|
Post by Denholm Reynholm on May 14, 2023 22:14:07 GMT 1
Otóż to, plejsy mafii wciąż u nas raczkują, mafiozi się poprawili, ale pod względem naturalności. Jeśli chodzi o jakieś skoordynowane działania to ze świecą szukać.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 22:14:48 GMT 1
Klakier, jak to jest, że wczoraj chciałeś odjebać Bolca, żeby sprawdzić Agcę, a dziś uważasz, że upicie go uniewinnia, bo mord w Sidora był celowany? Coś mi tu, kurwa, nie gra. No ciężko wyczuć, aczkolwiek dla mnie Bolca uniewinnia też lincz na Pracusiu oraz fakt, że w tercecie mniej aktywnych trafiliśmy już mafię. Te trzy rzeczy w połączeniu mówią mi, że niewinny
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:14:51 GMT 1
Dobra, Agca, zakładam roboczo, że jesteś gitem. Jaki plan widzisz na jutro? Bo mnie się nie widzi na przykład napierdalanie Pixela. Gość co prawda nie gra, ale też z drugiej strony nie gra aż za bardzo a oprócz tego ręczy za niego Gdynianin a McCoy niemal zaczął grę od próby namawiania na niego i wracał z jego tematem.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:16:39 GMT 1
Klakier, jak to jest, że wczoraj chciałeś odjebać Bolca, żeby sprawdzić Agcę, a dziś uważasz, że upicie go uniewinnia, bo mord w Sidora był celowany? Coś mi tu, kurwa, nie gra. No ciężko wyczuć, aczkolwiek dla mnie Bolca uniewinnia też lincz na Pracusiu oraz fakt, że w tercecie mniej aktywnych trafiliśmy już mafię. Te trzy rzeczy w połączeniu mówią mi, że niewinny Dobra, ale Ty wczoraj dałeś go do piątki mafijnej (już po upiciu) a teraz piszesz, że uważasz mord za celowany. No do chuja, jak masz zamiar aż tak sobie zaprzeczać, to ja zaczynam się zastanawiać czy nie ma gdzieś drugiego barmana.
|
|
|
Post by Klakier on May 14, 2023 22:18:10 GMT 1
No ciężko wyczuć, aczkolwiek dla mnie Bolca uniewinnia też lincz na Pracusiu oraz fakt, że w tercecie mniej aktywnych trafiliśmy już mafię. Te trzy rzeczy w połączeniu mówią mi, że niewinny Dobra, ale Ty wczoraj dałeś go do piątki mafijnej (już po upiciu) a teraz piszesz, że uważasz mord za celowany. No do chuja, jak masz zamiar aż tak sobie zaprzeczać, to ja zaczynam się zastanawiać czy nie ma gdzieś drugiego barmana. Nie wszystko co pisałem przed ujawnieniem było szczere. Przepraszam.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:18:25 GMT 1
Mafia plejsowa to yeti jedynym plejsem w kuleszowej było to że zrobiłem wajchę w doktorskiej mafia nie zrobiła plejsa we wjebańcowej pierwszej mafia nie zrobiła plejsa w karetkowej mafia próbowała zrobić plejsa z pierwszym głosem taco, miasto miało to w dupie, karetka grał swoją grę druga wjebańćowa mafia nie zrobiła plejsa w kreskówkowej plejsem było to, że volv grał Czyli mówisz, że jak nie trafiliśmy na karetkę to wszystko spoko w tej edycji?
