|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 14:28:26 GMT 1
Sam Losca nas wczoraj też wepchnął głosem w remis, a dzisiaj świruje przeprosiny. Dla mnie to jest na ten moment miastowe, ale mnie trochę dziwi że go nikt nie zaatakował od tego czasu.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:28:41 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 14:28:41 GMT 1
argument za mafijnością to przełożenie kolejności linczu z osoby która jest pewnym mafioza na osobę która jest prawie pewnym mafioza ale ma większe szanse na rolę jeszcze bym rozumiał jakby Pijo się okazał snajperem, ale totalnie to odrzucam Ale JAKIM CHUJEM żużlowiec ma większą szansę na rolę? Co, Pijo nie podejrzewał, claimując rolę, że głosy spadną na niego? Czy twierdzisz, że mieli to WSZYSTKO zaplanowane od początku w kolejności claim -> głosy na Zmarzlika -> wajcha na glona?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:29:36 GMT 1
MafiaAnastazja - wiedząc, że w mafii (bez zagubionego) nie ma glonów, postanowiła zrobić proces odglonizowania miasta, w dodatku zaczynając od tego, który rokował największe szanse na to, że dłużej przetrwa i wydawał się niewinny Ye - który bał się dołączyć do linczu na niewinnym Ebe, bo wiedział, że głosują na niego do tej pory jedynie osoby, które albo są powszechnie uznawane za raczej niewinne (Karetka) albo takie, które zaraz takimi się staną (Oceniacz Akrobacji, zamordowany), Stankiewicz (z racji interakcji z winnym Pijo) Co? W mafii nie ma glonów? Skądś to wyciagnales?
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 12, 2023 14:29:58 GMT 1
Czy widzicie taką możliwość, że nasz parzysty snajper odstrzelił nieparzystego snajpera, a ksiądz wymodlił mord mafii? Pytanie do wszystkich miastowych, ale też szczególnie kieruję je do Jacek Jaworek, z którym będziemy się zastanawiać nad wczorajszym werdyktem z godziny 22.
|
|
|
Post by capibara on Mar 12, 2023 14:30:09 GMT 1
Kurde masz mnie, w pełni akceptuję twoje argumenty. mafiacorner.boards.net/post/31607wg twojej listy to już mamy 9 mafii w grze, wlicz jeszcze siebie i do 10 dobijemy xDD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:30:33 GMT 1
Wezcie przeczytajcie podsumwoanie Reda, wyzerowanie glonów to podstawa nawet Zurasowa, a wy tylko chcecie sie bawic w hero-lincze i dziwnym przypadkiem nikt oprócz mnie nie wspomina martwego Księdza [*]
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:31:07 GMT 1
Kurde masz mnie, w pełni akceptuję twoje argumenty. mafiacorner.boards.net/post/31607wg twojej listy to już mamy 9 mafii w grze, wlicz jeszcze siebie i do 10 dobijemy xDD Moze zamiast szmieszkować dasz swoj podglad na 150 stron rozgrywki?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:31:20 GMT 1
Bo jeżeli przyszedles trollowac to zapraszam wypierdalać
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 14:31:50 GMT 1
Zjebałem po całości z Windmillem, za co przepraszam. Pijo był dla mnie moczno podejrzanym oszukańcem po przejrzeniu okoliczności jego przyznania się do roli. Wydaje mi się, że duża część mafii jest na świeczniku i próbowali się chwytać brzytwy. Mam nadzieję, że się ogarnę koło południa i poczytam konkretniej, bo gra robi się naprawdę ciekawa. I jeszcze mam kontrowersyjny pomysł, żeby jutro nie linczować Pijo. Ale to se muszę siąść na spokojnie i przeliczyć. Za co przepraszałeś w tym momencie?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:31:55 GMT 1
I prosze o brak wybiórczych argumentow pod teze
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 12, 2023 14:33:03 GMT 1
MafiaAnastazja - wiedząc, że w mafii (bez zagubionego) nie ma glonów, postanowiła zrobić proces odglonizowania miasta, w dodatku zaczynając od tego, który rokował największe szanse na to, że dłużej przetrwa i wydawał się niewinny Ye - który bał się dołączyć do linczu na niewinnym Ebe, bo wiedział, że głosują na niego do tej pory jedynie osoby, które albo są powszechnie uznawane za raczej niewinne (Karetka) albo takie, które zaraz takimi się staną (Oceniacz Akrobacji, zamordowany), Stankiewicz (z racji interakcji z winnym Pijo) Co? W mafii nie ma glonów? Skądś to wyciagnales? przy założeniu że w mafii jest JRR, Pijo, Ty, Ye to na glona jest bardzo, bardzo mało miejsca kochana.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:33:25 GMT 1
