|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:45:59 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:45:59 GMT 1
Stało się to, że zacytuj, że nie ufałem bezpośrednio "po" nikomu. Jeżeli chcesz mnie rozważać to jesteś albo debilem(a nie jesteś?) albo pozorujesz(wykorzystaj ten czas inaczej może) albo jesteś z mafii. Możesz to dosłownie napisać o każdym
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:48:29 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:48:29 GMT 1
Z resztą, w którym momencie napisałem, że cie podejrzewam? Nie myl faktów, chciałem tylko sie dowiedzieć, czemu od razu po linczu wyskoczyłeś tak pewnie, że chcesz lecieć w Russella, a teraz jest prawie najbardziej zaufanym XDD jeśli nie widzisz tutaj dziury w swojej logice to ja nie wiem kto tu debila zgrywa
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:56:55 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:56:55 GMT 1
Z resztą, w którym momencie napisałem, że cie podejrzewam? Nie myl faktów, chciałem tylko sie dowiedzieć, czemu od razu po linczu wyskoczyłeś tak pewnie, że chcesz lecieć w Russella, a teraz jest prawie najbardziej zaufanym XDD jeśli nie widzisz tutaj dziury w swojej logice to ja nie wiem kto tu debila zgrywa Bo był obecny. Jakakolwiek reakcja lub brak reakcji(gdy wiem, że jest) to klucz. Wszystkie lincze były na oparach i były bezpieczne. Może więc czas ruszyć, poddać pod głosowanie, pozostałych Ciebie, Russela i nieobecnych (małoobecnych) kara i chaja.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:58:22 GMT 1
via mobile
Post by krecik on Apr 29, 2023 13:58:22 GMT 1
Z resztą, w którym momencie napisałem, że cie podejrzewam? Nie myl faktów, chciałem tylko sie dowiedzieć, czemu od razu po linczu wyskoczyłeś tak pewnie, że chcesz lecieć w Russella, a teraz jest prawie najbardziej zaufanym XDD jeśli nie widzisz tutaj dziury w swojej logice to ja nie wiem kto tu debila zgrywa Plus jak ktoś zauważył to było "szekspirowe". Bo podobnie Russell pisał o tamtej sytuacji.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 13:58:29 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 13:58:29 GMT 1
Więc Krecie sie tak nie napinaj bo popadasz w paranoje jakąś, szkoda że tak od początku nie grasz. Chilluj, przecież mamy 2 lincze jeszcze, nawet jak dzisiaj ktoś umrze od mordu to meczówke mamy dopiero jutro
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 13:59:38 GMT 1
Nie będziecie się przecież kłócić o jakiś camping. Jaka jest szansa, że mafijny Karakan idzie sobie afk na głosowanie?
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:01:19 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:01:19 GMT 1
Fajnie jakby ksiądz w końcu ruszył dupe, bo chuja wiadomo komu wierzyć, dzisiaj i tak nie padnie bo głosuje na siebie, więc hamuje się niepotrzebnie
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:03:07 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:03:07 GMT 1
Nie będziecie się przecież kłócić o jakiś camping. Jaka jest szansa, że mafijny Karakan idzie sobie afk na głosowanie? No wlasnie kurwa dziwne ze nie zaglosowal wogole na nikogo. Teraz pewnie gotuje jakiegoś posta
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:04:49 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:04:49 GMT 1
Z resztą, tak jak mówiłem, no i oczywiście miałem racje, w d1 mafia sie podzieliła na 2. Głosujących na Dona i niegłosujących na Dona.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 14:07:06 GMT 1
Czy miałeś racje to się dopiero okaże
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:07:21 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:07:21 GMT 1
Szekspir kazał szukać mafii między Russellem, Sonicem i Karakanem. Z tych 3 opcji ja zazieleniam Karakana, acz kolwiek jeśli dzisiaj umrze Russell i będzie niewinny, to jutro bym pewnie Karakana powiesił. Za to Chajzer to jest dla mnie zagadka. Niby byłem pewien do linczu na nim, ale nie mam już pojęcia
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 14:08:18 GMT 1
Nie będziecie się przecież kłócić o jakiś camping. Jaka jest szansa, że mafijny Karakan idzie sobie afk na głosowanie? Zakładając Karakana-mafię głosowanie przed linczem wyglądało tak, że mieliśmy karakan vs Sonic, czyli mafia vs mafia. Co wtedy miałoby znaczyć to afk? Nie wychylam się, tłumacząc się afk, tak będzie bezpieczniej? Wątpię, pewnie grałby żeby się jakoś zazielenić, jakiś pocisk w Sonica, potem głos na niego, cokolwiek.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:08:46 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:08:46 GMT 1
Ale Chajzer sam chce iść w Russella, co mi nie wygląda na mafijne zagranie, bo raczej chciałby się do niego przykleić niżeli linczować.
