|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:08:48 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:08:48 GMT 1
O widzę fana! Podpiszę ci się na cyckach <3 Na tych silikonach sztucznych? Pewnie w dotyku jak kevlar żużlowy. Wracaj tam skręcać w lewo dalej, nudziarzu! Baila ella, baila baila eeeella Young leosia dissuje tu gangsteeera
|
|
|
Post by Ojciec Pijo on Mar 9, 2023 20:08:59 GMT 1
Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła!
|
|
|
Post by Kaladin on Mar 9, 2023 20:09:14 GMT 1
Widzę, że mamy ciekawe persony w mieście
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 9, 2023 20:09:18 GMT 1
Stankiewicz to numer trzy. Słaby w dziennikach, słaby w mafiach.
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:09:31 GMT 1
Przedstawiam najlepsze kreacje w tej edycji:
Ebenezer Rojt Shakeomat Biedronki Taco Hemingway Juan Roman Riquelme Jan Ewangelista
Jak mi podpowiedziecie jak oznaczać tutaj użytkowników, to przyjdzie tym postaciom nawet powiadomienie, że znaleźli się w prestiżowym zestawieniu TOP5.
|
|
|
Post by Anastazja on Mar 9, 2023 20:09:47 GMT 1
Widzę, że mamy ciekawe persony w mieście ktore najciekawsze bo nie czytam
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 9, 2023 20:09:54 GMT 1
@bartoszzmarzlik
Brawo!
Oto twoja dzisiejsza dedykowana superoferta
Hamulce
TYLKO
9,99 zł za komplet
Limit 2 komplety na kartę Moja Biedronka
Oferta obowiązuje do 20.59 10.03.2023
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:09:57 GMT 1
via mobile
Post by Cyclop on Mar 9, 2023 20:09:57 GMT 1
Wybaczcie spóźnienie. Blackbird mi się zepsuł. Jestem pewny, że za tym wszystkim stoi Magneto Magnus? Czyżby zmienił imię? Widziałeś, żeby przesuwał pionki siłą umysłu?
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:11:53 GMT 1
Przedstawiam najlepsze kreacje w tej edycji: Ebenezer Rojt Shakeomat Biedronki Taco Hemingway Juan Roman Riquelme Jan Ewangelista Jak mi podpowiedziecie jak oznaczać tutaj użytkowników, to przyjdzie tym postaciom nawet powiadomienie, że znaleźli się w prestiżowym zestawieniu TOP5. Wrócę za kilka dni do tego posta sprawdzić, ilu mafiozów przypadkowo zostało zawartych w tej całkowicie niepotrzebnej liście stworzonej na potrzeby całkowicie niepotrzebnej kreacji.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 9, 2023 20:12:41 GMT 1
Przedstawiam najlepsze kreacje w tej edycji: Ebenezer Rojt Shakeomat Biedronki Taco Hemingway Juan Roman Riquelme Jan Ewangelista Jak mi podpowiedziecie jak oznaczać tutaj użytkowników, to przyjdzie tym postaciom nawet powiadomienie, że znaleźli się w prestiżowym zestawieniu TOP5. Wrócę za kilka dni do tego posta sprawdzić, ilu mafiozów przypadkowo zostało zawartych w tej całkowicie niepotrzebnej liście stworzonej na potrzeby całkowicie niepotrzebnej kreacji. Widać, że chłop chce się przypodobać.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:12:50 GMT 1
Widzę, że mamy ciekawe persony w mieście Wymień top 3
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 9, 2023 20:13:02 GMT 1
Przedstawiam najlepsze kreacje w tej edycji: Ebenezer Rojt Shakeomat Biedronki Taco Hemingway Juan Roman Riquelme Jan Ewangelista Jak mi podpowiedziecie jak oznaczać tutaj użytkowników, to przyjdzie tym postaciom nawet powiadomienie, że znaleźli się w prestiżowym zestawieniu TOP5. Wrócę za kilka dni do tego posta sprawdzić, ilu mafiozów przypadkowo zostało zawartych w tej całkowicie niepotrzebnej liście stworzonej na potrzeby całkowicie niepotrzebnej kreacji. Twoją kreację powinna ścigać Komisja Etyki Mafii, bo jest obrzydliwa.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:13:34 GMT 1
Nazywam się Franz Pijo. Kiedyś Ojciec Pijo, potem samo Pijo, choć ostatnio już nawet nie Pijo. Pieniądze z oszczędności skończyły się szybciej niż planowałem. Żeby powstrzymać apetyt, bo w tych sprawach nie jestem jaroszem, godzinę temu wszyłem sobie esperal. Pieprzyć to... AAAAaaa... Wóda motywuje mnie do podjęcia pracy, bez wódy zdechnę prędzej niż z głodu. Jedna robótka, miesiąc wódka. Do dzieła! To też trzeba nie mieć taktu, żeby czaić się z wejściem w temat do szóstej strony, wysmażyć kreacyjnego pierda i zniknąć.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:14:23 GMT 1
W tej edycji szósta strona to jak druga akurat XD
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:14:29 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:14:29 GMT 1
Jacuś, najebaliśmy 6 stron w 40 minut, a ty już glonów szukasz? XDD
|
|
|
Post by Zagubiony on Mar 9, 2023 20:15:16 GMT 1
Ten post: Nie podjudzaj sikso z różowymi włosami. przypomina mi ten post: Ćekawe. Strasznie Ci zależy na podjudzaniu, Sikso z rakietką, a jeszcze wszyscy się nie pojawili nie wiem czy napisała go ta sama osoba, czy może mamy tu zbieżność frakcji (i wtedy, i teraz napisał go mafioza), ale polecam snajperowi strzał w Karetkę.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 9, 2023 20:15:22 GMT 1
Jacuś kurwa podejrzanie coś
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 9, 2023 20:15:28 GMT 1
Jacuś, najebaliśmy 6 stron w 40 minut, a ty już glonów szukasz? XDD No tak, a o co chodzi? W tej edycji szósta strona to jak druga akurat XD Lekko licząc połowa graczy się nie wpisała, argument-inwalida.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 9, 2023 20:15:57 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 9, 2023 20:15:57 GMT 1
Zagubiony 3 mafiozo, dziękuję za uwagę<3
|
|
parabole
Edycja#29