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 22:24:19 GMT 1
Nie no odpowiedz proszę, to dla mnie ważne Tak jak mówiłem, czemu taki Cieniutki nadal żyje skoro ma takie perfekcyjne posty? Cieniutki raczej nie był w pierwszej trójce do mordu na dziś
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 22:24:55 GMT 1
Mafia plejsowa to yeti jedynym plejsem w kuleszowej było to że zrobiłem wajchę w doktorskiej mafia nie zrobiła plejsa we wjebańcowej pierwszej mafia nie zrobiła plejsa w karetkowej mafia próbowała zrobić plejsa z pierwszym głosem taco, miasto miało to w dupie, karetka grał swoją grę druga wjebańćowa mafia nie zrobiła plejsa w kreskówkowej plejsem było to, że volv grał Czyli mówisz, że jak nie trafiliśmy na karetkę to wszystko spoko w tej edycji? Muszę sobie usiąść na spokojnie i przemyśleć co się dzieje w grze, bo drugi dzień z rzędu czytam jednym okiem okolice linczu, ale na ten moment w trójce Bolec/Łasuch/pixel widzę jeszcze jednego, a może i ze dwóch. Mamy trzech rolnych. No kurwa chyba jest spoko.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:26:12 GMT 1
Mógłby mi ktoś jeszcze wyjaśnić, dlaczego uważacie, że dzisiejszy mord uwinnia Łasucha? Bo jak dla mnie on całkiem spoko dziś postował a to nie jest jakiś Pshemo czy licz, tylko gość z zapoznawczych, więc nie wydaje mi się, żeby to aż tak dobrze robił, będąc w mafii.
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:28:20 GMT 1
Czyli mówisz, że jak nie trafiliśmy na karetkę to wszystko spoko w tej edycji? Muszę sobie usiąść na spokojnie i przemyśleć co się dzieje w grze, bo drugi dzień z rzędu czytam jednym okiem okolice linczu, ale na ten moment w trójce Bolec/Łasuch/pixel widzę jeszcze jednego, a może i ze dwóch. Mamy trzech rolnych. No kurwa chyba jest spoko. No ja niestety w tej trójce widzę maksymalnie jednego. Może szukam kwadratowych jaj i faktycznie McCoy z Douglasem byli mafiozami najbardziej doświadczonymi oraz posiadającymi największy autorytet w społeczności a pozostałą trójka to po prostu Bolec, Łasuch i Pixel, ale mnie w sumie nie zdziwi niewinność całej trójki.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:28:40 GMT 1
Czyli mówisz, że jak nie trafiliśmy na karetkę to wszystko spoko w tej edycji? Muszę sobie usiąść na spokojnie i przemyśleć co się dzieje w grze, bo drugi dzień z rzędu czytam jednym okiem okolice linczu, ale na ten moment w trójce Bolec/Łasuch/pixel widzę jeszcze jednego, a może i ze dwóch. Mamy trzech rolnych. No kurwa chyba jest spoko. No jest ruhanko elastyczne fest, ale ja już tak myślałem na Thompsonie i i się rozczarowałem. Na Jacku pokorniejszy byłem. Zalecam pokorę. Skąd wiesz byku, że nie walczysz na jakiegoś choego kombosa typu Murlok, Maruda, Dunholm.
