|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 20:40:19 GMT 1
Nie nam teraz oceniać, czy turbomafijnie, dlatego spytałem Red Może nam wskaże, co w nim widział, a co przeoczyliśmy. Dla mnie Hamilton + Kot na teraz. Kot znowu schował się do nory. Pozdro, Capibara, jak tu wpadniesz, zagramy jeszcze, wierzę.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 20:41:11 GMT 1
zakładając, że Hamilton mafia, to jaki sens miała zmiana jego głosu wczoraj? tak bardzo zależało mu żeby Ciebie odstrzelić? przecież nawet nie prowadziłeś na niego nagonki może dlatego, że remis w linczu to najczęściej przyklepanie wyroku dla obu linczowanych, a nie mieli lepszych pomysłów na grę Hamiltona
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 20:43:05 GMT 1
+ może myśleli, że jak Kurier padnie zielony, to i tak będę w stanie się wybronić i mamy skonsolidowane miasto Pasek/Jacek/żelazny/Bogdan
|
|
|
Post by kurwiszon on Apr 4, 2023 20:43:21 GMT 1
z drugiej strony gdyby nie zmieniał tego głosu, to pada niewinny Kurier a następnego dnia idzie prawdopodobnie lincz na Ciebie + Hamilton ma spokój. dla mnie to dziwaczne trochę
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 20:49:03 GMT 1
Tbh, czytam sobie teraz grę Antoniusza i im dłużej w to wchodzę, tym bardziej mi śmierdzi. Zaczynając od tego, z jakim stoickim spokojem kolejkuje tego Hamiltona już któryś dzień, a teraz mając w perspektywie meczówkę. Widzę tam trochę więcej nielogiczności w jego postach, ale muszę chyba siąść na dłuższy kibelek, żeby to rozpisać xD
Co myślita?
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 20:50:27 GMT 1
Nie zgadzają mi się przede wszystkim emocje. Mam wrażenie, że jest tym bardziej zajarany rozgrywką i aktywny, im bliżej jest zlinczowania Hamiltona (zakładając, że niewinny).
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 20:50:49 GMT 1
Z kim byłby Marek?
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 20:53:58 GMT 1
Potencjalnie z Kotem. To chyba jedyny, do którego nie miał żadnych uwag.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 20:56:00 GMT 1
Hamilton niewinny mi się totalnie nie klei. Taki nieogar, a tworzy kreację opartą o ojca założyciela USA i twórcę dolara?
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 21:05:35 GMT 1
Hamilton wnioskując po Discordzie to jakiś 18-letni wymiatacz szachowy, który w mafię grał tylko „zwykłą” (zakładam, że chodzi o tę imprezową). Czyli w teorii absolutnie możliwy jest scenariusz „niegłupi, ale kompletnie nieogarnięty, jeśli chodzi o zasady”.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 21:06:45 GMT 1
Jak ma tylko 18 lat, to może wiele wyjaśniać.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 21:08:08 GMT 1
I sam wskazuje Kota i Marka. Ciekawe.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 21:10:11 GMT 1
Nie no, jednak mi się nie zgadza Hamilton. 18 lat i szachista to nie jest nieogar.
Jak ja grałem pierwszy raz, to regulamin znałem na tyle, żeby go niechlubnie abusować.
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 21:12:06 GMT 1
Ja mam wrażenie, że on tu wpadł na totalnym luzie i się niespecjalnie przykłada ani przejmuje. Nie wygląda jak ktoś, kto siedzi na forum godzinami i kreśli scenariusze w głowie, zresztą sam się nazwał trollem. Pomyłki z regulaminem zdarzyły się dużo bardziej zaangażowanym, a co dopiero typowi, który gra od niechcenia i z doskoku.
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 21:32:46 GMT 1
No nic.
Sąsiednia edycja bardzo fajna. Świetny obrazek Kacpra z walką dobra ze złem, ale przebił go egze "zdradzieckimi mordami" xD
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 21:52:14 GMT 1
Kaczmarek to kolega Antury, więc nawet jemu powiedział o mafii bez mafii tomusia xD śmiechłem
|
|
|
Post by Bogdan Rymanowski on Apr 4, 2023 21:54:32 GMT 1
Jeszcze niech zakolejkują testamenty, że najpierw Kurier, potem Żelazny xD piękna edycja
|
|
|
Post by catherinazetajones on Apr 4, 2023 21:55:24 GMT 1
Chyba najbezpieczniej byłoby uderzyć w tego kota w butach
|
|
Bebok
Edycja#Z1
|
Post by Bebok on Apr 4, 2023 22:17:26 GMT 1
Ale nie powiem, przy tych meczówkowych emocjach całkiem mnie rozluźniło i rozbawiło przeczytanie zdania „czekamy na kuriera”
|
|
|
Post by Volverin on Apr 4, 2023 22:39:59 GMT 1
Fajne zawody. Chyba w wyciąganiu chu... we wpychaniu niewinnych do wody. kurwiszon teraz w sumie dobra okazja do nauki, możesz potypować skład mafii na sucho xd mam nadzieję, że pograsz tu jeszcze Serio - zaangażowanie, kombinowanie, dopytywanie. Widać potencjał na przyszłość. Nikt w drugiej gierce (i w debiucie jako miastowy) nie był od razu mistrzem.
Po edycji na pewno skuszę się na podsumowanie rozgrywki i występów graczy.
|
|