|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:49:30 GMT 1
via mobile
Post by capibara on Mar 16, 2023 19:49:30 GMT 1
Już dawno większość wyszła z kreacji
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 19:49:53 GMT 1
I skąd u reszty przekonanie, że jestem ultragraczem albo jebanym trollem zamiast po prostu noobem który pierwszy raz gra w mafie. Bo skrzętnie odpychałeś wszelkie podejrzenia swoim bzyczeniem i nie spróbowałeś nic wnieś dla miasta Teraz próbuje to zrobić, lepiej późno niż wcale
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:49:55 GMT 1
Mucha nie wychodzi z kreacji w meczówce XD
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 19:50:06 GMT 1
Mój faworyt to Mucha, ale mogę się mylić. Boję się głosować na Taco, z obawy że on po prostu taki jest. By zagrał z nami chociaż raz wcześniej gierkę jako miastowy to bym z dużo większą szansą mógł powiedzieć co tu się odkurwia. tak, ale to nie ma nic do rzeczy właśnie WYDAJE MI SIĘ, że największą siłą mojej analizy jest to, że jej skuteczność jest teoretycznie całkowicie niezależna od osoby taco jako niewinnego bo to nie ma znaczenia jak taco grał przez całą edycję, skoro to 100% ruchy mafii - mordy wskazują na to, że odbywały się według klucza dającego sprowadzić się do: podejrzewasz taco - odpadasz, nie podejrzewasz taco - grasz dalej to oczywiście może być zbieg okoliczności, no ale kurwa
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 19:51:28 GMT 1
zapytam inaczej: moje top4 to jest taco mucha kapibara szejkomat
jak gra się nie skończy i nie padnę w mordzie to nie wiem, czy mi się nie odmieni, bo wczoraj rano top3 miałem jan jasiek wiadomo
jak waszym zdaniem miałaby wyglądać mafia bez taco? i czy taka mafia w ogóle ma sens?
edit: na potrzeby dzisiejszej meczówki nawet bym tę listę skrócił do taco mucha szejkomat, czy też taco mucha
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:51:33 GMT 1
via mobile
Post by capibara on Mar 16, 2023 19:51:33 GMT 1
Mój faworyt to Mucha, ale mogę się mylić. Boję się głosować na Taco, z obawy że on po prostu taki jest. By zagrał z nami chociaż raz wcześniej gierkę jako miastowy to bym z dużo większą szansą mógł powiedzieć co tu się odkurwia. tak, ale to nie ma nic do rzeczy właśnie WYDAJE MI SIĘ, że największą siłą mojej analizy jest to, że jej skuteczność jest teoretycznie całkowicie niezależna od osoby taco jako niewinnego bo to nie ma znaczenia jak taco grał przez całą edycję, skoro to 100% ruchy mafii - mordy wskazują na to, że odbywały się według klucza dającego sprowadzić się do: podejrzewasz taco - odpadasz, nie podejrzewasz taco - grasz dalej to oczywiście może być zbieg okoliczności, no ale kurwa Zgadzam sie z tym
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:51:44 GMT 1
No imo Mafia bardziej szukała rolnych, przecież to jest taka edycja, że jak oni nie ujebią rolnych szybko to mają przejebane.
Zresztą ja nie wiem czy Taco jak jest w tej mafii to nią dowodził no bo poważnie dali by debiutantowi z ameryki (tak, wiem, że debiutuje tylko u nas a nie ogółem) dowodzić?
Sam fakt, że ja i Jacek żyjemy a pada Guimo to chyba jednak dowód na to, że szukali tych rolnych.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:52:44 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 16, 2023 19:52:44 GMT 1
Mój faworyt to Mucha, ale mogę się mylić. Boję się głosować na Taco, z obawy że on po prostu taki jest. By zagrał z nami chociaż raz wcześniej gierkę jako miastowy to bym z dużo większą szansą mógł powiedzieć co tu się odkurwia. tak, ale to nie ma nic do rzeczy właśnie WYDAJE MI SIĘ, że największą siłą mojej analizy jest to, że jej skuteczność jest teoretycznie całkowicie niezależna od osoby taco jako niewinnego bo to nie ma znaczenia jak taco grał przez całą edycję, skoro to 100% ruchy mafii - mordy wskazują na to, że odbywały się według klucza dającego sprowadzić się do: podejrzewasz taco - odpadasz, nie podejrzewasz taco - grasz dalej to oczywiście może być zbieg okoliczności, no ale kurwa Albo szukali po snajpera, po prostu
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:53:15 GMT 1
via mobile
Post by capibara on Mar 16, 2023 19:53:15 GMT 1
zapytam inaczej: moje top4 to jest taco mucha kapibara szejkomat jak gra się nie skończy i nie padnę w mordzie to nie wiem, czy mi się nie odmieni, bo wczoraj rano top3 miałem jan jasiek wiadomo jak waszym zdaniem miałaby wyglądać mafia bez taco? i czy taka mafia w ogóle ma sens? edit: na potrzeby dzisiejszej meczówki nawet bym tę listę skrócił do taco mucha szejkomat, czy też taco mucha Jeśli to nie taco to ja bym wrzucił za niego Anastazje, i oczywiście wyrzucił z niej siebie
