|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 19:31:01 GMT 1
Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. mafiacorner.boards.net/post/40856Przecież to jest największy brainfart w historii mafii od czasu pomylenia podfor, no ludzie!
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:31:10 GMT 1
McCoy ma zbyt zbieżne spostrzeżenia do moich, żeby był w mafii, a jeśli jest, to chcę się przekonać i zostawić na później.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:31:30 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 19:31:30 GMT 1
Mi się wydaje, że dzisiaj walka dwóch niewinnych, ale zaufam Szelestowi i Murlokowi i zagłosuję raczej tak jak oni, gdzieś za 10-15 minut, żeby nie odpalać w ostatniej chwili.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:31:33 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 19:31:33 GMT 1
No to tym bardziej, skoro McCoy jest pewnym winnym, to może upije go barman, żeby wasze dupki były bezpieczene Pytanie czy chcemy zdawać się na losowość, czy jednak chcemy zagrać rolami przy twoim claimie?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:31:46 GMT 1
A ja szczerze nie wiem. Ja mam jedną uwagę. Może nie najmądrzejszą. Ciężej grac Łasucha niż McCoya będąc w mafii. Dygam się jednak że obaj niewinni bo obaj mnie bronili. Tak mocno to wam już mieszac jednak nie chcę. Też tak uważam, Łasuch naprawdę nie wygląda źle, trudno zagrać coś takiego w mafii, a już osobie relatywnie nowej - zwłaszcza.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:31:48 GMT 1
Podsumowanie atakujmy.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:32:24 GMT 1
Gary ty dominatorze, gdzie twoja dominacja?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:32:34 GMT 1
No to tym bardziej, skoro McCoy jest pewnym winnym, to może upije go barman, żeby wasze dupki były bezpieczene Pytanie czy chcemy zdawać się na losowość, czy jednak chcemy zagrać rolami przy twoim claimie? no mafia i tak da bezpiecznie w Ciebie, nie będą przecież we mnie strzelać jak mam być modlony
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:32:45 GMT 1
Chcesz mnie atakować czy wzywasz mnie, żebym atakował razem z Tobą?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:33:01 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 19:33:01 GMT 1
Nikt mi jeszcze nie odpowiedział, dlaczego czerwony łasuch miałby wczoraj słać w swojego kumpla w lincz w momencie, gdy wszystko wskazywało, że padnie maruda?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:33:22 GMT 1
Chcesz mnie atakować czy wzywasz mnie, żebym atakował razem z Tobą? Atakuję cię. Dlaczego tak grasz. Jakbyś kurwa tabletki zjadł. Co się stało z tobą?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 19:33:42 GMT 1
No to tym bardziej, skoro McCoy jest pewnym winnym, to może upije go barman, żeby wasze dupki były bezpieczene nie jest pewnym winnym, jest najlogiczniejszym pickiem wolę go sprawdzić niż się zastanawiać co się stanie jak agca poleci w mordzie bo barman tak wylosuje
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:33:47 GMT 1
Wyobrażacie sobie mafiozę, który w takiej sytuacji głosuje na Podsumowanie Reda zamiast na Łasucha? McCoy jest czystym graczem ze szlachetnymi intencjami.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:34:09 GMT 1
Gary ty dominatorze, gdzie twoja dominacja? Dominacja czego? Czemu oczekujesz ode mnie takiej samej gry za każdym razem?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:34:25 GMT 1
Lewkoń musi mieć typ osobowości INTJ, bo nadajemy na tych samych falach.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:34:35 GMT 1
No to tym bardziej, skoro McCoy jest pewnym winnym, to może upije go barman, żeby wasze dupki były bezpieczene nie jest pewnym winnym, jest najlogiczniejszym pickiem wolę go sprawdzić niż się zastanawiać co się stanie jak agca poleci w mordzie bo barman tak wylosuje nie no, umówmy się, Ty wiesz dlaczego celne upicie jest korzystne, nie trzeba Ci tego tłumaczyć. Czemu teraz trzeba?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:35:08 GMT 1
Wyobrażacie sobie mafiozę, który w takiej sytuacji głosuje na Podsumowanie Reda zamiast na Łasucha? McCoy jest czystym graczem ze szlachetnymi intencjami. on wam mówi prawdę po raz kolejny kurwa, Eneldo jest niesamowity, on wczoraj wiedział, że jestem niewinny i on też swoje dzisiaj wie.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:35:19 GMT 1
Wyobrażacie sobie mafiozę, który w takiej sytuacji głosuje na Podsumowanie Reda zamiast na Łasucha? McCoy jest czystym graczem ze szlachetnymi intencjami. A dlaczego nie? Mafioza może zrobić milion różnych rzeczy, już prawie wszystko było grane.
Zostawiam już na McCoyu.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:35:34 GMT 1
Gary ty dominatorze, gdzie twoja dominacja? Dominacja czego? Czemu oczekujesz ode mnie takiej samej gry za każdym razem? Tematu z rozgrywką.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 19:35:42 GMT 1
Nikt mi jeszcze nie odpowiedział, dlaczego czerwony łasuch miałby wczoraj słać w swojego kumpla w lincz w momencie, gdy wszystko wskazywało, że padnie maruda? Czerwony Łasuch wiedział, że Maruda jest niewinny, więc posłał w mafijnego kolege żeby mieć następnego dnia alibi -tak to można wytłumaczyć
|
|