|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:08:17 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 19:08:17 GMT 1
McCoy opisz co sądzisz o każdym z graczy Ali Agca - trudno powiedziec, po pierwszym dniu wydawal mi sie gorsza wersja Pistona, ale w kolejnych dniach nie spuscil z tonu, a ja go pamietam jako cienkiego mafioze Bolec Pierdolec - potencjalny mafiozo, ktory w temacie glownie wajbuje a nie daje konkretow Denholm Reynholm - potencjalny mafiozo, ktory tylko by pozowal na medrca "porzadkujac gre", cokolwiek to znaczy i 5 razy z rzedu piszac, ze to zla edycja, ze miasto niedobre, blablabla GreenPixel - potencjalny mafiozo, ktory wolal linczowac goscia, ktory byl jego zdaniem bardziej niewinny, do tej pory nic nie wniosl Jakub Szelestowski - raczej niewinny, za duzo chaosu, zmian zdania i prowokowania agresji miasta na siebie Kapitan Cieniutki - trudno powiedziec, ale czy chcialoby mu sie pisac samemu ze soba nocami bedac w mafii? Klakier - wydawalo mi sie, ze to mafiozo, bo ciagle teoretyzowal na temat gry zamiast ja uprawiac, ale potem rzucil sie na Agce i Marude, po co mialby tak na siebie sciagac uwage? no, a teraz twierdzi, ze ma role Łasuch - trudno powiedziec, gosc ewidentnie nie ogarnia, ale w dniu dzisiejszym zmienil sie z sympatycznego fajtlapy w zimnego cynika, ktory wrzuci przed siebie w lincz doslownie kazdego Maruda - juz 3 edycje wygral dla mafii? dlatego ciezko cokolwiek powiedziec, ale nie czuje takiej spontanicznosci i luzu jak u Jacka, tak, jakby tym razem decydowal, ze bedzie krejzi, a nie dzialo sie to samoczynnie Młody Gdynianin - w prozni wyglada raczej niewinnie, ale w tej edycji jest w nim o wiele wiecej gniewu i agresji niz poprzednio, gdzie cala edycje wajbowal i jadl jajowe Murlok - raczej niewinny, wiekszosc jego postowania mi sie podobala, przynajmniej w pierwszych dwoch dniach, ale nazwal mnie McChujem co wydaje mi sie zupelnie nie pasowac do jego osobowosci, nie wiem, co chcial udowodnic Piston Postrach Wsi - w pierwszym dniu zdecydowanie najbardziej niewinnie grajacy, pozniej troche spuscil z tonu, ale z tego co widzialem, to nie jest bardzo doswiadczony gracz, wiec moim zdaniem nie ma wiekszych szans, by mogl tak grac bedac w mafii Podsumowanie Reda - potencjalny mafiozo, tylko kwizuje graczy, dopytuje o uscislenia, ale nie lubi dzielic sie autorskimi przemysleniami. Do tego mial zenujaca interakcje z Douglasem, w ktora probowal zaangazowac reszte miasta. No i jeszcze jego kompletnie zmanipulowany atak na mnie, ktory wysmialem tutaj: mafiacorner.boards.net/post/48852Robert Makłowicz - generalnie to gra cos co mozna by zagrac w mafii, ale jego dluzsze posty troche mnie przekonaly. Zwlaszcza gorzkie żale do Kapitana, ktore byly potwornie zenujace, z jakas rownia itp. Mysle, ze mafiozo by sie 10 razy zastanowil, zanim kliknalby wyslij Jbc to McChuj był tylko kalką po kimś innym, bo nie pamiętałem twojego nicku xD no hard feelings
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:09:01 GMT 1
Ale jaka sytuacja? No jest mi na rękę, że zlinczujemy McCoya, przecież do tego dążę. Wtedy wszystko było na mój temat, nie podrążyłeś nic, nie wypowiedziales sie o pomysle glonobicia. Nic a nic Czytałeś moje posty?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:09:05 GMT 1
Klakier proszę spuść mnie ze smyczy, pozwól mi atakować kogo zechcę. Proszę.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 19:10:11 GMT 1
Nie jestem przekonany, ale CHYBA lepiej nie dawać info mafii przed mordem jaki to rolny. A po mordzie to przekminimy jeszcze.
Jak rozumiem chcesz żeby podał konkretną rolę, bo jeśli to fake to będzie jasne dla prawdziwego rolnego, że mafia. Szczerze mówiąc nie brałem udziału w takiej sytuacji i nie powiem na 100% jakie jest optymalne działanie w tej kwestii.
