|
Cmentarz
Apr 27, 2023 12:42:01 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 27, 2023 12:42:01 GMT 1
Na pewno ten Kacper w mafii? Bo kurczę oni tam szukają, wahają się. A wpada ktoś na cmentarz i już consensus 👻 Tzn. ja mam tak że jak się nakręcę i widzę kogoś w mafii to już wszystkie posty tego kogoś widzę mafijne, jak w poprzedniej egze W ogóle doszłam do wniosku, że ulegam mocno sugestiom tutaj.
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 12:44:44 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 27, 2023 12:44:44 GMT 1
I jeszcze mam tak, ze jak widzę długi post to omijam, nie czytam tej analizy Jamnika na Motykę, a Donalda skończyłam czytać w połowie. Jacka strumienia świadomości oczywiscie nie czytałam.
Dużo bardziej przystępny dla mnie jest Volv w czytaniu.
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 27, 2023 12:48:29 GMT 1
Prawdopodobnie kwestia mniejszej ilości czasu. Kiedy się spieszymy, chcemy dostać treść w przystępniejszej formie. Jakbyś np. miała urlop i chciała spędzić cały dzień na czytaniu, to wtedy pewnie przestałoby to mieć na znaczeniu i liczyłaby się tylko treść. Chyba.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 12:51:45 GMT 1
Na pewno ten Kacper w mafii? Bo kurczę oni tam szukają, wahają się. A wpada ktoś na cmentarz i już consensus 👻 Tzn. ja mam tak że jak się nakręcę i widzę kogoś w mafii to już wszystkie posty tego kogoś widzę mafijne, jak w poprzedniej egze W ogóle doszłam do wniosku, że ulegam mocno sugestiom tutaj. imo Kaczor nie, Jack nie, Jamniczek nie, Krówka nie OPM RACZEJ też nie - bardzo fajnie mi się wczoraj z nim grało, miałem wrażenie że podobnie myślimy Zostaje Eustachy i filoklet Jak ktoś tu robi w chuja miasto, to kacperek xD Dzisiaj zgrillują Motykę i się zresztą przekonamy
|
|
|
Post by skalmar on Apr 27, 2023 12:55:00 GMT 1
wiesz co, jeszcze ta niesławna edycja z Tobą jako guimo była spoko pod tym względem, bo na cmentarzu było podobne szukanie Reda
|
|
Red
Gracz
|
Post by Red on Apr 27, 2023 13:06:59 GMT 1
Zgadzam się Jose, pamiętasz na starym discordzie posty o uniwersach? Jak się potraktuje kolejne edycje jako kolejne sezony tego samego uniwersum, to śmiesznie się je czyta jako takie jakby "spójne całości" Uroki grania w dość stałym gronie
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 13:33:12 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 27, 2023 13:33:12 GMT 1
Prawdopodobnie kwestia mniejszej ilości czasu. Kiedy się spieszymy, chcemy dostać treść w przystępniejszej formie. Jakbyś np. miała urlop i chciała spędzić cały dzień na czytaniu, to wtedy pewnie przestałoby to mieć na znaczeniu i liczyłaby się tylko treść. Chyba. Pewnie tak.
