|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 9:45:35 GMT 1
Jak myślisz Russell, dlaczego przeżyłeś? Przecież nie zazieleniałeś Sonica tak jak on zazieleniał nas Być może dlatego, że jestem aktywny i staram się każdego trochę dociskać, często zmieniam zdanie, w zasadzie żadne moje spostrzeżenie nie było trafne, ale wydaje mi się że w kluczowych sytuacjach zawsze staram się grać pro-miastowo.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 9:52:13 GMT 1
No co Ty Huggy, Krecik po wczorajszym głosowaniu jest najbardziej zielony z nas, jak możesz tego nie widzieć? Mógł polecieć Karakan, który być może jest księdzem, a on przewajchował głosy na Sonica. Wątpie żeby chłopaki to ustaliły wcześniej, chyba że Sonicowi już się nie chciało grać, ale meczówka z dwoma mafiozami jest łatwiejsza niż z jednym, mnie by przekonali jutro z głosowaniem na Chajzera i GG. Jak dla mnie, to on jest czysty Karakan to jest potencjalny ksiądz, dziwne są jego dwa ostatnie posty wczoraj. Twój ruch mnie za to zastanawia, dałeś głos na Sonica i gdyby nie krecik, to wczoraj poleciałby karakan, a Sonic grał z nami meczówke. Wiedziałeś, że ja pójdę za Soniciem, Chajzer też wskazywał że team Russell/Karakan, Krecik też wskazywał sytuacja Sonica przed samym linczem była raczj komfortowa, dopóki się już absurdalnie skurwysyn nie rozleciał sorka, ale dla mnie Krecik jest bardziej zielony niż Ty na ten moment nie wiem co z tym Chajzerem To było najbardziej mafijne zagranie tej edycji, tym właśnie stracił moje zaufanie i wpadł do wora tych mniej zielonych, do tego to, że zaufał nam tak o po prostu, że obaj jesteśmy zieloni "i chuj". Troche dziwi mnie, że tak po prostu się a to zgodziłeś. Sonic do momentu linczu na Amidamaru grał bardzo poprawnie, w zasadzie tak samo jak za Bogdana Rymanowskiego. Ten jego późniejszy wylew mnie kupił i oszukał, nie potrafię chyba podejść do tej gry bez emocji, tak samo nie potrafiłbym chyba tak perfidnie kłamać, niby to gierka ale to jest dle mnie bardzo niesmaczne. Przed wczorajszym linczem bardzo chciałem uwierzyć w jego niewinność, faktycznie grał niezwykle głupio, ale myślałem sobie a co jeśli to ten sam case co ostatnio? Dlaczego miałby nam kłamać? No i wyszedł jeden wielki chuj, ale wypada podziękować krecikowi za wajche
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 9:55:40 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 9:55:40 GMT 1
Chciałbym, żeby każdy napisŁ swoje typy na dzisiaj. Najsensowniejsze będzie ich porównanie i zlinczowanie osoby, która się tam pojawia najwięcej razy
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 9:56:13 GMT 1
A dzisiaj nie ma meczówki, będzie jutro/ewentualnie pojutrze jeśli ksiądz wybroni mord
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 9:56:48 GMT 1
Karakan mogłeś zostać w norze, byłoby łatwiej XD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 9:59:24 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 9:59:24 GMT 1
To było najbardziej mafijne zagranie tej edycji, tym właśnie stracił moje zaufanie i wpadł do wora tych mniej zielonych, do tego to, że zaufał nam tak o po prostu, że obaj jesteśmy zieloni "i chuj". Troche dziwi mnie, że tak po prostu się a to zgodziłeś. Sonic do momentu linczu na Amidamaru grał bardzo poprawnie, w zasadzie tak samo jak za Bogdana Rymanowskiego. Ten jego późniejszy wylew mnie kupił i oszukał, nie potrafię chyba podejść do tej gry bez emocji, tak samo nie potrafiłbym chyba tak perfidnie kłamać, niby to gierka ale to jest dle mnie bardzo niesmaczne. Przed wczorajszym linczem bardzo chciałem uwierzyć w jego niewinność, faktycznie grał niezwykle głupio, ale myślałem sobie a co jeśli to ten sam case co ostatnio? Dlaczego miałby nam kłamać? No i wyszedł jeden wielki chuj, ale wypada podziękować krecikowi za wajche Dopiero nadrabiam wczorajszy temat, ale skoro Krecik zrobił wajche, to jego należałoby zazielenić. Ja zazieleniam Karakana, pisałem dlaczego, więc zostaje Chajzer, za którym nikt nie wydaje się iść i go bronić?
