|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:39:26 GMT 1
Czy uważacie że ktokolwiek poza mafią na discordzie mógł wiedziec ile w ogole jest głosów w jakim momencie? Oni tam maja szybką wymianę informacji i moga sobie stukać te wiadomosci i liczyc, a miasto mialo full nieogara w tamtym momencie ile do ile glosow jest Przynajmnije wtedy tak bylo, bo zaraz wyjdzie ze polowa miasta czekala na idlu i miala full rozpoznanie terenu
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:40:14 GMT 1
capibara ze mną od dwóch dni waliła wódę i nawet na forum nie spojrzała, wyrzeka sie ze wracala do domu i HEHE GŁÓWKA BOLi HEHE ZMECOZNA JESTEM i nagle sie odpala xD i nagle omgusem we mnie jeszcze bo tylko ja zwracam uwage na jej zwyrodnialstwo Ja tylko się bronię przed argumentami, których i tak byś prędzej czy później użyła w moją stronę. Okej. Obronilas sie. Nie zginiesz na 100% w ciagu 48h godzin. Idealna pozycja na powrót do rozgryweczki c'nie? dawaj, 150 stron rozgrywki, cokolwiek Ci do głowy wpadnie - pisz na forum - wszak to twoja pierwsza forumówka dziel sie nawet najwiekszymi głupotkami cale miasto Ci za to podziekuje masz HIPOTETYCZNIe spojrzenie z zewnątrz, dawaj swoja perspektywe
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:41:19 GMT 1
Aczkolwiek zastanawia mnie, czemu Capibara na 150 stron postów akurat wyciąga ten, w którym wypominam glonom ze mają umrzeć, który to post nawet nie ma znaczenia w dnyamice nastepnych 3 dni xDDDDDDDD
|
|
|
Post by Sam Losco on Mar 12, 2023 14:41:44 GMT 1
Jak wczoraj zmieniałeś z Zmarźlika na Windmilla to poszło na remis. A to nie miałem świadomości.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:41:49 GMT 1
To w koncu głowka boli i nie ma czasu brac udzialu w rozgrywce czy sobie jednak czytamy, ale dopiero w momencie zagrozenia reagujemy?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:42:08 GMT 1
gdy mafiozi leją biczem po dupie za pasywnosc oczywiscie
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 14:42:21 GMT 1
Czy uważacie że ktokolwiek poza mafią na discordzie mógł wiedziec ile w ogole jest głosów w jakim momencie? Oni tam maja szybką wymianę informacji i moga sobie stukać te wiadomosci i liczyc, a miasto mialo full nieogara w tamtym momencie ile do ile glosow jest Przynajmnije wtedy tak bylo, bo zaraz wyjdzie ze polowa miasta czekala na idlu i miala full rozpoznanie terenu Parabole to rozpisał przecież.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:43:58 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 14:43:58 GMT 1
juz wiem co czuł Generał, pamiec niech jego bedzie swieta Generał dalej gra jak Generał tylko teraz ma momenty pauzy i próby spojrzenia z dystansem
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:44:15 GMT 1
Czy uważacie że ktokolwiek poza mafią na discordzie mógł wiedziec ile w ogole jest głosów w jakim momencie? Oni tam maja szybką wymianę informacji i moga sobie stukać te wiadomosci i liczyc, a miasto mialo full nieogara w tamtym momencie ile do ile glosow jest Przynajmnije wtedy tak bylo, bo zaraz wyjdzie ze polowa miasta czekala na idlu i miala full rozpoznanie terenu Parabole to rozpisał przecież. cztery godziny po linczu ja mowie o sytuaji w TRAKCIE linczu
|
|
|
Post by capibara on Mar 12, 2023 14:44:52 GMT 1
Aczkolwiek zastanawia mnie, czemu Capibara na 150 stron postów akurat wyciąga ten, w którym wypominam glonom ze mają umrzeć, który to post nawet nie ma znaczenia w dnyamice nastepnych 3 dni xDDDDDDDD Czemu? Bo właśnie od tej strony zacząłem nadrabiać posty. Faktycznie nie ma to znaczenia, że zamiast mafii zlinczujemy jakiegoś losowego glona?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 14:46:45 GMT 1
via mobile
Post by parabole on Mar 12, 2023 14:46:45 GMT 1
Sorry, ale ja niestety dzisiaj też będę na telefonie z doskoku. Może wieczorem uda się przysiąść do kompa. Jeszcze raz muszę przeanaoizować Twój tok myślenia, bo wczoraj był dla mnie zupełnie bezsensowny. Jak coś to od 120 strony mam do nadrobienia. No jak na moje masz w chuj czasu jeszcze także spokojnie. Wbrew wczutkom Paraboli imo ma marginalne znaczenie kto dziś padnie w linczu i Parabole kręcą tak na pokaz niepotrzebnie przy czymś co nie ma znaczenia, że mi to jebie mocno. no ale co ty dajesz, najpierw poszedłeś w glonobicie a teraz pokazujesz że ewentualne +1 dla mafii nie ma znaczenia przecież takie detale o marginalnym znaczeniu jak to ująłeś są kluczowe na koniec rozgrywki
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:46:47 GMT 1
Czyli czytales przez 3 dni wszystkie posty i nic nie napisales, nagle po 3 dniach wypisuje twoj nickname w ramach przyszlosci ODGLONOWIENIA i sie odpalasz? A czemu nie napisales wczsniej ze wiesz... walisz wódę i bedziesz mało obecny przez jakis czas? Cokolwiek? Jakikolwiek kontakt z miastem, jakakolwiek informacja, jakakolwiek współpraca, cokolwiek? Czyli czytanie sobie postów i nawet tam brak komentarza, ale brak nawet kontaktu?
