Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 28, 2023 16:24:24 GMT 1
Squbi po MVP idzie. To jest niesamowite, jak on potrafi czasami zapierdolić sprzeczności w jednym poście, albo losowych powtórzeń po kimś, a jak czasami potrafi widzieć kurwa tak wnikliwie.
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:25:55 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 28, 2023 16:25:55 GMT 1
No dobra, to jednak Kacper, ale dobra gra
|
|
|
Post by Antura on Apr 28, 2023 16:27:17 GMT 1
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 28, 2023 16:27:46 GMT 1
Squbi po MVP idzie. To jest niesamowite, jak on potrafi czasami zapierdolić sprzeczności w jednym poście, albo losowych powtórzeń po kimś, a jak czasami potrafi widzieć kurwa tak wnikliwie. no bo w końcu na spokojnie przeczytał rozgrywkę a wcześniej to nie wiem, strasznie po łebkach grał ale lepiej późno niż wcale, jak to będzie Kacperek to MVP zasłużone za tego posta bo nikomu się kurwa nie chciało tego zrobić tylko jemu
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 28, 2023 16:28:08 GMT 1
Tylko ja mam wrażenie, że te analizy, które Squbi pisał jak jeszcze żyłem (chodzi mi głównie o te, które pisał gdy był grillowany przez Jamniczka wczoraj), były dużo mniej klarowne niż ta teraz?
Bo ja je czytałem wczoraj i jedyne co z nich byłem w stanie wywnioskować, to że on jest niewinny. Ale słabo rozumiałem co próbuje przekazać.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 28, 2023 16:29:04 GMT 1
Squbi po MVP idzie. To jest niesamowite, jak on potrafi czasami zapierdolić sprzeczności w jednym poście, albo losowych powtórzeń po kimś, a jak czasami potrafi widzieć kurwa tak wnikliwie. Dla mnie ten post jest mega dobry. Nawet jeśli się myli, choć uważam, że nie, to mega szacun. Bo to nie jest powtórzenie, przepisany myśli innych. To jest zajebista analiza w starym stylu. Super robota, Squbi, wielkie brawa!
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:30:13 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 28, 2023 16:30:13 GMT 1
Mnie się podoba, że Squbi nie boi się zmieniać zdania
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 28, 2023 16:31:23 GMT 1
Tylko ja mam wrażenie, że te analizy, które Squbi pisał jak jeszcze żyłem (chodzi mi głównie o te, które pisał gdy był grillowany przez Jamniczka wczoraj), były dużo mniej klarowne niż ta teraz? Bo ja je czytałem wczoraj i jedyne co z nich byłem w stanie wywnioskować, to że on jest niewinny. Ale słabo rozumiałem co próbuje przekazać. No tak. Mi się wydaje, że on nie miał czasu wcześniej dobrze przysiąść czy coś i pisał to trochę na alibi, niedbale. Tu jest straight to the point i nokaut.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 28, 2023 16:32:28 GMT 1
Tylko ja mam wrażenie, że te analizy, które Squbi pisał jak jeszcze żyłem (chodzi mi głównie o te, które pisał gdy był grillowany przez Jamniczka wczoraj), były dużo mniej klarowne niż ta teraz? Bo ja je czytałem wczoraj i jedyne co z nich byłem w stanie wywnioskować, to że on jest niewinny. Ale słabo rozumiałem co próbuje przekazać. No ja powiem wręcz, że 95% jego analiz we wszystkich grach to był bełkot, których albo nie czytałem (jedyne posty w grze, które omijałem w jakiejkolwiek edycji), albo czytając się męczyłem. Tutaj czytałem z zainteresowaniem, widziałem spójne myśli, fajny tok rozumowania, wnioski. I można sobie żartować, że progres polega na tym, że wie, że jest 4-1, ale kurwa, ten post to naprawdę ogromny progres, także w formie a nie w treści analizy. Osobna kwestia to to, co napisał Kshaq, czyli że mu się chciało. Takie coś zrobiłem kilka razy i pewnie tu bym też zrobił. Sądzę, że tu też bym zrobił, gdybym dożył. Może dlatego padłem nawet.
|
|
|
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 28, 2023 16:36:32 GMT 1
No i znowu, porównanie Kacperka z teraz, a jako Pinsa
No i jak tu nie używać mety no xD
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:38:50 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 28, 2023 16:38:50 GMT 1
OŚWIADCZENIE:
MG ANTURA JEST TROLLEM.
