SIĘ FAKTÓW. Poszukiwanie prawdy i uczciwość intelektualna na pierwszym miejscu. Widzę, że za kilka stron później się poprawiłaś. Brawo Leosia! Dzisiaj chyba Ojciec Pijo, Ewangelisto. Patrzę na różne układy i listy graczy, jakie można stworzyć na podstawie głosowania, mapy gry oraz interakcji i wychodzi mi Ojciec Pijo jako najpewniejszy kandydat na dzisiaj. Po przeczytaniu jego postów boję się jednak, że popełnimy błąd Magnusena i wyrzucimy niewinnego, który rzadko z nami gra i przez to jego posty wydają się mafijne. Czyli jako mafioza dopierdalam się do JRR a potem na niego nie głosuje mimo że leci? A Stankiewicz mimo że mu wypomnialem jego "atak" na JRR i jego robienie sobie alibi jest niewinny. Brawo. Nawet mi was nie żal. Jutro zresztą wam napisze coś ciekawego. Albo i nie bo w sumie sobota. Teraz już jestem pewien że gość robił sobie alibi na koledze z mafii. Sposób w jaki Ojciec Pijo tłumaczy się z głosu na Magnusena jest absurdalny. To musi być na świeczniku! Ale Pijo jest na świeczniku od wczoraj, po prostu jeszcze nie wyszedł z nory. Spokojnie. Bardziej mi chodzi o tę sprawę. Musimy dociskać Pijo, żeby się z tego wytłumaczył. Interakcja, która z tego powstanie, może być kluczowa dzisiaj. W ogóle to jest zabawne, że ktoś poczuł potrzebę wytłumaczenia się z głosu na Magnusena. No nie, sprawa jest dużo głębsza. Ojciec Pijo zmienił na Magnusena bez żadnego słowa wyjaśnienia i bez podstaw wyrobionych w grze wcześniej, gdy trzeba było ratować Riquelme. No zgadza się, oprócz tego jest w tej grupie piętro nad glonami zagrożonymi wyjebaniem za punkty karne. Powoduje to, że całkowicie zasadnie jest na świeczniku i w gronie osób, nad którymi wisi lincz/snajper. Póki coś się w tej kwestii nie zmieni - tj. póki sam Pijo nie da powodów, żeby twierdzić, że jest inaczej - tak powinno zostać i tak zostanie. Nie widzę natomiast specjalnego sensu w przekonywaniu przekonanych, kiedy zamiast tego możemy zająć się np. tematem Zmarzlika albo porozmawiać o Anastazji. Boisz się, że kolega Was zacznie wsypywać jak go dociśniemy czy o co chodzi? Ja muszę podjąć decyzję co do dzisiejszego linczu w ciągu najbliższych trzech godzin, bo potem znikam i będę miał mało czasu, żeby nawet zajrzeć raz na jakiś czas z telefonu. dude
|
|
|
Post by ye on Mar 12, 2023 13:49:56 GMT 1
no tylko to jest seria głosów samych niewinnych xD a jakie miałem podstawy żeby nie bać się głosu Twojego i Akrobaty? Teraz jest 75% niewinnych, wtedy było potencjalnei 50
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 13:50:56 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 13:50:56 GMT 1
Nie podoba mi się próba paraboli forsowania dziś linczu na Zmarzliku. Już nie mówię o tym, że sam Zmarzlik mnie kupił i będzie mi przykro, gdyby ten jego post okazał się fejkiem (aczkolwiek bardzo zdziwiony bym nie był, gram fatalną edycję), ale jak mamy mieć potencjalnego mafijnego rolnego w dwójce Pijo - Zmarzlik, to ten pierwszy jest lepszym kandydatem. I parabole sam podaje kilka informacji, dla których Zmarzlik jako snajper nie mają sensu, ale dalej twardo ciśnie. Tutaj o tym, że Zmarzlik w mafii nawet nie koniecznie się dodaje, nie mówiąc o snajperze: On kurde wie, że to się specjalnie nie dodaje. A jeśli faktycznie i Pijo i Zmarzlik są razem w mafii, to i tak ten pierwszy ma zdecydowanie większe szanse na role, więc nie rozumiem, skąd ta potrzeba walenia w Zmarzlika dziś. to jest jakiś horrendalny post W grze Wiadomo niewinnego niewiele się dodaje, ale właśnie dlatego optuję za opcją, że to nieudolny miastowy jednak
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 13:52:38 GMT 1
no tylko to jest seria głosów samych niewinnych xD a jakie miałem podstawy żeby nie bać się głosu Twojego i Akrobaty? Teraz jest 75% niewinnych, wtedy było potencjalnei 50 ale czego tu się bać? który mafiozo robiłby nagonkę na Rojta w chwili, gdy wiedział, że go nie ma? No raczej żaden. ale może Ty wiesz, że ROJT JEST NIEWINNY i nie chciałeś się pchać do tego wagonika, bo zaraz by wyszło, że Akrobata poleciał w mordzie, Stankiewicz niewinny z racji winy Pijo i Ye byłby pierwszy na świeczniku w kolejnym głosowaniu. Tak było kolego mafijny?
|
|