|
Post by krecik on Apr 28, 2023 20:32:33 GMT 1
Co tu sie odkurwiło? Byl pewien, że odpadnie czy co.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 20:33:10 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 20:33:10 GMT 1
Teraz to ja podejrzewam prawie lub nawet wszystkich. Nie wiem jak to zrobiliście, ale to zrobiliście. Dlugo o tym bede myslal. Sonic najebał miliony postów i trzeba bedzie kopać. Mam nadzieje, że nie tylko ja mam takie wyskokowe plany na sobotę Ukryty, poza tobą jest tylko Karakan i Chajzer. Wg. mojej teorii powinien wisieć chajzer. Ale jeśli dzisiaj mamy 4vs1, to tak naprawde jak wyjdzie ksiadz to wiemy już kogo linczować, mamy 2 szanse tak naprawde. To jest już wygrana gra
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 28, 2023 20:36:08 GMT 1
Co tu sie odkurwiło? Byl pewien, że odpadnie czy co. może się bawi? dla nas to i lepiej, jeśli jutro się nie uaktywni, to mamy jednego gracza do rozważania mniej, bo i tak wyleci winny czy niewinny
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 28, 2023 20:36:52 GMT 1
Uspokój się Huggy, najpierw pisałeś jak najebany w sztok, teraz nagle trzeźwe myślenie analizy, no i nawet klawiatura się naprawiła xd Po co od razu na kogoś wchodzić, teraz trzeba to wszystko na spokojnie przejrzeć, akcje, reakcje, powiązania.
Wiem, że ja pod każdym kątem wypadam negatywnie, stąd te próby uspokojenia sytuacji xd ale mimo wszystko to trzeba przejrzeć na spokojnie, nieco dogłębniej jak Szekspir.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 20:41:05 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 20:41:05 GMT 1
Uspokój się Huggy, najpierw pisałeś jak najebany w sztok, teraz nagle trzeźwe myślenie analizy, no i nawet klawiatura się naprawiła xd Po co od razu na kogoś wchodzić, teraz trzeba to wszystko na spokojnie przejrzeć, akcje, reakcje, powiązania. Wiem, że ja pod każdym kątem wypadam negatywnie, stąd te próby uspokojenia sytuacji xd ale mimo wszystko to trzeba przejrzeć na spokojnie, nieco dogłębniej jak Szekspir. Ja ci tylko mowie jaką miałem taktyke wczesniej, to bylo wszystko napisane przed linczem. Still jest to logiczne co pisze wiec nie widze problemu. Jutro rano pewnie jeszcze przeczytam co dzisiaj pisaliscie i moze wyjde z innym pomyslem, ale idac za moim pierwotnym planem tak nalezy.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 20:41:44 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 20:41:44 GMT 1
Przynajmniej na ten moment
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 20:43:21 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 20:43:21 GMT 1
Sonic na pewno poruszył mafioze w swoich analizach, ale nie pchał go pod autobus. Musial go poruszyć żebyśmy nie mogli go za bardzo powiązać. Dlatego nie pasowało mi że wspomniał w 1 poście o ilości postow Chajzera, a potem skupil sie tylko i wyłącznie na Kreciku
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 28, 2023 20:44:18 GMT 1
Spoko, udanej nocy, nie zapij za mocno, bo na kacu będzie źle analizować. albo przez przypadek zamiast na mafijnym to napiszesz tutaj.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 28, 2023 20:45:32 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 28, 2023 20:45:32 GMT 1
Spoko, udanej nocy, nie zapij za mocno, bo na kacu będzie źle analizować. albo przez przypadek zamiast na mafijnym to napiszesz tutaj. Lmao, brzmi jakbyś miał do mnie żal że zrobiłem krucjate na twoim mafijnym koledze
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 28, 2023 20:50:57 GMT 1
Tia, specjalnie bym się wsypywał na takim żarciku xd Dobra, słyszymy się jutro. Połowa sukcesu za nami.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 7:49:23 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 7:49:23 GMT 1
To co, dzisiaj proponuje kogoś z 2-ki Krecik/Chajzer. Myśle że bardziej Krecik
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 8:07:31 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 8:07:31 GMT 1
I niech ksiądz wyjdzie dzisiaj tylko, jeśli będzie zagrozony linczem. Dzisiaj w mordzie padne albo ja, albo Russell
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 8:14:26 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 8:14:26 GMT 1
A i jak ktoś jest bezrolnym miastowym to prosze nie robić fake claimów jak Amidamaeu
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 9:20:30 GMT 1
No co Ty Huggy, Krecik po wczorajszym głosowaniu jest najbardziej zielony z nas, jak możesz tego nie widzieć?
