|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 9:54:01 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 9:54:01 GMT 1
Nie wiem, ja potrafię rozpoznać dwóch graczy w tej grze
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 9:55:49 GMT 1
W ogóle skąd twoja zmiana wczorajsza głosu z Wiadomego na Ye? szczerze mówiąc wahałem się do końca na którego z nich postawić
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 9:57:35 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 9:57:35 GMT 1
I dlaczego zmieniłeś?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 9:58:32 GMT 1
bo uznałem, że wśród podejrzewających Rojta musi być mafia.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 9:59:30 GMT 1
a on się bardzo pokrętnie tłumaczył z tego, dlaczego wtedy nie zmienił na niego głos. do tego to jego malkontenctwo. tak jakby celowo nie chciał pomagać miastu.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 10:03:18 GMT 1
a tak to wychodzi na to, że albo karetka tak dobrze mnie robi w chuja, albo Rojta mafia nie chciała linczować swoimi łapskami.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 10:20:18 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 10:20:18 GMT 1
Za tym, że zachował się jak miasto? Tak ale cała reszta otoczki jego gry nie ma dla Ciebie znaczenia, trzymał głos na Zmarzliku więc jest niewinny? ale fakt, ze w g2 posłał głos na jego przeciwnika już nie ma znaczenia? Windmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu Możesz sobie nie dopowiadać? Napisałem tylko, że zachowanie Wiadomo w kontekście wczorajszego linczu było miastowe a ty za chwilę napiszesz, że mu daję immunitet do końca gry
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 10:40:10 GMT 1
ale cała reszta otoczki jego gry nie ma dla Ciebie znaczenia, trzymał głos na Zmarzliku więc jest niewinny? ale fakt, ze w g2 posłał głos na jego przeciwnika już nie ma znaczenia? Windmill [8] – Young Leosia, ye, Anastazja, Wiadomo niewinny, Oceniacz Akrobacji, Bartek Zmarzlik, Sam Losco, Wojskowa Karetka Bartek Zmarzlik [6] – parabole, Shakeomat Biedronki, Ojciec Pijo, Jill Bitten, Jacek Jaworek, Spóźnialski Jasiu Możesz sobie nie dopowiadać? Napisałem tylko, że zachowanie Wiadomo w kontekście wczorajszego linczu było miastowe a ty za chwilę napiszesz, że mu daję immunitet do końca gry To czyli jednak co? Zachował się po miastowemu, ale go nie oczyszczasz? Uważam, że twój powód z faktem trzymania głosu na Zmarzlika jako czegoś uniewinniającego jest na wyrost, dlaczego mafioza miałby czegoś takiego nie zrobić?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 10:46:27 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 10:46:27 GMT 1
Odwróć pytanie, po co miałby coś takiego robić?
|
|
|
Rozgrywka
Mar 14, 2023 10:52:30 GMT 1
via mobile
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 14, 2023 10:52:30 GMT 1
Z jego postów wynika, że głos w ye w ogóle nie byłby podejrzany. Idzie wajcha, głosy zaczynają przelatywać na niewinnego ye, a wiadomo głosuje na Zmarzlika, który za kilkanaście minut ma oddać głos. W przypadku lepszego refleksu kogoś z miasta czy po prostu posiadania parę punktów IQ więcej mógł wczoraj polecieć Zmarzlik, swoim głosem Zmarzlik uniewinniłby Ye, a wiadomo byłby pewnie nadal na świeczniku.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 11:02:33 GMT 1
Kurde, zmuszasz mnie do myślenia... I to jeszcze w taki sposób, że albo sam zacznę siebie podejrzewać, albo kogoś z trójki Jaworek, Stankiewicz, Karetka będą musiał uznać jako mafiozę
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 11:51:22 GMT 1
Zawsze to może być mafia w składzie Jaworek, Anastazja, Taco ;p
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 14, 2023 12:00:11 GMT 1
weź, Andrzej, daj z siebie coś więcej, bo lecisz na fejmie z czasów dawno minionych
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 14, 2023 12:20:01 GMT 1
weź, Andrzej, daj z siebie coś więcej, bo lecisz na fejmie z czasów dawno minionych O jakim my fejmie piszemy, o tym że przycisnął Pijo? Ja tylko przypominam, że Stankiewicz nie wiedział o Zagubionym xD
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 12:28:52 GMT 1
weź, Andrzej, daj z siebie coś więcej, bo lecisz na fejmie z czasów dawno minionych O jakim my fejmie piszemy, o tym że przycisnął Pijo? Ja tylko przypominam, że Stankiewicz nie wiedział o Zagubionym xD ?
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 12:31:23 GMT 1
aaaaaa teraz kumam. Trudno się było do Pijo nie przyjebać skoro tak kwadratowo się do mnie dopierdalał.
mafiozi w ostatnich edycjach grają bardzo dobrze i naprawdę złapać ich na jakiejś nieścisłości jest dość trudno. z całej gry najmniej podoba mi się Anastazja, bo zamiast kombinować kto jest w mafii skupia się na odglonowywaniu. inni w mniejszy lub większy sposób gdzieś tam wykazują elementy niewinności.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 12:32:39 GMT 1
znaczy wiadomo, niewinny tez gra mafijnie, nie szuka mafii
do tego nie wierzę, że na windmilla głosował tylko zmarzlik. dlatego trzeba sprawdzić parę anastazja - wiadomo,niewinny
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 12:33:56 GMT 1
najśmieszniej by bylo gdyby w mafii była anastazja z dwoma glonami xD
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 12:42:27 GMT 1
A Ty się Jaworek też przyłóż, bo jesteś taki wujek dobra rada, zróbmy tak a nie inaczej, do tego przekonany od początku, że Zmarzlik mafia (gdzie ja tego zupełnie nie byłem do wczoraj pewny), a nie widzę byś tu wskazywał jakoś szczególnie mocno kto jeszcze może być w mafii.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 14, 2023 12:42:41 GMT 1
Nie ufam Jaworkowi ;/
|
|