|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 23:01:38 GMT 1
śmiesznie by było jakby klakier w d2 albo dzisiaj mając upicie na mafiozie został zamknięty w hornyjailu
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 23:05:36 GMT 1
Ali kurwi ci coś w mojej grze? Jest w niej coś co ci się nie zgadza? I na ile cię zaskakuje że w testamencie to ciebie wpisałęm w top 1 niewinnych.
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 23:06:50 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 23:06:50 GMT 1
PodRed pisał, że on robił zmianę jeszcze bezpieczną, jak to było PodRed? On nie robił zmiany, oddawał swój "pierwszy" głos. Był to głos na 6-4. Tylko w tej samej minucie Makłowicz i Łasuch zdjęli z Marudy i dali w Douglasa, a ja z McCoya w Douglasa minutę później. I to uniewinnia moim zdaniem Łasucha, przecież by to mieli dogadane chyba i by było: "jest bezpiecznie to walę w Douglasa, przyda się na przyszłość. Reszta niech trzyma na Marudzie." A nie że Łasuch sobie zmienia i wypierdala swojego. O mojej zmianie nie piszę, niech reszta oceni. Kurde, masz rację. Muszę to przetrawić
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 23:07:11 GMT 1
via mobile
Post by Podsumowanie Reda on May 14, 2023 23:07:11 GMT 1
No Bolec niewinny imo, a Agcza w mafii by nie wajchował linczu na trzech niewinnych, żeby Bolca bronić. Dlatego po Łasuchu należy szukać w kwartecie: Podred, Reinholm, Agcza, Cieniutki. W tej właśnie kolejności. Czyli mafia Łasuch, Podred, Reinholm, tak myślę w tym momencie. Ja nie wiem, czy Ty znowu nie piszesz szczerze, czy naprawdę masz mnie za mafię, ale jeśli to drugie to błądzisz.
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 23:10:13 GMT 1
no bym ci tak z połowę postów skasował, żeby temat się milej czytało ja sam mam czasem wrażenie, że za bardzo robię czat z tematu, a jestem kurwa w środku stawki postujących
a tak to mam zgrzyty, ale te zgrzyty tłumaczę sobie tym, że ty chyba grasz jakbyś sobie robił jakieś questy dla siebie przed edycją plus jakbyś miał być najlepszą wersją siebie dla siebie, a nie wg miasta
chciałbym wyjaśnić temat jeszcze bolców czy łasuchów, może jutro pixel na nieaktywność zwarzywi i wtedy będziemy myśleć jaki jest dalszy plan
|
|
|
Rozgrywka
May 14, 2023 23:10:26 GMT 1
via mobile
Post by Klakier on May 14, 2023 23:10:26 GMT 1
No Bolec niewinny imo, a Agcza w mafii by nie wajchował linczu na trzech niewinnych, żeby Bolca bronić. Dlatego po Łasuchu należy szukać w kwartecie: Podred, Reinholm, Agcza, Cieniutki. W tej właśnie kolejności. Czyli mafia Łasuch, Podred, Reinholm, tak myślę w tym momencie. Ja nie wiem, czy Ty znowu nie piszesz szczerze, czy naprawdę masz mnie za mafię, ale jeśli to drugie to błądzisz. Mam Cię do sprawdzenia i niestety dość wysoko. Idę spać, pogadamy jutro
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 23:11:19 GMT 1
patrząc po dotychczasowej celności klakiera to nie wiem czy masz się czym przejmować podred
|
|
|
Post by Maruda on May 14, 2023 23:12:50 GMT 1
A mnie trochę zabolało to że bronił mnie Makłowicz a nie wy.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:23:27 GMT 1
nie zesraj się
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 23:23:39 GMT 1
Jakbym miał odczytywać nastroje w mieście, to ja czuję dzisiaj igrzyska McCoy-Douglas A dlaczego już nie chcemy linczować Pixela? ale się kurwa łasuch wpierdoliłeś między szyszki
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:25:50 GMT 1
teraz będę musiał jeszcze raz czytać całego łasucha
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:26:22 GMT 1
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 23:27:42 GMT 1
dziwią mnie natomiast podejrzenia w stronę reynholma, przecież pod kątem wniosków/przeglądu pola, to ten facet siedzi ze mną w tybecie i patrzymy, jak murlok i młody g się do nas wspinają i różni nas jedna zasadnicza rzecz, że on myśli i pisze, a ja jeszcze robię.
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:28:49 GMT 1
czy ty masz pięć lat że trzeba ci mówić kto ma najlepszy przegląd pola?
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 23:30:21 GMT 1
no ja wiem, że jestem niewinny, on teoretycznie dzieląc ze mną wnioski mógłby być w mafii i sterować z tylnego siedzenia tym całym pierdolnikiem no ale kurwa jakie są na to szanse
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:32:14 GMT 1
no niby rozumiem o co ci chodzi, bo to samo już słyszałem, ale w innej konfiguracji personalnej
|
|
|
Post by Ali Agca on May 14, 2023 23:33:50 GMT 1
Dobra panowie, bo nikt tego nie liczy, a obecnie mamy potrójny remis między Douglasem, Marudą i McCoyem To w ogóle chyba bez echa przeszło, że tam na 40 minut przed linczem było dwóch mafiozów zagrożonych, kto tam obdarował smerfa głosem będzie trzeba sprawdzić ale już mi się spać chce, w pracy zobaczę, chyba że ktoś to zrobi za mnie edit: monciarz jak to jest mieć trzy cele do linczu, dwóch mafiozów i barmana i zajebać w barmana, dobrze?
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:45:47 GMT 1
Dobra panowie, bo nikt tego nie liczy, a obecnie mamy potrójny remis między Douglasem, Marudą i McCoyem To w ogóle chyba bez echa przeszło, że tam na 40 minut przed linczem było dwóch mafiozów zagrożonych, kto tam obdarował smerfa głosem będzie trzeba sprawdzić ale już mi się spać chce, w pracy zobaczę, chyba że ktoś to zrobi za mnie edit: monciarz jak to jest mieć trzy cele do linczu, dwóch mafiozów i barmana i zajebać w barmana, dobrze? no bekę mam ale na swoje usprawiedliwienie jest usprawiedliwienie tomusia za siebie i to że jednak łasuch był w tym pakiecie 2w1 i nie odpuszczałem gagatkowi ni na piędź
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:46:05 GMT 1
zawsze to lepiej niż to co przemek odpierdala
|
|
|
Post by Kapitan Cieniutki on May 14, 2023 23:46:59 GMT 1
Ja się niestety zgadzam, że Łasuch zadziwiająco łagodnie zareagował na to, że takie kocopoły tworzy. Z drugiej strony jak Kapitan Cieniutki robi grappling to nie chciałby schodzić bo okropnie go w krzyżu łupie. przyduszać trzeba
|
|