|
Post by Wojtas on Apr 26, 2023 23:41:07 GMT 1
Kurwa generalnie w poradniku dla miastowych zrobiłbym jeden główny punkt:
KAŻDY MIASTOWY, KTÓRY ZNALAZŁ SIĘ W MECZÓWCE POWINIEN PRZEANALIZOWAĆ DLACZEGO DOTRWAŁ DO TEGO MOMENTU.
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 26, 2023 23:43:28 GMT 1
mafiacorner.boards.net/post/42938ciekawy jest ten post, przywoluje jeszcze raz jesli jutro Wolw/Tomus musza poleciec, to ostatnie powazne wyzwanie dla Kacperka bedzie w przedostatnim dniu i mamy smieszna sytuacje dla Pszema, bo o 22:01 zostanie być może wyłącznie trójka ziomów z jego listy niewinnych, a on juz bedzie gryzl piach XD
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 26, 2023 23:45:07 GMT 1
Ej bo ja tak śledzę jednym okiem generalnie jak jestem w robocie. Oni tam (szczególnie Pshemo) są świadomi, że Filet to Kacper?
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 26, 2023 23:47:08 GMT 1
Nie wiem w sumie. Lowrider na pewno wie. I imo jedyna opcja na ratunek przed meczówką to low stwierdzający, że coś tu jest nie tak i w niego na pełnej wjeżdżający.
|
|
|
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 0:07:40 GMT 1
dobra, czas na reset wczorajszych wniosków bo były chujowe
na te chwile wszyscy czysta karta jedyne założenia to niewinnośc Kwaczora Jacka i Filokteta
zaczynam rozgrywkę od początku
*** Kwaczor dostałeś kolejną szansę masz u mnie czystą kartę i zastanów się czy w ten sposób chcesz z niej korzystać
*** dzisiejszy lincz widzę tak, że szukanie na podstawie głosów to ślepa uliczka. Mam do przeczytania godziny 19.45-21.45 i tam liczę na coś fajnego
*** trzeba znowu odwrócić rozgrywkę zajebać resecik i zawalczyc jak nie o koniec gry to chociaż o mord
chciałbym mieć kurwa jakąś koalicje komitywe ale nawet z Eustachym nie moge
*** Ważny puzel wskoczył mi na swoje miejsce
haha, to jest niesamowite, trzy dni pograliśmy i Kacperek za każdym razem resetuje rozgrywkę, a potem nic z tego nie wynika, bo nie oddaje głosu, nie pushuje nikogo, zadaje dwa dziwne pytania różnym ludziom i generalnie tak se płynie
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 27, 2023 0:18:50 GMT 1
W ogóle jestem zniesmaczony, że jako jedyny miałem jaja zagrać jako Wojtas, a Kacper nie zagrał jako Casper, a Volv jako Król Julian...
do tego np. wŁUCZYKij i byłaby zabawna edycja xD
a i oczywiście Scooby Doo
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 0:22:59 GMT 1
via mobile
Post by Antura on Apr 27, 2023 0:22:59 GMT 1
Król Julian to już nie był grany?
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 0:23:25 GMT 1
Kubuś Puchatek u mnie i gitara
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 27, 2023 0:23:49 GMT 1
A co szkodzi zagrać jeszcze raz xD Zarzeczny był ze 3 razy grany jak nie cztery
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 0:25:10 GMT 1
via mobile
Post by Antura on Apr 27, 2023 0:25:10 GMT 1
Jakby wasze rozkminy z cmentarza dostała mafią to myślę że to by baaaardzo jej pomogło. Dopiero w takiej sytuacji jak teraz, pierwszy raz w życiu, widzę jak BARDZO dużo daje mafii obecność martwych mafiozow - bo moga mówić perspektywę miasta, jakie są moods and vibes, na co się zapowiada, i ech, człowiek nie jest zamknięty we własnej bance. Ogrom takie informacje daje.
Mafia na discordzie tak wizyjnie to mocno zagubiona, a wy macie taki przegląd pola tutaj że ukłony
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 0:26:08 GMT 1
via mobile
Post by Antura on Apr 27, 2023 0:26:08 GMT 1
Mord na Taba to dzisiaj został zdecydowany na minutę przed i nie było wiadome kto poleci do ostatniej minuty, true story
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 27, 2023 0:30:31 GMT 1
Tabaluga to drogą eliminacji powinien mafii zostać Eliminować Volva na tym etapie było za wcześnie (tym bardziej widząc co się dzieje), niby Lowa można byłoby już, ale poczekać jeden dzień dłużej z ruszaniem g1 w Jokera nie zaszkodzi, Pshemo niech sobie analizuje, broni Kacpra, więc nie do ruszenia dzisiaj był. Jamnik i Eustachy wiadomo niech się żrą. Akurat wybieranie mordów z perspektywy mafii powinno być super łatwe. A no i Tomusia oczywiście tez nie było co mordować, bo to zawsze kandydat do linczu.
