|
Post by Kaczor Donald on Apr 24, 2023 8:10:35 GMT 1
Power ranking narysowanych stworów, edycja druga. 1. Kaczor Donald - luz, styl, szyk, inteligencja, 100% miasto 2. kres krówki - drugi niewinny tej edycji, może kiedyś wam powiem dlaczego napisanie tego o 9:11 świadczy tylko o skali wizjonerstwa Donalda. 3. Tabaluga - też normalny start jak koń rafał niżej, ale tabalugę lubie bardziej niż konia rafała, więc to on jest rzeci 4. Koń Rafał - normalny start 5. Eustachy Motyka - sztuczna napina, którą można zrzucić na karb kreacji, zobaczymy co z tego wyjdzie, minimalnie na lewo od środka skali, ale poruszamy się w odcieniach żółci
filoktet jeszcze niesklasyfikowany bo nie chciało mi się czytać jego postów
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 24, 2023 8:12:33 GMT 1
kres krówki przełożony na później
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 24, 2023 8:13:16 GMT 1
na przełom w życiu swym oszołom liczyć nie ma cooo
wiecie kto podkładał pode mnie dubbing?
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 24, 2023 8:14:02 GMT 1
Zajadam trawkę i czekam na rozwój wydarzeń, koń możesz dołączyć tylko mi nie zarzygaj posiłku
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 24, 2023 8:15:18 GMT 1
RRRRRRRRRRRRUMIENI SIĘ AKROPOL
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 24, 2023 8:17:13 GMT 1
na trawkę zieloną już przenosiiiłem się meandry siać oleandrów tu byyyle gdzie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 24, 2023 8:18:36 GMT 1
via mobile
Post by Koń Rafał on Apr 24, 2023 8:18:36 GMT 1
Kaczor Donald ładnie stawia się w pozycji autorytetu, który ocenia a nie jest oceniany.
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 24, 2023 8:18:52 GMT 1
Power ranking narysowanych stworów, edycja druga. 1. Kaczor Donald - luz, styl, szyk, inteligencja, 100% miasto 2. kres krówki - drugi niewinny tej edycji, może kiedyś wam powiem dlaczego napisanie tego o 9:11 świadczy tylko o skali wizjonerstwa Donalda. 3. Tabaluga - też normalny start jak koń rafał niżej, ale tabalugę lubie bardziej niż konia rafała, więc to on jest rzeci 4. Koń Rafał - normalny start 5. Eustachy Motyka - sztuczna napina, którą można zrzucić na karb kreacji, zobaczymy co z tego wyjdzie, minimalnie na lewo od środka skali, ale poruszamy się w odcieniach żółci filoktet jeszcze niesklasyfikowany bo nie chciało mi się czytać jego postów hoho, chyba mamy kandydata
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 24, 2023 8:27:04 GMT 1
filet jebaniutki ledwie co wątek odpalił a już mi lobotomię zdążył przeprowadzić dawaj na solo i niech Ci się nie śni że to kwestia mięśni!
|
|
|
Post by Kaczor Donald on Apr 24, 2023 8:28:30 GMT 1
Power ranking narysowanych stworów, edycja druga. 1. Kaczor Donald - luz, styl, szyk, inteligencja, 100% miasto 2. kres krówki - drugi niewinny tej edycji, może kiedyś wam powiem dlaczego napisanie tego o 9:11 świadczy tylko o skali wizjonerstwa Donalda. 3. Tabaluga - też normalny start jak koń rafał niżej, ale tabalugę lubie bardziej niż konia rafała, więc to on jest rzeci 4. Koń Rafał - normalny start 5. Eustachy Motyka - sztuczna napina, którą można zrzucić na karb kreacji, zobaczymy co z tego wyjdzie, minimalnie na lewo od środka skali, ale poruszamy się w odcieniach żółci filoktet jeszcze niesklasyfikowany bo nie chciało mi się czytać jego postów hoho, chyba mamy kandydata jakiego kandydata, mvp to zwykła formalność dla kaczora, który pierwszego dnia przewidzi wszystko, włącznie ze swoją śmiercią w mordzie
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 24, 2023 8:28:33 GMT 1
Wy tu sobie piszecie, a Donald po opublikowaniu zaczepek obsrał się na miętowo i zniknął.
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 24, 2023 8:28:51 GMT 1
Ajajajaj nie pykło
|
|
|
Post by Filoktet on Apr 24, 2023 8:32:47 GMT 1
hoho, chyba mamy kandydata jakiego kandydata, mvp to zwykła formalność dla kaczora, który pierwszego dnia przewidzi wszystko, włącznie ze swoją śmiercią w mordzie jeżeli chcesz zostać herosem szampionem nie możesz być taki pyszny
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 24, 2023 8:32:47 GMT 1
no, kaczor dwa rankingi po trzech stronach trochę podejrzane
ale są w miarę trafne, więc na razie daję benefit of the doubt
tylko jakbyś tę niewinność krówki wytłumaczył, co?
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 24, 2023 8:33:43 GMT 1
Tego nie trzeba nikomu tłumaczyć.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 24, 2023 8:34:22 GMT 1
via mobile
Post by Koń Rafał on Apr 24, 2023 8:34:22 GMT 1
jakiego kandydata, mvp to zwykła formalność dla kaczora, który pierwszego dnia przewidzi wszystko, włącznie ze swoją śmiercią w mordzie jeżeli chcesz zostać herosem szampionem nie możesz być taki pyszny Pyszna to może być krówka jakby ją wrzucić na grilla.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 24, 2023 8:34:51 GMT 1
Tego nie trzeba nikomu tłumaczyć. a mi trzeba, i co teraz?
|
|
|
Post by kres krówki on Apr 24, 2023 8:36:28 GMT 1
I teraz mamy impas!
|
|
|
Rozgrywka
Apr 24, 2023 8:37:34 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 24, 2023 8:37:34 GMT 1
– Co ty tu robisz? – spytał Reda, którego zastał siedzącego w milczeniu przed baterią podsumowań pełnych i baterią podsumowań pustych. – Piszę podsumowania rozgrywek – odpowiedział ponuro Red. – Dlaczego piszesz podsumowania? – spytał Mały Książę. – Aby pamiętać – odpowiedział Red. – O czym pamiętać? – zaniepokoił się Le Petite Prince, który już zaczął mu współczuć. – Aby pamiętać, że jestem najlepszym graczem w historii tej gry i pomóc innym być jak ja – stwierdził Red, schylając głowę. – Czemu strzeliłeś w parabole? – dopytywał się Mały Książę, chcąc mu pomóc. – nie dokoncze, ale nie chce mi sie z wielu wzgledow a nie bede robil nic na sile, niczego nie bede ci wrzucal, nie jestem twoim pracownikiem ze bedziesz mi mowil co mam robic, bo mi sie zdaje ze poswiecam na to swoj wolny, cenny czas, i nie obecnie nie mam ochoty poswiecac go ani sekundy dluzej, wez juz spierdalaj bo meczacy jestes a w pracy jestem i chcialbym sie skupic – zakończył On rozmowę i pogrążył się w milczeniu.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 24, 2023 8:38:13 GMT 1
xD
mały książe MVP
|
|