|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 20:46:29 GMT 1
Przy takich nastrojach prawdopodobnie zrobię wyjątek i zagłosuję pierwszego dnia, przechylając szalę na niekorzyść Magnusa, choć jestem wielkim pasjonatem szachów. podobno top3 na mazowszu
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 20:47:14 GMT 1
Przy takich nastrojach prawdopodobnie zrobię wyjątek i zagłosuję pierwszego dnia, przechylając szalę na niekorzyść Magnusa, choć jestem wielkim pasjonatem szachów. podobno top3 na mazowszu Znam osobiście co najmniej trzech lepszych graczy od Jana Ewangelisty na Mazowszu.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 20:47:28 GMT 1
snajper jak nie jebniesz w anastazję to jesteś timo werner a nie fińska biała śmierć Czemu tak bardzo Ci zależy na tej sprawie anastazji? Jeśli to kreacja, to w końcu przestanie się kreować i będzie można lepiej ocenić. A jeśli nie przestanie albo jednak nie jest kreacją, to w każdej chwili można ją zlinczować. A może poleci w mordzie i mafia ten kłopot rozwiąże, bo będą się bali, że rolny skitrany? dlaczego co edycję musi wpadać jakiś ułom i uniewinniać kogoś na podstawie kreacji przecież żadna logika świata za tym stać nie może
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 20:47:44 GMT 1
Znam osobiście co najmniej trzech lepszych graczy od Jana Ewangelisty na Mazowszu. w porządku, niech będzie top4
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:48:21 GMT 1
snajper jak nie jebniesz w anastazję to jesteś timo werner a nie fińska biała śmierć Czemu tak bardzo Ci zależy na tej sprawie anastazji? Jeśli to kreacja, to w końcu przestanie się kreować i będzie można lepiej ocenić. A jeśli nie przestanie albo jednak nie jest kreacją, to w każdej chwili można ją zlinczować. A może poleci w mordzie i mafia ten kłopot rozwiąże, bo będą się bali, że rolny skitrany? czemu ci tak bardzo nie zależy na sprawie anastazji?
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 20:48:36 GMT 1
Czemu tak bardzo Ci zależy na tej sprawie anastazji? Jeśli to kreacja, to w końcu przestanie się kreować i będzie można lepiej ocenić. A jeśli nie przestanie albo jednak nie jest kreacją, to w każdej chwili można ją zlinczować. A może poleci w mordzie i mafia ten kłopot rozwiąże, bo będą się bali, że rolny skitrany? dlaczego co edycję musi wpadać jakiś ułom i uniewinniać kogoś na podstawie kreacji przecież żadna logika świata za tym stać nie może Przecież nie uniewinniam jej, po prostu uważam, że nie ma sensu w nią napierdalać tak szybko
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 20:48:43 GMT 1
Nie wiem, naprawdę nie wiem.
To znaczy kandydatów na naburmuszonych capów kilku jest, ale jakichś wyraźnych kandydatów na mafiosów na razie nie mam.
Proponuję, abyś skorzystał z listy, którą wskazał mi Duch Trójmiasta. Biorąc pod uwagę Twoją celność we wszelakich typowaniach, chyba wolę już skorzystać z listy Anastazji.
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 20:49:33 GMT 1
U mnie i u Shakeomatu jest zupełnie inna liczba głosów na Riquelme, któreś z nas spierdoliło robotę. Bo posty o minutę różnicy pisane.
|
|
|
Post by Juan Roman Riquelme on Mar 10, 2023 20:50:26 GMT 1
Czemu tak bardzo Ci zależy na tej sprawie anastazji? Jeśli to kreacja, to w końcu przestanie się kreować i będzie można lepiej ocenić. A jeśli nie przestanie albo jednak nie jest kreacją, to w każdej chwili można ją zlinczować. A może poleci w mordzie i mafia ten kłopot rozwiąże, bo będą się bali, że rolny skitrany? czemu ci tak bardzo nie zależy na sprawie anastazji? przecież przed chwilą napisałem. już 14 lat temu doszliśmy do takich wniosków w naszej społeczności, że jeśli ktoś się kreuje to nie warto go wypierdalać w pierwszym linczu
I mylisz się, zależy mi na sprawie anastazji, tutaj trzeba obserwacji i jeśli nic się nie zmieni w pewnym momencie decyzji
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:50:28 GMT 1
Proponuję, abyś skorzystał z listy, którą wskazał mi Duch Trójmiasta. Biorąc pod uwagę Twoją celność we wszelakich typowaniach, chyba wolę już skorzystać z listy Anastazji. Jan Ewangelista groupie córy Romanowów. Rasputin się w grobie przewraca. No w chuj mi się nie podoba tak duża grupa Anastazjosympatyków. Za dużo.
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 20:50:41 GMT 1
Typowa manipulacja sondażowa. Głosuj na PIS albo PO, bo inni nie mają szans.
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 20:50:51 GMT 1
czemu ci tak bardzo nie zależy na sprawie anastazji? przecież przed chwilą napisałem. już 14 lat temu doszliśmy do takich wniosków w naszej społeczności, że jeśli ktoś się kreuje to nie warto go wypierdalać w pierwszym linczu
I mylisz się, zależy mi na sprawie anastazji, tutaj trzeba obserwacji i jeśli nic się nie zmieni w pewnym momencie decyzji
nie no to było pytanie retoryczne, ale dzięki
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 20:50:58 GMT 1
Ja mam na Riquelme - niewinny, bitten, karetka, zagubiony i magnusen
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:51:29 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 20:51:29 GMT 1
Dobra wkurwila mnie ta beznadziejna parabola głosem w magnusena zachęcam w piłkarza
|
|
|
Post by Jill Bitten on Mar 10, 2023 20:51:56 GMT 1
Ale by teraz taka szybka masówka na Pijo lub Cyclopie siadła.
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 20:52:04 GMT 1
Ja mam na Riquelme - niewinny, bitten, karetka, zagubiony i magnusen zagubiony jest na anastazji
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 20:52:31 GMT 1
Ja mam zagubionego na Anastazji
|
|
|
Post by Jan Ewangelista on Mar 10, 2023 20:52:53 GMT 1
Biorąc pod uwagę Twoją celność we wszelakich typowaniach, chyba wolę już skorzystać z listy Anastazji. Jan Ewangelista groupie córy Romanowów. Rasputin się w grobie przewraca. No w chuj mi się nie podoba tak duża grupa Anastazjosympatyków. Za dużo. Tu nie ma żadnej wielkiej filozofii. Jest po prostu całkiem zabawna. Dla mnie, szczerze mówiąc, to mafia, ale niech sobie jeszcze chwilę pogra. Przecież od czytania postów Stankiewicza czy Ebenezera można zwariować, musi być jakaś odmiana.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 20:53:15 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 20:53:15 GMT 1
Dobra kurwa szybko czemu wszyscy idziecie w karlosa
Siedze w kiblu u ludzi raz raz
|
|
|
Post by Ebenezer Rojt on Mar 10, 2023 20:53:16 GMT 1
Nie podoba mi się to, co zrobili Bitten i Wiadomo, niewinny. Nie potrzeba miastu aż tylu głosów na jednego gracza, skoro i tak leci.
|
|