|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:18:42 GMT 1
Pytanie bardzo ważne czy chcemy żeby potencjalnie podejrzana Mucha już zagłosowała? Może powinniśmy jej kazać na kogoś pod przymusem, że jak tego nie zrobi to my głosujemy na nią? To nam zwiększy kontrolę nad głosowaniem.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:19:47 GMT 1
via mobile
Post by capibara on Mar 16, 2023 19:19:47 GMT 1
Cóż, zagłosuję tak jak reszta, ale swoją teorię z najlepszym miastowym i tak uważam za dobrą. Pamiętajcie o tym jeśli rzeczywiście po wszystkim zostanie jeden mafioza a ja odpadne
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:22:00 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 19:22:00 GMT 1
Pytanie bardzo ważne czy chcemy żeby potencjalnie podejrzana Mucha już zagłosowała? Może powinniśmy jej kazać na kogoś pod przymusem, że jak tego nie zrobi to my głosujemy na nią? To nam zwiększy kontrolę nad głosowaniem. ja się zgadzam
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:22:17 GMT 1
No bo serio taki Taco jako mafiozo by się wpierdolił i zaczął jakieś groźby wysyłać, że głosuje za 2.5 godziny i potem faktycznie jeszcze by tą groźbę spełnił? Podczas grania najważniejszej meczówki dla mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:22:18 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:22:18 GMT 1
Mój faworyt to Mucha, ale mogę się mylić. Boję się głosować na Taco, z obawy że on po prostu taki jest. By zagrał z nami chociaż raz wcześniej gierkę jako miastowy to bym z dużo większą szansą mógł powiedzieć co tu się odkurwia. Problem z taco, że nawet nie patrząc jaki on jest, to imho na żadnym etapie rozgrywki nie grał by wygrać tak pełnym sercem albo nie ukazywał ku temu emocji, imho, chociaż moja empatia to poziom podłogi więc możecie mnie poprawić Aczkolwiek po rozegraniu setek gier to może traktować te grę jako jedna z wielu na whatever podejściu
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:23:07 GMT 1
via mobile
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 19:23:07 GMT 1
I chciałbym wysłuchać każdego, ale decyzję powinna podjąć Anastazja jako, że od początku była przeciwko glonom
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:23:17 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:23:17 GMT 1
No bo serio taki Taco jako mafiozo by się wpierdolił i zaczął jakieś groźby wysyłać, że głosuje za 2.5 godziny i potem faktycznie jeszcze by tą groźbę spełnił? Podczas grania najważniejszej meczówki dla mafii. Każda meczowka jest najważniejsza Zakładając dobre decyzję miasta To 3-4 dni pod rząd się tak będziemy teraz męczyć
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 16, 2023 19:24:36 GMT 1
D1 - skupienie uwagi na Magnusenie i Ebenezerze, poza początkowym uniewinnieniem brak jakiegkolwiek nawiązania do JRR, po mordzie wjazd na białym koniu z wieścią JRR był oczywistym celem Podejrzewanie Zmarzlika, ale gdy był lincz Zmarzlik vs Windman to siedział cicho Wajcha na Ebenzera - niewinny Wajcha na Wiadomo - niewinny Incydent podczas linczu na Ye, tłumaczenie się, że nie podumał xd Wajcha na mnie - też niewinny ale to zobaczycie niedługo Moim zdaniem, musicie mi teraz po prostu zaufać i pójść za moją koncepcją. Trzon miasta uformował się zeszłej nocy, nawet jeśli Stankiewicz i Jill w ostatniej chwili w to zwątpili. Trzy mafie są w grupie: Szejk, Wiadomy, Anastazja, Guimo, Capibarra, Jaworek. Oczywście okaże się, że jest tu max 1 mafioza Dorzuciłbym jeszcze Szejka i spoko. Nie lincz/strzał rozstrzygnie się pomiędzy mną, Wiadomym, Szejkiem i tym Jasiem, jeśli koniecznie chcecie. Pierwsze nawiązanie o Jasiu w kontekście linczu, woczraj po południu Mafiozowanie Jana Ewangelisty to nie tylko moja opinia. Wróćcie się chociażby do ostatnich wypowiedzi czy testementów Young Leosi, Jilla Bittena, Paraboli czy Andrzeja Stankiewicza. Ja wreszcie zacznę spokojnie mecz Lecha oglądał, argumentów już nie będę szukał, temat będę odświeżał, zrobię co postanowi miasto.
