|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:41:31 GMT 1
5 Bolec Pierdolec:Dr Leonard H. McCoyŁasuch Denholm Reynholm Douglas ReynholmGreenPixel kurwa no doborowe towarzystwo Kiedy Bolec dostał 5 głosów? Bo towarzystwo serio wygląda jak świecznik xD
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 22:44:22 GMT 1
no to ten drugi lincz co zwajchowałem z niego jak zobaczyłem tę ekipę
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:46:04 GMT 1
no to ten drugi lincz co zwajchowałem z niego jak zobaczyłem tę ekipę Jak w mafii jest jakiś łeb to by im zabronił lecieć w 3 w bolca imo. Bolec niewinny jak dla mnie btw.
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:49:17 GMT 1
Wiemy już że McCoy mafia, po chuj on mnie wczoraj ratował?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:50:20 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 22:50:20 GMT 1
No Bolec niewinny imo, a Agcza w mafii by nie wajchował linczu na trzech niewinnych, żeby Bolca bronić. Dlatego po Łasuchu należy szukać w kwartecie: Podred, Reinholm, Agcza, Cieniutki. W tej właśnie kolejności.
Czyli mafia Łasuch, Podred, Reinholm, tak myślę w tym momencie.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 22:51:07 GMT 1
ja to kurwa nie rozumiem jednej rzeczy biorę pod uwagę czynnik osobowościowy i że teoretycznie mogli się nawet pokłócić gdzieś na discordzie czy coś, bo to nie ma sensu
no jest lincz wczoraj i o 2057 mccoy jedzie z głosem w swojego, żeby zbudować swoją pozycję, jest tam gdzieś w nocy wymieniany w trójce ratowników marudy paladyni na białym koniu z makło i kimśtam no i dzisiaj nic z tym nie robi lecą dzisiaj hammerfisty w klakiera, cisza klakier wyskakuje z rolą, denholm i agca mówią mccoy, triumf rozumu nad emocjami no a on dalej nic nie robi jeszcze wcześniej ten zabawne posty, że bronić sie nie broni, bo nie ma przed czym itd.
no to po co wykurwiać swojego skoro potem jesteś pasywny
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:51:24 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:51:24 GMT 1
Podsumowanie, jakie dajesz szanse że gdynianin to mafiozo? Imo największa szansa na twist u niego. Nie wykluczam jego mafiowania, ale to raczej właśnie szukanie twistu niż co innego. Jakbym miał mu coś zarzucić, to postawę przy Twoim linczu wczoraj, jak czytałem to wczoraj, to mi to wyglądało jak podawanie brzytwy trochę. Ale po prawdzie Twoje pierdolenie nie pomagało.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 22:53:38 GMT 1
klakier widzę poszedł na kompromis z własnym mózgiem, skoro nie dopuszcza opcji słabej osobowo mafii, to wsadził tam volva i garego, żeby mu suma potencjału się przynajmniej na papierze zgadzała no a wracając do tego wyżej, jedyne racjonalne wytłumaczenie tego głosu na 2057 i tego co było dzisiaj, to że douglas nie był na alibi, a było między dwoma i to było ratowanie marudy wtedy, to jest jedyny przypadek kiedy to całe zagranie miałoby sens ale ja się skłaniam ku temu, że nie było plejsa i sami nie wiedzieli co zrobić
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:53:56 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:53:56 GMT 1
Wiemy już że McCoy mafia, po chuj on mnie wczoraj ratował? Nie ratował, nabijał townpointsy. Albo po prostu też jesteś w mafii.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:54:13 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 22:54:13 GMT 1
ja to kurwa nie rozumiem jednej rzeczy biorę pod uwagę czynnik osobowościowy i że teoretycznie mogli się nawet pokłócić gdzieś na discordzie czy coś, bo to nie ma sensu no jest lincz wczoraj i o 2057 mccoy jedzie z głosem w swojego, żeby zbudować swoją pozycję, jest tam gdzieś w nocy wymieniany w trójce ratowników marudy paladyni na białym koniu z makło i kimśtam no i dzisiaj nic z tym nie robi lecą dzisiaj hammerfisty w klakiera, cisza klakier wyskakuje z rolą, denholm i agca mówią mccoy, triumf rozumu nad emocjami no a on dalej nic nie robi jeszcze wcześniej ten zabawne posty, że bronić sie nie broni, bo nie ma przed czym itd. no to po co wykurwiać swojego skoro potem jesteś pasywny PodRed pisał, że on robił zmianę jeszcze bezpieczną, jak to było PodRed?
