|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 21:35:37 GMT 1
Z zapoznawczych zostały cztery osoby: Łasuch, Bolec, Pixel, Ja. Jeśli ktoś miał z nich rozpoznać Sidora to Łasuch albo Bolec. Bolec w ostatniej zapoznawczej grał mafie jako Karaluch i na mafijnym był strasznie obsrany przed Sidorem, dlatego szybko poleciał w mordzie, pewnie to nie ma żadnego znaczenia, tak tylko notuje. Eldo był do rozpoznania jako Sidor zanim pierwszego posta napisał, mafia mogła to zauważyć na mafijnym i nie musiał go rozpoznawać świeżak ale jakiś świeżak mógł rzucić: nie no wypierdolmy Sidora, ostatnio po jednym dniu wskazał 2/2 mafie w testamencie
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 21:35:44 GMT 1
Maruda, jeszcze raz napiszesz co byś robił jako mafia, to dopiero zobaczysz, czym jest estymator. hola hola kowboju Co się stało? Po prostu jak się okaże, że jesteś w mafii, to się mocno wkurzę, że złapałeś taki luz i kpisz z nas sobie. Pistonie, Sidora każdy głupi po dwóch postach rozpozna. Ja go zawsze przed rozgrywką już rozpoznaję.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:37:04 GMT 1
mord na Eldo wcale nie musiał być inspirowany graczem pamiętającym go z zapoznawczej. Był najbardziej niewinnym graczem, a prawdopodobieństwo modlitwy było bardzo niewielkie
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:37:18 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 21:37:18 GMT 1
Serio, ja wracałem ze sklepu z myślą pisania na niego analizy, miałem go za mafię. Ten mord oszczędził mi 2h życia. Na Bolca tak? Bo drugi mord to upicie Bolca Na Sidora, Leszka miałem za winne i miałem pisać, co mi się nie podoba, ale mord na nim mi tego oszczędził.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 21:37:44 GMT 1
Dobrze, rozumiem. To jestem ciekaw co uważacie o tym mordzie Makłowicza. Logiczne? Czy lepiej strzelać w jeden z czterech lepszych picków i liczyć, że klawisz się pomyli
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 21:37:50 GMT 1
mord na Eldo wcale nie musiał być inspirowany graczem pamiętającym go z zapoznawczej. Był najbardziej niewinnym graczem, a prawdopodobieństwo modlitwy było bardzo niewielkie Tak. To był najbardziej uniewinniony gracz przez Jakuba Szelestowskiego.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:39:59 GMT 1
Dobrze, rozumiem. To jestem ciekaw co uważacie o tym mordzie Makłowicza. Logiczne? Czy lepiej strzelać w jeden z czterech lepszych picków i liczyć, że klawisz się pomyli Moim zdaniem są dwie opcje:
1. Barman trafił i Łasuch w mafii. 2. Mafia spodziewała się upicia niewinnego i zamordowała nieoczywisty cel, który raczej nie będzie przemodlony.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:40:03 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 21:40:03 GMT 1
Z zapoznawczych zostały cztery osoby: Łasuch, Bolec, Pixel, Ja. Jeśli ktoś miał z nich rozpoznać Sidora to Łasuch albo Bolec. Bolec w ostatniej zapoznawczej grał mafie jako Karaluch i na mafijnym był strasznie obsrany przed Sidorem, dlatego szybko poleciał w mordzie, pewnie to nie ma żadnego znaczenia, tak tylko notuje. Ni chuja nie wiedziałem że to Sidor, a nawet gdybym wiedział od początku że to on, to nie wiedziałem że to Szekspir dopóki ktoś tego wnie napisał
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 21:40:15 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest? No mord na Gargamelu mógł teoretycznie wyjść ode mnie, ale tak nie było. Wydaje mi się, że egze nie było trudno rozczytać po tych pierwszych wpisach.
Sama obecność barmana powoduje, że przez mafię zapewne są wybierane cele nieoczywiste i w sumie trudno stwierdzić czy upicia weszły czy nie.
Tak czy siak, gra jest generalnie w BARDZO dobrym punkcie, 10vs3, trzech rolnych żyje, do tego duża szansa na obrony mordów. Jeśli w mafii jest jeszcze chociaż jeden z greenpixel, Łasuch, Bolec (a myślę, że realistyczna szansa na więcej) to powinno być wygrane.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:41:17 GMT 1
Poddaję pod dyskusję temat pierwszego mordu i wracam oglądać jak Barca spuszcza wpierdol Espanyolowi. Uważam, że Gargamel poleciał za bycie egze. Pytanie brzmi: kto z grających mógł rozpoznać go tak szybko? Szarlej jest chujowy w tożsamości, Lewkoń dawno nie grał, więc musi tam być jeszcze ktoś ogarnięty. Kto to Waszym zdaniem jest? No mord na Gargamelu mógł teoretycznie wyjść ode mnie, ale tak nie było. Wydaje mi się, że egze nie było trudno rozczytać po tych pierwszych wpisach.