|
|
|
Post by Piston Postrach Wsi on May 14, 2023 22:29:08 GMT 1
Mógłby mi ktoś jeszcze wyjaśnić, dlaczego uważacie, że dzisiejszy mord uwinnia Łasucha? Bo jak dla mnie on całkiem spoko dziś postował a to nie jest jakiś Pshemo czy licz, tylko gość z zapoznawczych, więc nie wydaje mi się, żeby to aż tak dobrze robił, będąc w mafii. Nie podoba mi się sposób w jaki się broni przez cały dzień, plus to że został upity a w mordzie padł Makłowicz a nie Murlok/Testament Reda/Ali Agca/Reynholm jest zaskakujący. Tzn ja rozumiem, że mafia mogła zagrać bezpiecznie, ale nie można wykluczyć mafijności Łasucha
|
|
|
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:32:06 GMT 1
Mógłby mi ktoś jeszcze wyjaśnić, dlaczego uważacie, że dzisiejszy mord uwinnia Łasucha? Bo jak dla mnie on całkiem spoko dziś postował a to nie jest jakiś Pshemo czy licz, tylko gość z zapoznawczych, więc nie wydaje mi się, żeby to aż tak dobrze robił, będąc w mafii. Nie podoba mi się sposób w jaki się broni przez cały dzień, plus to że został upity a w mordzie padł Makłowicz a nie Murlok/Testament Reda/Ali Agca/Reynholm jest zaskakujący. Tzn ja rozumiem, że mafia mogła zagrać bezpiecznie, ale nie można wykluczyć mafijności Łasucha Nie wykluczam, natomiast ten mord to dla mnie żaden argument i pytam się tych, którzy uważają inaczej, żeby to uzasadnili. Klakier darł się, że jest rolnym i żeby go chronił ksiądz, więc mafia mogła się bać w niego ładować. Jednocześnie mogła liczyć, że Murlok zostanie uwięziony przez klawisza, zaś na mnie, Agcę czy Denholma znajdą się chętni na lincz. To już bym prędzej w Gdynianina na ich miejscu celował.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:33:40 GMT 1
Podsumowanie, jakie dajesz szanse że gdynianin to mafiozo? Imo największa szansa na twist u niego.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:33:56 GMT 1
via mobile
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 22:33:56 GMT 1
tylko tego nie rozumiem, to też odpowiedź do Gary'ego przecież upicie byle jakiego członka mafii nic nie daje trzeba trafić Sicario wrzucenie Sicario na Łasucha, nawet jeśli była wajcha na McCoya, to proszenie się o kłopoty, są mniej podejrzani mafiozi Mylisz działanie barmana z działaniem klawisza. aha to powiedzcie mi kogo mam przeczytać i przeanalizować, bo to jedyna supermoc jaką mam w tej edycji
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:34:30 GMT 1
Mylisz działanie barmana z działaniem klawisza. aha to powiedzcie mi kogo mam przeczytać i przeanalizować, bo to jedyna supermoc jaką mam w tej edycji Gdynianina poproszę.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:36:34 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 22:36:34 GMT 1
Nie podoba mi się sposób w jaki się broni przez cały dzień, plus to że został upity a w mordzie padł Makłowicz a nie Murlok/Testament Reda/Ali Agca/Reynholm jest zaskakujący. Tzn ja rozumiem, że mafia mogła zagrać bezpiecznie, ale nie można wykluczyć mafijności Łasucha Nie wykluczam, natomiast ten mord to dla mnie żaden argument i pytam się tych, którzy uważają inaczej, żeby to uzasadnili. Klakier darł się, że jest rolnym i żeby go chronił ksiądz, więc mafia mogła się bać w niego ładować. Jednocześnie mogła liczyć, że Murlok zostanie uwięziony przez klawisza, zaś na mnie, Agcę czy Denholma znajdą się chętni na lincz. To już bym prędzej w Gdynianina na ich miejscu celował. Też myślę, że mord szedł w te rejony. Uważam, że trafiłem, Makłowicz nie był wysoko jako kandydat do mordu imo, aczkolwiek to zawsze będzie trochę zgadywanka
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:38:32 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 22:38:32 GMT 1
Mylisz działanie barmana z działaniem klawisza. aha to powiedzcie mi kogo mam przeczytać i przeanalizować, bo to jedyna supermoc jaką mam w tej edycji Ja to bym czytał Reinholm, Agcza, Podred, w te rejony trzeba imo teraz oczy zwracać.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:39:30 GMT 1
aha to powiedzcie mi kogo mam przeczytać i przeanalizować, bo to jedyna supermoc jaką mam w tej edycji Ja to bym czytał Reinholm, Agcza, Podred, w te rejony trzeba imo teraz oczy zwracać. Pomyśl chwilę o Murloku. Serio mówię.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 22:40:13 GMT 1
5 Bolec Pierdolec: Dr Leonard H. McCoy Łasuch Denholm Reynholm Douglas Reynholm GreenPixel
kurwa no doborowe towarzystwo
|
|