|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 12:09:11 GMT 1
To zrozumiałe i nie mam zamiaru się na nikogo złościć, zwłaszcza na tym etapie i zwłaszcza przy mojej grze Odpaliłem się, bo chłop ledwo poznał wyniki linczu i już kolejka tu musi wisieć ten, potem tamten. A przecież tu trzeba przysiąść, sprawdzić kto na kogo głosował (zwłaszcza jak głosował Sonic), w jakiej kolejności, interakcje Sonica, cokolwiek spróbować połączyć. Nawet jeśli ostatecznie wszystkim wyjdzie, że to jednak ja powinienem wylecieć to niech to będzie poprzedzone jakąś analizą, a nie tak jak sam wspomniałeś "walimy w tego tamtego", a potem chłop mówi, że kluczowych 2-3 stron tematu nie odczytał, gdzie były wajchy, remisy i inne atrakcje xd Nie, nie, to akurat nie pressing na Ciebie, chodziło mi o Huggiego i to co mu wytknąłeś
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 12:25:13 GMT 1
Chciałbym żeby trójka pozostałych się wypowiedziała, wtedy będę mógł wysmażyć dłuższego posta
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 12:42:22 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 12:42:22 GMT 1
Huggy, podobno były tutaj pseudopijaki, co siedza i ogladaja z trybun. Zrobiles najgorsza przysluge miastu, jaka moge sobie wyobrazic z tym 1 min po. I nie mam pojecia, teraz autentycznie, co z Toba zrobic. MIALES BYC ZIELONY Nie rozumiem co masz na myśli. Jaką najgorszą przysługe? Poszedłem sie najebać ale mowilem ze glosuje na Sonica.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 12:49:56 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 12:49:56 GMT 1
Nie wiem, trochę mnie zastanawie to, że tutaj - mafiacorner.boards.net/post/44744/thread piszesz z rana że jesteś za Chajzer/Krecik, bardziej krecik, a kiedy wytykam, że krecik raczej zielony, to piszesz że nie nadrobiłeś sytuacji przedlinczowej. Nie powinno się takich rzeczy robić jako pierwszych? To nie jest 15 stron do przekopania, wystarczy dać trzy do tyłu Myślałem o sytuacji rano leżąc w łózku. Nie uważam, że Krecik jest niewinny bo tak uznałeś, mówie, że jest niewinny za swoje wczorajsze zagranie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:01:57 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:01:57 GMT 1
To zrozumiałe i nie mam zamiaru się na nikogo złościć, zwłaszcza na tym etapie i zwłaszcza przy mojej grze Odpaliłem się, bo chłop ledwo poznał wyniki linczu i już kolejka tu musi wisieć ten, potem tamten. A przecież tu trzeba przysiąść, sprawdzić kto na kogo głosował (zwłaszcza jak głosował Sonic), w jakiej kolejności, interakcje Sonica, cokolwiek spróbować połączyć. Nawet jeśli ostatecznie wszystkim wyjdzie, że to jednak ja powinienem wylecieć to niech to będzie poprzedzone jakąś analizą, a nie tak jak sam wspomniałeś "walimy w tego tamtego", a potem chłop mówi, że kluczowych 2-3 stron tematu nie odczytał, gdzie były wajchy, remisy i inne atrakcje xd No co moge ci powiedzieć, wątpiłem, że na tych stronach stało się cokolwiek sensownego, no i miałem racje, nie stało sie kompletnie nic poza spamującym Sonicem. Ale tej wajchy Krecika to sie nie spodziewałem i mnie to zaskoczyło
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:02:48 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:02:48 GMT 1
Czuje sie rozgrzeszony i pomściłem Amiego, którego sam zabiłem. Może tak musiało być. Stawiam Was po równo podejrzanych. I będę się sugerował jego celami. Huggy grał okej, aż zrobił super krzywą akcję - cały ten jego camping to wielka ściema. Russell zrobił w sumie przysługę mafii i to mimo mordowania Sonica. To się nazywa alibi. Chajzer siedzi cicho. Karakan wręcz olewa głosowanie. Ja prawie na pewno lecę w mordzie, jeżeli psim swędem nie wybierzemy mafiozy. Zbyt celny się zrobiłem. Niech ksiądz głosuje na siebie.
