|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:16:28 GMT 1
XDDDDD
nie wierze ze ktos moze wajhować z pija dzisiaj
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 14:16:28 GMT 1
piszę przy założeniu, że Rojt niewinny, jeśli on niewinny, to Ty miałeś powody by się do wagonika na niego nie podłączać, wiedząc, że pozostali głosujący na niego są niewinni. Dużo łatwiej było się podpiąć pod wagonik z napisem Windmill, bo z głosu na glona nikt Cię nie będzie rozliczał. to w koncu mnie rozliczacie czy nie za odglonowanie? xD co to za wygodne argumentastwo oczywiście, że Ciebie rozliczymy, natomiast przy dużej liczbie podpiętych innych grajków, których wina/niewinność jeszcze przez jakiś czas będzie niewiadoma, Ye łatwiej było się podpiąć pod tamten wagonik, niż pod wagonik z niewinnym snajperem, niewinnym Stankiewiczem i powszechnie uznawaną za niewinną Karetką.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 12, 2023 14:16:41 GMT 1
Przemyśl i pogadamy po południu: jakie wg ciebie jest zatem wytłumaczenie, dlaczego wczoraj o 22 mieliśmy tylko jednego trupa. Uwierz mi, że to jest sprawa, która będzie dla mnie teraz kluczowa.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:17:00 GMT 1
Ye? A co ma Ye do tego? co Ty stankieicz
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 14:17:06 GMT 1
Dobra, sprawdzamy dzisiaj Zmarzlika. Jutro Pijo. Jeśli Zmarzlik niewinny a Pijo snajper, to niestety ale parabole będą do odstrzału. xDD teraz to Losco poszedł mocno mafijnie po bandzie
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 14:18:26 GMT 1
Ye? A co ma Ye do tego? co Ty stankieicz to, że Ye, który podejrzewał Ebe postanowił nie dołączać do głosujących na niego, tylko do głosujących na glona
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:18:29 GMT 1
myslalem ze to ja jestem retardem tej edycji ale widze ze zachodzi grupowa retariada
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:18:49 GMT 1
tylko kto sprawdza innych, a kto mafiuje, to jest pytanie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:20:00 GMT 1
Ye? A co ma Ye do tego? co Ty stankieicz to, że Ye, który podejrzewał Ebe postanowił nie dołączać do głosujących na niego, tylko do głosujących na glona ok, dziekuje za wyjasnienie,
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:20:24 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 14:20:24 GMT 1
Nieodjebanie Pijo dzisiaj przy niezerowych szansach żużlowca na niewinność to kryminał
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 12, 2023 14:21:33 GMT 1
Losco przyjąłby dziwną taktykę jako mafiozo, gdyby najpierw wystawił kolegę Riquelme na świecznik, a potem próbował skompromitowanego mafiozę Pijo bronić z przegranej pozycji.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:22:23 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 14:22:23 GMT 1
i totalnie szczerze - też mam jakieś dziwne przeczucie na niewinność Zmarzlika, abstrahując od wszystkich tych aberracyjnych zachowań i wydarzeń, ale niestety zlinczować go trzeba, CHYBA, ŻE pójdzie samobójstwo Nie no jakie kurwa dziwne przeczucie? Omal się nie zesrałeś, że miałem czelność podważyć Twoje założenie i bronisz go jak Godek płodów, a teraz wyskakujesz z jakimś dziwnym przeczuciem? przecież niezależnie od przeczucia trzeba go zlinczować, spróbuj na chwilę wyjść z obecnego biasu i spojrzeć z dystansu na rozgrywkę - czy w świetle wczorajszych wydarzeń jest możliwość pozwolenia mu przeżyć bo napisał płaczliwego posta? więc ja totalnie abstrahuje od tego jakie sam mam przeczucie, z punktu widzenia interesów miasta Zmarzlik musi zginąć i dziwię się temu zesraniu, przecież tłumacze cierpliwie swój punkt widzenia od wczoraj i z trzy razy próbowałem Cię poprosić o Twoje zdanie na temat korzyści kolejności linczu, bo nieistotne dla mnie jest to czy mam rację, tylko to co będzie dla nas korzystniejsze, a w oparciu o obiektywne przesłanki uważam że jednak Zmarzlik dzisiaj
|
|
|
Post by ye on Mar 12, 2023 14:22:38 GMT 1
