Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 27, 2023 22:00:48 GMT 1
Kurwa nie no, pshemo, przecież dobrze było ogólnie miałeś sporo trafnych uniewinnień, łącznie nawet ze mną pod koniec czasem trochę za wysoki odlot xD no ale było na pewno super ciekawie, dalej jest w sumie Poprawiłem. Tak trochę bardziej serio, to pod kątem uniewinnienia się fajnie pograne, natomiast ogólnie mi się Twoja gra nie podobała, za dużo było "Ja, ja, mnie, moje", bardzo egoistycznie to wyglądało. Z mojego podejścia do gry wynika, że jakbyś wczoraj znalazł mafiozę, to byś nie musiał się uniewinniać, bo by się gra skończyła. Celem powinno być wyjebanie mafiozy a nie uniewinnienie siebie. Trochę chciałem zainspirować pozostałych miastowych do odpieprzenia podobnego szajsu co ja oraz liczyłem, że mój styl gry podniesie innym ciśnienie i będę mógł wykryć mafię po reakcjach na niego. W tamtym momencie też bardzo ciężko było mi wskazać kogokolwiek jako mafijnego, a czułem, że lincz na Skalmarze to błąd i czułem też zagrożenie, że pójdą w kolejkę Skalmar -> Jack. Postanowiłem więc możliwie mocno zatrząść i zrobić prewencje czegoś takiego. Gdybym już wtedy miał argumenty na Volverina, których użyłem później, to może ratowałbym (pewnie nieskutecznie) wtedy Skalmara kosztem Volva. Ogólnie ja bardzo dużo energii i czasu poświęciłem na pressowanie Kaczora i Tabalugi. Obu skutecznie uniewinniłem, ale zabrakło mi czasu już na inne rzeczy. Jest jeszcze dla mnie za wcześnie na wyciąganie wniosków z tej edycji. Na ten moment jednak wydaje mi się, że uniewinnienie się, pressing, podnoszenie ciśnienia graczom na +. Bardzo mocno na minus, że mi psychika siadła i spowodowałem remis. Mocno na minus, że ja po prostu słabo typuję. Nie umiem tego przeskoczyć jakoś. W tym momencie jednak ciężko mi uznać, że pressing i bycie wkurwiającym też było błędne. Imo dość zręcznie skakałem pomiędzy wkurzaniem graczy, ale jednak z utrzymywaniem współpracy z nimi. (Aż do momentu jak zdjąłem z Krówki na One-Puncha o 20:59). To że jednak Filoktet nie dostał pressingu to jednak nie do końca moja wina. To znaczy, ja poświęciłem dużo czasu na Tabalugę, Kaczora i Krówkę. Ktoś inny mógł próbować przycisnąć Filokteta, sam wszystkich nie przypressuję.
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 22:01:34 GMT 1
To co Jack, jakieś luźne piwko jutro? Powiem Ci kto jest w mafii i jak cię porobili =*
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 27, 2023 22:04:05 GMT 1
Miałem też mocną traumę po Thompsonie, wtedy bardzo dużo i wielokrotnie czytałem posty innych graczy, a nie robiłem w temacie tak dużo. Teraz zdecydowanie bardziej skupiłem się na tworzeniu, działaniu, mniej na samym wczytywaniu się w innych graczy.
Edit: Tak, można jutro zrobić browarka.
Edit2: Nie miałbym do siebie aż takich dużych pretensji gdybym po prostu uderzył dziś w Volva i nie trafił.
Edit3: I sprzedałem się też koniec końców rozpisując kolejkę. Miałem wprowadzać stan Wojny. Zlinczować dziś stanowczo Volva a gdybym jeszcze jutro żył to pressować dalej po prostu kogś z trójki Filoklet/Jamniczek/One-Punch. Na tyle na ile by mi starczyło czasu.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 27, 2023 22:10:48 GMT 1
Antura - ta lista tożsamości, którą nam podałeś to na 100% prawidłowa? Zakładam, że tak, ale daję 1% szans na to, że to troll i że jedna się nie zgadza. Ale to już takie SF i paranoja totalna.
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 22:13:08 GMT 1
Całkowicie prawidłowa.
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 27, 2023 22:15:29 GMT 1
jeszcze ostatni post sprzed ~1,5h, a lurkowanie mocne, bo nie schował aktywności i przed chwilą mi się wyświetlał 7 minut temu przecież mu mówiłem, żeby schował jakoś w d1 chyba, co on specjalnie to na powrót włącza? Ja to widziałem od początku edycji. Uznałem, że totalnie olewam temat, żeby mi dziwne myślenie nie weszło.