Mógł polecieć Karakan, który być może jest księdzem, a on przewajchował głosy na Sonica. Wątpie żeby chłopaki to ustaliły wcześniej, chyba że Sonicowi już się nie chciało grać, ale meczówka z dwoma mafiozami jest łatwiejsza niż z jednym, mnie by przekonali jutro z głosowaniem na Chajzera i GG. Jak dla mnie, to on jest czysty
Karakan to jest potencjalny ksiądz, dziwne są jego dwa ostatnie posty wczoraj.
Twój ruch mnie za to zastanawia, dałeś głos na Sonica i gdyby nie krecik, to wczoraj poleciałby karakan, a Sonic grał z nami meczówke. Wiedziałeś, że ja pójdę za Soniciem, Chajzer też wskazywał że team Russell/Karakan, Krecik też wskazywał
sytuacja Sonica przed samym linczem była raczj komfortowa, dopóki się już absurdalnie skurwysyn nie rozleciał
sorka, ale dla mnie Krecik jest bardziej zielony niż Ty na ten moment
nie wiem co z tym Chajzerem
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 9:24:33 GMT 1
Każdy z naszej trójki: Huggy, Krecik, Ja, miał wczoraj jakąś agresywną interakcje z Soniciem,
No i ten post też go próbował zazielenić, ale ja tutaj nie powinienem nic mówić, bo sam chciałem go wczoraj przepuścić, nie mając na to logicznych podstaw patrząc z perspektywy
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 9:24:39 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 9:24:39 GMT 1
No co Ty Huggy, Krecik po wczorajszym głosowaniu jest najbardziej zielony z nas, jak możesz tego nie widzieć? Mógł polecieć Karakan, który być może jest księdzem, a on przewajchował głosy na Sonica. Wątpie żeby chłopaki to ustaliły wcześniej, chyba że Sonicowi już się nie chciało grać, ale meczówka z dwoma mafiozami jest łatwiejsza niż z jednym, mnie by przekonali jutro z głosowaniem na Chajzera i GG. Jak dla mnie, to on jest czysty Karakan to jest potencjalny ksiądz, dziwne są jego dwa ostatnie posty wczoraj. Twój ruch mnie za to zastanawia, dałeś głos na Sonica i gdyby nie krecik, to wczoraj poleciałby karakan, a Sonic grał z nami meczówke. Wiedziałeś, że ja pójdę za Soniciem, Chajzer też wskazywał że team Russell/Karakan, Krecik też wskazywał sytuacja Sonica przed samym linczem była raczj komfortowa, dopóki się już absurdalnie skurwysyn nie rozleciał sorka, ale dla mnie Krecik jest bardziej zielony niż Ty na ten moment nie wiem co z tym Chajzerem A nie wiem jak to z tym Krecikiem wczoraj bo jeszcze nie nadrobiłem sytuacji przedlinczowej. Dla mnie Karakan jest czysty bo: W sytuacji gdy był kręcony na niego lincz i niemal pewne było, że odpadnie to i tak nie zclaimował bycia księdzem żeby kupić sobie dzień życia. Co mnie zastanawia to to, że Sonic też tego nie zrobił (chyba), a przecież wtedy OG ksiądz musiałby zrobić CC i wiedzieliby w kogo walić
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 9:26:27 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 9:26:27 GMT 1