Sama obecność barmana powoduje, że przez mafię zapewne są wybierane cele nieoczywiste i w sumie trudno stwierdzić czy upicia weszły czy nie.
Tak czy siak, gra jest generalnie w BARDZO dobrym punkcie, 10vs3, trzech rolnych żyje, do tego duża szansa na obrony mordów. Jeśli w mafii jest jeszcze chociaż jeden z greenpixel, Łasuch, Bolec (a myślę, że realistyczna szansa na więcej) to powinno być wygrane.
zaraz, co? czy Ty chcesz nadal iść w greenpixel/Bolec?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:41:27 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 21:41:27 GMT 1
Eldo był do rozpoznania jako Sidor zanim pierwszego posta napisał, mafia mogła to zauważyć na mafijnym i nie musiał go rozpoznawać świeżak ale jakiś świeżak mógł rzucić: nie no wypierdolmy Sidora, ostatnio po jednym dniu wskazał 2/2 mafie w testamencie Po 1 dniu? Przecież on przeżył prawie do samego końca?
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 21:42:04 GMT 1
A dlaczego nie? Uważasz, że upicie uniewinnia Bolca?
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:42:14 GMT 1
Brzmi zachęcająco, ale boję się sytuacji w stylu Russel - Huggy - Sonic, gdzie ten kredyt zaufania z mojej strony był po prostu za duży. Możemy się bronić, ale do pewnego stopnia. Jak to ktoś kiedyś powiedział "Ufaj ale kontroluj". I tak jesteś u mnie zielony Ja z tobą chęcią bym współpracował. Przeczucie mi mówi, że będzie jutro ostra jazda po nas, a ja twojej niewinności pewny. Potrzebujemy siebie nawzajem.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 21:42:29 GMT 1
No mord na Gargamelu mógł teoretycznie wyjść ode mnie, ale tak nie było. Wydaje mi się, że egze nie było trudno rozczytać po tych pierwszych wpisach.
zaraz, co? czy Ty chcesz nadal iść w greenpixel/Bolec? a w zasadzie dlaczego nie? gdzie ci metoda siły mafii mówi, że oni już muszą być czyści? jakie to ciężary są wskazujące na to, że w mafii jest ktoś w chuj mocny?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:42:45 GMT 1
A dlaczego nie? Uważasz, że upicie uniewinnia Bolca? tak
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:42:49 GMT 1
hola hola kowboju Co się stało? Po prostu jak się okaże, że jesteś w mafii, to się mocno wkurzę, że złapałeś taki luz i kpisz z nas sobie. Pistonie, Sidora każdy głupi po dwóch postach rozpozna. Ja go zawsze przed rozgrywką już rozpoznaję. Luz to moje drugie imie, #Szarża jak Bohun
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 21:43:14 GMT 1
Dla mnie naiwne rozumowanie.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 21:43:33 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 21:43:33 GMT 1
Dobrze, rozumiem. To jestem ciekaw co uważacie o tym mordzie Makłowicza. Logiczne? Czy lepiej strzelać w jeden z czterech lepszych picków i liczyć, że klawisz się pomyli Moim zdaniem są dwie opcje:
1. Barman trafił i Łasuch w mafii. 2. Mafia spodziewała się upicia niewinnego i zamordowała nieoczywisty cel, który raczej nie będzie przemodlony.
3. Oczywiste cele są w mafii i nie mogli ich zabić?
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 21:45:30 GMT 1
Załóżmy, że Bolec niewinny, barman upił. Poszedł mord w Eldo. No realistyczne, okej.
Załóżmy, że Bolec mafia, barman upił. Poszedł mord losowy i padło na Eldo. Nierealistyczne?
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:46:32 GMT 1
Dla mnie naiwne rozumowanie. Może nie ma sensu robić z tego uniewinnienia do końca świata, ale roboczo spokojnie można założyć, że Bolec niewinny. Ja wierzę, że uniewinnienie Młodego G dla greenpixela jest skuteczne.
Nie wierzę w mafię Mccoy, Bolec, Łasuch, Douglas i jeden bardziej doświadczony.
|
|