|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 21:53:59 GMT 1
Capibara do wrjwbania na 1000% bo koleś cynicznie wali posty, nawet jak miastowy to najgorszy bo nie padnie za afk a na 1000000000% nie jeet rola a nie no spoko rolami już się aż tak bardzo nie musimy przejmować, szansa trafienia rolnego w linczu wymiernie zmniejszyła się godzinę temu.
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 21:54:07 GMT 1
Głosy nie są podane chronologicznie przecież
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 21:54:58 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 21:54:58 GMT 1
Capibara do wrjwbania na 1000% bo koleś cynicznie wali posty, nawet jak miastowy to najgorszy bo nie padnie za afk a na 1000000000% nie jeet rola a nie no spoko rolami już się aż tak bardzo nie musimy przejmować, szansa trafienia rolnego w linczu wymiernie zmniejszyła się godzinę temu. Absolutnie on nie jest rolny No kurwa nie widzisz?
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 21:55:32 GMT 1
Jak snajper posłucha Anastazji teraz to jest pierdolnięty.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 21:56:23 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 21:56:23 GMT 1
Please
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 21:56:50 GMT 1
Głosy nie są podane chronologicznie przecież Nie? Spojrzałem tylko po ostatnich, ale to by się zgadzało, parabole, Jill, ja na końcu.
|
|
|
Post by romangmerke on Mar 10, 2023 21:57:04 GMT 1
Miastowi, mafiosi !
Chciałbym się na początku wytłumaczyć ze swej niedyspozycji. Otóż córka mojej byłej żony Rity, Katrzyna, miała dziś niewielki wypadek. Zadzwoniła do mnie Rita z aferą wielką, że ręce połamane, spadła ze schodów na klatce schodowej i aj waj, przyjeżdżaj, Romanie, bo samochód u mechanika, jak to zwykle bywa w takich sytuacjach. Konkubent jej w podróży, więc przypomniała sobie o poczciwym i pierwszym (!) mężu i pojechaliśmy do szpitala. A tam SOR-y, ordynarory, profesory i inne potwory . Skończyło się na szczęście na mocnym zbiciu (kości, nie lekarzy !), ale najadłem się stresu
Zeszło się długo, zerkałem z telefonu, ale zatrzymałem się na kilku postach po obronie Ebenezera czy raczej ataku na Karlsena. Ładny to był post, choć naciągany, lecz przekonał mnie do siebie tym, że chce grać, a nie pisać o życiu prywatnym. Nie doczytałem jednak repliki, dlatego nie podążyłem za tym tropem. Pomądrzyć się mogę - już post factum - ale Karlsen, choć głupkowaty, chciał grać, więc nie było sensu na niego głosować.
Oddałem zatem głos na Hemingwaya, gdyż gra zwyczajnie słabo. Nie sądzę, że mafijnie, bo któżby tak grał? Miało go nie być, był, miał coś czytać, nie czytał, miał coś pisał, pisał głupoty ! Jednak było to najmniejsze zło, jakie mogłem wtedy wymyślić. Gra raczej jak nieroztropny, swieży miastowy w wieku mojej córy, ale strzeż jej, Boże, przed takimi smarkaczkami! Taco dalej nie przekonuje nic a nic (uniewinnianie ye, serio?), czekam na tę 22, bo jutro może być jedno dzień sądu ostatecznego.
Ebenezerze, zasługujesz Pan na fangę w nos ! Gmeranie pod spódnicą owej uczonej białogłowie ci w głowie, chyba tylko to tłumaczy Twój brak taktu i klasy skutkujący przekręcaniem mojego nazwiska. Mam też nadzieję, że śmierć niewinnego będzie dla Ciebie lekcja pokory, bo nie wiem, jakże działa twa intuicja czy z dwójki Riquelme/Karlsen wybrałeś tego drugiego... Czy ta analiza była zwykłą wydmuszką napisaną tylko po to, by zamydlić mi oczy? Ale znów, to moje gadanie po fakcie...
Ye zaczął grać (choć tak połowicznie), ale jest sztuczny, jak skóra w portfelu, którą sprezentowałem matce 15 lat temu.
kapibaro, zapytam niegrzecznie, ale wydaje mi się, że muszę w taki sposób: co do kurwy?
To najcudowniejszy post tej edycji.