Śmieszny byłby remis, a jeszcze śmieszniejszy, gdyby tam był mafiozo xd Teraz już w remisie dwóch mafiozów nie ujebiemy mafiozy xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:06:18 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:06:18 GMT 1
To se ne vrati, ten pociąg już odjechał. Strasznie mi się nie chce czytać wysrywów Sonica i konfrontować je z postami innych, ale jak lub jeśli zbiore siły - to to zrobie. Jest już 14, do 17 pewnie będę zajęty, zobacze czy coś wysmażę.
Bede wajchować że chej!
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 13:06:29 GMT 1
Russell zrobił w sumie przysługę mafii i to mimo mordowania Sonica. To się nazywa alibi. Ja nie wiem jakie to ma być alibi, zmieniłem po prostu glos na Sonica żeby nie było remisu, pomimo mafijności jego postów do ostatniego momentu wierzyłem w jego niewinność. Na co Ty liczyłeś zmieniając głos na Sonica? Na remis? Na to że i Sonic i Karakan są w mafii?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:17:30 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:17:30 GMT 1
Russell zrobił w sumie przysługę mafii i to mimo mordowania Sonica. To się nazywa alibi. Ja nie wiem jakie to ma być alibi, zmieniłem po prostu glos na Sonica żeby nie było remisu, pomimo mafijności jego postów do ostatniego momentu wierzyłem w jego niewinność. Na co Ty liczyłeś zmieniając głos na Sonica? Na remis? Na to że i Sonic i Karakan są w mafii? Głos na Sonica był zawsze na niego. Chciałem go podkurwić, bo tępemu chujowi dobrze było się podenerwować. Jeżeli jestes z mafii to zabicie Sonica jest powerplayem. Huggy, glosujacy na "wyjebaniu" na kolege z mafii tak samo - tylko na tym korzysta. Celem numero uno miał być Karakan. Mysle, ze mafia nie przewidziała i nie mogła dopuscić, że może być remis - bo Sonic by sie sam nie odjebał w remisie (ma zbyt wielkie ego, zbyt mu zależało na tej grze, plus to "gorsza" matematyka, niz zajebanie niewinnego). A mafia zostawiajaca zielonego lidera lub pewnego jest podejrzana. Może dlatego Sonic grał wariata, by nie być pewnym i dać sobie zielone alibi, czemu mafia go zostawi dziś? Bo czy mafia by go zostawiła, gdyby byl solidny od 2 dni? Oczywiscie, ze nie. Jego posty o Szekspirze, ktory ZOSTAL UDOWODNIONY LOGICZNIE, ze byl ochroniony to byl gwozdz do trumny. Karakan daje mi te same vibes, ze ma wiedze pozamiastową.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:20:15 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:20:15 GMT 1
W kolejnosci zielonosci (poza zielonym mna).
Chajzer, Russell, Huggy, Karakan
Na ten moment, intuicyjnie.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 13:26:32 GMT 1
Ja nie wiem jakie to ma być alibi, zmieniłem po prostu glos na Sonica żeby nie było remisu, pomimo mafijności jego postów do ostatniego momentu wierzyłem w jego niewinność. Na co Ty liczyłeś zmieniając głos na Sonica? Na remis? Na to że i Sonic i Karakan są w mafii? Głos na Sonica był zawsze na niego. Chciałem go podkurwić, bo tępemu chujowi dobrze było się podenerwować. Jeżeli jestes z mafii to zabicie Sonica jest powerplayem. Huggy, glosujacy na "wyjebaniu" na kolege z mafii tak samo - tylko na tym korzysta. Celem numero uno miał być Karakan. Mysle, ze mafia nie przewidziała i nie mogła dopuscić, że może być remis - bo Sonic by sie sam nie odjebał w remisie (ma zbyt wielkie ego, zbyt mu zależało na tej grze, plus to "gorsza" matematyka, niz zajebanie niewinnego). A mafia zostawiajaca zielonego lidera lub pewnego jest podejrzana. Może dlatego Sonic grał wariata, by nie być pewnym i dać sobie zielone alibi, czemu mafia go zostawi dziś? Bo czy mafia by go zostawiła, gdyby byl solidny od 2 dni? Oczywiscie, ze nie. Jego posty o Szekspirze, ktory ZOSTAL UDOWODNIONY LOGICZNIE, ze byl ochroniony to byl gwozdz do trumny. Karakan