|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:49:22 GMT 1
Brawo. Dawaj Maruda, mieliśmy gadać jak na cmentarzu, mamy 15 minut, żeb uratować Lewkonia przed niesłusznym powieszeniem. Ja wiem, że wam jest cięzko Garego zlinczować. Ale gdzie jest ta jego autorytarna ciężka ręka, gdzien ten dominator? Ja widzę kundla co się boji konfrontacji. I co wy myślicie, że mnie wczoraj mafia ratowała? Niewinni mnie ratowali, wjebańcy w tym czasie patrzyli i czekali. No ja Cię ratowałem na przykład, jak zaczynałem pisać posta z głosem, to było 6 - Maruda 3 - Douglas 3 - McCoy (w tym mój głos) Zmieniałem na 6-4-2, żeby dać Ci szansę, na szczęście wcześniej zdążyły wjechać 3 głosy na Douglasa w tym 2 zdjęte z Ciebie.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:50:04 GMT 1
Dobra, Podsum zasługuje na dzień dłużej, ale coś tu się ewidentnie nie zgadza jeśli i łasuch i Mccoy czyści.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:50:13 GMT 1
Ja mam taką teorie, że Pixel zdradził się Młodemu G, że jest w mieście, stąd go tak broni i niezmiennie powtarza, że Pixel 90% czysty, poza tym jak pisał Murlok, jego lincz niewiele nam daje jeśli padnie zielony. Makłowicz to jest trochę za późny temat żeby wajchować o tej porze. Wjebaliśmy się trochę w gówno, okaże się że i Łasuch i McCoy niewinny, moglibyśmy ewentualnie przewajchować w Bolca, za Alim Agcą, ale to jest takie meh zagranie o tej godzinie... Co sądzisz o wymianie zdań McCoy - Podsumowanie Reda? Myślę, że to zadry z przeszłości, a Podsumowanie Reda nie wytrzymuje tego nerwowo, co pokazało "plucie w twarz", ale też co pokazuje przepychanie linczu na Lewkoniu. Jakie zadry z przeszłości? Ja go po prostu uważam za raczej średniego gracza. Tyle.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:50:38 GMT 1
Jesteś autorem spisku przeciwko Lewkoniowi.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:50:44 GMT 1
Myślę, że to zadry z przeszłości, a Podsumowanie Reda nie wytrzymuje tego nerwowo, co pokazało "plucie w twarz", ale też co pokazuje przepychanie linczu na Lewkoniu. Jakie zadry z przeszłości? Ja go po prostu uważam za raczej średniego gracza. Tyle. Właśnie Gary, ty honorowy facet jesteś. Skąd to plucie w twarz? Mega dziwne.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:51:14 GMT 1
kurwa Cieniutki no przecież nie zabijemy potencjalnego rolnego, którego nikt nie może podważyć. Próbowałem to rozwiązać, ale nie ma mądrych ludzi którzy powiedzą mi czemu nie może wyjść z rolą. Słuchać go natomiast za rozsądne nie uważam bo jeżeli nie jest barmanem to nic nie wie lepiej niż ja, a trudniej być w mafii takiemu Łasuchowi niż takiemu makchujowi
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:51:36 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 19:51:36 GMT 1
Wajcha w podsumowanie to jakaś farsa jbc
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 19:51:45 GMT 1
jest jeszcze bolec ale nie róbcie wajchy
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:52:05 GMT 1
Dobra Murlok, ale farsą jest też 6 głosów na McCoya.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:52:10 GMT 1
Jakie zadry z przeszłości? Ja go po prostu uważam za raczej średniego gracza. Tyle. Właśnie Gary, ty honorowy facet jesteś. Skąd to plucie w twarz? Mega dziwne. Kurwa, pisałem, że zapożyczyłem ten tekst od lowridera. Ale serio, nie widzę tu nic jakiegoś skandalicznego, ja często mówię w pracy do szefa, że X z innego działu jest tak wkurwiający, że bym mu napluł w twarz, a on mi zazwyczaj przytakuje.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:52:12 GMT 1
Wajcha w podsumowanie to jakaś farsa jbc No dobra, cofam się, chciałem za grubo, macie pewnie rację. Ale to co ja mam robić jak dla mnie i Łasuch i Mccoy niewinni?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:53:08 GMT 1
Właśnie Gary, ty honorowy facet jesteś. Skąd to plucie w twarz? Mega dziwne. Kurwa, pisałem, że zapożyczyłem ten tekst od lowridera. Ale serio, nie widzę tu nic jakiegoś skandalicznego, ja często mówię w pracy do szefa, że X z innego działu jest tak wkurwiający, że bym mu napluł w twarz, a on mi zazwyczaj przytakuje. A przestaniesz być taki cichy w tej grze?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:53:33 GMT 1
kurwa Cieniutki no przecież nie zabijemy potencjalnego rolnego, którego nikt nie może podważyć. Próbowałem to rozwiązać, ale nie ma mądrych ludzi którzy powiedzą mi czemu nie może wyjść z rolą. Słuchać go natomiast za rozsądne nie uważam bo jeżeli nie jest barmanem to nic nie wie lepiej niż ja, a trudniej być w mafii takiemu Łasuchowi niż takiemu makchujowi +1, ja też nie uważam, żeby Klakier miał teraz nam autorytarnie wskazywać cele na lincz. Ok, daję kredyt zaufania w kwestii roli (że ją ma) i tyle.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 19:53:55 GMT 1
kurwa, cały ranek siedziałem i jak psu w dupę Przepraszam, to moja wina.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 19:54:54 GMT 1
Lewkoń padnie głosami kółeczka wzajemnej adoracji i greenpixela.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:55:29 GMT 1
szelestowi znowu odpalił się zły szelest
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 19:55:41 GMT 1
ledwo chłopa pochwaliłem
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 19:55:45 GMT 1
via mobile
Post by Robert Makłowicz on May 14, 2023 19:55:45 GMT 1
Chętnie bym w kogoś zmienił, żeby nie było remisu, ale wydaje mi się, że miasto dziś się zagrzebało w dupie jakiejś. Czasu znów zabrakło.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 19:55:49 GMT 1
Lewkoń padnie głosami kółeczka wzajemnej adoracji i greenpixela. Skąd twoja pewność że on niewinny?
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 19:55:52 GMT 1
Lewkoń padnie głosami kółeczka wzajemnej adoracji i greenpixela. A co do za kolejny Twór, to kółeczko wzajemnej adoracji?
|
|