|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 0:24:16 GMT 1
A snajper dnia nieparzystego?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 0:26:07 GMT 1
Taco, Anastazja i Jill. Wybierzmy z tej trójki. Czy to dobry pomysł?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 0:27:50 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 0:27:50 GMT 1
A snajper dnia nieparzystego? Nie żyje mordo
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 0:28:16 GMT 1
Bo nie mam prawa otwierać żadnej z tego typu list u miastowego który czyta i rozumie grę. Tymbardziej kiedy głównym argumentem w moją stronę jest wczorajsze sprzeniewierzenie się własnej analizie w wyniki czego padł glon zamiast księdza. Ja metodą eliminacji zostawiam na tą chwile taką grupkę. Nie potrafię uniewinnić z niej nikogo, a zobaczymy czy będę w stanie znaleźć argumenty przemawiające za winą. Ty no ale to nie ma żadnego znaczenia, że padł glon zamiast księdza, bo: - sprzeniewierzając się własnej analizie ws. Ebenezara oczekiwałbym, że pójdziesz w swojego drugiego podejrzanego, tj. Zmarzlika, o którym napisałeś 3 razy, a z dupy jebnąłeś w glona - ksiądz REALNIE nie był wczoraj zagrożony ani przez sekundę, więc nie musisz teraz budować takiej narracji, - nikt cię nie próbuje rozliczać z obiektywnej korzyści/braku korzyści twojego działania, tylko tego, że piszesz jedno, a robisz drugie (czy - jak kto woli - z mordy szmata).
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 0:28:27 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 0:28:27 GMT 1
Taco, Anastazja i Jill. Wybierzmy z tej trójki. Czy to dobry pomysł? Imo nie
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 0:30:21 GMT 1
Czemu nie? W kogo zatem?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 0:30:48 GMT 1
śmieszne, że despero znowu w mafii I opis mordu iluzorycznie podobny
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 0:32:41 GMT 1
nom, też do tego piłem Karetkarz
ja bym szukał w trójce: Anastazja, ye, Wiadomo jaki
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 0:33:35 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 0:33:35 GMT 1
Ta trójka paraboli już lepsza, Janek
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 0:36:47 GMT 1
Dzisiaj się już raczej nie pojawię. Postaram się co prawda wpaść przed linczem, poczytać nastroje i oddać głos, ale nie obiecuję - nie spałem dziś jeszcze, a zdecydowanie muszę odespać, bo za cholerę nie potrafię przeczytać gry. Mam paru mniej lub bardziej pewnych niewinnych (Losko, Leosia, Karetka, Anastazja wygląda spoko, na tyle na ile pamiętam), ale jeśli chodzi o podejrzanych, to już z nimi trudniej. Nawet jak jakiegoś mam, w stylu Jaworek czy Rojt, to wszystko rozbija się o przeczucie i nic nie potrafię wyczytać z ich postów. Niepokoi mnie trochę kompletny brak zainteresowanych wokół mojej osoby, więc sam siebie wyciągam na świecznik. Nie sądzę, żeby moja gra bardzo mnie broniła do tej pory, więc wyciągnąć mój temat może tak mafia, jak i miastowy, więc pułapki na mafię raczej nie założę. A nie mam zamiaru przemykać po cichu przez grę.
Tak czy tak, obiecałem, że do weekendu nadrobię i wejdę w grę, myślałem raczej o sobocie, no ale niedziela to też weekend. A tak to przynajmniej temat mam nadrobiony. Prześpię się, przez sen wszystko mi się poukłada w całość i widzimy się prawdopodobnie dziś w okolicach linczu. kurwa no dobry timing z tym kompletnym brakiem zainteresowania nim tuż przed tym jak ye i Ana zrobili odglonowanie
zupełnie jakby ktoś wiedział co się szykuje
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 0:38:13 GMT 1
To zacznijmy Anastazją, skoro jest w obu trójkach.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 0:39:09 GMT 1
Wiadomy też jest w mojej grupie braku zaufania.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 0:39:32 GMT 1
Choć do trójki go nie wrzuciłem.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 0:40:11 GMT 1
Jedynie do winy Ye nie mam dużego przekonania.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 0:40:50 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 13, 2023 0:40:50 GMT 1
To moje odczucie, nie musicie się z tym zgadzać, chociaż interesuje mnie wasza opinia, ale myślę, że w dwójce ye/Zmarzlik jest tylko jedna mafioza. To zwrócenie uwagi przez Zmarzlika na to że ye jest online jest naturalne. Sam Zmarzlika gra bardzo ostrożnie, gdyby byli razem w mafii to robienie takich akcji wymagałoby sporych jak, a ich nie widziałem u żużlowca Ye ma status online, a tutaj się nie udziela. Hmm, może śledzi poprzednie edycje... Boski plan jest online bez przerwy
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 0:41:01 GMT 1
Dobra, jestem, przejrzałem pobieżnie, widzę, że mamy claim na snipera? Raczej nie spodziewam się, że to fejk, bo prawdziwy snajper go po prostu odstrzeli, chociaż tutaj do gry wkracza kamizelka, a nie jestem pewien, jak z użyciem jej co dwa dni.Jaki jest konsensus? Glony? Bo glony to chyba lepiej dać odwalić snajperom, ale nie wiem w takim razie, kto miałby być kontrkandydatem. Edit: za długo raczej nie posiedzę, po linczu planuję wracać do spanka, ewentualnie może wyczekam do mordu. przypis - mafia ma snajpera co drugi dzień kurde no to zna mechaniki czy nie zna
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 0:50:33 GMT 1
januś
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 0:53:17 GMT 1
Anastazja a co myślisz o tym że Despero znowu jest w mafii?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 13, 2023 0:53:50 GMT 1
Który to?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 13, 2023 0:54:15 GMT 1
Ye
|
|