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 27, 2023 0:32:31 GMT 1
A Szarlej to się kurwa powinien nauczyć, że się dwa razy takich samych błędów w mafii nie robi. Bo kurwa raz można wpaść pierwszego dnia analizą na któregoś z głównych podejrzanych, ale dwa razy z rzędu to trochę słabo xD W mieście trudniej poprawić skille, bo jest wiele zmiennych, ale w mafii pamiętać o takich podstawach warto.
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 0:36:53 GMT 1
via mobile
Post by Antura on Apr 27, 2023 0:36:53 GMT 1
A Szarlej to się kurwa powinien nauczyć, że się dwa razy takich samych błędów w mafii nie robi. Bo kurwa raz można wpaść pierwszego dnia analizą na któregoś z głównych podejrzanych, ale dwa razy z rzędu to trochę słabo xD W mieście trudniej poprawić skille, bo jest wiele zmiennych, ale w mafii pamiętać o takich podstawach warto. No myślę też że jakby Szarlej dał jakieś płaczliwe posty, wszedł agresywnie i zrobił Rejtana, dodatkowo wrzucił analizę w momencie wyboru Oprawcy (bliziutko) to by ugrał ten dzień i dużo mafii by to dało, bo zawsze mord do przodu A w lepszych warunkach to jesscze lepiej, bo miastu często przy linczu 1na1 głupio mordować druga osobę drugi lincz z rzędu (jak to sytuacji MVP vs memvipi)
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 0:42:02 GMT 1
Ja czuję, że Jack z Filetem wjebią jutro kaczora na minę
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 27, 2023 0:44:56 GMT 1
A Szarlej to się kurwa powinien nauczyć, że się dwa razy takich samych błędów w mafii nie robi. Bo kurwa raz można wpaść pierwszego dnia analizą na któregoś z głównych podejrzanych, ale dwa razy z rzędu to trochę słabo xD W mieście trudniej poprawić skille, bo jest wiele zmiennych, ale w mafii pamiętać o takich podstawach warto. No myślę też że jakby Szarlej dał jakieś płaczliwe posty, wszedł agresywnie i zrobił Rejtana, dodatkowo wrzucił analizę w momencie wyboru Oprawcy (bliziutko) to by ugrał ten dzień i dużo mafii by to dało, bo zawsze mord do przodu A w lepszych warunkach to jesscze lepiej, bo miastu często przy linczu 1na1 głupio mordować druga osobę drugi lincz z rzędu (jak to sytuacji MVP vs memvipi) To jest w ogóle ciekawe, bo jednak to, że szybko padł spowodowało, że nie tak wielu graczy mogło się na nim uniewinnić. Specyfika mafii dwuosobowej jest jaka jest. Czasem lepiej jeśli ktoś padnie ten dzień wcześniej ale nie narobi tylu powiązań, że potem drugi mafiozo jest przyparty do muru. Samo to, że sobie odważnie pograli z oprawcą i analizą Szarleja nawet mi się podobało. Gorzej, że taki Szarlej wpierdala się po raz kolejny z podobną mafijną wstawką na samym początku gry (widać, że gra po stronie mafii mu nie leży i za bardzo chce udawać miastowego, zamiast po prostu sobie w miarę miastowo grać)
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 0:50:53 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 0:50:53 GMT 1
Ja czuję, że Jack z Filetem wjebią jutro kaczora na minę ja nie wiem czy nie zrobią remisu przypadkiem xd ością w gardle może być paradoksalnie Tomuś bo coś trzeba z nim zrobić, ale no właśnie - wbijać merytorycznie z ryzykiem? nie byłoby progresji myśli remis volv - kaczor, mord tomuś i będzie smiechowo
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 27, 2023 0:55:52 GMT 1
Tomusia to nawet do meczówki można trzymać moim zdaniem.
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 2:41:15 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 2:41:15 GMT 1
ja pierdola ile roboty
spam Pshema mi umila prace przy schemacie podatkowym
|
|
|