A jeżeli czytales jednak posty i tutaj "nadrabiasz", to przeciez kurwa wiesz, że jesteś nie do ruszenia (bo teraz leci Pijo a potem Zmarzlik), a dodatkowo WIESZ, za jestem jebany przez miasto i do żadnych linczów za moja wajcha juz nie dojdzie i moglem tylko liczyć sobie na to, że cała glonówka odpadnie za nieaktywnosc (co pisalem wprost, ze jest to moim marzeniem, które popsules)
CAPIBARA PLEASE tak leciec w chuja nawet Pijo nie leciał
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 12, 2023 14:50:54 GMT 1
Już widzę jak dają rolę snajpera gościowi z takim wejściem w grę jak Zmarzlik.
|
|
|
Post by ye on Mar 12, 2023 14:53:02 GMT 1
to co napisał Szejkomat powinno rozpocząć i zakończyć całą rozkmine na temat słuszności ubijania dzisiaj Zmarzlika
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 14:55:00 GMT 1
rojt zamnkij morde bo jak ja juz zauwazylem to ktos inny tez moze zauwazyl
wiesz o co chodzi
|
|
|
Post by capibara on Mar 12, 2023 14:55:04 GMT 1
Czyli czytales przez 3 dni wszystkie posty i nic nie napisales, nagle po 3 dniach wypisuje twoj nickname w ramach przyszlosci ODGLONOWIENIA i sie odpalasz? A czemu nie napisales wczsniej ze wiesz... walisz wódę i bedziesz mało obecny przez jakis czas? Cokolwiek? Jakikolwiek kontakt z miastem, jakakolwiek informacja, jakakolwiek współpraca, cokolwiek? Czyli czytanie sobie postów i nawet tam brak komentarza, ale brak nawet kontaktu? A jeżeli czytales jednak posty i tutaj "nadrabiasz", to przeciez kurwa wiesz, że jesteś nie do ruszenia (bo teraz leci Pijo a potem Zmarzlik), a dodatkowo WIESZ, za jestem jebany przez miasto i do żadnych linczów za moja wajcha juz nie dojdzie i moglem tylko liczyć sobie na to, że cała glonówka odpadnie za nieaktywnosc (co pisalem wprost, ze jest to moim marzeniem, które popsules) CAPIBARA PLEASE tak leciec w chuja nawet Pijo nie leciał Jak już mówiłem - zaskoczyła mnie ilość postów. Jak zobaczyłem pierwszego dnia 40 stron to miałem takie "O kurwa ile tego jest", ale jednak uznałem, że skoro teraz mam faktycznie więcej czasu, to spróbuję to nadrobić. W którym miejscu napisałem, że czytałem wszystkie posty? Napisałem jedynie, że byłem w stanie nadrobić kilka stron.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:55:57 GMT 1
I idealnie trafiles z nadrabianiem IDEALNIE w miejsce gdzie pisalem swoje anty-glonowe rozterki xD fajne Ci te mafia daje rady
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 14:56:35 GMT 1
Dobra Capibara, to moge liczyc na to? Ja tylko się bronię przed argumentami, których i tak byś prędzej czy później użyła w moją stronę. Okej. Obronilas sie. Nie zginiesz na 100% w ciagu 48h godzin. Idealna pozycja na powrót do rozgryweczki c'nie? dawaj, 150 stron rozgrywki, cokolwiek Ci do głowy wpadnie - pisz na forum - wszak to twoja pierwsza forumówka dziel sie nawet najwiekszymi głupotkami cale miasto Ci za to podziekuje masz HIPOTETYCZNIe spojrzenie z zewnątrz, dawaj swoja perspektywe
W koncu jak sam mowilas, dzisiaj caly dzien w domu A ja obecnie w pracy a wieczorem ide na chlanie na integracje w pracy, wiec nawet Cie nie bede zaczepial za duzo i sporo miejsca zostawie =*
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 14:58:33 GMT 1
ile mamy jescze linczy - bo od tego zalezy czy zaglosuje w zmarzlika. pijo to 100% mafia a zmarzlik to z 75% i to nie warto robic pomylki tu jak pijo to juz na 100% jest mafia i nie da zadnej informacji juz, to tylko warte jak zmarzlik jest snajperem dla mafi
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 15:00:26 GMT 1
Taco, za duzo by liczyc 21 graczy 16 miasta v 5 mafii Zakladajac ze padnie Pijo i Zmarzlik to nawet 16 v 3 mafii Miasto robi 2 kille co drugi dzen, mafia to samo, więc wychodzi 3 kille na dzien 21/3 = okolo siedem usuwajac meczowke i padniecie glona albo dwoch to daje 5-6 dni (ktore sie nie wydarzyly)
a to i tak na maksymalnych obrotach zabójstw
|
|