|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:20:38 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest? mnie bardziej drugi mord interesuje
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 21:21:11 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest? Fajny tejk, ja niestety nie znam Waszej mety. Czyli raczej wykluczasz Szelestowskiego w mafii i losowy mord na Gargamelu?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:21:45 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 21:21:45 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest? mnie bardziej drugi mord interesuje Drugi mord to mi do Ciebie pasował.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 21:22:34 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest? mnie bardziej drugi mord interesuje Jeśli Łasuch jest mafią, to mógł przeforsować mord na Eldo, bo niektórzy z zapoznawczej mają po nim PTSD. Ja sam jak zauważyłem te piłkarskie wstawki to zaufałem mu w 100% e: Tylko w takim razie też musiał ktoś Sidora rozpoznać, to chyba nie było trudne skoro mnie się to udało pierwszego dnia
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 21:22:37 GMT 1
Trzeci dzień zastanawiania się kto jest głową ośmiornicy, a nie kogo jutro zlinczować
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:23:30 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 21:23:30 GMT 1
mnie bardziej drugi mord interesuje Jeśli Łasuch jest mafią, to mógł przeforsować mord na Eldo, bo niektórzy z zapoznawczej mają po nim PTSD. Ja sam jak zauważyłem te piłkarskie wstawki to zaufałem mu w 100% nie wiem w jakim składzie mafii łasuch mógłby forsować mordy
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:23:57 GMT 1
Jeśli Łasuch jest mafią, to mógł przeforsować mord na Eldo, bo niektórzy z zapoznawczej mają po nim PTSD. Ja sam jak zauważyłem te piłkarskie wstawki to zaufałem mu w 100% nie wiem w jakim składzie mafii łasuch mógłby forsować mordy Ze mną by mógł. To nie jest żart, ja grając karetka zaufałem, że Tomuś i Taco będą wiedzieli co robić i to raczej oni decydowali o wszystkim, ja tylko sobie grałem.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:23:59 GMT 1
mnie bardziej drugi mord interesuje Jeśli Łasuch jest mafią, to mógł przeforsować mord na Eldo, bo niektórzy z zapoznawczej mają po nim PTSD. Ja sam jak zauważyłem te piłkarskie wstawki to zaufałem mu w 100% To prawda, do tego raczej poza ryzykiem przemodlenia i jednocześnie chyba najbardziej niewinny gracz w rozgrywce.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:24:02 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 21:24:02 GMT 1
Trzeci dzień zastanawiania się kto jest głową ośmiornicy, a nie kogo jutro zlinczować O to chodzi, cały czas krok do przodu a mafia ginie w wyniku wypracowanych interesów
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 21:24:12 GMT 1
Trzeci dzień zastanawiania się kto jest głową ośmiornicy, a nie kogo jutro zlinczować Jest 22:23, dwa lincze z rzędu udane, pozwól uwolnić myśl uwolnioną
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:25:30 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 21:25:30 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest? Fajny tejk, ja niestety nie znam Waszej mety. Czyli raczej wykluczasz Szelestowskiego w mafii i losowy mord na Gargamelu? Szelestowski gra obecnie raczej miastowo. Bronienie McCoya było chujowe, więc nie jest to totalne uniewinnienie, ale napisał za dużo niewinnych postów, żeby to teraz rozważać. No i losowanie musiałoby być pechowe dla miasta. Nie, uważam, że to było celowane.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:28:09 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 21:28:09 GMT 1
Jeśli Łasuch jest mafią, to mógł przeforsować mord na Eldo, bo niektórzy z zapoznawczej mają po nim PTSD. Ja sam jak zauważyłem te piłkarskie wstawki to zaufałem mu w 100% To prawda, do tego raczej poza ryzykiem przemodlenia i jednocześnie chyba najbardziej niewinny gracz w rozgrywce. Serio, ja wracałem ze sklepu z myślą pisania na niego analizy, miałem go za mafię. Ten mord oszczędził mi 2h życia.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 21:28:35 GMT 1
Maruda, jeszcze raz napiszesz co byś robił jako mafia, to dopiero zobaczysz, czym jest estymator.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:28:50 GMT 1
To prawda, do tego raczej poza ryzykiem przemodlenia i jednocześnie chyba najbardziej niewinny gracz w rozgrywce. Serio, ja wracałem ze sklepu z myślą pisania na niego analizy, miałem go za mafię. Ten mord oszczędził mi 2h życia. Na Bolca tak? Bo drugi mord to upicie Bolca
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:29:21 GMT 1
Maruda, jeszcze raz napiszesz co byś robił jako mafia, to dopiero zobaczysz, czym jest estymator. hola hola kowboju Co się stało?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:30:16 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 21:30:16 GMT 1
Nie po to skakałem na chuju żeby linczować glony i nie po to przeszedłem ten jebany chrzest bojowy żeby znowu mnie brać za mafioze, łatwo się nie dam Bronimy się nawzajem? Brzmi zachęcająco, ale boję się sytuacji w stylu Russel - Huggy - Sonic, gdzie ten kredyt zaufania z mojej strony był po prostu za duży. Możemy się bronić, ale do pewnego stopnia. Jak to ktoś kiedyś powiedział "Ufaj ale kontroluj". I tak jesteś u mnie zielony
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 21:32:44 GMT 1
To prawda, do tego raczej poza ryzykiem przemodlenia i jednocześnie chyba najbardziej niewinny gracz w rozgrywce. Serio, ja wracałem ze sklepu z myślą pisania na niego analizy, miałem go za mafię. Ten mord oszczędził mi 2h życia. Hola hola, niehandlowa dzisiaj tłumacz sie
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 21:33:17 GMT 1
Z zapoznawczych zostały cztery osoby: Łasuch, Bolec, Pixel, Ja. Jeśli ktoś miał z nich rozpoznać Sidora to Łasuch albo Bolec.
Bolec w ostatniej zapoznawczej grał mafie jako Karaluch i na mafijnym był strasznie obsrany przed Sidorem, dlatego szybko poleciał w mordzie, pewnie to nie ma żadnego znaczenia, tak tylko notuje.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 21:34:14 GMT 1
Z zapoznawczych zostały cztery osoby: Łasuch, Bolec, Pixel, Ja. Jeśli ktoś miał z nich rozpoznać Sidora to Łasuch albo Bolec. Bolec w ostatniej zapoznawczej grał mafie jako Karaluch i na mafijnym był strasznie obsrany przed Sidorem, dlatego szybko poleciał w mordzie, pewnie to nie ma żadnego znaczenia, tak tylko notuje. Eldo był do rozpoznania jako Sidor zanim pierwszego posta napisał, mafia mogła to zauważyć na mafijnym i nie musiał go rozpoznawać świeżak
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:35:13 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 21:35:13 GMT 1
mnie bardziej drugi mord interesuje Jeśli Łasuch jest mafią, to mógł przeforsować mord na Eldo, bo niektórzy z zapoznawczej mają po nim PTSD. Ja sam jak zauważyłem te piłkarskie wstawki to zaufałem mu w 100% e: Tylko w takim razie też musiał ktoś Sidora rozpoznać, to chyba nie było trudne skoro mnie się to udało pierwszego dnia Mówiłem już, ja PTSD po nim nie miałem. Na pewno pozwoliłbym mu przeżyć kilka dni bo nic do rozgrywki nie wnosił, jedyne co to pod sam koniec testament dał ładny.
|
|