|
Post by Klakier on May 14, 2023 21:58:30 GMT 1
No ale masz JAKIEŚ podstawy, żeby uniewinniać Bolca i Greena, co sugeruje, że być może warto odłożyć ten temat. Może. Raczej cała mafia to nie będzie greenpixel, Łasuch, Bolec, choć nie jest to niemożliwe. I trzeba wciąż poszukać ostatniego, ewentualnie dwóch. Po prostu nie uniewinniałbym ich na podstawie mordów i założenia Młodego. no ja chcę przynajmniej odłożyć ten temat i szukać w innych miejscach
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 21:59:11 GMT 1
Tam jest jeden ruchacz, jeszcze nie wiem, który. Ja sobie pojechałem na wakacje i teraz robie aloha aloha.
|
|
|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 21:59:34 GMT 1
No to tak czy siak trzeba zrobić, z tym się zgadzam, ale sprawę ich linczów uważam za otwartą.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 21:59:50 GMT 1
Maruda, wyłóz Klakierowi teorię prawdopodobieństwa. Co przez to rozumiesz? Bo dla mnie to matma jest akurat po prostu. Chciałem, żebyś wyłożył, że prawdopodobieństwo, iż mafia wylosuje się w składzie Bolec, greenpixel, Łasuch, McCoy i Douglas jest takie samo jak prawdopodobieństwo mafii w składzie Agca, Kaźmierczak, Mannstein, Szelestowski, Klakier oraz prawdopodobieństwo mafii w składzie Agca, Murlok, Młody Gdynianin, Podsumowanie Reda i Denholm Reynholm.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:00:33 GMT 1
Co przez to rozumiesz? Bo dla mnie to matma jest akurat po prostu. Chciałem, żebyś wyłożył, że prawdopodobieństwo, iż mafia wylosuje się w składzie Bolec, greenpixel, Łasuch, McCoy i Douglas jest takie samo jak prawdopodobieństwo mafii w składzie Agca, Kaźmierczak, Mannstein, Szelestowski, Klakier oraz prawdopodobieństwo mafii w składzie Agca, Murlok, Młody Gdynianin, Podsumowanie Reda i Denholm Reynholm. No ale to jest oczywiste, tego myślałem, że nawet nie trzeba wykładać XD
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 22:01:12 GMT 1
Tylko na jakiej podstawie nie wierzysz? Zakładamy, że Antura losuje. Takie mafie też się zdarzają. to znowu kwestia prawdopodobieństwa. Raczej mała szansa na taką mafię, aczkolwiek jeśli będą oddawali kolejnych mafiozów bez walki, to rzeczywiście wezmę pod uwagę Twoją teorię. Na ten moment takiej anomalii, żeby szukać słabej mafii nie widzę. Patrz, Maruda.
|
|
|
Post by Jakub Szelestowski on May 14, 2023 22:02:16 GMT 1
Ale to już teraz kwestia poboczna. Dobranoc.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 22:03:13 GMT 1
Ale Szelestowski, jest mniejsze prawdopodobieństwo, że do mafii trafi trójka ze zbioru trzech graczy, niż że trafi trójka ze zbioru siedmiu graczy
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:03:43 GMT 1
Dobranoc. Amen. Pięknie nam idzie.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:05:27 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 22:05:27 GMT 1
Myślę, że na pierwszy rzut oka mafia gra bez ładu i składu, ale tak naprawdę jest to plan - w mafii jest jeden wjebaniec i uznał, że niech po prostu reszta mafii robi swoje, stara się przemknąć jak najdłużej, a on będzie się statał wgryźć w miasto. I to ma sens patrząc na to jak przemykali Douglas i McCoy zamiast robić jakieś playsy razem. Może mafia gra bez planu, dzieje się tam po prostu wolna amerykanka?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 22:05:55 GMT 1
zwierzęta cholerne
spalić, zaorać i wypisać z historii
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:06:05 GMT 1
via mobile
Post by Łasuch on May 14, 2023 22:06:05 GMT 1
Dobranoc
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 22:06:14 GMT 1
Myślę, że na pierwszy rzut oka mafia gra bez ładu i składu, ale tak naprawdę jest to plan - w mafii jest jeden wjebaniec i uznał, że niech po prostu reszta mafii robi swoje, stara się przemknąć jak najdłużej, a on będzie się statał wgryźć w miasto. I to ma sens patrząc na to jak przemykali Douglas i McCoy zamiast robić jakieś playsy razem. Może mafia gra bez planu, dzieje się tam po prostu wolna amerykanka? Ja tego nie kupuje
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 22:06:36 GMT 1
zwierzęta cholerne spalić, zaorać i wypisać z historii espanyol jest jak łasuch
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 22:07:14 GMT 1
ja nic nie wiem, ale Tomuś posty polinczowe ma gitez (w końcu)
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 22:09:01 GMT 1
Dobrze, rozumiem. To jestem ciekaw co uważacie o tym mordzie Makłowicza. Logiczne? Czy lepiej strzelać w jeden z czterech lepszych picków i liczyć, że klawisz się pomyli Moim zdaniem są dwie opcje:
1. Barman trafił i Łasuch w mafii. 2. Mafia spodziewała się upicia niewinnego i zamordowała nieoczywisty cel, który raczej nie będzie przemodlony.
tylko tego nie rozumiem, to też odpowiedź do Gary'ego przecież upicie byle jakiego członka mafii nic nie daje trzeba trafić Sicario wrzucenie Sicario na Łasucha, nawet jeśli była wajcha na McCoya, to proszenie się o kłopoty, są mniej podejrzani mafiozi
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 22:10:33 GMT 1
Moim zdaniem są dwie opcje: 1. Barman trafił i Łasuch w mafii. 2. Mafia spodziewała się upicia niewinnego i zamordowała nieoczywisty cel, który raczej nie będzie przemodlony.
tylko tego nie rozumiem, to też odpowiedź do Gary'ego przecież upicie byle jakiego członka mafii nic nie daje trzeba trafić Sicario wrzucenie Sicario na Łasucha, nawet jeśli była wajcha na McCoya, to proszenie się o kłopoty, są mniej podejrzani mafiozi nie no, dowolnego mafiozę, byleby nie był oc
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:10:35 GMT 1
Klakier, jak to jest, że wczoraj chciałeś odjebać Bolca, żeby sprawdzić Agcę, a dziś uważasz, że upicie go uniewinnia, bo mord w Sidora był celowany? Coś mi tu, kurwa, nie gra.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:11:11 GMT 1
Moim zdaniem są dwie opcje:
1. Barman trafił i Łasuch w mafii. 2. Mafia spodziewała się upicia niewinnego i zamordowała nieoczywisty cel, który raczej nie będzie przemodlony.
tylko tego nie rozumiem, to też odpowiedź do Gary'ego przecież upicie byle jakiego członka mafii nic nie daje trzeba trafić Sicario wrzucenie Sicario na Łasucha, nawet jeśli była wajcha na McCoya, to proszenie się o kłopoty, są mniej podejrzani mafiozi Mylisz działanie barmana z działaniem klawisza.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 22:11:13 GMT 1
Mafia plejsowa to yeti jedynym plejsem w kuleszowej było to że zrobiłem wajchę w doktorskiej mafia nie zrobiła plejsa we wjebańcowej pierwszej mafia nie zrobiła plejsa w karetkowej mafia próbowała zrobić plejsa z pierwszym głosem taco, miasto miało to w dupie, karetka grał swoją grę druga wjebańćowa mafia nie zrobiła plejsa w kreskówkowej plejsem było to, że volv grał
|
|