|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 20:15:07 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 20:15:07 GMT 1
Jebne w glona
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 20:15:18 GMT 1
Jestem
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 20:16:53 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 20:16:53 GMT 1
Jakbyś był dzisiaj snajperem i miał strzelać w kogoś poza Zmarzlikiem, to w kogo i dlaczego?
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 13, 2023 20:19:00 GMT 1
W Muchę. Potem ewentualnie Capibarę/Guimo, ale oboje się uaktywnili, więc tym bardziej w Muchę.
A, bo jezcze dlaczego: bo Mucha nie gra zupełnie nic (i to nie jest żadna próba dyskredytacji, zwłaszcza z mojej strony, to stwierdzenie faktu), ale pisze post dziennie, wysyła głos. W najgorszym razie dotrwa do jakiejś meczówki i nie będzie wiadomo co z tym fantem zrobić.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 20:20:19 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 20:20:19 GMT 1
Guimo gra good guya, a pozostała dwójka trolluje. Czy poza naszym odbiorem robi to jakąś różnice nie sądzę
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 20:22:15 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 20:22:15 GMT 1
Ye a ty czasem nie twierdziłeś że Wiadomo jest niewinny?
|
|
|
Post by capibara on Mar 13, 2023 20:24:29 GMT 1
Czy ktoś chciałby zaangażować się w dyskusję ze mną i mógłby wskazać czym według niego najbardziej podpadł Riquelme? W którym momencie? Abstrahuję od domniemanego usuniętego postu. Teraz mi przypomniałeś, że z tego co kojarzę w D1 Jaworek bronił JRRa, że nie ma podstaw go wyjebać, kiedy większość chciała to zrobić. No i jako pierwszy zaczął gadać o glonach, kiedy nawet Anastazja uznała, że nie jest to ważne
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 20:25:06 GMT 1
karetka? działa Ci excel? wrzuć stan na teraz, a potem może już nie, bo będziemy na bieżąco liczyć
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 20:25:39 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 13, 2023 20:25:39 GMT 1
Zmieniają, ale nie muszę się tym przejmować na tyle, żeby się pytać jakiegoś parabole czy mam wyrazić swoje zdanie przed czy po ponownym przeczytaniu rozgrywkiNie wiem co Cię dziwi, zmieniłem na Riquelme na prośbę parabole, żeby zmobilizować sympatycznego skądinąd Argentyńczyka.to ten parabolarz miał jakiś wpływ czy nie miał No tylko z tego co pamiętam, ta sytuacja z drugiego cytatu miała miejsce na początku gry. A bronienie Ye za to że w d0 specjalnie pakował swoją głowę w centrum uwagi to jest słaby argument, bo namawianie graczy do dyskusji o tobie gdy jesteś w mafii to jest jak najbardziej normalne zagranie. Jeżeli do mnie pijesz to ja go tylko wstępnie oczyściłem na pierwszym etapie gry, kiedy jest jeszcze bardzo mało przesłanek i trzeba szukać jakichkolwiek punktów zaczepienia. Teraz to już nie jest prawie żaden argument i pisałem o tym, odpowiadając na pytanie Leosi. Taco na samym początku mocno denerwował swoim stylem pisania, gdyby nie duet Magnusen/JRR to śmiało mógłby paść za takie pisanie w D1. Myślicie, że na mafijnym nie powiedzieliby mu "słuchaj, zagraj troche inaczej, bo zaraz polecisz"? Zwłaszcza, że jest już duża szansa, że jeśli byłby w mafii to z rolą. Gra wyjebkę totalną w moim odczuciu. Pisałem o tym, tylko że to jest dla mnie w chwili obecnej argument niewiele więcej wart, niż ten powyżej z ye (zresztą przywołałem je w tym samym poście, to był zupełnie inny etap rozgrywki, niż teraz).
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 20:25:44 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 13, 2023 20:25:44 GMT 1
Ye a ty czasem nie twierdziłeś że Wiadomo jest niewinny? A co się nie zgadza?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 20:26:44 GMT 1
Szachista niby się poddał, a nadal zbiera punkty na mieście. Niby zrezygnowany, ale czuwa, żeby przypadkiem nie padł Juan Roman Riquelme wydaje się być zainteresowany wyłącznie wpierdoleniem kogoś przed siebie w kolejkę. tutaj już w niego leciał
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 20:27:39 GMT 1
Czy ktoś chciałby zaangażować się w dyskusję ze mną i mógłby wskazać czym według niego najbardziej podpadł Riquelme? W którym momencie? Abstrahuję od domniemanego usuniętego postu. Teraz mi przypomniałeś, że z tego co kojarzę w D1 Jaworek bronił JRRa, że nie ma podstaw go wyjebać, kiedy większość chciała to zrobić. No i jako pierwszy zaczął gadać o glonach, kiedy nawet Anastazja uznała, że nie jest to ważne Cholera, nawet nie mogę powiedzieć, że nakłamałeś, bo to w moich postach faktycznie się znajduje.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 20:27:43 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 13, 2023 20:27:43 GMT 1
Ye a ty czasem nie twierdziłeś że Wiadomo jest niewinny? A co się nie zgadza? No bo ta twoja odpowiedź na posta Wiadomo Niewinnego jebie mi trochę próbą dyskredytacji jego zdania, żeby czasem ktoś nie pomyślał z niego schodzić
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 20:27:54 GMT 1
to ten parabolarz miał jakiś wpływ czy nie miał No tylko z tego co pamiętam, ta sytuacja z drugiego cytatu miała miejsce na początku gry. KURWA JILL TE POSTY DZIELI GODZINA
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 20:28:20 GMT 1
No tylko z tego co pamiętam, ta sytuacja z drugiego cytatu miała miejsce na początku gry. KURWA JILL TE POSTY DZIELI GODZINA i teraz pytanie: czy będąc miastowym byłbyś w stanie kurwa nie pamiętać o tym?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 13, 2023 20:29:06 GMT 1
Przeczytałem sb (no dobra, końcówka to tak mocno scroll już latał) gdzieś od 60 strony do wczorajszego mordu, czyli ze 120 stron. Mam jakichś dziwnych luźnych wniosków na 1,5 strony a4 w wordzie, ale jeszcze to przesieję przez wyniki dzisiejszego linczu zanim wrzucę.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 13, 2023 20:29:07 GMT 1
Mucha gra wyjątkowo złośliwe. Jeszcze złośliwej niż Frasser, tyle tylko, że Frasser był niewinny. To jest w zasadzie rzut monetą w przypadku takich graczy, z tą różnicą, że trafienie do mafii jest mniej prawdopodobne niż do miasta.
Czemu pozmienialiście z Wiadomego na Ye? Przekonała Was ta płaczliwa odezwa?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 13, 2023 20:29:29 GMT 1
via mobile
Post by Jill Bitten on Mar 13, 2023 20:29:29 GMT 1
No tylko z tego co pamiętam, ta sytuacja z drugiego cytatu miała miejsce na początku gry. KURWA JILL TE POSTY DZIELI GODZINA Poważnie? Nie wiem jak to możliwe.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 20:29:39 GMT 1
KURWA JILL TE POSTY DZIELI GODZINA i teraz pytanie: czy będąc miastowym byłbyś w stanie kurwa nie pamiętać o tym? czy ktoś jest w stanie się ustosunkować do tego fikołka?
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 13, 2023 20:30:11 GMT 1
|
|