@ali Agca Pomóż ja chyba nie widzę jakiegoś turbozagrożenia setupowego jakby zaclaimował, no ale bądźmy szczerze, nawet jak to mafioza, to i tak wydzjie
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:10:21 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:10:21 GMT 1
Wtedy wszystko było na mój temat, nie podrążyłeś nic, nie wypowiedziales sie o pomysle glonobicia. Nic a nic Czytałeś moje posty? Dobra, zwracam honor
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:10:48 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:10:48 GMT 1
Jednak Volv szef
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:10:56 GMT 1
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:10:57 GMT 1
Wam się chyba nudzi i nie macie o czym gadać, że na 51 minut przed linczem roztrząsacie sprawę Klakiera, zamiast wyznaczać metodycznie kandydata na lincz.
Powiem tylko, że istnieją przesłanki z dotychczasowych dni (sprzed oświadczenia), które mogłyby wskazywać na to, że Klakier jest rolny.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:11:51 GMT 1
No cała gra Łasucha tak wygląda XDDD Jakbym sam siebie mafijnego czytał.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:11:58 GMT 1
wszyscy, którzy głosują na McCoya - czemu to robicie i czemu nie Łasuch? Z tego co widzę jest w gronie do zlinczowania większości graczy.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:12:24 GMT 1
No teraz się zastanawiam nad Łasuchem.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 19:13:11 GMT 1
Wam się chyba nudzi i nie macie o czym gadać, że na 51 minut przed linczem roztrząsacie sprawę Klakiera, zamiast wyznaczać metodycznie kandydata na lincz. Powiem tylko, że istnieją przesłanki z dotychczasowych dni (sprzed oświadczenia), które mogłyby wskazywać na to, że Klakier jest rolny. Istnieją, istnieją, mimo wszystko uważam że mord na Eldoce był celowy
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:13:17 GMT 1
Na Makłowicza przyjdzie pora. Muszę mu poswięcić osobną analiz, na którą dzisiaj nie ma czasu.
Łasuch.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 19:14:07 GMT 1
wszyscy, którzy głosują na McCoya - czemu to robicie i czemu nie Łasuch? Z tego co widzę jest w gronie do zlinczowania większości graczy. Ja nie mam usprawiedliwienia, gra mafijnie, w poprzedniej edycji grał tak samo i prawie go odjebałem, okazał się niewinny więc daje mu kredyt zaufania
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:14:30 GMT 1
A nie ma cie chłopy wrażenia że ta kolorowanka Mccoya to najbardziej generyczne gówno świata ewidentnie napisane na życznie kolegów z mafii/potrzeby powalczyć o życie
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:15:44 GMT 1
Przypomnijmy słowa nieodżałowanego Pracusia.
"Łasuch - znam go dobrze, brak luzu. Jako Huggy Wuggy mocno śmieszkował, widać było pełno emocji, ekscytacji, smutków. Teraz tego nie widzę. Bliżej czerwieni."
Pistonie, kiedy sobie wyrobiłeś takie zdanie o Łasuchu? Już wtedy, gdy Pracuś pisał tę analizę je miałeś czy nie?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:15:47 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:15:47 GMT 1
no pamiętam tego posta pamiętam wydaje mi się, że wbrew temu co mówi greenpixel po tym jak utrzymuję go przy życiu + wszyscy z was mają mnie za niewinnego najzwyczajniej w świecie nabrał do mnie zaufania i po moim poście, że głosuję w Makchuja zrobił to samo, a linczu w kluczowych godzinach już nie śledził i to jest oczywista odpowiedź, przecież koniec końców nic z tego frontu nie wyszło więc nie mogła być to skoordynowana mafijna zagrywka. Twój post o tym, że głosujesz na McCoya miał miejsce 10 minut po głosie greenpixela. To z czego ja się w takim razie miałem wytłumaczyć? Że miałem ochotę zagłosować w ten sam cel co on, nie zrobiłem tego i zdjąłem ryzyko linczu z Marudy? Chyba nie ma w takim razie o czym gadać
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:15:53 GMT 1
A nie ma cie chłopy wrażenia że ta kolorowanka Mccoya to najbardziej generyczne gówno świata ewidentnie napisane na życznie kolegów z mafii/potrzeby powalczyć o życie No tak jest.
McCoy, Łasuch, oba cele mają sens dzisiaj, mogą być dwie mafie spokojnie.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:16:04 GMT 1
A nie ma cie chłopy wrażenia że ta kolorowanka Mccoya to najbardziej generyczne gówno świata ewidentnie napisane na życznie kolegów z mafii/potrzeby powalczyć o życie mam takie wrażenie
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:16:19 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:16:19 GMT 1
Dawaj Klakier spuść Marudę ze smyczy
|
|