|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:00:25 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:00:25 GMT 1
Dlaczego wolicie iść we mnie i zostać z ręką w nocniku niż zlinczować pixela/mccoya/Bolca wtf co to jest bo być może wskazuje Cie rolny, ale nie wiemy Rolny który wg was do tej pory kurwil logikę
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:01:25 GMT 1
Witam ponownie. Chciałbym zauważyć, że odkąd napisałem do Łasucha, iż metoda caps-lockowa drugi raz nie zadziała, Łasuch już nigdy nie napisał caps-lockiem.
Ostatni post caps-lockiem Łasucha miał miejsce minutę przed moim ostrzeżeniem.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:01:42 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:01:42 GMT 1
Dlaczego wolicie iść we mnie i zostać z ręką w nocniku niż zlinczować pixela/mccoya/Bolca wtf co to jest Przecież mówię że nie chcę w ciebie raczej, o chuj chodzi No wiem, po prostu zaznaczam że zostajemy z ręką w nocniku i mafia ma wygranko
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:01:53 GMT 1
Volv uważasz, że jaki moment będzie optymalny żeby Klakier wyszedł z pełnią wiedzy? Czy skoro możemy przybrać plan ochraniania go rolami nie robi to różnicy czy zrobi to teraz, za godzinę, czy jutro, a jeżeli się potwierdzi to możemy na przykład zlinczować dzisiaj czerwonego Łasucha? pytanie do wszystkich ogarniających mechaniki są jeszcze implikacje przed samym mordem, ale tutaj nie będę tego pisał publicznie, żeby nie podpowiadać mafii
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 19:01:55 GMT 1
Volv uważasz, że jaki moment będzie optymalny żeby Klakier wyszedł z pełnią wiedzy? Czy skoro możemy przybrać plan ochraniania go rolami nie robi to różnicy czy zrobi to teraz, za godzinę, czy jutro, a jeżeli się potwierdzi to możemy na przykład zlinczować dzisiaj czerwonego Łasucha? pytanie do wszystkich ogarniających mechaniki Nie jestem przekonany, ale CHYBA lepiej nie dawać info mafii przed mordem jaki to rolny. A po mordzie to przekminimy jeszcze.
Jak rozumiem chcesz żeby podał konkretną rolę, bo jeśli to fake to będzie jasne dla prawdziwego rolnego, że mafia. Szczerze mówiąc nie brałem udziału w takiej sytuacji i nie powiem na 100% jakie jest optymalne działanie w tej kwestii.
Jeśli to jest fake claim, to prawdziwy rolny wychodzi z ukrycia, zabijamy mafie, ale jest duże prawdopodobieństwo, że tracimy rolnego, jeśli Klakier jest księdze i nie modlił się ostatnio za siebie, to może wyjść+pomodlić się za siebie dzisiaj/jutro klawisz chowa go do dziupli - w tym scenariuszu mamy 100% zieloneg na dwa dni, ale tracimy możliwość kontry mafii w dniu jutrzejszym
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:02:44 GMT 1
Moją pierwszą decyzją będzie odjebanie Podsumowania. To ja prewencyjnie wysyłam głos na Ciebie już dziś.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:03:27 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:03:27 GMT 1
Witam ponownie. Chciałbym zauważyć, że odkąd napisałem do Łasucha, iż metoda caps-lockowa drugi raz nie zadziała, Łasuch już nigdy nie napisał caps-lockiem. Ostatni post caps-lockiem Łasucha miał miejsce minutę przed moim ostrzeżeniem. O faktycznie, przecież ten caps lock tyle zmienil, a zauważyłeś, że od tamtego czasu prawie wgl nie pisalem bo mnie nie bylo? XDD
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 19:03:36 GMT 1