daje mi te same vibes, ze ma wiedze pozamiastową. Już pisałem, mój głos na Sonica był tylko dlatego, żeby wykluczyć remis, nie chciałem tego robić, miałem nadzieje, że padnie niewinny. Jeśli zakładasz duet Karakan-Sonic, to nie mogło być wczoraj remisu, bo remis dwóch mafiozów = GG, ja zmieniłem głos w ostatniej minucie, więc albo Karakan jest zielony albo jest winny i rzeczywiście był AFK, nie spodziewali się tego remisu. Jeśli karakan-sonic jest mafią, to Karakan powinien w ostatniej sekundzie zagłosować na Sonica, a nie zrobił tego. Nie wiem czy w zrozumiały sposób to napisałem xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:26:58 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:26:58 GMT 1
Opisałem wszystkie swoje pomysły. Wiadomym jest, że tylko 1 jest prawdą. Jako, że Sonic był zapewne mozgiem operacji to opcje odjebywania go uwazam za zbyt nieSonicowe. Sa niekonwencjonalne. Temu tez Russell mysle, ze powinien finalnie sie zazielenic i wskoczyc przed Chajzera. Ale, musze przesledzic Wasze posty i tego kutafona jeRZa.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:31:18 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:31:18 GMT 1
Sorry nie miałem wczoraj jak wbić, zaraz to przeczytam. Widzę ze nie wyszło źle. Nawet ja ledwo żywy wbiłem. I zachlany oficjalnie Huggy na campie w czarnej dupie. Gdzie był karakan? Czemu karakan nie mógł nic zrobić?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:33:23 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:33:23 GMT 1
Czuje sie rozgrzeszony i pomściłem Amiego, którego sam zabiłem. Może tak musiało być. Stawiam Was po równo podejrzanych. I będę się sugerował jego celami. Huggy grał okej, aż zrobił super krzywą akcję - cały ten jego camping to wielka ściema. Russell zrobił w sumie przysługę mafii i to mimo mordowania Sonica. To się nazywa alibi. Chajzer siedzi cicho. Karakan wręcz olewa głosowanie. Ja prawie na pewno lecę w mordzie, jeżeli psim swędem nie wybierzemy mafiozy. Zbyt celny się zrobiłem. Niech ksiądz głosuje na siebie. Śmieszny byłby remis, a jeszcze śmieszniejszy, gdyby tam był mafiozo xd Teraz już w remisie dwóch mafiozów nie ujebiemy mafiozy xd Kemping to ściema xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:34:07 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:34:07 GMT 1
W kolejnosci zielonosci (poza zielonym mna). Chajzer, Russell, Huggy, Karakan Na ten moment, intuicyjnie. A to nie tak że chciałeś jeszcze wczoraj po linczu w Russella iść??????
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:34:22 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:34:22 GMT 1
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:34:41 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:34:41 GMT 1
Co sie nagle stało? XD
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:37:46 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:37:46 GMT 1
Ty mogłeś zrobić takie zdjęcie, więc z całym szacunkiem, mam to w piździe. To tak można? To legalne? Po co robiłeś zdjęcie PRZED campingiem?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:42:02 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:42:02 GMT 1
Stało się to, że zacytuj, że nie ufałem bezpośrednio "po" nikomu. Jeżeli chcesz mnie rozważać to jesteś albo debilem(a nie jesteś?) albo pozorujesz(wykorzystaj ten czas inaczej może) albo jesteś z mafii.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:44:58 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:44:58 GMT 1
Ty mogłeś zrobić takie zdjęcie, więc z całym szacunkiem, mam to w piździe. To tak można? To legalne? Po co robiłeś zdjęcie PRZED campingiem? To nie jest przed campingiem, właśnie tam jedziemy. Jakbyś prześledził wątek to byś doczytał, że pisałem że jestem u kumpla przed kampingiem
|
|