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 22:15:50 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 27, 2023 22:15:50 GMT 1
Ale jamniczek to Łuczyk? XD
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 27, 2023 22:20:21 GMT 1
Ale jamniczek to Łuczyk? XD No na to wychodzi, jeśli lista osób, które grają jest prawdziwa, a wszystko na to wskazuje, to jest to Łuczyk. Koń Rafał - Gary Le Petit Prince - Monti Tabaluga - zupny chwast - kshaq Jack - Pshemo Kres Krówki - Volverin Wojtas - egze Joker - Lewkoń Skalmar - Jose Polly McShane - Szarlej One-Punch Man - Tomuś Filoktet - Kacper Kaczor Donald - lowrider Eustachy Motyka - Squbaniec Jamniczek - Łuczyk
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 22:21:46 GMT 1
Lowrider często gra takiego celowo wkurzającego i baitującego typa czy to jego kreacja Donalda? Bo ja np. takie zachowanie mam w naturze, ale zastanawia mnie tutaj jego performance.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 27, 2023 22:23:05 GMT 1
no jak na moje Gęgul był dość podobny, ale jednak łatwiej mi przyszło jego uniewinnienie
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 22:25:02 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 27, 2023 22:25:02 GMT 1
Ale jamniczek to Łuczyk? XD No na to wychodzi, jeśli lista osób, które grają jest prawdziwa, a wszystko na to wskazuje, to jest to Łuczyk. Koń Rafał - Gary Le Petit Prince - Monti Tabaluga - zupny chwast - kshaq Jack - Pshemo Kres Krówki - Volverin Wojtas - egze Joker - Lewkoń Skalmar - Jose Polly McShane - Szarlej One-Punch Man - Tomuś Filoktet - Kacper Kaczor Donald - lowrider Eustachy Motyka - Squbaniec Jamniczek - Łuczyk To co Ci nie grało?
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 27, 2023 22:25:25 GMT 1
Przecież Donald nie jest w ogóle wkurzający. Wkurzający to mógł być Jamniczek z tym, że sobie udał meltdown czy Anastazja, ewentualnie Jack wczoraj czy Eneldo z podaniem się za księdza.
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 22:27:00 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 27, 2023 22:27:00 GMT 1
Przecież Donald nie jest w ogóle wkurzający. Wkurzający to mógł być Jamniczek z tym, że sobie udał meltdown czy Anastazja, ewentualnie Jack wczoraj czy Eneldo z podaniem się za księdza. Agree Ja lubię styl Lowa, nawet zaśmiałam się kilka razy. Jeszcze bardzo fajnie grał kshaq, rozsądnie i zabawnie.
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 22:28:34 GMT 1
Nie no, ja jestem niemiłosiernie irytujący i nieznośny, ale w sposób naturalny. Ale tutaj Donald co widać po jego niektórych postach - specjalnie robi jakieś pyskówki, dziwne głosy, kłamstewka, baity etc, i właśnie to mnie dziwi. W mieście brakuje spokoju, porządku, współpracy, a Donald celowo dokłada do pieca. Gęgul chyba tylko Kacperka tiltował over 9000, ale tutaj to już inna para kaloszy? Ale to tak luźno sobie piszę. A może w mafii ciężko kopiować naturalny performance?
|
|
|
Post by Wojtas on Apr 27, 2023 22:29:54 GMT 1
Jamnik to Łuczyk 100 procent. Nikt tak jak on nie wkurza się na grę tożsamościami. Ostatnio przyznał się bo był w mafii i mocno o to cisnąłem
|
|
|
Cmentarz
Apr 27, 2023 22:30:21 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 27, 2023 22:30:21 GMT 1
😱
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 27, 2023 22:30:41 GMT 1
No na to wychodzi, jeśli lista osób, które grają jest prawdziwa, a wszystko na to wskazuje, to jest to Łuczyk. Koń Rafał - Gary Le Petit Prince - Monti Tabaluga - zupny chwast - kshaq Jack - Pshemo Kres Krówki - Volverin Wojtas - egze Joker - Lewkoń Skalmar - Jose Polly McShane - Szarlej One-Punch Man - Tomuś Filoktet - Kacper Kaczor Donald - lowrider Eustachy Motyka - Squbaniec Jamniczek - Łuczyk To co Ci nie grało? Nie że nie grało. Był taki moment pierwszego dnia, gdy Jamniczek miał (moim zdaniem) rozumowanie bardzo w stylu Reda. No i jak tam go niektórzy mają faktycznie za Reda, to pomyślałem, że Antura trolluje do spółki z Redem i Red tak naprawdę gra i to z tego powodu praktycznie nie pisze na Cmentarzu, a tak naprawdę patrzą, kto jest czujny i go pozna. Oczywiście to by było nieuczciwe, bo gracz nie może mieć dostępu do Cmentarza, no ale ja w tej grze miewam paranoję, zwłaszcza gdy już te najbardziej oczywiste rozwiązania są przedyskutowane od każdej strony i gdy to się odbywa na Cmentarzu, więc takie pisanie nieprawdopodobnych historii nie jest szkodliwe.
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 22:32:08 GMT 1
No to że Red nie gra to nieporozumienie tej edycji, na 15 członków miasta to i 3 mafie by były Przynajmniej miałem wsparcie na urlopie.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 27, 2023 22:34:04 GMT 1
Nie no, ja jestem niemiłosiernie irytujący i nieznośny, ale w sposób naturalny. Ale tutaj Donald co widać po jego niektórych postach - specjalnie robi jakieś pyskówki, dziwne głosy, kłamstewka, baity etc, i właśnie to mnie dziwi. W mieście brakuje spokoju, porządku, współpracy, a Donald celowo dokłada do pieca. Gęgul chyba tylko Kacperka tiltował over 9000, ale tutaj to już inna para kaloszy? Ale to tak luźno sobie piszę. A może w mafii ciężko kopiować naturalny performance? Czy Ty nam właśnie powiedziałeś, że w mafii jest Kaczor?
|
|
|
Post by Antura on Apr 27, 2023 22:35:36 GMT 1
W Mafii jest Kaczor i Jamniczek i Krówka i właściciel tego Grajdołka Eustachy.
|
|