McCoy opisz co sądzisz o każdym z graczy Ali Agca - trudno powiedziec, po pierwszym dniu wydawal mi sie gorsza wersja Pistona, ale w kolejnych dniach nie spuscil z tonu, a ja go pamietam jako cienkiego mafioze Bolec Pierdolec - potencjalny mafiozo, ktory w temacie glownie wajbuje a nie daje konkretow Denholm Reynholm - potencjalny mafiozo, ktory tylko by pozowal na medrca "porzadkujac gre", cokolwiek to znaczy i 5 razy z rzedu piszac, ze to zla edycja, ze miasto niedobre, blablabla GreenPixel - potencjalny mafiozo, ktory wolal linczowac goscia, ktory byl jego zdaniem bardziej niewinny, do tej pory nic nie wniosl Jakub Szelestowski - raczej niewinny, za duzo chaosu, zmian zdania i prowokowania agresji miasta na siebie Kapitan Cieniutki - trudno powiedziec, ale czy chcialoby mu sie pisac samemu ze soba nocami bedac w mafii? Klakier - wydawalo mi sie, ze to mafiozo, bo ciagle teoretyzowal na temat gry zamiast ja uprawiac, ale potem rzucil sie na Agce i Marude, po co mialby tak na siebie sciagac uwage? no, a teraz twierdzi, ze ma role Łasuch - trudno powiedziec, gosc ewidentnie nie ogarnia, ale w dniu dzisiejszym zmienil sie z sympatycznego fajtlapy w zimnego cynika, ktory wrzuci przed siebie w lincz doslownie kazdego Maruda - juz 3 edycje wygral dla mafii? dlatego ciezko cokolwiek powiedziec, ale nie czuje takiej spontanicznosci i luzu jak u Jacka, tak, jakby tym razem decydowal, ze bedzie krejzi, a nie dzialo sie to samoczynnie Młody Gdynianin - w prozni wyglada raczej niewinnie, ale w tej edycji jest w nim o wiele wiecej gniewu i agresji niz poprzednio, gdzie cala edycje wajbowal i jadl jajowe Murlok - raczej niewinny, wiekszosc jego postowania mi sie podobala, przynajmniej w pierwszych dwoch dniach, ale nazwal mnie McChujem co wydaje mi sie zupelnie nie pasowac do jego osobowosci, nie wiem, co chcial udowodnic Piston Postrach Wsi - w pierwszym dniu zdecydowanie najbardziej niewinnie grajacy, pozniej troche spuscil z tonu, ale z tego co widzialem, to nie jest bardzo doswiadczony gracz, wiec moim zdaniem nie ma wiekszych szans, by mogl tak grac bedac w mafii Podsumowanie Reda - potencjalny mafiozo, tylko kwizuje graczy, dopytuje o uscislenia, ale nie lubi dzielic sie autorskimi przemysleniami. Do tego mial zenujaca interakcje z Douglasem, w ktora probowal zaangazowac reszte miasta. No i jeszcze jego kompletnie zmanipulowany atak na mnie, ktory wysmialem tutaj: mafiacorner.boards.net/post/48852Robert Makłowicz - generalnie to gra cos co mozna by zagrac w mafii, ale jego dluzsze posty troche mnie przekonaly. Zwlaszcza gorzkie żale do Kapitana, ktore byly potwornie zenujace, z jakas rownia itp. Mysle, ze mafiozo by sie 10 razy zastanowil, zanim kliknalby wyslij
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:03:49 GMT 1
no pamiętam tego posta pamiętam wydaje mi się, że wbrew temu co mówi greenpixel po tym jak utrzymuję go przy życiu + wszyscy z was mają mnie za niewinnego najzwyczajniej w świecie nabrał do mnie zaufania i po moim poście, że głosuję w Makchuja zrobił to samo, a linczu w kluczowych godzinach już nie śledził i to jest oczywista odpowiedź, przecież koniec końców nic z tego frontu nie wyszło więc nie mogła być to skoordynowana mafijna zagrywka. Twój post o tym, że głosujesz na McCoya miał miejsce 10 minut po głosie greenpixela.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:04:11 GMT 1
Ali Agca - trudno powiedziec, po pierwszym dniu wydawal mi sie gorsza wersja Pistona, ale w kolejnych dniach nie spuscil z tonu, a ja go pamietam jako cienkiego mafioze
