|
Post by amidamaru on Apr 25, 2023 20:13:14 GMT 1
Ameryki nie odkryłem ale i nie ma się co pałować że na tym etapie gry ktokolwiek z nas poza mafiozami może być tu czegokolwiek pewnym. W sumie w Torpedę też mógłbym pójść. Nie rzuca się za bardzo w oczy, nie jest przesadnie dużo/mało aktywny, posty nijakie. Gaduły prędzej czy później się wypierdzielą, a takie jednostki są niebezpieczne.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 20:13:33 GMT 1
via mobile
Post by Don Wasyl on Apr 25, 2023 20:13:33 GMT 1
Tak jak myslalem.
Karakan, krecik, chajzer, torpeda i westbrook sa w mafii.
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 20:15:28 GMT 1
Tak jak myslalem. Karakan, krecik, chajzer, torpeda i westbrook sa w mafii. i wszystkie twoje 19 córek razem z nami
|
|
|
Post by krecik on Apr 25, 2023 20:16:41 GMT 1
Tak jak myslalem. Karakan, krecik, chajzer, torpeda i westbrook sa w mafii. Ilu ludzi jest w tej edycji w mafii wg Dona? Bo coś mi się nie zgadza
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 20:17:05 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 25, 2023 20:17:05 GMT 1
Kolejnymi post Amidamaru, który mi się mocno nie podoba. Wywołałem do tablicy Ruroma, Amidamaru i Chajzera. Chajzer rozpisał opinię o chyba każdym graczu. Imo najmniej mafijnie zachował się teraz z tej trójki. Rurom napisał, że zaraz nadrobi i odpowie na zarzuty. Czasu jednak mało a Ruroma nie ma. Amidamaru napisał coś, co równie dobrze mógłby napisać przed zapisami. No, mafia będzie w aktywnych, ale nie bardzo aktywnych, jeden będzie aktywny, drugi mniej... ZERO przełożenia na obecną rozgrywkę. Zero odniesień do czyjegokolwiek nicku. Kolego koszykarzu, ja rozumiem, że mogą nie mieć czasu, jednak chodzi mi o reakcje na nadrobienie rozgrywki. Czytasz te 8 stron i myślisz "no, ten dziwnie brzmi, ten fajnie brzmi". A ta trójka nieaktywnych jakoś z wnioskami nie wychodziła. Myśle że znowu wchodzi tu teoche paranoja, czemu mialby to napisac przed zapisami skoro nie wiedzial kim bedzie? Myśle że naprawde nie miał czasu i chciał wejść do gry merytorycznie i pokazać, że potrafi i warto go zostawić
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 20:17:50 GMT 1
via mobile
Post by Don Wasyl on Apr 25, 2023 20:17:50 GMT 1
Tak jak myslalem. Karakan, krecik, chajzer, torpeda i westbrook sa w mafii. Ilu ludzi jest w tej edycji w mafii wg Dona? Bo coś mi się nie zgadza 10 osob. Plus ksiadz
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 20:19:34 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 20:19:34 GMT 1
Kurka, Huggy, nie mówię, że napisał go przed zapisami, tylko taki post można napisać równie dobrze przed zapisami, bo w ogóle nie odnosi się do dotychczasowej rozgrywki.
Mafioza musi wykazywać sensowną aktywność, a jednocześnie nie narobić podejrzeń. Łatwo pisać takie ogólniki "jeden będzie wśród aktywnych, drugi wśród nieaktywnych". Nie robisz interakcji, nie musisz nic uzasadniać. Takie pisanie, aby pisać.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 25, 2023 20:19:53 GMT 1
Tylko ty twierdzisz ze szkodze. Nie chcialbym zlinczowac niewinnej osoby, ale jestes malo przekonywujacy poki co. Zeby nie bylo, rozkminiam jeszcze dwie osoby... Dalej czekam....
|
|
|
Post by krecik on Apr 25, 2023 20:20:01 GMT 1
Ilu ludzi jest w tej edycji w mafii wg Dona? Bo coś mi się nie zgadza 10 osob. Plus ksiadz A ilu jest tych złych? Tych czerwonych?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 20:21:23 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 20:21:23 GMT 1
I w głowach ludzi się robi "a, no, ten faktycznie coś pisał, to może miastowy". Coś jak rozpisywanie, kto na kogo głosował albo rozpisywanie, za kogo modlił się ksiądz. No każdy może coś tak jałowego napisać. Amidamaru naprawdę nie jest w stanie porzucać nickami po nadrobieniu ponad 10 stron rozgrywki?
