|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:43:33 GMT 1
Klakier spuśc kozaka ze smyczy
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:43:39 GMT 1
To może greenpixel?
|
|
|
Post by Dr Leonard H. McCoy on May 14, 2023 19:44:03 GMT 1
Czemu zedytowałeś tego posta 6 minut po jego napisaniu? Bo jakbym znowy kliknął quote, to bym stracił twój cytat, chciałem to skopiowac, a kliknąlem wyślij.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:44:29 GMT 1
Lewkoń to nie jest taki tchórz żeby myśleć że was ogra nieaktywnością.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:44:30 GMT 1
Klakier spuśc kozaka ze smyczy Masz moje zielone światło
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:44:51 GMT 1
Dać już spokój i pozwolić żeby Mccoy zdechł czy jechać na podsumowanie? Mnie kusi. No i co, będziesz chciał zbierać szable na PodRed 20 minut przed linczem? Co ty odkurwiasz przez ostatnią godzinę? No właśnie też nie wiem, jak drugi raz po Jacku zaczyna tak odkurwiać, to chyba faktycznie, jak pisał Gdynianin, trzeba uznać, że wygrywa mafii grę niezależnie od strony, po której gra i odwalać prewencyjnie w środku gry w każdej edycji.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:45:11 GMT 1
Lewkoń to nie jest taki tchórz żeby myśleć że was ogra nieaktywnością. no mówiłem, że Łasuch najlepszym kandydatem
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:45:18 GMT 1
Lewkoń to nie jest taki tchórz żeby myśleć że was ogra nieaktywnością. Skąd wiesz?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:45:21 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 19:45:21 GMT 1
Ja na niego mam i możliwe że zostanę, jeśli to nie zaburzy prawdopodobieństwa remisu. Jak miałbym wybierać tylko z dwójki mccoy i łasuch to wybrałbym mccoya
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:45:26 GMT 1
Lewkoń to nie jest taki tchórz żeby myśleć że was ogra nieaktywnością. Brawo. Dawaj Maruda, mieliśmy gadać jak na cmentarzu, mamy 15 minut, żeb uratować Lewkonia przed niesłusznym powieszeniem.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 19:46:00 GMT 1
Daj trzeci typ, nie Łasuch nie McCoy, kogo wybierasz? Makłowicz/Pixel. Ja mam taką teorie, że Pixel zdradził się Młodemu G, że jest w mieście, stąd go tak broni i niezmiennie powtarza, że Pixel 90% czysty, poza tym jak pisał Murlok, jego lincz niewiele nam daje jeśli padnie zielony. Makłowicz to jest trochę za późny temat żeby wajchować o tej porze. Wjebaliśmy się trochę w gówno, okaże się że i Łasuch i McCoy niewinny, moglibyśmy ewentualnie przewajchować w Bolca, za Alim Agcą, ale to jest takie meh zagranie o tej godzinie... Co sądzisz o wymianie zdań McCoy - Podsumowanie Reda?
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:46:38 GMT 1
Maruda, ale takich wynalazków to nie twórz. Nikt Ci nie pójdzie w Podsumowanie Reda, myśl strategicznie epistemologicznie.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:46:43 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 19:46:43 GMT 1
oszaleliscie z tym mccoyem
chujowy lewkon i tyle
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:47:06 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 19:47:06 GMT 1
kurwa, cały ranek siedziałem i jak psu w dupę
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:47:17 GMT 1
Lewkoń to nie jest taki tchórz żeby myśleć że was ogra nieaktywnością. Brawo. Dawaj Maruda, mieliśmy gadać jak na cmentarzu, mamy 15 minut, żeb uratować Lewkonia przed niesłusznym powieszeniem. Ja wiem, że wam jest cięzko Garego zlinczować. Ale gdzie jest ta jego autorytarna ciężka ręka, gdzien ten dominator? Ja widzę kundla co się boji konfrontacji. I co wy myślicie, że mnie wczoraj mafia ratowała? Niewinni mnie ratowali, wjebańcy w tym czasie patrzyli i czekali.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:47:56 GMT 1
Ja mam taką teorie, że Pixel zdradził się Młodemu G, że jest w mieście, stąd go tak broni i niezmiennie powtarza, że Pixel 90% czysty, poza tym jak pisał Murlok, jego lincz niewiele nam daje jeśli padnie zielony. Makłowicz to jest trochę za późny temat żeby wajchować o tej porze. Wjebaliśmy się trochę w gówno, okaże się że i Łasuch i McCoy niewinny, moglibyśmy ewentualnie przewajchować w Bolca, za Alim Agcą, ale to jest takie meh zagranie o tej godzinie... Co sądzisz o wymianie zdań McCoy - Podsumowanie Reda? Myślę, że to zadry z przeszłości, a Podsumowanie Reda nie wytrzymuje tego nerwowo, co pokazało "plucie w twarz", ale też co pokazuje przepychanie linczu na Lewkoniu.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:47:56 GMT 1
Maruda, ale takich wynalazków to nie twórz. Nikt Ci nie pójdzie w Podsumowanie Reda, myśl strategicznie epistemologicznie. To gdzie?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:47:59 GMT 1
Brawo. Dawaj Maruda, mieliśmy gadać jak na cmentarzu, mamy 15 minut, żeb uratować Lewkonia przed niesłusznym powieszeniem. Ja wiem, że wam jest cięzko Garego zlinczować. Ale gdzie jest ta jego autorytarna ciężka ręka, gdzien ten dominator? Ja widzę kundla co się boji konfrontacji. I co wy myślicie, że mnie wczoraj mafia ratowała? Niewinni mnie ratowali, wjebańcy w tym czasie patrzyli i czekali. pogadamy o tym w kontekście następnego linczu
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:48:23 GMT 1
Ja mam taką teorie, że Pixel zdradził się Młodemu G, że jest w mieście, stąd go tak broni i niezmiennie powtarza, że Pixel 90% czysty, poza tym jak pisał Murlok, jego lincz niewiele nam daje jeśli padnie zielony. Makłowicz to jest trochę za późny temat żeby wajchować o tej porze. Wjebaliśmy się trochę w gówno, okaże się że i Łasuch i McCoy niewinny, moglibyśmy ewentualnie przewajchować w Bolca, za Alim Agcą, ale to jest takie meh zagranie o tej godzinie... Co sądzisz o wymianie zdań McCoy - Podsumowanie Reda? Nieprawda
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:48:28 GMT 1
Łasuch albo greenpixel. Jeśli oni nie są w mafii, to są prawie w mafii.
|
|