|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:35:58 GMT 1
nie jest pewnym winnym, jest najlogiczniejszym pickiem wolę go sprawdzić niż się zastanawiać co się stanie jak agca poleci w mordzie bo barman tak wylosuje nie no, umówmy się, Ty wiesz dlaczego celne upicie jest korzystne, nie trzeba Ci tego tłumaczyć. Czemu teraz trzeba? Celne upicie jest korzystne, gdy wiesz, że jest celne. Ja tam uważam, że lepiej winnych linczować. Zwłaszcza, że McCoy woła, żeby go upić, co sugeruje, że może mieć OCka.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 19:36:42 GMT 1
Wyobrażacie sobie mafiozę, który w takiej sytuacji głosuje na Podsumowanie Reda zamiast na Łasucha? McCoy jest czystym graczem ze szlachetnymi intencjami. Daj trzeci typ, nie Łasuch nie McCoy, kogo wybierasz?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:36:44 GMT 1
Ja wiem, że ja cię dzisiaj nie zlinczuję, ale uwierz mi jutro huragan uderzy w ciebie.
Nie jesteś sobą.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:36:57 GMT 1
Szczerze mówiąc, jak pisałem, że Denholm Reynholm i McCoy piszą najwięcej prawdy na mój temat i najlepiej mnie czytają, to nie potrafiłem zlokalizować ich tożsamości, myślałem, że to może ktoś z zapoznawczej albo jakiś ironlemon. Tymczasem to Volverin i Lewkoń, dwie legendy tej gry, wielcy organizatorzy społeczności.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:37:15 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 19:37:15 GMT 1
Nikt mi jeszcze nie odpowiedział, dlaczego czerwony łasuch miałby wczoraj słać w swojego kumpla w lincz w momencie, gdy wszystko wskazywało, że padnie maruda? Czerwony Łasuch wiedział, że Maruda jest niewinny, więc posłał w mafijnego kolege żeby mieć następnego dnia alibi -tak to można wytłumaczyć Tak to można wytłumaczyć gdy mafia jest koksem chcącym uciągnąć do końca gry, a nie w przypadku początkującego łasucha
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:37:21 GMT 1
nie no, umówmy się, Ty wiesz dlaczego celne upicie jest korzystne, nie trzeba Ci tego tłumaczyć. Czemu teraz trzeba? Celne upicie jest korzystne, gdy wiesz, że jest celne. Ja tam uważam, że lepiej winnych linczować. Zwłaszcza, że McCoy woła, żeby go upić, co sugeruje, że może mieć OCka. pisze to właśnie po to, żebyś tego nie zrobił.
Ale nie będę już padał Rejtanem za to, może być i ten McCoy.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:37:31 GMT 1
Wyobrażacie sobie mafiozę, który w takiej sytuacji głosuje na Podsumowanie Reda zamiast na Łasucha? McCoy jest czystym graczem ze szlachetnymi intencjami. Daj trzeci typ, nie Łasuch nie McCoy, kogo wybierasz? Makłowicz/Pixel.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:38:42 GMT 1
Dominacja czego? Czemu oczekujesz ode mnie takiej samej gry za każdym razem? Tematu z rozgrywką. Pisałem chulion razy, że słabo stoję z czasem. Chcesz, to wierz, nie chcesz, to nie wierz, ale jak jeszcze raz o to zapytasz, to uznam, że pozorujesz aktywność i zrobię wszystko, żeby Cię zlinczować. Bo akurat serio uważam, że to, co grałeś wczoraj było do zagrania również dla Ciebie-mafiozo, choć ze 2 posty były naprawdę dobre i na mojej liście pewnych niewinnych ni chuja nie jesteś.
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 19:38:43 GMT 1
Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. mafiacorner.boards.net/post/40856Przecież to jest największy brainfart w historii mafii od czasu pomylenia podfor, no ludzie!
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:38:52 GMT 1
Makłowicz co myślisz o podsumowaniu?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:40:16 GMT 1
Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. mafiacorner.boards.net/post/40856Przecież to jest największy brainfart w historii mafii od czasu pomylenia podfor, no ludzie! A czemu ty byłeś taki cichy całą grę? Co się stało ziomek?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:40:25 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 19:40:25 GMT 1
Makłowicz co myślisz o podsumowaniu? Jest na mojej liście potencjalnej mafii. Zarówno intuicyjnie jak i drogą eliminacji.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:40:51 GMT 1
Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. mafiacorner.boards.net/post/40856Przecież to jest największy brainfart w historii mafii od czasu pomylenia podfor, no ludzie! Dawaj, wklej to jeszcze 3 razy.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:40:53 GMT 1
Makłowicz co myślisz o podsumowaniu? Jest na mojej liście potencjalnej mafii. Zarówno intuicyjnie jak i drogą eliminacji. Dać już spokój i pozwolić żeby Mccoy zdechł czy jechać na podsumowanie? Mnie kusi.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:41:53 GMT 1
Ja głosuję na McCoya, bo go nienawidzę i jestem częścią spisku przeciwko niemu. A tak serio, to uważam, że jest mafijną wersją siebie (choć dopuszczam możliwość, że źle pamiętam) i że nie uczestniczy w grze, tylko stoi z boku. On twierdzi, że to wyśmiał, ale ja tu pozostaje przy swoim. W interakcjach z nim mam wrażenie, że nie szuka prawdy, tylko szuka gdzie wbić szpilę. W podobny sposób Volv opisał Douglasa. mafiacorner.boards.net/post/40856Przecież to jest największy brainfart w historii mafii od czasu pomylenia podfor, no ludzie! Czemu zedytowałeś tego posta 6 minut po jego napisaniu?
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 19:41:56 GMT 1
"Mafijna" wersja mnie a argument ten sam, co wobec Jokera. Jeszcze stara się swoje podejrzenia uzasadnic wypisując jakieś bzdury, że on pamięta jak ja grałem i kłamiąc. Co on pamięta, jak on poprzedniej edycji nie pamięta. Kogoś musiał wybrac na podejrzanego, wybrał mnie.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 19:42:38 GMT 1
Jest na mojej liście potencjalnej mafii. Zarówno intuicyjnie jak i drogą eliminacji. Dać już spokój i pozwolić żeby Mccoy zdechł czy jechać na podsumowanie? Mnie kusi. No i co, będziesz chciał zbierać szable na PodRed 20 minut przed linczem? Co ty odkurwiasz przez ostatnią godzinę?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:42:38 GMT 1
A czemu taki cichy dotąd byłeś?
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 19:42:59 GMT 1
A czemu ty byłeś taki cichy całą grę? Co się stało ziomek? Przerosła mnie ilosc postow, a jak nie moge na bieżąco uczestniczyc w grze, to nie wiem, jak w niej uczestniczyc.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:43:08 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 19:43:08 GMT 1
Jest na mojej liście potencjalnej mafii. Zarówno intuicyjnie jak i drogą eliminacji. Dać już spokój i pozwolić żeby Mccoy zdechł czy jechać na podsumowanie? Mnie kusi. Jeśli ja bym miał teraz decydować między tylko tymi dwoma, kurwa 15 minut przed linczem to poszedłbym w konsensus, a podsumowanie ewentualnie przegadać na jutro.
|
|