|
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 15:00:31 GMT 1
Czyli czytales przez 3 dni wszystkie posty i nic nie napisales, nagle po 3 dniach wypisuje twoj nickname w ramach przyszlosci ODGLONOWIENIA i sie odpalasz? A czemu nie napisales wczsniej ze wiesz... walisz wódę i bedziesz mało obecny przez jakis czas? Cokolwiek? Jakikolwiek kontakt z miastem, jakakolwiek informacja, jakakolwiek współpraca, cokolwiek? Czyli czytanie sobie postów i nawet tam brak komentarza, ale brak nawet kontaktu? A jeżeli czytales jednak posty i tutaj "nadrabiasz", to przeciez kurwa wiesz, że jesteś nie do ruszenia (bo teraz leci Pijo a potem Zmarzlik), a dodatkowo WIESZ, za jestem jebany przez miasto i do żadnych linczów za moja wajcha juz nie dojdzie i moglem tylko liczyć sobie na to, że cała glonówka odpadnie za nieaktywnosc (co pisalem wprost, ze jest to moim marzeniem, które popsules) CAPIBARA PLEASE tak leciec w chuja nawet Pijo nie leciał Jak już mówiłem - zaskoczyła mnie ilość postów. Jak zobaczyłem pierwszego dnia 40 stron to miałem takie "O kurwa ile tego jest", ale jednak uznałem, że skoro teraz mam faktycznie więcej czasu, to spróbuję to nadrobić. W którym miejscu napisałem, że czytałem wszystkie posty? Napisałem jedynie, że byłem w stanie nadrobić kilka stron. a po co nic nie mowilesz o tym wczeszniej jak bylo z 25 stron i tylko byle co pisalesz? masz jakies opinie o kims? nawet jak to tylko vajby to dawaj
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 15:01:16 GMT 1
Taco, za duzo by liczyc 21 graczy 16 miasta v 5 mafii Zakladajac ze padnie Pijo i Zmarzlik to nawet 16 v 3 mafii Miasto robi 2 kille co drugi dzen, mafia to samo, więc wychodzi 3 kille na dzien 21/3 = okolo siedem dni JESZCZE dobra to mozna wyjebac zmarlika ale jak bedzie miasto to sie wkurwie na siebie bo widzialem to na d1 xD
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 12, 2023 15:02:01 GMT 1
jak cos poprawilam tamtego posta Taco, za duzo by liczyc 21 graczy 16 miasta v 5 mafii Zakladajac ze padnie Pijo i Zmarzlik to nawet 16 v 3 mafii Miasto robi 2 kille co drugi dzen, mafia to samo, więc wychodzi 3 kille na dzien 21/3 = okolo siedem usuwajac meczowke i padniecie glona albo dwoch to daje 5-6 dni (ktore sie nie wydarzyly) a to i tak na maksymalnych obrotach zabójstw
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 12, 2023 15:03:47 GMT 1
Zmarzlik jest czysty.
|
|
|
Post by capibara on Mar 12, 2023 15:04:04 GMT 1
Dobra Capibara, to moge liczyc na to? Okej. Obronilas sie. Nie zginiesz na 100% w ciagu 48h godzin. Idealna pozycja na powrót do rozgryweczki c'nie? dawaj, 150 stron rozgrywki, cokolwiek Ci do głowy wpadnie - pisz na forum - wszak to twoja pierwsza forumówka dziel sie nawet najwiekszymi głupotkami cale miasto Ci za to podziekuje masz HIPOTETYCZNIe spojrzenie z zewnątrz, dawaj swoja perspektywe
W koncu jak sam mowilas, dzisiaj caly dzien w domu A ja obecnie w pracy a wieczorem ide na chlanie na integracje w pracy, wiec nawet Cie nie bede zaczepial za duzo i sporo miejsca zostawie =* Przecież już pisze swoje spostrzeżenia, pierwszym z nich był twój post.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 15:04:50 GMT 1
nie czytasz: rojt zamnkij morde bo jak ja juz zauwazylem to ktos inny tez moze zauwazyl wiesz o co chodzi
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 12, 2023 15:05:45 GMT 1
Zmarzlik jest niewinny. Nie ma detektywa w tej grze, Taco.
