|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 23:14:09 GMT 1
Zaryzykuję z grupą graczy nieco bardziej godnych zaufania niż inni: - Jacek Faworek - Młoda Leosia - buc Andrzej Stankiewicz - Szejk - Ewangelista Jan - Karetka Wojskowa (momentami mnie irytuje, ale niech będzie)
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 23:18:19 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 12, 2023 23:18:19 GMT 1
Serio jesteście w te zabawe fatalni jeżeli na podstawie mojej gry tak mnie szeregujecie w linczach i szukacie teraz argumentów pod tezę a jak byś się sam ocenił? Top5 niewinnych lekkim chujem z podjazdem do top3. Pierwszy dzień specjalnie odpierdolony na przypale bo za dużo padam w pierwszych mordach Potem doskonała miejska gierka Fikołek(słuszny) wykręcony wczoraj bo w poprzedniej edycji zajebalem piękną analizę z którą bez dyskusji zgodziło się całe miasto a jak padł niewinny to każdy chętnie mnie jebal za wygranie mafii gry, wiec mam jak najbardziej słuszne prawo poddawać w wątpliwość własne analizy Tyle o mnie, myśle że jestem w stanie jeszcze wrzucić przed siebie kogoś winnego. Zobaczymy od jutrzejszego samopoczucia
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 23:19:40 GMT 1
Największe zaufanie: - Jacek Faworek - Młoda Leosia - buc Andrzej Stankiewicz - Szejk - Ewangelista Jan - Karetka Wojskowa (momentami mnie irytuje, ale niech będzie)
Mniejsze zaufanie: - Ye - Parabola
Zaraz przedstawię dwie pozostałe grupy: plankton (cholera wie) i brak zaufania.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 23:22:22 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 12, 2023 23:22:22 GMT 1
Stankiewicz nie wiedział o zagubionym. Piszę na głos bo potem zapomnę
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 23:22:46 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 12, 2023 23:22:46 GMT 1
@taco Wiadomo, niewinny Spóźnialski Jasiu Guimo Shakeomat Anastazja W tej grupce musimy jutro znaleźć dwie mafie co masz na mnie i na innych graczy z tej piątki? Na tą chwile nic i dlatego jest plan żeby coś znaleźć Ale jeżeli podstawy rozumienia tej rozgrywki nie są u mnie totalnie rozjebane to właśnie ta grupa zostaje mi po odsianiu niewinnych ( wiadomo jeszcze zostaną jakieś muchy i capibary)
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 23:23:49 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 12, 2023 23:23:49 GMT 1
a jak byś się sam ocenił? Top5 niewinnych lekkim chujem z podjazdem do top3. Pierwszy dzień specjalnie odpierdolony na przypale bo za dużo padam w pierwszych mordach Potem doskonała miejska gierka Fikołek(słuszny) wykręcony wczoraj bo w poprzedniej edycji zajebalem piękną analizę z którą bez dyskusji zgodziło się całe miasto a jak padł niewinny to każdy chętnie mnie jebal za wygranie mafii gry, wiec mam jak najbardziej słuszne prawo poddawać w wątpliwość własne analizy Tyle o mnie, myśle że jestem w stanie jeszcze wrzucić przed siebie kogoś winnego. Zobaczymy od jutrzejszego samopoczucia widzę, że chociaż pod poziomem ego trzymasz się kreacji. Tak trzymaj
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 23:25:36 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 12, 2023 23:25:36 GMT 1
co masz na mnie i na innych graczy z tej piątki? Na tą chwile nic i dlatego jest plan żeby coś znaleźć Ale jeżeli podstawy rozumienia tej rozgrywki nie są u mnie totalnie rozjebane to właśnie ta grupa zostaje mi po odsianiu niewinnych ( wiadomo jeszcze zostaną jakieś muchy i capibary) czekaj kurwa, jebiesz innych że robią na Ciebie cherry picking, a ty teraz sam oznajmiasz, że jedziesz do Holandii zbierać czereśnie
