|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 18:22:33 GMT 1
Też mi się wydaje, że nie powinieneś claimować konkretnie póki co, jeśli masz rolę.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:22:53 GMT 1
Zabito cię kiedyś w linczu? To mój znak rozpoznawczy.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:23:04 GMT 1
Agca lub Młody G do tego Mccoy, do tego, któryś z dwójki podsumowanie Dunholm. Myślę podobnie, więc moim zdaniem to dobre pomysły Czyli twoim zdaniem vs potencjalnie bardzo mocnej (na papierze) ekipy stoje, która wczoraj chciała żebym wyleciał, ale im świeżaki sprawiły psikus?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:23:38 GMT 1
Zabito cię kiedyś w linczu? To mój znak rozpoznawczy. Czemu wczoraj mnie uratowałeś. Jeśli już to pisałeś to po prostu zacytuj, my się chłopie musimy szybko dogadać jeśli ja mam cię uratować.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:24:18 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 18:24:18 GMT 1
Myślę podobnie, więc moim zdaniem to dobre pomysły Czyli twoim zdaniem wg potencjalnie bardzo mocnej (na papierze) ekipy stoje, która wczoraj chciała żebym wyleciał, ale im świeżaki sprawiły psikus? Dobre pytanie, ale odpowiedź brzmi: chyba tak!
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:24:39 GMT 1
no to ciekawe w takim razie na jaki claim roli miałbyś wątpliwości
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:24:45 GMT 1
Pisałem, tak capslockowałeś, że uznałem, że możesz miec rolę, a douglas był jak przebita dętka od roweru.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:25:51 GMT 1
Pisałem, tak capslockowałeś, że uznałem, że możesz miec rolę, a douglas był jak przebita dętka od roweru. Czytam twoje posty, chwila. Tomuś\Klakier pisz co możesz o McCoyu, co ja twoim zdaniem mam zrobić z nim.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 18:26:41 GMT 1
Dlaczego musimy się szybko dogadac, lincz nie jest za 1,5 godziny?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:27:02 GMT 1
Dlaczego musimy się szybko dogadac, lincz nie jest za 1,5 godziny? boże ale głąb ze mnie XDD myślałem że za pół.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:27:57 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 18:27:57 GMT 1
Współpraca z Murlokiem i Szelestem to moim zdaniem bardzo dobry pomysł. Mapa gry, hmmm, chyba nie zdradziłeś się jakoś mocno z podejrzeniami? Agca lub Młody G do tego Mccoy, do tego, któryś z dwójki podsumowanie Dunholm. Myślę podobnie, choć moim zdaniem nie Agca. Mccoy imo niewinny, ale to na tym samym poziomie co miałem z Daglasem, więc nie zdziwiłbym się, gdyby był czerwony.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:29:13 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 18:29:13 GMT 1
Pisałem, tak capslockowałeś, że uznałem, że możesz miec rolę, a douglas był jak przebita dętka od roweru. Czytam twoje posty, chwila. Tomuś\Klakier pisz co możesz o McCoyu, co ja twoim zdaniem mam zrobić z nim. Potrzebuję trochę, bo jem, ale miałem go za czerwonego. Ranking wiedzy przeciwko niemu przemawia. Wiedział, że Douglas mafia, Uniewinniał mnie i jeszcze kogoś z martwych (napiszę kogo, jak wrócę do notatek, ale chyba Pracusia)
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:29:53 GMT 1
ej Pshemo Ty robisz podkładke, że jednak będę winny? przecież Ty Makłowicza nie byłeś w stanie przewieźć
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:30:11 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 18:30:11 GMT 1
McCoy opisz co sądzisz o każdym z graczy
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 18:30:46 GMT 1
ej Pshemo Ty robisz podkładke, że jednak będę winny? przecież Ty Makłowicza nie byłeś w stanie przewieźć Gdzie przewieźć? O czym ty pierdolisz? co ty taki odklejony teraz?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 18:31:02 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 18:31:02 GMT 1
Ja jbc też do claima mam zdrową dawkę wątpliwości, ale odjebanie takiego linczu teraz to by był kryminał
Czekamy do mordu i potem się zastanowimy, co dalej
McCoy nawet nie próbuje się bronić zbytnio, tak że może lecieć
Chociaż Bolec też na grubo dzisiaj wjechał
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 18:31:04 GMT 1
Bardzo dziwnie mi się czyta te posty z ostatnich kilkunastu minut. Ewentualnie faktycznie mnóstwo ludzi faktycznie mnie podejrzewa, co jawi mi się jako kuriozalne, no ale przynajmniej byłoby to jakieś wytłumaczenie tego wszystkiego.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:31:35 GMT 1
a jak myślisz co wczoraj doprowadziło do pożaru pod Twoim dupskiem?
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 18:32:23 GMT 1
Bardzo dziwnie mi się czyta te posty z ostatnich kilkunastu minut. Ewentualnie faktycznie mnóstwo ludzi faktycznie mnie podejrzewa, co jawi mi się jako kuriozalne, no ale przynajmniej byłoby to jakieś wytłumaczenie tego wszystkiego. nie, ja też czuje tutaj coś dziwnego mimo, że nie mam do Ciebie żadnej pewności
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 18:33:06 GMT 1
To zbytnie uproszczenie. On nie był dla mnie nigdy "miastowym tomusiem" tak do końca. Najpierw był niezidentyfikowanym kotem, o którym nie miałem zdania, bo za mało mnie było, żeby mieć zdanie o wszystkich i znać ich tożsamość. Potem był dziwnie grającym niezidentyfikowanym typem. Potem był tomusiem, co biorąc pod uwagę tożsamość dawało nadzieje na niewinność i jakoś tłumaczyło niespójności w postach, co napisałem ze 2 razy (możesz sprawdzić jak chcesz, ja może też to potem zrobię). Gdzieś tak pomiędzy wczorajszym powrotem z biegu a linczem, ale nie wiem dokładnie kiedy zaczęło mi trochę nie pasować, że tak się upiera na Marudę już teraz, choć to dobry gracz, a tomuś przecież uważa, że dobrych graczy trzeba trzymać dłużej. No a wrotki odpiął moim zdaniem po linczu, ale to już temat na osobny post. No jak nie 4) Na plus jest na pewno wytykanie nieścisłości w grze Klakiera. Tylko że powinien wiedzieć, że tak gra zwykle niewinny Klakier, nie zaś winny Klakier. Bo Klakier faktycznie mota się jak niewinny Tomuś (a ja zawsze czytam go na odwrót i jak się plącze w zeznaniach, to uznaję, że manipuluje i mafia, a jak jest logiczny, to niewinny, a jest zawsze na odwrót, więc tym razem staram się nie popełnić tego błędu, choć nie ukrywam, że jego zdanie raczej biorę sobie do serca tak z półmetrową dokładnością w dół czy to są właśnie te posty dające nadzieję na niewinność, a ja nie skumałem, bo ja to traktowałem od początku jak uniewinnienie ze względu na tożsamość Tak, to są te posty "dające nadzieję na niewinność", aczkolwiek myślałem, że 2 z nich były przed biegiem a 1 po a nie na odwrót.
|
|