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 25, 2023 20:21:51 GMT 1
Kurka, Huggy, nie mówię, że napisał go przed zapisami, tylko taki post można napisać równie dobrze przed zapisami, bo w ogóle nie odnosi się do dotychczasowej rozgrywki. Mafioza musi wykazywać sensowną aktywność, a jednocześnie nie narobić podejrzeń. Łatwo pisać takie ogólniki "jeden będzie wśród aktywnych, drugi wśród nieaktywnych". Nie robisz interakcji, nie musisz nic uzasadniać. Takie pisanie, aby pisać. Twoje pisanie też jest żeby pisać, nie każdy musi mieć takie samo podejście. Nie wiem czemu stawiać interakcje na początkowym etapie gry wyżej od jakichś logicznych prawideł które nierzadko się sprawdzają? Jakoś wcześniej tutaj nie padły więc chyba po nikim nie powtórzyłem.
|
|
|
Post by karakan on Apr 25, 2023 20:21:54 GMT 1
Tak jak myslalem. Karakan, krecik, chajzer, torpeda i westbrook sa w mafii. Trolololo
|
|
|
Rozgrywka
Apr 25, 2023 20:25:25 GMT 1
via mobile
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 20:25:25 GMT 1
Dobra, Amidamaru, załóżmy, że padnę w linczu/mordzie. Co zostawię po sobie? Kogo broniłem, kogo podejrzewałem, z kim wchodziłem w interakcje, z kim unikałem.
Amidamaru pada w linczu/mordzie - zostajemy z "prawidłami logicznymi", które kto wie, czy w ogóle mają zastosowanie. No w chuj pomocne.
|
|
|
Post by Chorąży Torpeda on Apr 25, 2023 20:26:03 GMT 1
Dobra jak na 1 dzien to mi starczy, podłożył sie już wystarczająco na ile można żeby w d1 nie mieć dużych wątpliwości przy głosowaniu. Oddałem głos, musi się tu grubo odpierdolić do 22 żebym go zmienił.
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 25, 2023 20:26:26 GMT 1
Mafioza musi wykazywać sensowną aktywność, a jednocześnie nie narobić podejrzeń. Łatwo pisać takie ogólniki "jeden będzie wśród aktywnych, drugi wśród nieaktywnych". Nie robisz interakcji, nie musisz nic uzasadniać. Takie pisanie, aby pisać. No właśnie, więc po co podejrzewać amidamaru, skoro jak piszesz mafioza musi wykazywać aktywność sensowną i nie stwarzającą podejrzeń - a twoim zdaniem jego aktywność jest bezsensowna i stwarzająca podejrzenia (tj. pisanie ogólników byleby coś napisać i się prześlizgnąć)?
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 25, 2023 20:30:13 GMT 1
No i fajnie ty jesteś Sonic a ja jestem Amidamaru ty masz takie podejście a ja mam inne podejście, moje podejrzenia odnoszą się do ogólnych prawideł a nie do konkretnych zachowań bo te na początkowym etapie gry bywają losowe i to błądzenie po omacku trochę. Ja swój głos oddaję na Torpedę - idę za tłumem HEHE któryś tam kolega to zaproponował i mi się ta kandydatura podoba i wpasowuje w moją wizję średnio/mało aktywnego mafiozy który się nie wychyla ale i nie wzbudza przesadnych podejrzeń swoją nieaktywnością.
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 25, 2023 20:31:39 GMT 1
O właśnie Chajzer cię ty fajnie wypunktował kolego, trochę więcej merytoryki, trochę mniej pierdolenia. Odnotowane w moim notesiku szczekaczy.
|
|
|
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 20:32:21 GMT 1
Mafioza musi wykazywać sensowną aktywność, a jednocześnie nie narobić podejrzeń. Łatwo pisać takie ogólniki "jeden będzie wśród aktywnych, drugi wśród nieaktywnych". Nie robisz interakcji, nie musisz nic uzasadniać. Takie pisanie, aby pisać. No właśnie, więc po co podejrzewać amidamaru, skoro jak piszesz mafioza musi wykazywać aktywność sensowną i nie stwarzającą podejrzeń - a twoim zdaniem jego aktywność jest bezsensowna i stwarzająca podejrzenia (tj. pisanie ogólników byleby coś napisać i się prześlizgnąć)? Zwracam uwagę na jego posty, bo nie chcę, żeby jego działalność umknęła w tłumie jako aktywność "sensowna". Podkreślam jej bezsens. Wyobraż sobie wątek, że każdy, jak Amidamaru, nie robi interakcji, tylko rzuca "logiczne prawidła". Jaki materiał mamy na jutro? Zrobimy wnioskowanie logiczne z czasów studiów i logicznie nam wyjdzie, kto jest w mafii?
|
|
|
Post by Sonic the Hedgehog on Apr 25, 2023 20:34:55 GMT 1
Wracam zaraz do domu i nadrabiam kolejne strony, więc do całej reszty ustosunkuję się chwilę później. !!!
|
|
|
Post by amidamaru on Apr 25, 2023 20:34:58 GMT 1
Znowu sobie zaprzeczasz jakoś wchodzę z tobą interakcję jak mam czas posiedzieć wieczorem i dochodze do wniosku że zapowiadasz się na niezłego ananasa który nie potrafi łączyć faktów miasto niejeden już w ten sposób pogrążył więc albo słaby z ciebie mafiozo albo słaby miastowy. Pozdro i pocwićz
|
|