|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 17:32:56 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 17:32:56 GMT 1
Taco już nawet nie udaje że ma wyjebane na grę tak swoją drogą
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 17:33:18 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 17:33:18 GMT 1
Glony to samo - pociąguja sobie z jedną albo druga strona
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 17:33:39 GMT 1
przecież ye był dziełem w głównej mierze niewinnego paraboli i w mniejszej mierze trochę moim, przynajmniej jeżeli chodzi o przedstawienie argumentacji
już się pogodziłem z tym, że dyskutować nie umiesz, ale tutaj problem jest inny: może być tak, że wszystkie 3 glony są w mafii i idąc twoją ścieżką mamy pewne zwycięstwo, a moją pewną porażkę ale przy obecnym stanie konsensusu 10 osób ty na 100% grasz na niekorzyść miasta niezależnie od tego gdzie ta mafia faktycznie się znajduje
chcąc upierać się przy swoim zdaniu możesz spędzić najbliższe 3 godziny i 26 minut na przekonywaniu wszystkich do odglonowywania, może ci się uda i wtedy twój głos będzie miał sens przy głosie w powietrze, zawsze szkodzisz
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 17:33:55 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 17:33:55 GMT 1
Ta edycja to jakiś żart XD Vetuje dalej branie w niej udział i cały czas zostaje przy planie Odglanawiania
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 17:35:38 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 17:35:38 GMT 1
Więc polecam przeczytać moje posty z nocy Dałem argumenty za odglonlwieniem Pisałem o wariantach że snajperami Zastanawiałem się nad meczowka Niedługo minke cały dzień a nadal nikt nie dał planu na meczowe
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 17:37:19 GMT 1
Kolega Jaworek czuje się ewidentnie nieswojo, że jego głos albo pogrąży Wiadomego, albo doprowadzi do remisu. jako, że mam was obu do sprawdzenia - liczę, że któryś z was będzie w stanie zaprezentować jakąś sztuczkę, która mnie przekona do głosowania za lub przeciw a mamy taką paradoksalną sytuację, że Wiadomo prezentuje podejście "no trudno, rozumiem, musicie mnie sprawdzić", za to Ty prezentujesz podejście "no trudno, rozumiem, musicie mnie sprawdzić" także sam rozumiesz, wybór jest trudny
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 17:38:27 GMT 1
Taco już nawet nie udaje że ma wyjebane na grę tak swoją drogą nie wiem kto leci w mordzie, nie wiem kto leci od snajpera każdego miastowego proszę o przedstawienie swoich list w testamencie ze szczególnym uwzględnieniem szejkomatu i taco, bo wczoraj otwarcie ich zazieleniłem i może dlatego żyję a może po prostu mam paranoję.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 17:39:15 GMT 1
Więc polecam przeczytać moje posty z nocy Dałem argumenty za odglonlwieniem Pisałem o wariantach że snajperami Zastanawiałem się nad meczowka Niedługo minke cały dzień a nadal nikt nie dał planu na meczowe uwaga mój plan na meczówkę: linczujemy teraz jana jasia i wiadomo, trafiamy 2 mafiozów, mamy czas na jebanie po glonach w poszukiwaniu ostatniego essa kurwa gorzej jak nie trafimy dwóch
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 17:41:22 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 17:41:22 GMT 1
Jeżeli glony są takie zajebiste to z nimi masz miastową większość Jaca, feel free to convince them
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 17:48:08 GMT 1
Jaworek, jest jeszcze opcja, że w mafii rzeczywiście są 2-3 glony, wtedy na niekorzyść miasta nie działa.
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 17:55:24 GMT 1
Nie było mnie, bo spałem. Teraz pewnie przez jakąś godzinę też mnie nie będzie, będę postował od ~19.
Tak jak pisałem wczoraj - mi pasuje odpadnięcie dzisiaj w linczu, skoro są wątpliwości co do mojej winy. W meczówce nie będe miał siły przebicia, będzie wisiał nade mną ten miecz damoklesowy w postaci D2. Dodając do tego godziny pracy, gdzie wstaję właśnie o 16-17-18, no bez sensu. Dla mnie Karetka i Jaworek są niewinni, Anastazja tak samo (ale ona akurat woli grać w swoją grę), potem jest Shakeomat, którego raczej mam za niewinnego, Taco/Jaś (mniej więcej na tym samym poziomie) i Jan.
O Glonach nie mówię, chuj z nimi
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 15, 2023 17:58:09 GMT 1
Ale wczorajszy posting Jana też wybitnie mi się nie podobał, był już de facto na wyjebaniu - do tego stopnia, że sam się musiał zreflektować, że to Anastazja go magluje, zamiast on maglować Anastazję, która niby była jednym z jego głównym podejrzanych.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 18:01:21 GMT 1
Do wczoraj była w trójce, tak.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 18:02:40 GMT 1
Może dałem się nabrać na dobry numer, ale trochę mnie przekonała wczoraj tą antysystemowością i jazdą po bandzie.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 18:10:51 GMT 1
Ja jestem niewinny, więc mogłem sobie pozwolić na jazdę po bandzie i bycie na cenzurowanym. W najgorszym razie miasto straciłoby te dwa dni temu kogoś, kogo i tak w jakiejś perspektywie chciało sprawdzać. Czy mafia ryzykowałaby stratę Anastazji w takim momencie? No chyba, że Riquelme dowiedział się albo połapał się (umówmy, nie było to trudne), że najpierw leci ostrzeżenie, a dopiero potem wyrzucenie, w związku z czym doradził taką akcję mafijnej koleżance. To jest jednak jakieś science-fiction, nie bardzo chce mi się w to wierzyć.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 18:19:24 GMT 1
Jeśli Wiadomy jest winny, kolejność głosowania może nam jutro coś powiedzieć. To może być istotne głosowanie.
Jeśli jest niewinny, powie nam niestety znacznie mniej, bo będzie głosowaniem pomiędzy dwoma niewinnymi, a więc bardzo wygodnym dla mafii.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 18:19:53 GMT 1
Jeżeli glony są takie zajebiste to z nimi masz miastową większość Jaca, feel free to convince them Nastka, jakbyśmy mieli linczować glony to na zasadzie wszyscy na jednego, czy niech każdy strzela jak czuje?
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 18:21:46 GMT 1
Snajperze, dziś w Szejka. Na moją odpowiedzialność. Albo we mnie, albo w Jasia.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 18:24:14 GMT 1
Problem z planktonem jest taki, że musiałyby tam być przynajmniej dwie mafie, co jest możliwe, ale nie jakoś bardzo prawdopodobne. W przeciwnym razie akcja odglonowywania skończy się porażką.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 15, 2023 18:27:06 GMT 1
Wstrzemięźliwość decyzyjna kolegi Faworka jest bardzo zastanawiająca, gdyby Wiadomy okazał się winny.
|
|