|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 22:07:36 GMT 1
Nie głosować jeszcze, nie można zmienić potem.
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 22:07:41 GMT 1
ANASTAZJA PRZEJMUJE WAJCHE I NIE MA TO TAMTO reszta miasta się zblaźniła, wiec lecimy odglonowieniem
Anastazja bo ty jesteś fykologiem, którego bijemy?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 22:07:56 GMT 1
ostatni testament jacka jaworka Jeżeli zginąłem, guimo raczej czysty. Ujawnił tożsamość - myślałem, że to Parabole. Zaclaimował snajpera. Guimo podejrzewał Parabole, więc jakoś go to uwiarygadnia. W mafii chyba by mi nie pokazał tożsamości, jakbym miał zaraz zginąć. Moje myśli w temacie, poprawka na wynik strzału. Jebać metagrę. tak dla jasności
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 22:08:06 GMT 1
a spróbuje ktos mi nie słuchać mnie to xD to mozecie juz zbierac manatki
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 22:08:08 GMT 1
to teraz trzeba na spokojnie usiąść i pomyśleć.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 22:08:21 GMT 1
ANASTAZJA PRZEJMUJE WAJCHE I NIE MA TO TAMTO reszta miasta się zblaźniła, wiec lecimy odglonowieniem
Anastazja bo ty jesteś fykologiem, którego bijemy? wypierdalaj z tematu Jasiu albo głosuj jak Ci mowie =*
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 22:09:06 GMT 1
Jak ten testament miał pomóc miastu?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 15, 2023 22:09:35 GMT 1
Jak ten testament miał pomóc miastu? Potencjalnie - dać pewnego niewinnego.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 22:09:38 GMT 1
to teraz trzeba na spokojnie usiąść i pomyśleć. Jacku, ja juz widzialem jak myslales na spokojnie z Ye i Niewinnym
Chcialem spokojne odglonowienie i milujace sie miasto, teraz to mozemy sie napierdalac x D
Nie chcieliscie szerzyć milosci, a woleliscie zabijac aktywnych niewinnyhc
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 22:09:41 GMT 1
Anastazja bo ty jesteś fykologiem, którego bijemy? wypierdalaj z tematu Jasiu albo głosuj jak Ci mowie =* Przecież o to pytam ruda wiewiórko
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 22:10:17 GMT 1
To teraz każdy grzecznie podaje tożsamości
I tak handicap dostala mafia taki w opór, a Volv jeszcze im głosami propsował
to 1 krok ku wygranej
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 22:11:16 GMT 1
Ja nie podam tożsamości. Jak się ktoś nie domyślił to jego problem.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 22:11:45 GMT 1
Znamy już Capibare, mnie, Ewangeliste i Taco
to zostalo jeszcze kilka pyszczków
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 22:11:52 GMT 1
to teraz trzeba na spokojnie usiąść i pomyśleć. Jacku, ja juz widzialem jak myslales na spokojnie z Ye i Niewinnym
Chcialem spokojne odglonowienie i milujace sie miasto, teraz to mozemy sie napierdalac x D
Nie chcieliscie szerzyć milosci, a woleliscie zabijac aktywnych niewinnyhc Bo spodziewasz się mafii obsadzonej glonami i to jeszcze rolnymi? Nawet my tutaj przyznamy, że wszyscy od Jana/Shakomatu/Anastazji/Karetki/Jaworka gramy raczej miastowo
|
|
|
Rozgrywka
Mar 15, 2023 22:11:59 GMT 1
via mobile
Post by capibara on Mar 15, 2023 22:11:59 GMT 1
No to mamy 50/50 Albo capibara albo mucha Z bogiem A Taco? Podobno Redowi brakowało do mafii tylko kogos z naszej trojki
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 22:12:07 GMT 1
Ja nie podam tożsamości. Jak się ktoś nie domyślił to jego problem. Wow, ja to widzę że Ty masz progresje miastowości ujemna. Im dalej w las, tym bardziej wyjebane na zwyciesto, xD
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 15, 2023 22:12:41 GMT 1
Ja nie mogę podać, bo Volv wywali mnie za punkty, ale kto ma wiedzieć kim jestem już wie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 22:13:02 GMT 1
Jacku, ja juz widzialem jak myslales na spokojnie z Ye i Niewinnym
Nie chcieliscie szerzyć milosci, a woleliscie zabijac aktywnych niewinnyhc Bo spodziewasz się mafii obsadzonej glonami i to jeszcze rolnymi? Nawet my tutaj przyznamy, że wszyscy od Jana/Shakomatu/Anastazji/Karetki/Jaworka gramy raczej miastowo No mucha gra cynicznie, a jest ogarem, ktory sporo edycji zagrał.
Co za problem?
Capibara ze mną walił wódę, ale idealnie jak mial odpasc, to sie nagle pojawił i już lurkuje na forum
Co za problem?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 15, 2023 22:13:19 GMT 1
Ja nie mogę podać, bo Volv wywali mnie za punkty, ale kto ma wiedzieć kim jestem już wie To podaj w nie-oczywisty sposób
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 15, 2023 22:13:52 GMT 1
No nie będę łamał zasad, na które się zgodziłem, żeby wygrać gierkę, poza tym nie sądzę, żeby podanie tożsamości coś dawało teraz.
Znam tożsamość Jana i nie wiem czy jest winny i co?
|
|