|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:16:30 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 19:16:30 GMT 1
Ja dzisiaj kurwa jestem na wyjeździe i nie mam jak tego analizować sam, pójdę za głosem moich niewinnych/względnie niewinnych Klakier dlaczego McCoy nie?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:16:58 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 19:16:58 GMT 1
Kontroluje ktoś stan głosów?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:17:06 GMT 1
A nie ma cie chłopy wrażenia że ta kolorowanka Mccoya to najbardziej generyczne gówno świata ewidentnie napisane na życznie kolegów z mafii/potrzeby powalczyć o życie mam takie wrażenie Oddałem ci swój głos dziś i to uhonoruję oczywiście, ale imo dużo łatwiejsza jest gra mafiozy McCoya niż gra mafiozy Łasucha.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:18:14 GMT 1
Nie ma Kshaqa, nie ma Lowridera, to chyba ja będę musiał Excela odpalić.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:18:16 GMT 1
Z Łasuchem możecie sobie spokojnie jutro rozmawiac a McCoy pozostanie taki sam.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:18:51 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:18:51 GMT 1
No teraz się zastanawiam nad Łasuchem. Był taki młyn że gdzieś musiał mi umknąć twój posting
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:19:48 GMT 1
No teraz się zastanawiam nad Łasuchem. Był taki młyn że gdzieś musiał mi umknąć twój posting Pięknie cię opluł. Zauważ, że serio Łasuch ma trudniejszą grę na barkach niż McCoy.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:20:03 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:20:03 GMT 1
Przypomnijmy słowa nieodżałowanego Pracusia. "Łasuch - znam go dobrze, brak luzu. Jako Huggy Wuggy mocno śmieszkował, widać było pełno emocji, ekscytacji, smutków. Teraz tego nie widzę. Bliżej czerwieni." Pistonie, kiedy sobie wyrobiłeś takie zdanie o Łasuchu? Już wtedy, gdy Pracuś pisał tę analizę je miałeś czy nie? Na to już odpisywałem, taki luz był założeniem na gierke. Zapomniał niestety o moim gameplayu jako Kurier
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 19:20:07 GMT 1
Przypomnijmy słowa nieodżałowanego Pracusia. "Łasuch - znam go dobrze, brak luzu. Jako Huggy Wuggy mocno śmieszkował, widać było pełno emocji, ekscytacji, smutków. Teraz tego nie widzę. Bliżej czerwieni." Pistonie, kiedy sobie wyrobiłeś takie zdanie o Łasuchu? Już wtedy, gdy Pracuś pisał tę analizę je miałeś czy nie? Łasuch miał kiepski początek, ale w trakcie D2 zrzuciłem z niego podejrzenia, nie pamiętam już, czy napisał coś sensownego, czy też jego gra się rozmyła wtedy. W momencie kiedy Pracuś go osądzał, ja uważałem go za zielonego
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:20:09 GMT 1
No teraz się zastanawiam nad Łasuchem. Był taki młyn że gdzieś musiał mi umknąć twój posting Mnie bardziej zastanawia, że minuta minęła i się zreflektowałeś. Zdążyłeś wejść w moje posty, przejrzeć moje podejrzenia i odpowiedzieć?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:20:53 GMT 1
Dawaj Klakier spuść Marudę ze smyczy
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:21:11 GMT 1
no nie, trochę jednak lepszym celem jest Łasuch, jest w grupach do zlinczowania u większości, inaczej grał nie będzie. A wyobrażam sobie scenariusze, w których tego mccoya jednak uniewinnimy.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:22:04 GMT 1
wszyscy, którzy głosują na McCoya - czemu to robicie i czemu nie Łasuch? Z tego co widzę jest w gronie do zlinczowania większości graczy. Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:22:12 GMT 1
no nie, trochę jednak lepszym celem jest Łasuch, jest w grupach do zlinczowania u większości, inaczej grał nie będzie. A wyobrażam sobie scenariusze, w których tego mccoya jednak uniewinnimy. A jaki to scenariusz?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:22:27 GMT 1
A więc niestety. Moje ręce związane. Przyjrzyjcsie bracia jednak, że Łasuch twarz umorusaną gównem ma. Mccoy wcale. Do tego ten długi post McCoya to generyczne gówno pisane bo coś trzeba napisac. On grac nie umie.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:22:41 GMT 1
wszyscy, którzy głosują na McCoya - czemu to robicie i czemu nie Łasuch? Z tego co widzę jest w gronie do zlinczowania większości graczy. Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. czy ziemia się zatrzęsie, jeśli zrobimy to jutro?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:23:16 GMT 1
Łasuch nie jest tak dobrym mafiozą żeby tak grac moim zdaniem.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 19:23:41 GMT 1
Oddałem ci swój głos dziś i to uhonoruję oczywiście, ale imo dużo łatwiejsza jest gra mafiozy McCoya niż gra mafiozy Łasucha. No Real talk, Mccoy/Bolec
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:23:41 GMT 1
Nie ma Kshaqa, nie ma Lowridera, to chyba ja będę musiał Excela odpalić. O nie, nie, nie, Excela odpala Maruda. Jak go wyjebie, to mafia i go wtedy od razu linczujemy.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:23:51 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 19:23:51 GMT 1
Był taki młyn że gdzieś musiał mi umknąć twój posting Mnie bardziej zastanawia, że minuta minęła i się zreflektowałeś. Zdążyłeś wejść w moje posty, przejrzeć moje podejrzenia i odpowiedzieć? Problem że widziałem te posty, ale ich nie zarejestrowałem, po prostu szukałem wtedy postów na które mogę odpowiedzieć bo są skierowane bezpośrednio do mnie a nie koło mnie
|
|