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 19:24:58 GMT 1
Pytanie bardzo ważne czy chcemy żeby potencjalnie podejrzana Mucha już zagłosowała? Może powinniśmy jej kazać na kogoś pod przymusem, że jak tego nie zrobi to my głosujemy na nią? To nam zwiększy kontrolę nad głosowaniem. Sprytnie Sprytnie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:25:01 GMT 1
I nie liczac tej meczówki
jezeli Taco to miasto i mafia go zostawi
TO oznacza ze przyszłych meczówek nie ma co nawet grać bo Taco solo sobie bedzie decydował za miasto
Tyle z druzynowego grania o ktorym tak duzo mi mowiono przed edycja (oczywiscie w zalozeniu ze Taco to miasto)
wiec nawet jak dzisiaj sie nam uda mozemy miec jutro klops bo spontanicznie miastowy moze sobie zaglosowac i reszta miasta musi z nim (albo przeciwko) i elo ;p
i straszne to truizmy
po prostu jezeli Taco utrzyma ten styl gry to bedziemy musieli go zlinczowac i mozliwe ze zrobic slynne LYLO
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:25:04 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 19:25:04 GMT 1
Ja jestem w stanie głosować tylko na Shake Capibara Mucha Taco taco Zakładając że mamy 3 mafiozow I powiedzmy że w tej 4 jest 2 mafiozow To not that bad masz 2/4 , szake I ja to jestesmy miastem
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:26:19 GMT 1
No miałem na myśli to, że jak teraz stracą snajpera i tym snajperem miałby być Taco to im się mocno sytuacja komplikuje.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:26:20 GMT 1
D1 - skupienie uwagi na Magnusenie i Ebenezerze, poza początkowym uniewinnieniem brak jakiegkolwiek nawiązania do JRR, po mordzie wjazd na białym koniu z wieścią JRR był oczywistym celem Podejrzewanie Zmarzlika, ale gdy był lincz Zmarzlik vs Windman to siedział cicho Wajcha na Ebenzera - niewinny Wajcha na Wiadomo - niewinny Incydent podczas linczu na Ye, tłumaczenie się, że nie podumał xd Wajcha na mnie - też niewinny ale to zobaczycie niedługo Moim zdaniem, musicie mi teraz po prostu zaufać i pójść za moją koncepcją. Trzon miasta uformował się zeszłej nocy, nawet jeśli Stankiewicz i Jill w ostatniej chwili w to zwątpili. Trzy mafie są w grupie: Szejk, Wiadomy, Anastazja, Guimo, Capibarra, Jaworek. Oczywście okaże się, że jest tu max 1 mafioza Dorzuciłbym jeszcze Szejka i spoko. Nie lincz/strzał rozstrzygnie się pomiędzy mną, Wiadomym, Szejkiem i tym Jasiem, jeśli koniecznie chcecie. Pierwsze nawiązanie o Jasiu w kontekście linczu, woczraj po południu Mafiozowanie Jana Ewangelisty to nie tylko moja opinia. Wróćcie się chociażby do ostatnich wypowiedzi czy testementów Young Leosi, Jilla Bittena, Paraboli czy Andrzeja Stankiewicza. Ja wreszcie zacznę spokojnie mecz Lecha oglądał, argumentów już nie będę szukał, temat będę odświeżał, zrobię co postanowi miasto. No ewangeliste mozna zostawic na ostatnia meczówkę, czemu go teraz forsowac?
dawaj mafie poza ewangelista
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 19:27:00 GMT 1
Aczkolwiek groźba nic tu nie wskóra. Zagłosujecie na mnie i po giereczce
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:27:30 GMT 1
Dobra to proszę o propozycje na kogo wysyłamy Muchę?
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 19:27:38 GMT 1
Aczkolwiek groźba nic tu nie wskóra. Zagłosujecie na mnie i po giereczce Miasto takich rzeczy nie robi
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:27:43 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 19:27:43 GMT 1
I nie liczac tej meczówki jezeli Taco to miasto i mafia go zostawi TO oznacza ze przyszłych meczówek nie ma co nawet grać bo Taco solo sobie bedzie decydował za miastoTyle z druzynowego grania o ktorym tak duzo mi mowiono przed edycja (oczywiscie w zalozeniu ze Taco to miasto) wiec nawet jak dzisiaj sie nam uda mozemy miec jutro klops bo spontanicznie miastowy moze sobie zaglosowac i reszta miasta musi z nim (albo przeciwko) i elo ;p i straszne to truizmy po prostu jezeli Taco utrzyma ten styl gry to bedziemy musieli go zlinczowac i mozliwe ze zrobic slynne LYLO Nikt nie słuchał mnie całej gry , to teraz jak mam kontrolę to cos robie. Wam tylko nie podoba styl gry, musicie to zrozumieć. Akcje moje były miastowe do tego punktu.
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 19:28:34 GMT 1
Aczkolwiek groźba nic tu nie wskóra. Zagłosujecie na mnie i po giereczce Miasto takich rzeczy nie robi Co masz na myśli?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:29:24 GMT 1
Wysyłamy Muchę na Taco żeby mieć otwarte pole i z głowy to że Mucha jako mafia pod koniec coś odjebie czy chcemy kombinować z tym głosem Muchy?
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:29:36 GMT 1
I nie liczac tej meczówki jezeli Taco to miasto i mafia go zostawi TO oznacza ze przyszłych meczówek nie ma co nawet grać bo Taco solo sobie bedzie decydował za miastoTyle z druzynowego grania o ktorym tak duzo mi mowiono przed edycja (oczywiscie w zalozeniu ze Taco to miasto) wiec nawet jak dzisiaj sie nam uda mozemy miec jutro klops bo spontanicznie miastowy moze sobie zaglosowac i reszta miasta musi z nim (albo przeciwko) i elo ;p i straszne to truizmy po prostu jezeli Taco utrzyma ten styl gry to bedziemy musieli go zlinczowac i mozliwe ze zrobic slynne LYLO Nikt nie słuchał mnie całej gry , to teraz jak mam kontrolę to cos robie. Wam tylko nie podoba styl gry, musicie to zrozumieć. Akcje moje były miastowe do tego punktu. znikniecie z gry (i DZIWACZNE POJAWIANIE SIE TYLKO BY GŁOSOWAC) i pojawienie sie podczas mecżówki z aktywnymi postami, gdy twoje zycie jest zagrozone
nie były miastowe do tego punktu
|
|