Co opluty został chłop
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:04:31 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:04:31 GMT 1
Jeśli podam konkretną rolę, to mafioza ze słabszą pozycją może zrobić na godzinę przed linczem counterclaim i spróbować pójść jeden za jeden. Np. Jeśli się przyznam konkretnie, to teraz ew. mafiozo Łasuch claimuje tę rolę i wpycha rolnego pod lincz. Moim zdaniem po mordzie wyjdę. ? Przeciez napisalem ze nie mam zamiaru claimowac roli bo jestem bezrolny miastowy? Co ty pierdolisz
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:05:18 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:05:18 GMT 1
Jesteś przekonany, że Denholm jest odpowiednią osobą, od której w tej edycji należy brać koncepcje? Jeden kurwa rozsądny widzi, że się nie słucha chłopa co gra na 20% od początku. Dosłownie to co pisałem, Volv przyszedł, popisał i poszedł. Nie zadał pytania, kompletnie nic. Tak jakby ta sytuacja była mi NA RĘKĘ
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:05:30 GMT 1
Jeśli podam konkretną rolę, to mafioza ze słabszą pozycją może zrobić na godzinę przed linczem counterclaim i spróbować pójść jeden za jeden. Np. Jeśli się przyznam konkretnie, to teraz ew. mafiozo Łasuch claimuje tę rolę i wpycha rolnego pod lincz. Moim zdaniem po mordzie wyjdę. ? Przeciez napisalem ze nie mam zamiaru claimowac roli bo jestem bezrolny miastowy? Co ty pierdolisz sorki, to akurat hipotetycznie odpowiadam Młodemu G, dlaczego lepiej na razie nie podawać, a Ciebie dałem tylko jako przykład.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:05:40 GMT 1
Wydaje mi się, że należy po prostu zamknąć teraz twarz w sprawie Klakiera i mu zaufać. Jeśli kłamie, to wyjdzie, a my nie mamy meczówki, więc jest czas.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:06:29 GMT 1
Jeden kurwa rozsądny widzi, że się nie słucha chłopa co gra na 20% od początku. Dosłownie to co pisałem, Volv przyszedł, popisał i poszedł. Nie zadał pytania, kompletnie nic. Tak jakby ta sytuacja była mi NA RĘKĘ Ale jaka sytuacja? No jest mi na rękę, że zlinczujemy McCoya, przecież do tego dążę.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:07:08 GMT 1
Ranking zaufania Młody G z Dyni
Tutaj nie spodziewam się trafić mafii, wyjątkiem wskazane gwiazdką scenarisuze. Kolejność od najbardziej do najmniej niewinnego
Murlok - nie jest w mafii GreenPixel - nie jest w mafii Robert Makłowicz - z perspektywy mafiozy mógł wczoraj ubić Pshema - Marudę - *jeżeli są w mafii to jedynie razem a wczorajszy wieczór był wybitnym przedstawieniem, raczej w to nie wierzę Jakub Szelestowski - nagła przemiana w niewinnego, merytorycznego Eneldo - zaskarbił sobie trochę moje zaufanie Podsumowanie Reda - tam gdzie jest tam jest dobry. Mam z nim wspólne wnioski. Trochę brakuje do jego typowego niewinnego orania, ale ja przyjmuje powód dlaczego tak to wygląda. Bolec Pierdolec - zbyt dużo luzu i odwagi. Nie dodaje mi się jego wina ani trochę. Piston Postrach Wsi - ostatni bo wskaźnik niewinności po świetnym pierwszym dniu mu spadł - nie wiem kto to jest ale dużo widzę wniosków, odwagi i trochę merytoryki. Fajna edycja miastowego *bądź wybitna mafiozy z zapoznawczej? Raczej nie
Kapitan Cieniutki Ali Agca Denholm Reynholm zostawie ich razem w grupie pośredniej. U każdego z nich czuje niewinne wajby, ale żaden nie zrobił nic czego nie wyobrażam sobie w wykonaniu mafiozy.