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:53:43 GMT 1
Dobra, wzialem prysznic, podumalem, podjalem decyzje
Dla mnie szejkomat, gdybym ja mial dzisiaj decydowac i wajchować
Ale ze nie chce brac odpowiedizalnosci za ten lincz, bo nie odglonowiliscie mi miasta (i nagle ludzie przyznaja mi racje w meczówce ze bylo to sensowne poddejscie)
To jezeli jakkolwiek Jaca sie z tym nie zgadzasz, oddaje ci wajche mimo iz mi zabiles Ye i Niewinnego
wszak do 3 razy sztuka, wiec Jaca, decyduj ;p
|
|
|
Rozgrywka
Mar 16, 2023 19:54:39 GMT 1
via mobile
Post by capibara on Mar 16, 2023 19:54:39 GMT 1
No imo Mafia bardziej szukała rolnych, przecież to jest taka edycja, że jak oni nie ujebią rolnych szybko to mają przejebane. Zresztą ja nie wiem czy Taco jak jest w tej mafii to nią dowodził no bo poważnie dali by debiutantowi z ameryki (tak, wiem, że debiutuje tylko u nas a nie ogółem) dowodzić? Sam fakt, że ja i Jacek żyjemy a pada Guimo to chyba jednak dowód na to, że szukali tych rolnych. Mogli uznać, że to będzie ciekawe/śmieszne i czemu nie. Wszystko jest możliwe. Taco cfaniakuje a nadal sie trzyma
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:55:15 GMT 1
Nie, mafia raczej nie robi rzeczy dlatego bo są śmieszne.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:55:22 GMT 1
No imo Mafia bardziej szukała rolnych, przecież to jest taka edycja, że jak oni nie ujebią rolnych szybko to mają przejebane. Zresztą ja nie wiem czy Taco jak jest w tej mafii to nią dowodził no bo poważnie dali by debiutantowi z ameryki (tak, wiem, że debiutuje tylko u nas a nie ogółem) dowodzić? Sam fakt, że ja i Jacek żyjemy a pada Guimo to chyba jednak dowód na to, że szukali tych rolnych. codziennie mieli sprawdzenie szpiegiem - jak kogos sprawdzili szpiegem to go nie zabijali codzienne mord - na kims kogo nie sprawdzali szpiegiem co drugi dzien snajper - na kims kogo nie sprawdzali szpiegiem
oblicz sobie jak szybko mogli sprawdzic wszystkich graczy
chuja volv ten set zbalansował bo miasto nawe tnie dostalo detektywa
a dostalo 2 snajperow bez znaczenia
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 16, 2023 19:56:16 GMT 1
No imo Mafia bardziej szukała rolnych, przecież to jest taka edycja, że jak oni nie ujebią rolnych szybko to mają przejebane. Zresztą ja nie wiem czy Taco jak jest w tej mafii to nią dowodził no bo poważnie dali by debiutantowi z ameryki (tak, wiem, że debiutuje tylko u nas a nie ogółem) dowodzić? Sam fakt, że ja i Jacek żyjemy a pada Guimo to chyba jednak dowód na to, że szukali tych rolnych. nie wierzę w szukanie snajpera poza sprawdzonymi przez szpiega każdy teoretycznie miał taką samą szansę na bycie szpiegiem szukając snajpera strzeliliby wcześniej w glona niż po prawie-claimie ze strony guio zabijając stankiewicza na pewno nie szukali snajpera zabijając losco raczej też nie tak samo zagubiony tylko gmerke od biedy mógłby być podejrzewany o rolę - przez kreację
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:56:21 GMT 1
generalnie teraz juz wiem ze volv dajac miastu 2 snajperow, to tylko zmniejszal szanse miastu a nie zwiekszal
wiec mafia jest SUPER BOOSTED
bo dostala jeszcze w prezencie 4 samobojstwa + 4 glony in-game
wiec to jest najbardziej BIASED set w kierunku mafiozow w ostatnich 10 edycjach
a mialo być takie fajne balansowanie
|
|
|
Post by Mucha Bez Ucha on Mar 16, 2023 19:56:36 GMT 1
Mucha nie wychodzi z kreacji w meczówce XD Czy to nie potwierdza mojej teorii o nooberskim graczu?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 16, 2023 19:56:39 GMT 1
No o to mi chodzi, że nie mordowali pod to kto podejrzewał Taco tylko pod to, kogo już mają sprawdzonego, a kogo zamierzają sprawdzać, a kogo podejrzewają o role.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:56:42 GMT 1
I TO ZE TEN SET JEST PRO-MAFIJNY UDOWADNIA TO xD
ze pierwszy raz od 100 lat mamy meczówkę z udziałem 3 mafiozów, co jest ewenementem
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 16, 2023 19:57:19 GMT 1
wiec generalnie volv powinien dostac cockb-blocka tymczasowe na tworzenie setów, bo wcale tak HEHE FAJNIE NIE WYSZLO
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 16, 2023 19:57:24 GMT 1
Mucha, daj głos
|
|