|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:07:16 GMT 1
No jeśli będziesz głuchy na jakiekolwiek myślenie to będę musiał uznać, że to Ty. a jeżeli nabiorę wątpliwości do Eustachego to może do mnie dołączysz? xD
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:07:55 GMT 1
a co odpierdolił Eustachy? zagłosował na Jamniczka?
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:07:56 GMT 1
Jeśli pokażesz mi, że myślisz i możesz być w mieście, to wszystko jest możliwe. NIE WIEM KTO Z WAS DWÓCH JEST W MAFII TYPIE
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:09:00 GMT 1
cały problem tej meczówki z Eustachym polega na tym, że nie wiadomo na ile grać swoje, a na ile go próbować go zmanipulować
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:09:01 GMT 1
O nie nie nie; nie będę wysyłał głosu w takim momencie. Niech tylko ochłonę i ogarnę co się tu podziało. Czytasz rozgrywkę, dochodzisz do wniosku, że Jamniczek niewinny, Krówka niewinna. Chcesz sprawdzić Filokteta. A głosujesz na Jamniczka. Co chciałeś tym osiągnąć?
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:09:42 GMT 1
O nie nie nie; nie będę wysyłał głosu w takim momencie. Niech tylko ochłonę i ogarnę co się tu podziało. Czytasz rozgrywkę, dochodzisz do wniosku, że Jamniczek niewinny, Krówka niewinna. Chcesz sprawdzić Filokteta. A głosujesz na Jamniczka. Co chciałeś tym osiągnąć? O to samo w sumie mogę ciebie spytać co ty chciałeś osiągnąć w zmianie głosu na Jamniczka w momencie kiedy była okazja wywalenia Filokteta?
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:09:55 GMT 1
koniecznie chcecie jutro grać do 21? nie macie planów na wieczór?
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:10:39 GMT 1
Czytasz rozgrywkę, dochodzisz do wniosku, że Jamniczek niewinny, Krówka niewinna. Chcesz sprawdzić Filokteta. A głosujesz na Jamniczka. Co chciałeś tym osiągnąć? O to samo w sumie mogę ciebie spytać co ty chciałeś osiągnąć w zmianie głosu na Jamniczka w momencie kiedy była okazja wywalenia Filokteta? Przecież był plan rozstawić głosy, żeby decyzję podjął Kaczor, najczystszy z nas wszystkich.
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:11:03 GMT 1
Nie wiem, wolę po edycji zebrać wszelkie tytuły antymvp itp.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:11:16 GMT 1
a, dzisiejszym fikołkiem Eustachego jest niby analiza na Filokteta, a głos w pieseczka?
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:11:21 GMT 1
O to samo w sumie mogę ciebie spytać co ty chciałeś osiągnąć w zmianie głosu na Jamniczka w momencie kiedy była okazja wywalenia Filokteta? Przecież był plan rozstawić głosy, żeby decyzję podjął Kaczor, najczystszy z nas wszystkich. To czemu nie zmieniłeś na przykład we mnie?
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:11:39 GMT 1
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:12:06 GMT 1
Przecież był plan rozstawić głosy, żeby decyzję podjął Kaczor, najczystszy z nas wszystkich. To czemu nie zmieniłeś na przykład we mnie? Ponieważ Jamniczek zagłosował na Ciebie, a rozkład głosów musiał być 1-1-1-1, aby decyzję mógł podjąć Kaczor.
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:12:36 GMT 1
Eustachy, ty czytałeś co się działo przed linczem, czy nie?
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:14:15 GMT 1
co no odpierdolił ten Eustachy przed linczem, opowiadaj
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:15:03 GMT 1
co no odpierdolił ten Eustachy przed linczem, opowiadaj A jak myślisz miałem głos na tobie i zmieniłem w Jamniczka. Wcześniej to dziwnym trafem poszła zgoda na poczwórny remis i głos decydujący dla Kaczki.
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 28, 2023 21:15:47 GMT 1
Nie rób ze mnie teraz wroga do Eustachiusza, tylko po to żeby zyskać jego głos xD Chyba musisz być w mafii Kacper, bo zachowujesz się idiotycznie
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:16:08 GMT 1
strasznie byłeś nagrzany na tego Jamniczka, stara miłość nie rdzewieje
|
|
|
Post by Eustachy Motyka on Apr 28, 2023 21:16:56 GMT 1
Nie rób ze mnie teraz wroga do Eustachiusza, tylko po to żeby zyskać jego głos xD Chyba musisz być w mafii Kacper, bo zachowujesz się idiotycznie Może postąpiłem idiotycznie, ale przestałem lubić momenty kiedy są ustawiane lincze pod coś.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 28, 2023 21:17:07 GMT 1
Nie rób ze mnie teraz wroga do Eustachiusza, tylko po to żeby zyskać jego głos xD Chyba musisz być w mafii Kacper, bo zachowujesz się idiotycznie przecież to Ty napisałeś Ale co odpierdolił Eustachy, dlaczego nie jest to dla Ciebie ani trochę zastanawiające? XD
|
|