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 14:14:20 GMT 1
Nie będziecie się przecież kłócić o jakiś camping. Jaka jest szansa, że mafijny Karakan idzie sobie afk na głosowanie? Zakładając Karakana-mafię głosowanie przed linczem wyglądało tak, że mieliśmy karakan vs Sonic, czyli mafia vs mafia. Co wtedy miałoby znaczyć to afk? Nie wychylam się, tłumacząc się afk, tak będzie bezpieczniej? Wątpię, pewnie grałby żeby się jakoś zazielenić, jakiś pocisk w Sonica, potem głos na niego, cokolwiek. Mogła być też taka sytuacja, że Mafia Karakan AFK, Sonic zauważył że ja zmieniam w Karakana i podjął decyzje żeby pójść za wajchą, zagłosować na nieaktywnego kolegę, bo była spora szansa, że Ciebie albo krecika przekonamy do tego głosu, dodatkowo padłby wtedy mafiozo, co zazieleniłoby mnie i Sonica a obciążyło Krecika i Huggiego. JEST taka opcja, ale jednak bardziej prawdopodobnym wydaje mi się Karakan niewinny miastowy. Nie chciałbym popadać w paranoje z tym kombinowaniem, bo musiałbym analizowac też krecika
|
|
|
Post by Russell Popebrook on Apr 29, 2023 14:18:46 GMT 1
Szekspir kazał szukać mafii między Russellem, Sonicem i Karakanem. Z tych 3 opcji ja zazieleniam Karakana, acz kolwiek jeśli dzisiaj umrze Russell i będzie niewinny, to jutro bym pewnie Karakana powiesił. Za to Chajzer to jest dla mnie zagadka. Niby byłem pewien do linczu na nim, ale nie mam już pojęcia Amidamaru celował w mafię Sonic-Huggy, nie możemy brać testamentów jako prawde objawioną
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 14:20:55 GMT 1
No właśnie, Szekspir kazał szukać pomiędzy Russel/Sonic/Karakan, trafił 1. Ale Amidamaru też kazał szukać w Sonic/Huggy, też trafił 1. To może jednak Amidamaru miał rację? Nie ma sensu AŻ TAK przywiązywać uwagi do testamentów, zwłaszcza że od momentu ich publikacji wiele się dowiedzieliśmy i wiele się wydarzyło. i BTW piszę to jako osoba, którą oba testamenty zazieleniały xd
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:25:14 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:25:14 GMT 1
Szekspir kazał szukać mafii między Russellem, Sonicem i Karakanem. Z tych 3 opcji ja zazieleniam Karakana, acz kolwiek jeśli dzisiaj umrze Russell i będzie niewinny, to jutro bym pewnie Karakana powiesił. Za to Chajzer to jest dla mnie zagadka. Niby byłem pewien do linczu na nim, ale nie mam już pojęcia Amidamaru celował w mafię Sonic-Huggy, nie możemy brać testamentów jako prawde objawioną W zasadzie to możemy, bo to jest nasz najlepszy trop jaki mamy
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:26:08 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:26:08 GMT 1
No właśnie, Szekspir kazał szukać pomiędzy Russel/Sonic/Karakan, trafił 1. Ale Amidamaru też kazał szukać w Sonic/Huggy, też trafił 1. To może jednak Amidamaru miał rację? Nie ma sensu AŻ TAK przywiązywać uwagi do testamentów, zwłaszcza że od momentu ich publikacji wiele się dowiedzieliśmy i wiele się wydarzyło. i BTW piszę to jako osoba, którą oba testamenty zazieleniały xd No spoko, to co proponujesz dzisiaj zrobić z tymi wszystkimi informacjami?
|
|
|
Post by Zygmunt Chajzer on Apr 29, 2023 14:31:51 GMT 1
No spoko, to co proponujesz dzisiaj zrobić z tymi wszystkimi informacjami? Najlepiej łączyć wszystko w całość stare info+nowe info+testamenty... Ale łatwo powiedzieć, ciężej zrobić. Problem mam z tym karakanem. Był na świeczniku i cisza. Może chłop przyjął strategię a'la Zygmunt Chajzer? Pisz mało, to jakoś się prześlizgniesz dalej? Ale jak już pisałem nie pasuje mi to jego wczorajsze zachowanie do mafii, chociaż odpały Sonica też mi nie pasowały i.. no właśnie.
|
|
|
Rozgrywka
Apr 29, 2023 14:35:15 GMT 1
via mobile
Post by Huggy Wuggy on Apr 29, 2023 14:35:15 GMT 1
No spoko, to co proponujesz dzisiaj zrobić z tymi wszystkimi informacjami? Najlepiej łączyć wszystko w całość stare info+nowe info+testamenty... Ale łatwo powiedzieć, ciężej zrobić. Problem mam z tym karakanem. Był na świeczniku i cisza. Może chłop przyjął strategię a'la Zygmunt Chajzer? Pisz mało, to jakoś się prześlizgniesz dalej? Ale jak już pisałem nie pasuje mi to jego wczorajsze zachowanie do mafii, chociaż odpały Sonica też mi nie pasowały i.. no właśnie. Karakana zazieleniłem tym, że nie robił claima na księdza podczas zagrożenia linczem, ale Sonic też nie claimował księdza? Więc może liczył na wajche na kogoś innego w tamtym momencie
|
|