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:39:07 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 28, 2023 16:39:07 GMT 1
i liczę że się wytłumaczy po edycji xd
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:41:40 GMT 1
via mobile
Post by catherinazetajones on Apr 28, 2023 16:41:40 GMT 1
3 strony opinii prawnej w takiej błahej sprawie? No nie wiem, Low podejrzany 😺
|
|
Joker
Edycja#31
|
Post by Joker on Apr 28, 2023 16:42:54 GMT 1
Może używa dużej czcionki.
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:44:12 GMT 1
via mobile
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 28, 2023 16:44:12 GMT 1
3 strony opinii prawnej w takiej błahej sprawie? No nie wiem, Low podejrzany 😺 Może mu od strony płacą 🤷🏼♂️
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:45:44 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 28, 2023 16:45:44 GMT 1
Ale Kacper teraz Generałuje z tym avkiem.
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:46:16 GMT 1
via mobile
Post by Le Petit Prince on Apr 28, 2023 16:46:16 GMT 1
Coś mi brzęczy za uchem i to chyba udarówka na ścianie.
|
|
|
Post by Koń Rafał on Apr 28, 2023 16:46:50 GMT 1
Ale Kacper teraz Generałuje z tym avkiem. Tylko mi to wygląda na zagrane a nie szczere.
|
|
|
Cmentarz
Apr 28, 2023 16:49:59 GMT 1
via mobile
Post by Tabaluga - zuch i chwat on Apr 28, 2023 16:49:59 GMT 1
Ale Kacper teraz Generałuje z tym avkiem. Tylko mi to wygląda na zagrane a nie szczere. No tak, już raz próbowali nabrać miasto na zagranie pt. mafiozo by tego nie zrobił. Chyba się nie dadzą nabrać co?
|
|
Jack
Edycja#31
|
Post by Jack on Apr 28, 2023 16:52:18 GMT 1
Tylko ja mam wrażenie, że te analizy, które Squbi pisał jak jeszcze żyłem (chodzi mi głównie o te, które pisał gdy był grillowany przez Jamniczka wczoraj), były dużo mniej klarowne niż ta teraz? Bo ja je czytałem wczoraj i jedyne co z nich byłem w stanie wywnioskować, to że on jest niewinny. Ale słabo rozumiałem co próbuje przekazać. No ja powiem wręcz, że 95% jego analiz we wszystkich grach to był bełkot, których albo nie czytałem (jedyne posty w grze, które omijałem w jakiejkolwiek edycji), albo czytając się męczyłem. Tutaj czytałem z zainteresowaniem, widziałem spójne myśli, fajny tok rozumowania, wnioski. I można sobie żartować, że progres polega na tym, że wie, że jest 4-1, ale kurwa, ten post to naprawdę ogromny progres, także w formie a nie w treści analizy. Osobna kwestia to to, co napisał Kshaq, czyli że mu się chciało. Takie coś zrobiłem kilka razy i pewnie tu bym też zrobił. Sądzę, że tu też bym zrobił, gdybym dożył. Może dlatego padłem nawet.Tak, to jest coś o co mam do siebie żal spory. Poświęciłem sporo czasu na rozgrywkę, ale tak jak gdzieś wcześniej wspominał Egze, za dużo naraz sobie na głowę wrzucałem, i dosyć nieoptymalnie korzystałem z tego czasu, próbowałem za dużo różnych rzeczy, a nie wcisnąłem czasu na takie chłodne przeczytanie i streszczenie sobie i innym rozgrywki. Zamiast tego zadawałem graczom tysiące pytań, które albo olewali albo odpowiadali, ale nie dało to ani mi, ani im wcale aż tak dużo. Zwłaszcza, że miałem o tyle wygodnie, że byłem w stanie dokładnie przewidzieć, którego dnia padnę. To znaczy w tym dniu, kiedy padłem już musiałem spodziewać się swojej śmierci.
|
|