|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:08:09 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 21:08:09 GMT 1
Czekam z ręką w gaciach na wyjaśnienie, czemu remis byłby ok. Bo dla mnie ni chuja. Remis byłby ok, ponieważ remis niewinny-mafia pomaga, gdyż niewinny pada, a drugiego gracza można upić barmanem. Nie działa zawsze, bo trzeba brać poprawkę na oc A remis 2 niewinnych?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:09:18 GMT 1
Remis byłby ok, ponieważ remis niewinny-mafia pomaga, gdyż niewinny pada, a drugiego gracza można upić barmanem. Nie działa zawsze, bo trzeba brać poprawkę na oc A remis 2 niewinnych? no taki wariant słaby oczywiście, ale nie spodziewałem się remisu dwóch niewinnych między McCoyem i Łasuchem
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:10:08 GMT 1
Makło przecież kozak gierke grał, uratował mnie. nie wiem, jako mafia celowałbyś dziś w średnioaktywnego Makłowicza, czy raczej w Murloka, Denholma, Ali Agce,Podsumowanie? Chyba że mafia bała się, że któryś z nich zostanie przemodlony e: schowany do wora* Ja jako mafia bym dziś wykurwił Makłowicza właśnie.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 21:11:15 GMT 1
Wojskowa Karetka też pisała, co by zrobiła jako mafia.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 21:11:36 GMT 1
oglądaliście serial Łasuch?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:11:38 GMT 1
kurwa Cieniutki no przecież nie zabijemy potencjalnego rolnego, którego nikt nie może podważyć. Próbowałem to rozwiązać, ale nie ma mądrych ludzi którzy powiedzą mi czemu nie może wyjść z rolą. Słuchać go natomiast za rozsądne nie uważam bo jeżeli nie jest barmanem to nic nie wie lepiej niż ja, a trudniej być w mafii takiemu Łasuchowi niż takiemu makchujowi Także jestem barmanem. Czy wszystko jest ok? Czy masz jakieś wątpliwości odnośnie mojego zachowania?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:11:44 GMT 1
Zapytał.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:11:47 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 21:11:47 GMT 1
Nie po to skakałem na chuju żeby linczować glony i nie po to przeszedłem ten jebany chrzest bojowy żeby znowu mnie brać za mafioze, łatwo się nie dam
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:11:57 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 21:11:57 GMT 1
Dla zmarzlika
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 21:12:25 GMT 1
kurwa Cieniutki no przecież nie zabijemy potencjalnego rolnego, którego nikt nie może podważyć. Próbowałem to rozwiązać, ale nie ma mądrych ludzi którzy powiedzą mi czemu nie może wyjść z rolą. Słuchać go natomiast za rozsądne nie uważam bo jeżeli nie jest barmanem to nic nie wie lepiej niż ja, a trudniej być w mafii takiemu Łasuchowi niż takiemu makchujowi Także jestem barmanem. Czy wszystko jest ok? Czy masz jakieś wątpliwości odnośnie mojego zachowania? Jutro rano zbijemy pione
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:12:35 GMT 1
Nie po to skakałem na chuju żeby linczować glony i nie po to przeszedłem ten jebany chrzest bojowy żeby znowu mnie brać za mafioze, łatwo się nie dam Bronimy się nawzajem?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:12:44 GMT 1
Także jestem barmanem. Czy wszystko jest ok? Czy masz jakieś wątpliwości odnośnie mojego zachowania? Jutro rano zbijemy pione
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:15:14 GMT 1
via mobile
Post by Murlok on May 14, 2023 21:15:14 GMT 1
Nie po to skakałem na chuju żeby linczować glony i nie po to przeszedłem ten jebany chrzest bojowy żeby znowu mnie brać za mafioze, łatwo się nie dam Bronimy się nawzajem? Maruda jeśli jesteś w mieście to rada ode mnie taka mała Nie będziesz musiał tak walić po mordzie szukaniem sojuszników, jeśli po prostu się kurwa uniewinnisz
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 21:16:43 GMT 1
przecież jeżeli nie jest w mafii teraz to mu to będzie przeszkadzało w przyszłości - egze mówiący że robi podkładki pod mafijne edycje to jest pikuś
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:17:03 GMT 1
Pytaj o co chcesz bracie, pytaj o co chcesz.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:17:52 GMT 1
przecież jeżeli nie jest w mafii teraz to mu to będzie przeszkadzało w przyszłości - egze mówiący że robi podkładki pod mafijne edycje to jest pikuś Ja honor mam. Zawsze gram na swoje 100%, nigdy nie ograniczałem się po to żeby mi było jako mafia łatwiej. Dlatego tak mnie bawiło jak mówiliście, że po Jacku już nigdy jako mafia nie wygram. Red pisał, że ja na Grande tak grałem żeby jako mafia bylo łatwo.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:18:19 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 21:18:19 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:19:26 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest? Ja po 3 postach miałem Egzego. Ale ja się Egzego nie boję co pokazałem na karetce gdzie żył do końca prawie pomimo, że od d1 wiedziałem kim jest.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:19:36 GMT 1
Volv się boji Egzego.
|
|
|
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 21:19:47 GMT 1
przecież jeżeli nie jest w mafii teraz to mu to będzie przeszkadzało w przyszłości - egze mówiący że robi podkładki pod mafijne edycje to jest pikuś Ja honor mam. Zawsze gram na swoje 100%, nigdy nie ograniczałem się po to żeby mi było jako mafia łatwiej. Dlatego tak mnie bawiło jak mówiliście, że po Jacku już nigdy jako mafia nie wygram. Red pisał, że ja na Grande tak grałem żeby jako mafia bylo łatwo. grając w mieście przesuwasz granice co będąc w mafii skrzętnie wykorzystasz. Nie chce mi się jednak na ten temat teraz dyskutować
|
|