Pozdrawiam Was serdecznie znad szklaneczki West Coast Ipa
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 21:57:13 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 21:57:13 GMT 1
Jakbym była ważna osoba w emiwsie to bym siedziała jak mysz pod miodla jak reszta między linczem a mekdem, rolni siedzą xihci, mafia gada na discordzie, teraz tylko ci co nie boją się skeidxi się wyróżniają taka prawda
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:00:11 GMT 1
via mobile
Post by Taco Hemingway on Mar 10, 2023 22:00:11 GMT 1
Miastowi, mafiosi ! Chciałbym się na początku wytłumaczyć ze swej niedyspozycji. Otóż córka mojej byłej żony Rity, Katrzyna, miała dziś niewielki wypadek. Zadzwoniła do mnie Rita z aferą wielką, że ręce połamane, spadła ze schodów na klatce schodowej i aj waj, przyjeżdżaj, Romanie, bo samochód u mechanika, jak to zwykle bywa w takich sytuacjach. Konkubent jej w podróży, więc przypomniała sobie o poczciwym i pierwszym (!) mężu i pojechaliśmy do szpitala. A tam SOR-y, ordynarory, profesory i inne potwory . Skończyło się na szczęście na mocnym zbiciu (kości, nie lekarzy !), ale najadłem się stresu Zeszło się długo, zerkałem z telefonu, ale zatrzymałem się na kilku postach po obronie Ebenezera czy raczej ataku na Karlsena. Ładny to był post, choć naciągany, lecz przekonał mnie do siebie tym, że chce grać, a nie pisać o życiu prywatnym. Nie doczytałem jednak repliki, dlatego nie podążyłem za tym tropem. Pomądrzyć się mogę - już post factum - ale Karlsen, choć głupkowaty, chciał grać, więc nie było sensu na niego głosować. Oddałem zatem głos na Hemingwaya, gdyż gra zwyczajnie słabo. Nie sądzę, że mafijnie, bo któżby tak grał? Miało go nie być, był, miał coś czytać, nie czytał, miał coś pisał, pisał głupoty ! Jednak było to najmniejsze zło, jakie mogłem wtedy wymyślić. Gra raczej jak nieroztropny, swieży miastowy w wieku mojej córy, ale strzeż jej, Boże, przed takimi smarkaczkami! Taco dalej nie przekonuje nic a nic (uniewinnianie ye, serio?), czekam na tę 22, bo jutro może być jedno dzień sądu ostatecznego. Ebenezerze, zasługujesz Pan na fangę w nos ! Gmeranie pod spódnicą owej uczonej białogłowie ci w głowie, chyba tylko to tłumaczy Twój brak taktu i klasy skutkujący przekręcaniem mojego nazwiska. Mam też nadzieję, że śmierć niewinnego będzie dla Ciebie lekcja pokory, bo nie wiem, jakże działa twa intuicja czy z dwójki Riquelme/Karlsen wybrałeś tego drugiego... Czy ta analiza była zwykłą wydmuszką napisaną tylko po to, by zamydlić mi oczy? Ale znów, to moje gadanie po fakcie... Ye zaczął grać (choć tak połowicznie), ale jest sztuczny, jak skóra w portfelu, którą sprezentowałem matce 15 lat temu. kapibaro, zapytam niegrzecznie, ale wydaje mi się, że muszę w taki sposób: co do kurwy? To najcudowniejszy post tej edycji. Pozdrawiam Was serdecznie znad szklaneczki West Coast Ipa Bo kurwa byłem w pracy gnoju
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:00:44 GMT 1
via mobile
Post by ye on Mar 10, 2023 22:00:44 GMT 1
Anastazja wypierdalasz chôru
|
|
|
Post by Volverin on Mar 10, 2023 22:01:07 GMT 1
ZABÓJSTWA:
Juan Roman Riquelme - Mafia, szeregowy Zagubiony - Niewinny, bezrolny
romangmerke - Niewinny, bezrolny TESTAMENTYZagubiony: Stankiewicz, Jasiu i Gmerke raczej niewinni. Do odjebania Anastazja, Taco. Do mocnej obserwacji, naciskania i może odjebania: JRR, Ewangelista oraz Rojt. Bezrolny Gary.
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:01:11 GMT 1
via mobile
Post by Anastazja on Mar 10, 2023 22:01:11 GMT 1
I czerwony jest w mafii, zgadzam się z tą teoria chyba że się lepiej tym razem ukrywa ale przecież wiemy wszyscy że on nie umie nie wrjebac się swoim ego więc pewnie jako maduozo siedzi
|
|
|
Rozgrywka
Mar 10, 2023 22:01:39 GMT 1
via mobile
Post by Young Leosia on Mar 10, 2023 22:01:39 GMT 1
Jednak Riquelme jebany
|
|
|
Post by Wojskowa Karetka on Mar 10, 2023 22:01:49 GMT 1
Elegancko.
|
|
|
Post by Shakeomat Biedronki on Mar 10, 2023 22:02:03 GMT 1
Teraz tym bardziej ten głos Ojca Pijo w Magnusa jest ŚMIERDZĄCY
|
|
|
Post by Andrzej Stankiewicz on Mar 10, 2023 22:02:07 GMT 1
Hahaha drugi raz z rzędu trafiam mafiozę w pierwszym losowym głosie, ostatnio Słowacki, teraz JRR xD
|
|
parabole
Edycja#29
martwe martwe martwe
|
Post by parabole on Mar 10, 2023 22:02:08 GMT 1
dobry snajper
|
|
|
Post by Spóżnialski Jasiu on Mar 10, 2023 22:02:08 GMT 1
Chociaż Riqulme winny, uff. Mamy punkt wyjścia i jak dla mnie 2 pewnych niewinnych
|
|
|
Post by Wiadomo, niewinny on Mar 10, 2023 22:02:31 GMT 1
Dobra kurwa, to teraz który z cwaniaków odwodził linczowanie Riquelme? Mam z nim podwójny beef
|
|
|
Post by Jacek Jaworek on Mar 10, 2023 22:02:42 GMT 1
Schodźcie z Riquelme. Niewinny. też nieśmiało się zaczynam obwąchiwać z takim stwierdzeniem a na kontrkandydata wskazuje sam duch trójmiasta Jak ci Jaca kurwa nie wstyd. No wstyd trochę.
|
|