|
|
Joker
Edycja#31
|
Post by Joker on Apr 27, 2023 13:43:45 GMT 1
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 14:07:53 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 27, 2023 14:07:53 GMT 1
Na pewno ten Kacper w mafii? Bo kurczę oni tam szukają, wahają się. A wpada ktoś na cmentarz i już consensus 👻 Tzn. ja mam tak że jak się nakręcę i widzę kogoś w mafii to już wszystkie posty tego kogoś widzę mafijne, jak w poprzedniej egze W ogóle doszłam do wniosku, że ulegam mocno sugestiom tutaj. imo Kaczor nie, Jack nie, Jamniczek nie, Krówka nie OPM RACZEJ też nie - bardzo fajnie mi się wczoraj z nim grało, miałem wrażenie że podobnie myślimy Zostaje Eustachy i filoklet Jak ktoś tu robi w chuja miasto, to kacperek xD Dzisiaj zgrillują Motykę i się zresztą przekonamy Czemu jamniczek nie w mafii? 🤡
|
|
|
Post by skalmar on Apr 27, 2023 14:30:27 GMT 1
Zgadzam się Jose, pamiętasz na starym discordzie posty o uniwersach? Jak się potraktuje kolejne edycje jako kolejne sezony tego samego uniwersum, to śmiesznie się je czyta jako takie jakby "spójne całości" Uroki grania w dość stałym gronie no właśnie ja widzę, że tracę na tym, że nie gram każdej edycji jedna rzecz, że nie grałem tyle, co Wy, więc generalnie mi trudniej w pewnym stopniu, bo nie jestem ograny, plus z 10 lat nie miałem roli ani nie byłem w mafii, dlatego trudno mi zrozumieć, jak może grać mafiozo ale przede wszystkim dużo tracę na nieznajomości mety i niepoznawaniu wszystkich graczy po stylu pisania, o ile łatwo mi wyłapać pshema, lowridera, garego, kapcerka (nie zawsze) eneldo czy czasem Ciebie, to w życiu nie poznałbym Skubańca czy Montiego, Volv mi teraz wskoczył idealnie w jego styl, ale to jak już cmentarz mi podpowiedział - to niby tylko nicki, ale widzę, jak to dużo zmienia w kontekście gry i rozumienia zachowań
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 14:35:47 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 14:35:47 GMT 1
mi tam szkoda że Red nie gra :/
ten Jamniczek to może być faktycznie Łuczyk, aż dziwne
|
|
Joker
Edycja#31
|
Post by Joker on Apr 27, 2023 14:43:58 GMT 1
On ma skłonności samobójcze?
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 15:06:25 GMT 1
imo Kaczor nie, Jack nie, Jamniczek nie, Krówka nie OPM RACZEJ też nie - bardzo fajnie mi się wczoraj z nim grało, miałem wrażenie że podobnie myślimy Zostaje Eustachy i filoklet Jak ktoś tu robi w chuja miasto, to kacperek xD Dzisiaj zgrillują Motykę i się zresztą przekonamy Czemu jamniczek nie w mafii? 🤡 Jeżeli to Łuczyk, to jest totalny rozjazd pomiędzy tym, jak gra teraz, a jak grał w poprzedniej. Byłem z nim w mafii, wiem jak gra jako mafiozo Duuuużo więcej postaranka teraz i wkładania wysiłku.
|
|
|
Post by skalmar on Apr 27, 2023 15:51:37 GMT 1
btw, miły powrót do głosowania niejawnego, z linczem na Polly ładnie pograne było
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 15:58:53 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 15:58:53 GMT 1
Wyjebanie dzisiaj OPM gdy nie ma czasu za bardzo się bronić to będzie brzydki strzał w tył głowy. Więc to nie temat na dzisiaj lub nawet w ogóle. - Squbi Nie no, są teoretycznie trzy dni do końca, to już nie czas na takie sentymenty.
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 16:00:50 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 16:00:50 GMT 1
Na pewno ten Kacper w mafii? Bo kurczę oni tam szukają, wahają się. A wpada ktoś na cmentarz i już consensus 👻 Tzn. ja mam tak że jak się nakręcę i widzę kogoś w mafii to już wszystkie posty tego kogoś widzę mafijne, jak w poprzedniej egze W ogóle doszłam do wniosku, że ulegam mocno sugestiom tutaj. No ja jestem pewien na 99%, zostawiam sobie furtkę procenta na to, że na cmentarzu już się AŻ tak nie chce analizować - ale to jak z testami psychologicznymi. Za dużo jest wskazań na to, że tak, szczególnie tych z bardziej istotnych kategorii.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 16:15:01 GMT 1
Zobaczycie jeszcze, że zaraz wleci Filoklet i powie, że nie no, Eustachy niewinny. To leży w interesie Kacperka, żeby Squbiego zostawić do samego końca w tej rozgrywce, najlepiej jeszcze ustawiając się w pozycji jego obrońcy.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 16:15:41 GMT 1
W sumie już to zrobił, ale delikatnie na razie
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 16:42:24 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 27, 2023 16:42:24 GMT 1