Maruda - tutaj nawet mi się nie chce zgadywać, uważam za właściwe zlinczowanie go na pewnym etapie porządkowo i wychowawczo
Metodą odrzucania pozostałych jestem w stanie linczować poczynając od grupy poniżej, tutaj już kolejność nie ma dla mnie znaczenia. Dr Leonard H. McCoy Klakier Łasuch
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:07:23 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:07:23 GMT 1
McCoy opisz co sądzisz o każdym z graczy Ali Agca - trudno powiedziec, po pierwszym dniu wydawal mi sie gorsza wersja Pistona, ale w kolejnych dniach nie spuscil z tonu, a ja go pamietam jako cienkiego mafioze Bolec Pierdolec - potencjalny mafiozo, ktory w temacie glownie wajbuje a nie daje konkretow Denholm Reynholm - potencjalny mafiozo, ktory tylko by pozowal na medrca "porzadkujac gre", cokolwiek to znaczy i 5 razy z rzedu piszac, ze to zla edycja, ze miasto niedobre, blablabla GreenPixel - potencjalny mafiozo, ktory wolal linczowac goscia, ktory byl jego zdaniem bardziej niewinny, do tej pory nic nie wniosl Jakub Szelestowski - raczej niewinny, za duzo chaosu, zmian zdania i prowokowania agresji miasta na siebie Kapitan Cieniutki - trudno powiedziec, ale czy chcialoby mu sie pisac samemu ze soba nocami bedac w mafii? Klakier - wydawalo mi sie, ze to mafiozo, bo ciagle teoretyzowal na temat gry zamiast ja uprawiac, ale potem rzucil sie na Agce i Marude, po co mialby tak na siebie sciagac uwage? no, a teraz twierdzi, ze ma role Łasuch - trudno powiedziec, gosc ewidentnie nie ogarnia, ale w dniu dzisiejszym zmienil sie z sympatycznego fajtlapy w zimnego cynika, ktory wrzuci przed siebie w lincz doslownie kazdego Maruda - juz 3 edycje wygral dla mafii? dlatego ciezko cokolwiek powiedziec, ale nie czuje takiej spontanicznosci i luzu jak u Jacka, tak, jakby tym razem decydowal, ze bedzie krejzi, a nie dzialo sie to samoczynnie Młody Gdynianin - w prozni wyglada raczej niewinnie, ale w tej edycji jest w nim o wiele wiecej gniewu i agresji niz poprzednio, gdzie cala edycje wajbowal i jadl jajowe Murlok - raczej niewinny, wiekszosc jego postowania mi sie podobala, przynajmniej w pierwszych dwoch dniach, ale nazwal mnie McChujem co wydaje mi sie zupelnie nie pasowac do jego osobowosci, nie wiem, co chcial udowodnic Piston Postrach Wsi - w pierwszym dniu zdecydowanie najbardziej niewinnie grajacy, pozniej troche spuscil z tonu, ale z tego co widzialem, to nie jest bardzo doswiadczony gracz, wiec moim zdaniem nie ma wiekszych szans, by mogl tak grac bedac w mafii Podsumowanie Reda - potencjalny mafiozo, tylko kwizuje graczy, dopytuje o uscislenia, ale nie lubi dzielic sie autorskimi przemysleniami. Do tego mial zenujaca interakcje z Douglasem, w ktora probowal zaangazowac reszte miasta. No i jeszcze jego kompletnie zmanipulowany atak na mnie, ktory wysmialem tutaj: mafiacorner.boards.net/post/48852Robert Makłowicz - generalnie to gra cos co mozna by zagrac w mafii, ale jego dluzsze posty troche mnie przekonaly. Zwlaszcza gorzkie żale do Kapitana, ktore byly potwornie zenujace, z jakas rownia itp. Mysle, ze mafiozo by sie 10 razy zastanowil, zanim kliknalby wyslij O no i kurwa, to są typy które się pokrywają w 80% z moimi. Szanuje
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:07:37 GMT 1
Volv uważasz, że jaki moment będzie optymalny żeby Klakier wyszedł z pełnią wiedzy? Czy skoro możemy przybrać plan ochraniania go rolami nie robi to różnicy czy zrobi to teraz, za godzinę, czy jutro, a jeżeli się potwierdzi to możemy na przykład zlinczować dzisiaj czerwonego Łasucha? pytanie do wszystkich ogarniających mechaniki Nie jestem przekonany, ale CHYBA lepiej nie dawać info mafii przed mordem jaki to rolny. A po mordzie to przekminimy jeszcze.
Jak rozumiem chcesz żeby podał konkretną rolę, bo jeśli to fake to będzie jasne dla prawdziwego rolnego, że mafia. Szczerze mówiąc nie brałem udziału w takiej sytuacji i nie powiem na 100% jakie jest optymalne działanie w tej kwestii.