capibara ze mną od dwóch dni waliła wódę i nawet na forum nie spojrzała, wyrzeka sie ze wracala do domu i HEHE GŁÓWKA BOLi HEHE ZMECOZNA JESTEM i nagle sie odpala xD i nagle omgusem we mnie jeszcze bo tylko ja zwracam uwage na jej zwyrodnialstwo
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 14:33:47 GMT 1
Sam Losca nas wczoraj też wepchnął głosem w remis, a dzisiaj świruje przeprosiny. Dla mnie to jest na ten moment miastowe, ale mnie trochę dziwi że go nikt nie zaatakował od tego czasu. Przepraszam, bo wiem, że spierdoliłem koncertowo i ostatnie 24 godziny to padaka z mojej strony. Jeżeli od innych wymagam dośc dużo, to mam siebie nie opierdalać za głupią grę? Jestem chujkiem, ale nie hipokrytą.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:33:50 GMT 1
Co? W mafii nie ma glonów? Skądś to wyciagnales? przy założeniu że w mafii jest JRR, Pijo, Ty, Ye to na glona jest bardzo, bardzo mało miejsca kochana. obyś miał racje
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 14:35:18 GMT 1
Zjebałem po całości z Windmillem, za co przepraszam. Pijo był dla mnie moczno podejrzanym oszukańcem po przejrzeniu okoliczności jego przyznania się do roli. Wydaje mi się, że duża część mafii jest na świeczniku i próbowali się chwytać brzytwy. Mam nadzieję, że się ogarnę koło południa i poczytam konkretniej, bo gra robi się naprawdę ciekawa. I jeszcze mam kontrowersyjny pomysł, żeby jutro nie linczować Pijo. Ale to se muszę siąść na spokojnie i przeliczyć. Za co przepraszałeś w tym momencie? Za głos na glonojada pod wpływem impulsu i zamieszania, zamiast trzymania się optymalniejszej opcji czyli Zmarzlika. Za to, że straciłem głowę zamiast kontrolować sytuację. To było antymiastowe zachowanie.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 14:35:20 GMT 1
Sam Losca nas wczoraj też wepchnął głosem w remis, a dzisiaj świruje przeprosiny. Dla mnie to jest na ten moment miastowe, ale mnie trochę dziwi że go nikt nie zaatakował od tego czasu. Przepraszam, bo wiem, że spierdoliłem koncertowo i ostatnie 24 godziny to padaka z mojej strony. Jeżeli od innych wymagam dośc dużo, to mam siebie nie opierdalać za głupią grę? Jestem chujkiem, ale nie hipokrytą. W momencie przeprosin wczoraj już miałeś świadomość że tam był remis? No dobra ogółem moje zalecenie takie żeby pomyślec o Losce jak o takim miastowym co nam pomaga, ale jak dojdzie do meczówki to trzeba go zajebać.
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 14:36:47 GMT 1
Przepraszam, bo wiem, że spierdoliłem koncertowo i ostatnie 24 godziny to padaka z mojej strony. Jeżeli od innych wymagam dośc dużo, to mam siebie nie opierdalać za głupią grę? Jestem chujkiem, ale nie hipokrytą. W momencie przeprosin wczoraj już miałeś świadomość że tam był remis? No dobra ogółem moje zalecenie takie żeby pomyślec o Losce jak o takim miastowym co nam pomaga, ale jak dojdzie do meczówki to trzeba go zajebać. ??? Przepraszałem po linczu. Jaki remis?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:37:23 GMT 1
juz wiem co czuł Generał, pamiec niech jego bedzie swieta
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 14:38:13 GMT 1
Jak wczoraj zmieniałeś z Zmarźlika na Windmilla to poszło na remis.
|
|
|
Post by capibara on Mar 12, 2023 14:39:07 GMT 1
capibara ze mną od dwóch dni waliła wódę i nawet na forum nie spojrzała, wyrzeka sie ze wracala do domu i HEHE GŁÓWKA BOLi HEHE ZMECOZNA JESTEM i nagle sie odpala xD i nagle omgusem we mnie jeszcze bo tylko ja zwracam uwage na jej zwyrodnialstwo Ja tylko się bronię przed argumentami, których i tak byś prędzej czy później użyła w moją stronę.
|
|