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 10:39:11 GMT 1
Dzisiaj mogę iść za Krecikiem
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 11:21:35 GMT 1
Boje się, że dzisiaj zlinczujemy Chajzera, a ostatecznie okaże się, że mafia to był duet Sonic-Huggy, tak jak pisał Amidamaru wcześniej
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 11:25:47 GMT 1
karakan na kogo planowałeś wczoraj głosować? pewnie byłbyś zmuszony na Sonica, ale gdybyś nie był na świeczniku to?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 11:32:48 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 11:32:48 GMT 1
Możecie na mnie zagłosować tbh xD Troche zastanawiająca dla mnie jest ta interakcja Russella z Sonicem, przecież Sonic miał meltdown, nie chciał grać, wszystkich wyzywał, a z Russellem przeprowadził rozmowę tak jakby jednak mu na grze zależało. Zastanawie mnie ta zmiana nastroju względem niego
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 11:39:25 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 11:39:25 GMT 1
Jeśli zlinczujemy dzisiaj Chajzera, to jutro moim kandydatem do linczu będzie albo Karakan albo Russell. Za księdza obstawiam albo Krecika, albo Chajzera. Generalnie to Russellowe "Możecie na mnie zagłosować" było w chuj mafijne. Gdybym był w mafii, tez bym tak napisał
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 11:47:45 GMT 1
Zgadzam się, można tak to odebrać, ale już się tłumaczyłem z tego postu i to w dodatku jeszcze Sonicowi, który mi to wytknął. Wątpie żeby mafijny kolega robił takie rzeczy, tak samo jak namaszczanie mnie jako niewinnego przed samym linczem. To był bait
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 11:57:53 GMT 1
Nie wiem, trochę mnie zastanawie to, że tutaj - mafiacorner.boards.net/post/44744/thread piszesz z rana że jesteś za Chajzer/Krecik, bardziej krecik, a kiedy wytykam, że krecik raczej zielony, to piszesz że nie nadrobiłeś sytuacji przedlinczowej. Nie powinno się takich rzeczy robić jako pierwszych? To nie jest 15 stron do przekopania, wystarczy dać trzy do tyłu
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 12:03:03 GMT 1
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 12:03:25 GMT 1
Nie wiem, trochę mnie zastanawie to, że tutaj - mafiacorner.boards.net/post/44744/thread piszesz z rana że jesteś za Chajzer/Krecik, bardziej krecik, a kiedy wytykam, że krecik raczej zielony, to piszesz że nie nadrobiłeś sytuacji przedlinczowej. Nie powinno się takich rzeczy robić jako pierwszych? To nie jest 15 stron do przekopania, wystarczy dać trzy do tyłu Napisałbym, że to byłoby aż zbyt głupie jak na mafię ale Sonic mnie już porobił, więc nie zdziwię się jak to kolejna celowa "pomyłka".
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 12:05:49 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 12:05:49 GMT 1
Ja już pisałem Russell albo karakan. Bardziej mnie nęci karakan, ale... może ktoś coś rzuci jeszcze do 20:55. Russell czysty. Wal w karakana. Przed chwilą mieli sprzeczke a teraz czysty xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 12:06:36 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 12:06:36 GMT 1
Czemu takich rzeczy wczoraj nie widzieliśmy? XD
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 12:07:27 GMT 1
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 12:07:54 GMT 1
To zrozumiałe i nie mam zamiaru się na nikogo złościć, zwłaszcza na tym etapie i zwłaszcza przy mojej grze Odpaliłem się, bo chłop ledwo poznał wyniki linczu i już kolejka tu musi wisieć ten, potem tamten. A przecież tu trzeba przysiąść, sprawdzić kto na kogo głosował (zwłaszcza jak głosował Sonic), w jakiej kolejności, interakcje Sonica, cokolwiek spróbować połączyć. Nawet jeśli ostatecznie wszystkim wyjdzie, że to jednak ja powinienem wylecieć to niech to będzie poprzedzone jakąś analizą, a nie tak jak sam wspomniałeś "walimy w tego tamtego", a potem chłop mówi, że kluczowych 2-3 stron tematu nie odczytał, gdzie były wajchy, remisy i inne atrakcje xd
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 12:08:06 GMT 1
|
|