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:55:56 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 22:55:56 GMT 1
klakier widzę poszedł na kompromis z własnym mózgiem, skoro nie dopuszcza opcji słabej osobowo mafii, to wsadził tam volva i garego, żeby mu suma potencjału się przynajmniej na papierze zgadzała no a wracając do tego wyżej, jedyne racjonalne wytłumaczenie tego głosu na 2057 i tego co było dzisiaj, to że douglas nie był na alibi, a było między dwoma i to było ratowanie marudy wtedy, to jest jedyny przypadek kiedy to całe zagranie miałoby sens ale ja się skłaniam ku temu, że nie było plejsa i sami nie wiedzieli co zrobić No ale to sobie mógł wczoraj zagłosować na mnie czy Greenpixela. Kurwa, ciężki temat.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:56:19 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 22:56:19 GMT 1
Oj Maruda Maruda
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 22:57:34 GMT 1
ja to kurwa nie rozumiem jednej rzeczy biorę pod uwagę czynnik osobowościowy i że teoretycznie mogli się nawet pokłócić gdzieś na discordzie czy coś, bo to nie ma sensu no jest lincz wczoraj i o 2057 mccoy jedzie z głosem w swojego, żeby zbudować swoją pozycję, jest tam gdzieś w nocy wymieniany w trójce ratowników marudy paladyni na białym koniu z makło i kimśtam no i dzisiaj nic z tym nie robi lecą dzisiaj hammerfisty w klakiera, cisza klakier wyskakuje z rolą, denholm i agca mówią mccoy, triumf rozumu nad emocjami no a on dalej nic nie robi jeszcze wcześniej ten zabawne posty, że bronić sie nie broni, bo nie ma przed czym itd. no to po co wykurwiać swojego skoro potem jesteś pasywny Ta, mafia popierdolone rzeczy robi. Ty to nazwij egocentryzmem a ja nie czaje po chuj oni mnie ratowali wczoraj zamiast dobić. I nie dają mi te myśli spokoju.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:58:14 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 22:58:14 GMT 1
Ja akurat umiem robić plejsy w mafii
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:58:38 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 22:58:38 GMT 1
I wczoraj mogłem Cię ubić rękoma miasta zagłosować na mafie i zrobić przewrót w przód
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 22:59:04 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 22:59:04 GMT 1
Ale jeszcze sobie pogadamy bo mamy o czym, pozdrowki
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 23:00:08 GMT 1
No chłopie, chcesz gadać to lecimy. Przecież ja już na takim luzie gram, że wam moge nawet kurwa zdjęcia swojej bielizny tu wrzucać.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 23:00:15 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 23:00:15 GMT 1
ja to kurwa nie rozumiem jednej rzeczy biorę pod uwagę czynnik osobowościowy i że teoretycznie mogli się nawet pokłócić gdzieś na discordzie czy coś, bo to nie ma sensu no jest lincz wczoraj i o 2057 mccoy jedzie z głosem w swojego, żeby zbudować swoją pozycję, jest tam gdzieś w nocy wymieniany w trójce ratowników marudy paladyni na białym koniu z makło i kimśtam no i dzisiaj nic z tym nie robi lecą dzisiaj hammerfisty w klakiera, cisza klakier wyskakuje z rolą, denholm i agca mówią mccoy, triumf rozumu nad emocjami no a on dalej nic nie robi jeszcze wcześniej ten zabawne posty, że bronić sie nie broni, bo nie ma przed czym itd. no to po co wykurwiać swojego skoro potem jesteś pasywny PodRed pisał, że on robił zmianę jeszcze bezpieczną, jak to było PodRed? On nie robił zmiany, oddawał swój "pierwszy" głos. Był to głos na 6-4. Tylko w tej samej minucie Makłowicz i Łasuch zdjęli z Marudy i dali w Douglasa, a ja z McCoya w Douglasa minutę później. I to uniewinnia moim zdaniem Łasucha, przecież by to mieli dogadane chyba i by było: "jest bezpiecznie to walę w Douglasa, przyda się na przyszłość. Reszta niech trzyma na Marudzie." A nie że Łasuch sobie zmienia i wypierdala swojego. O mojej zmianie nie piszę, niech reszta oceni.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 23:00:38 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 23:00:38 GMT 1
Nie chce, idę do spania
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 23:01:10 GMT 1
via mobile
Post by Młody Gdynianin on May 14, 2023 23:01:10 GMT 1
Ale nie wiem czy powinieneś wpierdalac się na zbyt wysokiego konia po to żeby potem pisać ze w mafii byś tego nie zrobił
|
|