|
|
|
Post by Taco Hemingway on Mar 12, 2023 15:06:12 GMT 1
mam oczy i glowe to wystarczy
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 15:07:45 GMT 1
Uważajcie żeby nikt dwa razy wpierdolu nie dostał
|
|
|
Post by capibara on Mar 12, 2023 15:07:48 GMT 1
Jak już mówiłem - zaskoczyła mnie ilość postów. Jak zobaczyłem pierwszego dnia 40 stron to miałem takie "O kurwa ile tego jest", ale jednak uznałem, że skoro teraz mam faktycznie więcej czasu, to spróbuję to nadrobić. W którym miejscu napisałem, że czytałem wszystkie posty? Napisałem jedynie, że byłem w stanie nadrobić kilka stron. a po co nic nie mowilesz o tym wczeszniej jak bylo z 25 stron i tylko byle co pisalesz? masz jakies opinie o kims? nawet jak to tylko vajby to dawaj Chciałem dać te 2 posty chociaż, zrobić co musiałem zrobić i zająć się swoimi rzeczami. Tylko wczoraj przespałem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 15:08:36 GMT 1
via mobile
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 12, 2023 15:08:36 GMT 1
Jak tam dzionek mija? Widział ktoś pszczołe, moją kolezanke? Znak charakterystyczny- brak czoła
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 12, 2023 15:10:05 GMT 1
Obecnie najbardziej krystaliczna jest - i tu chyba zgodzimy się wszyscy - Young Leosia.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 15:10:21 GMT 1
Anastazja apeluje, żeby szukać konkretnych mafiozów, a nie tworzyć mechanizmy i schematy, a sama chciała wcześniej strzelać prawie na oślep po glonach. Wcześniej zafascynowała się natomiast Mafią Bezpejsową (czy jakoś tak) Karetki Więziennej (czy jakoś tak), a więc planem, który również tworzył sztuczne grupy i - niczym niegdyś Roman Wilhelmi na marginesach scenariuszy filmowych - oznaczał je literami: P albo O. Przypierdolić albo odpuścić.
Anastazja to jest w ogóle moja ulubiona postać w tej rozgrywce, jedna z lepszych w ostatnich edycjach (ktokolwiek nią steruje, propsy), ale to jest naprawdę niepojęte, z jakim opóźnieniem zareagowano na jej dziwaczną przemianę z - przepraszam - uroczej idiotki w Żelazną Damę. Na początku można było mieć wątpliwości. Sam pisałem, że będę srogo zawiedziony, jeśli okaże się, że to nie był jakiś wyrafinowany trolling. Teraz nie ma już najmniejszych wątpliwości, że to jest doświadczony gracz, znający mafię, dawne rozgrywki itp. Nagle zaczęła pchać się do steru, ale z takim kapitanem nie do brzegu Ty płyniesz, okręcie. Oj, nie do brzegu. Ktoś porównał ją do Słowackiego.
Moim zdaniem, w mafii jest też Ebenezer, ale o tym nie chcę na razie pisać.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 15:13:29 GMT 1
Kibitka Więzienna wywoływała mnie do tablicy w kwestii żartów. Kwestia gustu. Nie dalej jak półtorej godziny temu odebrałem wiadomość, że żart z mafią bezpejsową przedni. Jeden rabin powie TAK, drugi NIE, ale nie sądzę, że to poziom moich żartów powinien świadczyć o moim statusie.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 15:16:44 GMT 1
Obecnie najbardziej krystaliczna jest - i tu chyba zgodzimy się wszyscy - Young Leosia. No i ja chyba.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 15:21:41 GMT 1
Czemu Taco nie jest już na świeczniku?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 15:22:48 GMT 1
via mobile
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 12, 2023 15:22:48 GMT 1
Panie Janie Panie Janie Rano wstań Rano wstań
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 15:23:48 GMT 1
W tej edycji jest w ogóle taki deficyt normalnych, naturalnych, niewinnych miastowych, że świecznik musi być chyba siedmioramienną menorą.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 12, 2023 15:24:01 GMT 1
Panie Janie Panie Janie Rano wstań Rano wstań Ale ty wiesz że już masz limit postów na dzisiaj wyrobiony?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 15:25:20 GMT 1
Brzęczy mi jakaś mucha koło ucha. Chyba trzeba zrobić - jak to u Andrzeja Wajdy - polowanie na muchy.
|
|