piszesz te kocopoły przy stuprocentowym założeniu, że Rojt jest winny, a wcześniejsze przy stuprocentowym założeniu, że Akrobata jest niewniny jeżeli Rojt niewinny to który mafiozo robiłby nagonkę? każdy śmierdzi Ci, że pomimo znalezienia kilku argumentów na wine Ebenezera nie jestem do niej przekonany? zlinczujmy najpierw trójkę Pio/Zmarzlik/Ebenezer którą podałem jako mafie i jak dalej będziesz miał wątpliwości co do mojej niewinności to poszukamy Ci jakiegoś lekarza piszę przy założeniu, że Rojt niewinny, jeśli on niewinny, to Ty miałeś powody by się do wagonika na niego nie podłączać, wiedząc, że pozostali głosujący na niego są niewinni. Dużo łatwiej było się podpiąć pod wagonik z napisem Windmill, bo z głosu na glona nikt Cię nie będzie rozliczał.no widze właśnie jako mafiozo pisałbym te analizy właśnie po to żeby ten ebenezer padł w takim układzie z kolorem zielonym. możecie sie podopierdalać przez brak konsekwencji, ale sama sytuacja niestety jeszcze bardziej mnie uniewinnia chociaż zachęcam do dalszego kopania pod moją osobą, a najlepiej zbierz ku temu jakąś ekipe
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:22:51 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 14:22:51 GMT 1
Dobra, sprawdzamy dzisiaj Zmarzlika. Jutro Pijo. Jeśli Zmarzlik niewinny a Pijo snajper, to niestety ale parabole będą do odstrzału. XD weź głęboki wdech
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:24:18 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 14:24:18 GMT 1
argument za mafijnością to przełożenie kolejności linczu z osoby która jest pewnym mafioza na osobę która jest prawie pewnym mafioza ale ma większe szanse na rolę
jeszcze bym rozumiał jakby Pijo się okazał snajperem, ale totalnie to odrzucam
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 14:24:22 GMT 1
Mafia
Anastazja - wiedząc, że w mafii (bez zagubionego) nie ma glonów, postanowiła zrobić proces odglonizowania miasta, w dodatku zaczynając od tego, który rokował największe szanse na to, że dłużej przetrwa i wydawał się niewinny
Ye - który bał się dołączyć do linczu na niewinnym Ebe, bo wiedział, że głosują na niego do tej pory jedynie osoby, które albo są powszechnie uznawane za raczej niewinne (Karetka) albo takie, które zaraz takimi się staną (Oceniacz Akrobacji, zamordowany), Stankiewicz (z racji interakcji z winnym Pijo)
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:25:17 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 14:25:17 GMT 1
MafiaAnastazja - wiedząc, że w mafii (bez zagubionego) nie ma glonów, postanowiła zrobić proces odglonizowania miasta, w dodatku zaczynając od tego, który rokował największe szanse na to, że dłużej przetrwa i wydawał się niewinny Ye - który bał się dołączyć do linczu na niewinnym Ebe, bo wiedział, że głosują na niego do tej pory jedynie osoby, które albo są powszechnie uznawane za raczej niewinne (Karetka) albo takie, które zaraz takimi się staną (Oceniacz Akrobacji, zamordowany), Stankiewicz (z racji interakcji z winnym Pijo) no ja się zgadzam, obaj to prowodyrzy odglonowania
|
|
|
Post by ye on Mar 12, 2023 14:26:02 GMT 1
trafił swój na swego xd
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:26:23 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 14:26:23 GMT 1
mafia paraboli: riquelme ebenezer zmarzlik ye anastazja i czort wie kto ostatni, ale pewnie jan ewangelista zamieniamy wtedy ewangelistę na pijo
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 14:26:32 GMT 1
mnie dziś prawie nie ma do wieczora, ale nadal zachęcam do zastanowienia się czy możemy coś stracić linczując Zmarzlika pierwszego Sorry, ale ja niestety dzisiaj też będę na telefonie z doskoku. Może wieczorem uda się przysiąść do kompa. Jeszcze raz muszę przeanaoizować Twój tok myślenia, bo wczoraj był dla mnie zupełnie bezsensowny. Jak coś to od 120 strony mam do nadrobienia. No jak na moje masz w chuj czasu jeszcze także spokojnie. Wbrew wczutkom Paraboli imo ma marginalne znaczenie kto dziś padnie w linczu i Parabole kręcą tak na pokaz niepotrzebnie przy czymś co nie ma znaczenia, że mi to jebie mocno.
|
|