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 23:26:36 GMT 1
Plankton, cholera wie (bez urazy oczywiście): - Guimo - Mucha - Capibara
Brak zaufania: - Taco Hemingway - Wiadomo, niewinny - Jill Bitten - Bartek Zmarzlik - Anastazja - Opóźniony Jasiu
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 23:29:54 GMT 1
Największe zaufanie: - Jacek Faworek - Młoda Leosia - buc Andrzej Stankiewicz - Szejk - Ewangelista Jan - Karetka Wojskowa (momentami mnie irytuje, ale niech będzie)
Mniejsze zaufanie: - Ye - Parabola
Plankton, cholera wie (bez urazy oczywiście): - Guimo - Mucha - Capibara
Brak zaufania: - Taco Hemingway - Wiadomo, niewinny - Jill Bitten - Bartek Zmarzlik - Anastazja - Opóźniony Jasiu
Tak to wygląda na moje wyczucie.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 23:31:13 GMT 1
Ja nie wierzę w wybronienie mordu przez księdza, wczoraj ewidentnym celem do modlitwy był Losco. Czyli żeby doszło do skutecznej obrony musiałyby zostać spełnione warunki: ksiądz z dużymi jajami i sporą dozą pewności siebie, który postanowił przechytrzyć mafię i posłać modlitwę gdzie indziej + mafia, która akurat tam posłała mord + jeszcze musiałby zostać spełniony warunek, że drugi snajper strzelił w oceniacza akrobacji, tego bym nie wykluczał przed linczem, ale już po linczu, znając kolor windmilla? Wątpię. Jakby z podforum przeczytane
|
|
|
Rozgrywka
Mar 12, 2023 23:31:25 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 12, 2023 23:31:25 GMT 1
Bo nie mam prawa otwierać żadnej z tego typu list u miastowego który czyta i rozumie grę. Tymbardziej kiedy głównym argumentem w moją stronę jest wczorajsze sprzeniewierzenie się własnej analizie w wyniki czego padł glon zamiast księdza.
Ja metodą eliminacji zostawiam na tą chwile taką grupkę. Nie potrafię uniewinnić z niej nikogo, a zobaczymy czy będę w stanie znaleźć argumenty przemawiające za winą.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 23:33:05 GMT 1
Kurwa, dalej wychodzi mi że ten kolor Zmarzlika jest dość ważny do dalszych rozważań. Liczę na to, że jutro będziemy mieć jasność co do tego tematu
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 23:33:56 GMT 1
A co nam da?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 23:37:47 GMT 1
Ja bym wybierał chyba między Taco, Jillem i Anastazją. Niech będzie dyskusja, niech coś się dzieje, niech Hemingway nie czuje się pokrzywdzony, że tylko jemu bije dzwon.
Warunkiem ostatecznego rozwiązania kwestii Anastazji jest jej pojawienie się. Nikomu nie wolno strzelać w plecy.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 12, 2023 23:38:03 GMT 1
Jeżeli Zmarzlik jest niewinny, jutro prawdopodobnie poleci za punkty. Jeżeli nie poleci za punkty, pewnie i tak snajper w niego jebnie.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 23:38:40 GMT 1
Możliwość pewniejszej oceny motywów takiej Anastazji, na przykład.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 23:38:45 GMT 1
Co do Żużlowca był chyba w miarę szeroki konsensus osób w miarę godnych zaufania, że zostawiamy to snajperowi.
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 23:39:49 GMT 1
A Wiadomo niewinny jednak może nie taki niewinny
|
|
|
Post by Young Leosia on Mar 12, 2023 23:40:06 GMT 1
Co do Żużlowca był chyba w miarę szeroki konsensus osób w miarę godnych zaufania, że zostawiamy to snajperowi. No tak, ale nie nawołuję do linczu na nim
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 12, 2023 23:40:47 GMT 1
Możliwość pewniejszej oceny motywów takiej Anastazji, na przykład. To może od razu samą Nastazję Filipowną, a kwestię Żużlowca niech rozstrzygnie snajper.
|
|