|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:12:44 GMT 1
tak się dobrze dzisiaj Klakier uniewinnił?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:13:02 GMT 1
Nie no spoko, ja też ostatni niby cię miałem bronić a o 20:59 cię zatłukłem. Wolałbym jakbyś się nie ujawniał, ale to rozumiem. czyli od dania mu dnia czy dwóch na uniewinnienie jesteś na etapie, że nie masz wątpliwości w jego wyznanie? Ty serio myślisz że on kłamie xD?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 18:13:10 GMT 1
kolejny próbuje grać tak durnie, że nagle rada miejska go uniewinni O kim mówisz? McCoy
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 18:13:50 GMT 1
bardzo mi świruje. Przypominam sobie jego mafijną kreację Kevin McAllister jeszcze z reanimacji i mam takie wajby To tak jak mówię przepraszam za teksty o lobotomi i tego typu, trochę specjalnie chciałem cię podkurwić. O Młodym G co myślisz? To jest dosłownie pierwsza jego edycja, że mam go za niewinnego. Będę szczery, nie mam wyrobionego własnego zdania o nim. Nie przypomina mi swoich dawnych mafijnych kreacji, ale też dużo czasu minęło. raczej w kierunku niewinności bym dawał.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 18:14:45 GMT 1
Nie no spoko, ja też ostatni niby cię miałem bronić a o 20:59 cię zatłukłem. Wolałbym jakbyś się nie ujawniał, ale to rozumiem. czyli od dania mu dnia czy dwóch na uniewinnienie jesteś na etapie, że nie masz wątpliwości w jego wyznanie? nie no, to jest jakieś niepojęte, TY SERIO MASZ WĄTPLIWOŚCI?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:14:57 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 18:14:57 GMT 1
Jeśli McCoy w mafii to nie lepiej go upic? A co, już cię wyznaczyli do mordowania?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:15:36 GMT 1
czyli od dania mu dnia czy dwóch na uniewinnienie jesteś na etapie, że nie masz wątpliwości w jego wyznanie? Ty serio myślisz że on kłamie xD? zakładam różne ewentualności
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:16:03 GMT 1
To tak jak mówię przepraszam za teksty o lobotomi i tego typu, trochę specjalnie chciałem cię podkurwić. O Młodym G co myślisz? To jest dosłownie pierwsza jego edycja, że mam go za niewinnego. Będę szczery, nie mam wyrobionego własnego zdania o nim. Nie przypomina mi swoich dawnych mafijnych kreacji, ale też dużo czasu minęło. raczej w kierunku niewinności bym dawał. A na ile ufasz mojej obecnej mapie gry że to dociągnę do końca? Jakbyśmy założyli że dziś padasz to wolałbyś mi krzyknąć żebym się zastanowił czy żebym się nie wachał? Na ile moja chęć współpracy z Murlokiem i Szelestem jest twoim zdaniem korzystna dla miasta? Edit: Wiem, że wszechwiedzący nie jesteś, ale staram się dostać feedback jak moja gra teraz wygląda dla innych mieszkańców. Zwłaszcza z tych rozsądnych.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:16:29 GMT 1
To nie jest element rozważań.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:18:15 GMT 1
To nie jest element rozważań. Masz jakąś tożsamość czy grasz pierwszy raz?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:18:16 GMT 1
tymbardziej, że jest to półclaim i mafiozo mógłby nim zrobić bardzo fajną robotkę
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:18:32 GMT 1
a Klakier dłużej niż do jutra by nie dożył
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:18:38 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 18:18:38 GMT 1
Będę szczery, nie mam wyrobionego własnego zdania o nim. Nie przypomina mi swoich dawnych mafijnych kreacji, ale też dużo czasu minęło. raczej w kierunku niewinności bym dawał. A na ile ufasz mojej obecnej mapie gry że to dociągnę do końca? Jakbyśmy założyli że dziś padasz to wolałbyś mi krzyknąć żebym się zastanowił czy żebym się nie wachał? Na ile moja chęć współpracy z Murlokiem i Szelestem jest twoim zdaniem korzystna dla miasta? Edit: Wiem, że wszechwiedzący nie jesteś, ale staram się dostać feedback jak moja gra teraz wygląda dla innych mieszkańców. Zwłaszcza z tych rozsądnych. Współpraca z Murlokiem i Szelestem to moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Mapa gry, hmmm, chyba nie zdradziłeś się jakoś mocno z podejrzeniami?
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:18:45 GMT 1
To nie jest element rozważań. Masz jakąś tożsamość czy grasz pierwszy raz? Gram drugi raz.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:18:53 GMT 1
tymbardziej, że jest to półclaim i mafiozo mógłby nim zrobić bardzo fajną robotkę Ale ty pierdolisz.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:20:01 GMT 1
A na ile ufasz mojej obecnej mapie gry że to dociągnę do końca? Jakbyśmy założyli że dziś padasz to wolałbyś mi krzyknąć żebym się zastanowił czy żebym się nie wachał? Na ile moja chęć współpracy z Murlokiem i Szelestem jest twoim zdaniem korzystna dla miasta? Edit: Wiem, że wszechwiedzący nie jesteś, ale staram się dostać feedback jak moja gra teraz wygląda dla innych mieszkańców. Zwłaszcza z tych rozsądnych. Współpraca z Murlokiem i Szelestem to moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Mapa gry, hmmm, chyba nie zdradziłeś się jakoś mocno z podejrzeniami? Agca lub Młody G do tego Mccoy, do tego, któryś z dwójki podsumowanie Dunholm.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:20:27 GMT 1
Masz jakąś tożsamość czy grasz pierwszy raz? Gram drugi raz. Zabito cię kiedyś w linczu?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:20:48 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 18:20:48 GMT 1
tymbardziej, że jest to półclaim i mafiozo mógłby nim zrobić bardzo fajną robotkę Mogę zrobić całkowitego, jeśli pokażesz, że to bardziej pomoże miastu niż mafii
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:21:36 GMT 1
tymbardziej, że jest to półclaim i mafiozo mógłby nim zrobić bardzo fajną robotkę Mogę zrobić całkowitego, jeśli pokażesz, że to bardziej pomoże miastu niż mafii Nie rób nic kurwa, zobaczymy kto jeszcze uzna za sensowne wyznawać koncepcje że to fake. XD
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:22:05 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 18:22:05 GMT 1
Współpraca z Murlokiem i Szelestem to moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Mapa gry, hmmm, chyba nie zdradziłeś się jakoś mocno z podejrzeniami? Agca lub Młody G do tego Mccoy, do tego, któryś z dwójki podsumowanie Dunholm. Myślę podobnie, więc moim zdaniem to dobre pomysły
|
|