Każdy z naszej trójki: Huggy, Krecik, Ja, miał wczoraj jakąś agresywną interakcje z Soniciem, No i ten post też go próbował zazielenić, ale ja tutaj nie powinienem nic mówić, bo sam chciałem go wczoraj przepuścić, nie mając na to logicznych podstaw patrząc z perspektywy Sonic swoim zachowaniem na pewno miastu nie służył. Może przejął się tym, że powiedziałem, że mafiozi powinni grać pro-miastowo więc zagrał na odwrót
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 9:40:46 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 9:40:46 GMT 1
No co Ty Huggy, Krecik po wczorajszym głosowaniu jest najbardziej zielony z nas, jak możesz tego nie widzieć? Mógł polecieć Karakan, który być może jest księdzem, a on przewajchował głosy na Sonica. Wątpie żeby chłopaki to ustaliły wcześniej, chyba że Sonicowi już się nie chciało grać, ale meczówka z dwoma mafiozami jest łatwiejsza niż z jednym, mnie by przekonali jutro z głosowaniem na Chajzera i GG. Jak dla mnie, to on jest czysty Karakan to jest potencjalny ksiądz, dziwne są jego dwa ostatnie posty wczoraj. Twój ruch mnie za to zastanawia, dałeś głos na Sonica i gdyby nie krecik, to wczoraj poleciałby karakan, a Sonic grał z nami meczówke. Wiedziałeś, że ja pójdę za Soniciem, Chajzer też wskazywał że team Russell/Karakan, Krecik też wskazywał sytuacja Sonica przed samym linczem była raczj komfortowa, dopóki się już absurdalnie skurwysyn nie rozleciał sorka, ale dla mnie Krecik jest bardziej zielony niż Ty na ten moment nie wiem co z tym Chajzerem Ja po prostu poszedłem za tym co powiedział Szekspir, przeprowadziłem krucjate na Sonicu. Szczerze mówiąc miałem nadzieje że miasto za mną pójdzie bardziej jednogłośnie, ale to nic. Sonic w żadnej wcześniejszej grze sie tak nie wysypał i to już po 3 linczu. To było najbardziej mafijne zagranie tej edycji, tym właśnie stracił moje zaufanie i wpadł do wora tych mniej zielonych, do tego to, że zaufał nam tak o po prostu, że obaj jesteśmy zieloni "i chuj". Troche dziwi mnie, że tak po prostu się a to zgodziłeś. Szczerze, z Sonicem i tobą w grupie zielonych czułem się dość dziwnie, bo nagle nikt nie kwestionował moich przemyśleń. Szekspir kazał się zastanowić, czemu każdy z nas dożył do meczówki. Czemu? Bo tak jak napisałem wczoraj, zazieleniłem Sonica i Ciebie. Dlaczego taki Krecik, Chajzer i Karakan przeżyli do meczówki? I dlaczego przeżyłeś ty? Jak myślisz, czemu mafia nie postanowiła zakręcić na tobie linczu, gdy zostałeś wrzucony do worka zielonych ze mną i Sonicem? Przecież Sonic miał na tyle dobrą sytuację, miał autorytet i siłe przebicia, mógł zakręcić bata na ciebie, a zamiast tego leciał po szarych myszkach tej edycji, po Kreciku i Chajzerze.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 9:41:49 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 9:41:49 GMT 1
Jak myślisz Russell, dlaczego przeżyłeś? Przecież nie zazieleniałeś Sonica tak jak on zazieleniał nas
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 9:41:52 GMT 1
via mobile
Post by karakan on Apr 29, 2023 9:41:52 GMT 1
Sorry nie miałem wczoraj jak wbić, zaraz to przeczytam.
Widzę ze nie wyszło źle.
|
|