@ali Agca Pomóż
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:07:53 GMT 1
McCoy opisz co sądzisz o każdym z graczy Ali Agca - trudno powiedziec, po pierwszym dniu wydawal mi sie gorsza wersja Pistona, ale w kolejnych dniach nie spuscil z tonu, a ja go pamietam jako cienkiego mafioze Bolec Pierdolec - potencjalny mafiozo, ktory w temacie glownie wajbuje a nie daje konkretow Denholm Reynholm - potencjalny mafiozo, ktory tylko by pozowal na medrca "porzadkujac gre", cokolwiek to znaczy i 5 razy z rzedu piszac, ze to zla edycja, ze miasto niedobre, blablabla GreenPixel - potencjalny mafiozo, ktory wolal linczowac goscia, ktory byl jego zdaniem bardziej niewinny, do tej pory nic nie wniosl Jakub Szelestowski - raczej niewinny, za duzo chaosu, zmian zdania i prowokowania agresji miasta na siebie Kapitan Cieniutki - trudno powiedziec, ale czy chcialoby mu sie pisac samemu ze soba nocami bedac w mafii? Klakier - wydawalo mi sie, ze to mafiozo, bo ciagle teoretyzowal na temat gry zamiast ja uprawiac, ale potem rzucil sie na Agce i Marude, po co mialby tak na siebie sciagac uwage? no, a teraz twierdzi, ze ma role Łasuch - trudno powiedziec, gosc ewidentnie nie ogarnia, ale w dniu dzisiejszym zmienil sie z sympatycznego fajtlapy w zimnego cynika, ktory wrzuci przed siebie w lincz doslownie kazdego Maruda - juz 3 edycje wygral dla mafii? dlatego ciezko cokolwiek powiedziec, ale nie czuje takiej spontanicznosci i luzu jak u Jacka, tak, jakby tym razem decydowal, ze bedzie krejzi, a nie dzialo sie to samoczynnie Młody Gdynianin - w prozni wyglada raczej niewinnie, ale w tej edycji jest w nim o wiele wiecej gniewu i agresji niz poprzednio, gdzie cala edycje wajbowal i jadl jajowe Murlok - raczej niewinny, wiekszosc jego postowania mi sie podobala, przynajmniej w pierwszych dwoch dniach, ale nazwal mnie McChujem co wydaje mi sie zupelnie nie pasowac do jego osobowosci, nie wiem, co chcial udowodnic Piston Postrach Wsi - w pierwszym dniu zdecydowanie najbardziej niewinnie grajacy, pozniej troche spuscil z tonu, ale z tego co widzialem, to nie jest bardzo doswiadczony gracz, wiec moim zdaniem nie ma wiekszych szans, by mogl tak grac bedac w mafii Podsumowanie Reda - potencjalny mafiozo, tylko kwizuje graczy, dopytuje o uscislenia, ale nie lubi dzielic sie autorskimi przemysleniami. Do tego mial zenujaca interakcje z Douglasem, w ktora probowal zaangazowac reszte miasta. No i jeszcze jego kompletnie zmanipulowany atak na mnie, ktory wysmialem tutaj: mafiacorner.boards.net/post/48852Robert Makłowicz - generalnie to gra cos co mozna by zagrac w mafii, ale jego dluzsze posty troche mnie przekonaly. Zwlaszcza gorzkie żale do Kapitana, ktore byly potwornie zenujace, z jakas rownia itp. Mysle, ze mafiozo by sie 10 razy zastanowil, zanim kliknalby wyslij większość tej listy można podsumować słowami "trudno powiedzieć". No mnie nie przekonało.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:08:15 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:08:15 GMT 1
Dosłownie to co pisałem, Volv przyszedł, popisał i poszedł. Nie zadał pytania, kompletnie nic. Tak jakby ta sytuacja była mi NA RĘKĘ Ale jaka sytuacja? No jest mi na rękę, że zlinczujemy McCoya, przecież do tego dążę. Wtedy wszystko było na mój temat, nie podrążyłeś nic, nie wypowiedziales sie o pomysle glonobicia. Nic a nic
|
|